The Secret World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

enlightened
Még jó, hogy nem tudja. Nem lehetett soha berakni semmit amit nem ott vett meg az ember. De nem értem miért akarja mindenki a steames verziót. Adnak hozzá, egy ingame hoodie-t meg 2 steam T-shirtet ingame. Ez olyan nagy szám? Szerintem nem.

Fpocok
Múlt héten volt content patch.
Bár hol veszed meg, lehet játszani... csak most van balhé, mert sunyiban kijött steamen és aki nem ott vette meg, nem tudja berakni steam alá.

Parasite Eve 2, best game EVER!

enlightened
Amúgy azt írják havonta jön új content a játékhoz most is jön valami?

enlightened
Ja én azt hittem ma jött csak ki, mert steamen ma jelent meg. De hogy érted hogy nem lehet reggelni? Most akkor aki ott megveszi, az nem tud játszani? Vagy miért kéne másnak steambe reggelni?

Fpocok
az csak annyi, hogy még nem lehet steambe regelni... de a játék már egy hónapja megy.
Elég réteg játék...

enlightened
Amúgy ti már játszotok vele?

enlightened
Jó csak írtátok, hogy nem fogadta el a kulcsot, meg ilyenek, de akkor ezek szerint, lehet játszani.

És ugye vérpistik WOW-ról nem fognak átjönni ide?

Fpocok
Miért ne tudnál játszani? hetente pár óra leallás van karbantartás miatt...

enlightened
Sziasztok, nagyon tervezem, hogy megveszem steamen a játékot. Ha most megveszem tudok vele játszani, vagy meddig állnak a szerverek?

Egyébként aki már játszott vele, szerintetek jó játék és nem fog kihalni mint a Conan annak idején? Nem szoktam MMOPRG-ozni de most abban a tudatban, hogy talán a WOW-os vérpistik nem jönnek át ide, lehet, hogy belevágok.

Mindenre várni kell a héten.Mi is transfer-elünk Conan-ba és fél óra helyett napokat is igénybe vehet a dolog.
Most türelem kell nem lehet mit csinálni,ez ellen tényleg nem.
Kicsi a brigád nem gyõzik a 2 játékot,sokat vállaltak..

★ 汤姆 李

Fpocok
"Greetings,
Thank you for contacting Funcom Customer Support.
At this time, we are currently working on the integration of existing non-steam accounts and the Steam interface. We ask that you please be patient and keep an eye out for future announcements. If you have any further questions or concerns, please respond directly to this e-mail. Thanks and have a great day!

Regards,

GM Eladric
Customer Service Representative

Funcom Customer Service "

Tatyla
ja próbáltam aktiválni a kulcsomat de nem fogadta el 😞

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fpocok
Felkerült steamre is és nem lehet átmenni, aki elõbb vette meg. Van egy CSOMÓ BONUS... faszomat beléjük.

Tatyla
az éjszaka folyamán minden gond nélkül megjött a kulcs 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fpocok

Tatyla
na sikerült kulcsot vennem 6709 HUF-ért most hogy vég az ingyen hétvégének remélem meg is jön az igért 12-24 órán belül...

Jockey
én is elvagyok vele azt kell mondjam..:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Fpocok
Tekintve, hogy valaki kifizette a játékot élete végéig, szerintem nem nagyon lesz f2p az elkövetkezõ idõkben 😄
AoC-nál nagy volt a hype... errõl a játékról meg alig hallani. Réteg játék, komolyabb játékosoknak.

Kipróbáltam én is hétvégén és nagyon megtetszett, a közepes konfigom is jól bírta. A conannál jobban fut.
Azt látom, hogy mintha az ellentéte zajlana le mint anno az AOC-nál.
Az nagyon erõsen kezdett, aztán gyorsan hanyatlani kezdett a bugok és a hiányosságai miatt, ez meg gyengén kezdett, de aki kipróbálja annak majd mindenkinek bejövõs.....talán mégsem lesz egyhamar f2p.
Beugrottam este pár perc pvp-re, hogy milyen is az, egy óra lett belõle és nagyon élveztem, pedig alapvetõen pve tartalomért vonz a játék. (a pve számomra egyértelmûen itt a legjobb, hatalmas hangulata van )

Tatyla
úgyan ez történt velem is a béta alat szarnak tartottam de gyre jobban bejött most így a free hétvégén...

Fpocok
Mindig ez van... nyáron punny van, aztán szeptembertõl újra beindul minden.

s0n1c
Nem rossz ez a game, ahhoz képest, hogy bétán mennyire nem tetszett egyre jobban bejön. És utálom, hogy hónapig nincs egy jó game sem, most meg gw2, tsw, planet side 2 meg borderlands 2... Kapják be a kiadók... <#rinya>
Fpocok
Lelõtték a szervereket egy órára... javítanak valamit.

Fpocok

Tatyla
olcsó kulcsot hol tudok ehhez venni?

Én nem tudom most befizetni a következõ hónapot és gamecard meg nincs ehez a játékhoz.
Hát ennyi volt😞

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Sáska
igen, most megy, koszi!

Most már beenged.Nem volt szerver most indították újra

Fpocok
sry, nem tom, próbálkozz... esetleg próbáld meg másik email címmel, hátha küldd valamit.

