The Secret World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
nekem csak 32,1 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fpocok
Passz.
Viszont Funcomos könyvtáram 38 giga 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Egyébként hány gigát tölt majd le a játék?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Pont most volt patch... de egy órán belül lesz szerver, mert csak 3 órás leállást írtak.

Shep
Ja, hogy itt ilyen leállások is vannak 😊

Köszi mindkettõtöknek akkor majd holnap, vagy este ha lesz idõm rá.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
server status offline. Épp patch van kb még... egy óráig talán?

trial, szoval nem kell kulcs. elvielg a megadott oldalon regelve a regisztracional megadott adatokkal be tudsz majd lepni a jatekba. es 3 illetve 5 napig jatszhatsz key nelkul (5 nap ha megcsinalsz 30 missiont a 3 nap alatt)

Shep
Ki akartam próbálni az ingyenes dolgot, csináltam accountot de honnan lesz kulcsom? Letöltöttem a progit hozzá elindítottam de semmi nem történt, nem tölt semmit csak úgy van.

Fpocok
Igazából nem sok minden... néhány küldetés frakció specifikus... meg ugye a PvP... kb ennyi.
Nincsenek classok. Viszont van 520 skill... illetve vannak ilyen deckek, kártyák, amiken vannak class ajánlások... ki tudod választani, melyik szimpatikus és akkor megmutatja, hogy milyen skillekre kell gyúrni ahhoz. De amúgy azokat használod, amiket akarsz.

sokoo
Mi a különbség a frakciók között? Meg itt írtatok classokat is, ezek szerint vannak már kialakult buildek?

This is the beginning of the end.

Fpocok
A játék nagyon jó... ha szereted a PvE-t. Én imádom... rohadt jó.
Közösség nagyon felnõttes... ezen nem csodálkozom. Elég megnézni a hivatalos fórumot... alig látni panaszkodást.
Egyelõre csak instázás van, raid még nincs berakva. Cabalok cross-szerveresek... szóval dragonok/illuk/templarok összeállhatnak, bármelyik szerveren vannak. Én úgy tudom, hogy gyakorlatilag PvE-t... bárki játszhat bárhol lévõ emberrel... ez nagyon jó dolog.

sokoo
Egy oldallal korábban írta valaki, hogy már dolgoznak a nem-Steam accok integrálásán. Gondolom ha kész, lehet majd regelni.

sokoo
LotRO-ban is volt végtelen elõfizetés, mégis F2P lett 😊 Egyébként milyen a játék, a közösség? Elég érdekesnek tûnik a leírások alapján. Cabal tud többet mint közös chat? Írhatna pár mondatot aki már játszik 1-2 hónapja.

Fpocok
99%, hogy nem lehet steamhez adni. Steames csak akkor lesz, ha STEAMen veszed.

sokoo
Azt hogy érted hogy boltban nem lehet kapni? Itt van 8 bolt is, feleannyi az ár, mint Steam-en. Egyébként szerintem után hozzá is lehet adni Steam-hez, a többi játéknál is így volt.
The Secret World árgép

Fpocok
-8adik aktív skill slot

Fpocok
OMFG!
ISSUE #2

-Új fegyver: Rakétavetõ lol
-Át lehet majd szabni a karakter fejét: Új arckinézetek
-Lesz fodrász
-5 új küldetés
-Facility és Hell Eternal NM mód

Fpocok

Na ezt hétvégén megnézzük<#pias>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Fpocok
win7 64bit dx11

enlightened
Fpocok te DX11-ben tolod vagy DX9-ben? Milyen oprendszeren játszol?

enlightened
Ez fura, akkor nálam van valami gáz, de fogalmam sincs ilyenkor mi a teendõ. Lehet meghibásodott valamelyik memóriám? 4 x 1 GB van a gépben.

Fpocok
Most fejeztem be az év filmjét. The Cabin in the Woods... nagyon érdekes... mert teljesen kötõdik a The Secret Worldhöz. Többet nem mondok, de akinek bejön a játék világa, nézze meg ezt is!

Fpocok
Na... elég sok minden történt most kis idõ alatt...
11 körül írtam ticketet gmnek, hogy segítsen mert bugos a qst. Aztán elmentem, lehealeltem elsõ instámat: Nagyon tetszett... hasznosnak éreztem magam. Tetszik ez, hogy lövöm a bosst és azzal healelem a defensive targetemet 😄 Nem halt meg senki.
Persze mikor ír vissza a GM? AMikor pont bosson vagyunk 😄 Na mindegy, azonnal nem tudott segíteni. Vissza kellett mennem a qst ponthoz és hívtam újra. Egy perc múlva ott volt és segített.

Szóval minden faszás 😄

enlightened: Nekem is csak 4giga van és nálam nem csinál ilyet. Nálam nem eszi magát sok óra játék után másfél giga a feladatkezelõ szerint.

enlightened
Jelen pillanatban más miatt dühöngök. Elkezdtem nyomni a játékot az elején szép simán megy minden, 1 óra játék után elkezdett szaggatni, már mindehol, ott is ahol elõtte nem. Mondom, mi a ** lehet megnézem, a játék szépen felzabálta a magát 3,5 GB memóriáig. Ki kellett lépnem a játékból ekkor szépen a memória kihasználtság visszaállt a normális szintre.