Sáska
hello,

gondoltam kiprobalom a jatekot most a hetvegen. letoltottem a klienst, es csinaltam 2 accountot is, de egyiket sem fogadja el. Nem hiszem, hogy elgepeltem volna barmit is.
Varnom kell valami megerosito emailre, vagy nem megy meg a dolog?
azok alapjan amit a honlapon irtak, siman mennie kene..
When: From Friday, August 3rd at 4pm GMT until Monday, August 6th at 7am GMT

New players: We are so proud of what we have made and want YOU to join us and try the game out for FREE this coming celebration weekend! Get the client here and create your account using the form on the right, and you are ready to join us in the celebration this weekend!

enjoy the last days then 😊

Kész van,azt már nem tudtam elintézni,hogy kapjak 1-2 plussz napot.Mind1 lényeg,hogy megcsinálták.

Fpocok
Drukkolok.

Reagáltak a "Norwegian consumer protection" levelemre😊

"I see that you have a failed payment for a grandmaster pack on your account. Would you like to purchase this? If not we can remove this failed purchase for you which may clarify your issue."

Na megy ez de,hogy fenyegetnem kellett õket és 3 levélben leírni egy ilyen egyszerü hibát,hogy megértsék az azért durva😄
Remélem holnapra megcsinálják..

account created:2012-07-08 17:48:18
freeze date:2012-08-01 19:20:03
Hogy nem böki ki a szemüket,ez bizony egy hét minusz.Van képem róla minden.Ha ez kell nekik és nem képesek 2 perces dolgot elvégezni,hogy normál állapotba kerüljön ez az account akkor viseljék a következményeket..

Nézd Tommy ez szerintem már bûncselekmény féle dolog. Sokat be lehet nyelni tõlük mert jó dolgokat csinálnak de ez az a kategória amikor fogyasztóvédelem, mert kétszer akarnak fizettetni veled. És ezért lehet a Norvég fogyasztóvédelem seggbe rúgja õket. Mivel elektronikus világban visszakövethetõ hogy te már kifizetted. Ez még viccnek is rossz. Ennyire lehet még az EA sem hülye.

Holnap felhívom õket,hogy tudják kivel szórakozzanak és elmondom nekik,hogy csinálják már meg normálisan az account szaros oldalukat mert ilyen igénytelenül,hogy lehet valami,felháborító komolyan.
Azt meg várhatják,hogy így befizetek megint már csak azért se inkább nem játszok azt kész

EA-s stílus. Érdekes. Nekem segítõkészek voltak nem bunkóztak anno. Nem is értem ha megvettél egy pakkot, hogy képzelik ezt innentõl már csa ka havídíjnak kellene lenni. Régen volt újraaktiválás is. De szerintem az már nincs. Ez érthetetlen ez a mentalitás tõlük. Sok baromságot csinálnak de ez a része eddig jól mûködõt a funcomnak. Nem lehetnek ennyire pénzéhesek. Mert ez már undorító.

Persze,hogy tudom ott van mikor kezdtem az account-on a kezdési idõ.Erre frozen lett 1 héttel elötte így mert átváltottam ezt a sz@rt.
Volt egy válasz eddig,leírták hogy vegyem meg a grandmaster pack-ot ez volt a válasz arra,hogy elöbb frozen lett az account-om.Kivagyok nagyon az ilyen dologtól.

A live supporttal beszélj az account oldalon elõször szerintem. Valahogy tudod igazolni hogy megvolt? Nekem volt a conannál az elején hasonló pedig akkor még nem is volt jó a support. Rányomtam a digital letöltésre miközben megvolt DVd-n. aztán kellett küldenem pár dolgot és visszaállították.

A Subscription-t/payment elállítottam és már be se enged logolni.Elvette az elõfizetésemet.Most olyan van,hogy vegyem meg a 200 eu-s pakkot és akkor aktív lesz megint az account.
Visszaállítani nem engedi egy opció van,hogy vegyem meg a 200-as pakkot-.-

Kulcsot itt a nagy ideg közepette azért szereztem,thx😊
Csak most spamolom õket,hogy csinálják már meg kb 2 perces visszaállítás omg-.-

Fpocok
Most végülis mi a gond?

Ha most kitalálják,hogy meg kell vennem a 200 eurós pakkot amire átváltottam elõfizetést komolyan lelövöm mind.Írja a support töltsem csak ki a fizetési módot,aha hülyék ezek??

Fpocok
Mennyit kell várni a support válaszra vagy,hogy végre csináljanak valamit mert tegnap elállítottam a fizetési módot és egyszerüen elvette az elõfizetésem.Be se enged logolni😞

Fpocok
Tegnap játszottam vele megint pár órát, nagyon belejöttem az új karakterbe... nagyon jó ez a fistes. Azt hiszem ezzel már nem lesz gondjaim, hogy nem tudok haladni, mert nincs dpsem.

Van egy felhasználatlan preorderes játékom (kulcs). Eladó. (10k-ért vettem) Ajánlatokat PM-ben tehetnek az érdeklõdõk.

Nálam ugyanez.

Én meg vásárolni nem tudok Marketplace-en.
Kijelölöm Buy,van rá zseton bõven,tudnám is használni de semmit nem vesz meg:/