Kérdés mi ilyenkor a teendõ, a 4 GB memória az 1 óra játékig jó? Most vegyek még 4 gigát? De akkor meg 2 órára lesz elég? Vagy nálam van valami gáz, nem tudom még sose tapasztaltam ilyet egyik játéknál sem, eddig minden simán ment a gépemen. Mi ilyenkor a teendõ?

Dragon-t játszák a legkevesebben csak úgy szólok(persze ettõl még jó)😄
Fusang-ba fogsz még dühöngeni ez miatt😊

enlightened
Hehe, szerintem mindenki a dragont választja, az illuminati nekem eleve unszimaptikus volt, a templar jöhetett volna még szóba, de õk meg túl komolyak :S A Dragon viszont érdekes 😄

Így van az csak egy kezdõhely ami Seoul egy részébõl indul,lényegtelen rész..

Hát az csak egy része.Nehogy azt gondold,hogy le fognak modellezni egy 20 millió lakosú várost😊

szerk:látom jó Frakciót választottál am.<#eljen>

Fpocok
Ott nincs is semmi... csak néha kell bemenni frakció specifikus dolgok miatt...

enlightened
Csak nekem kicsinek Seoul? Kb 5 perc alatt bejártam az egészet. Nagyon nincs nagy nyüzsgés. Egyébként hangulatosnak hangulatos, csak valahogy olyan kicsi az egész. Egyébként eddig tetszik a játék, még nem sokmindent csináltam.

Benne.Csak az account-om nem aktív😊)

Tatyla
benne

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

enlightened
Ti benne vagytok valamilyen Cabalban?

Fpocok
Tudtommal a world pvpn kívül bármit lehet csinálni, bármelyik szerveren vannak az emberek.

enlightened
Örülök, ennek ezek szerint ez azt jelenti, hogy tényleg jó a játék, ha mindenki befizeti a következõ hónapot is, azt is, hogy lesznek emberek.

Daemon-on vagytok gondolom, nekem azt tanácsolták Cerberus-ra menjek mert ott többen vannak. De ha odamegyek elvileg akkor is tudok veletek játszani, mert állítólag át lehet menni a dimensionok között.

Fpocok
má semmi

Fpocok
Most kifizettem a hónapot, mert nem engedett be. MEddig tart míg átér a pénz? paypal ofc.

enlightened
Nem igazán jött meg a mai nap során a kód, amit sajnálok, mert ki szerettem volna próbálni a játékot, remélem az este folyamán megjön és holnap már tölthetek fel képeket.

2.08-nál Ur-Draug,Polaris insta hatodik utolsó Boss😊
Azt majd nézzétek meg.

enlightened
Amíg várok a kulcsra, itt egy kis launch trailer. Szerintem ez a legjobb videó a játékról, a hezitálóknak is kedvet csinálhat, legalábbis, nekem ez volt ami felkeltette az érdeklõdésem igazán.

enlightened
Nemsokára én is osztozom veletek ezen örömben, remélhetõleg 😄

oh 😞 köszi!
Fpocok
Szia!
Lemaradtál róla... kb egy hete volt ingyenes.

hello!
van a játéknak valami ingyenesen kipróbálható verziója?
Tatyla
mondjuk csodálkozok hogy így alapból lapos a topik de mondjuk ez egy rétegjáték és eléggé az idõsebb korcsoportot ragadta magával de eddig amit láttam belõle beleértve az instákat nagyon durva és eborult fantáziával készülhetett minden,olyan silent hill+left4dead+hellgate+darksiders,egy kis Clive Barker és Dean R Koontz rajongást véltem felfedezni.
Eddig tuti élmény a játék és a szintezés se a megszokott már ha beszélhetünk itt egyáltalán szintekrõl 😊

enlightened
Arra mérget vehetsz 😄 Ha végre sikerül bereggelnem a gamebe, posztolni fogok ezerrel screenshotokat, meg mindent 😄 Számíthatsz rám!!!

maffi
egy kicsit higgadj már le! Tatyla is írta, hogy 12-24 órát írnak a kód kiküldésére. Neki 6 óra után küldték, de te még annyi ideje sem vetted meg. tele van a sírásoddal a topik. egy érdemi információt vagy élménybeszámolót nem látni, mert csak azt olvasom, hogy értetlenkedsz meg rácsodálkozol mindenre, mintha most járnál elõször a neten. azzal nem fog megoldódni semmi, hogy ide sírod a bánatodat napjában 20x. remélem a játékról magáról is ennyit fogsz posztolni, mert akkor kicsit beindulna a topik. mármint érdemben.

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

enlightened
Még mindig nem jött nem tudom, ugyan mi tart ennyi ideig egy e-mail elküldésében, ezt az egész folyamatot automatizálni lehetne, hogyha kifizetik a gép elküldje a kódot azonnal. Nem tudom ilyenkor mire kell várni, ugyanis nem rakták repülõre a kódot.

Tatyla
nézd az e-mailt amit megadtál,elméletileg 12-24 órán belül küldi de nekem is megjött olyan 6 órán belül