The Secret World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
Egy kari bõven elég

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

yesname
Hehe. Milyen rohadt sokan lettek hirtelen a játékban 😊
Egyébként egy karival ki lehet maxolni mindent? Vagy érdemes más játékstílushoz inkább újat kezdeni majd?

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

"No Membership " ha ez áll ott akkor ezentúl ingyen játszol.Most lehet karbantartás van azért nem tudsz belépni.

Jockey
elvileg igen
én tegnap megnéztem és be tudtam lépni, szal mûködnie kell..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Fpocok
Ja bocs... félre értettem.
Nekem is volt régebb óta accountom csak nem volt elõfizetve. Tegnap simán be tudtam lépni vele.

Parasite Eve 2, best game EVER!

De nekem már megvan véve a játék a kezdetek óta..
Fpocok
De. Meg kell venni... nem free2play a játék... buy2play. Egyszer meg kell venni.
Akinek van elõfizetése, vagy újra elõfizet, az kap egy kis kedvezményt a boltban, pontokat, amin vásárolhat és minden frissítést megkap.
Ha nem fizetsz, akkor havonta 5 dollár lesz az update... ami nem kötelezõ.

Sziasztok!

Akinek eddig volt TSW accountja és fizette a havidíjat, az most simán játszhat ?? úgy értem már nem kell megint megvenni a játékot ugye??

mert nem enged be loginolni csak azért kérdem
Nincs ezen mit csodálkozni. Aki csinálta vagy vezette a csapatot az a pc-s játékok egyik ténylegesen élõ legendája, Ragnar Tornquist. Aki csak egyszer is játszott a longest journey-el az tudja ezt. És el kell ismerni tökéletesen átültették a conan motorját a modern feelingre. Eleinte én max attól aggódtam túlságosan elmennek a tömeg igények kielégítésére, de azért a Funcomot még nem kell félteni. Ráadásul Ragnar megmondta. Elkezdtünk valamit, folytatni fogjuk és nem fogunk kicsi lila elfeket betenni a játékba csak azért hogy népszerûek legyünk 😊

Fpocok

Fpocok
Nem free to play lett, hanem buy to play. Egyszer megveszed és nem muszáj utána fizetned, játszhatsz.

Na ebbe a gamestar cikk alapján jól belecsúsztam,azt hittem totál ingyenes lett,nem kell már megvenni sem...cö😊

Holnaptól Dragons jövök!!😊)<#hawaii>
De vártam már

Fpocok
Jah... most már van egy plusz 8adik is 😄

yesname
Én éppen tegnap kezdtem el kipróbálni a 2 napos trialt és kb. 8 óra játék után azt mondom ez egy kib...tt jól kitalált, egyedi világú-hangulatú és jól kivitelezett játék.
Nagyon jó grafikája van MMO-k közt, ötletesek a questek és valóban története van mindennek apró szir-szarnak, ami nem tömeg szkript ráadásul.
Tetszik a lore is, na meg minden. Mozgások nem zavaraóak számomra, Nem túl jók, de nem is rosszak azért annyira, mint páran mondják. Nekem éppen jókor jött ez a vedd meg egyszer, aztán játsz. 😊
Remélem nem fullad ki az egész késõbb, mert a skillrendszer a másik ami végre nem ilyen egykaptafa cucc és valóban a 7-7 slot miatt lehet gondolkodni milyen build is mûködne a legjobban adott játékstílushoz vagy szerephez.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Jockey
én is azt gondolom elfér az uj modell, hátha végre tényleg kipróbálják jópára és rájönnek ez egy jó kis gém..:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Fpocok
Nem F2P.
Havi kontent így is fizetõs lesz, de nem lesz kötelezõ. És ez jó.

s1lkforrent
In B4 F2P. Oh wait..<#idiota>

Grand Master pakkosok kapnak valami ellentételt, pl havi wellness félórát a borítón szereplõ cicával, vagy "örüjjé hogy játszhatsz" csüng a supportosok vigasztaló ajkain?<#whatever>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Fpocok
Passz.

TDC Geronimo
Régebben volt szó, hogy javítanak animációkon. Errõl van valami hír, hogy mikorra várható?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fpocok
És tényleg... tölti is, mint egy bajnok. Ez így nagyon jó hír... kár hogy márcsak 10 nap van 😄

TDC Geronimo
na már online

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

TDC Geronimo
Igen azért

Fpocok
Nekem nem tölt semmit... mondjuk szerverek off vannak, lehet ezért?

Fpocok
Ahogy olvasom... az issuek pénzesek lesznek, de csak 5dollár. Gyakorilatilag 15rõl 5re csökkent az elõfizetés költsége... gyakorlatilag én ezt akartam... hogy az legyen olcsóbb.
Akinek már van accountja, tehát nekünk... azoknak legkorábban csak a febr. updatért kell fizetni.

TDC Geronimo
lál most olvastam. na updatelem is 😄

Tatyla
Micsoda??!????!!?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fpocok
MÁR NEM ELÕFIZETÉSES!

Fpocok
mindblown!

Originen most csak 15 euro.

Tatyla
A havidíjon kéne csökkenteni nem teljes áron...

Fpocok
Tényleg. Ez kellett neki...
Most így már majdnem olyan olcsó, mint amennyiért anno vettem 😄

Nem tudom észrevettétek-e, de lement 30 euróra a játék ára (hivatalos honlap, origin, steam).

Befizetsz nekem ha küldök pénzt?Mindjárt írok privt pill

Van 2 rohadt bankkártyám és egyikkel se lehet neten fizetni vele.Úgyhogy nem jó😞

BoneDragon
Kis cég? : o

Fpocok
Kis cég. Bankkártyás fizetés nem jó?

Miért nincs gamecard hozzá?

TDC Geronimo
hangulatos cucc, animációkat mikor csinálják meg normálisra amúgy? 😊

Fpocok

Gamecard van már hozzá?

Fpocok

Saccard
Bár most nézem hogy már nincs trial lehetõség?

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Tatyla
van minden frakciónál magyar közösség,nagyon jó játék attól függetlenül hogy réteg játék csak most nekem pont nincs pénzem a havidíjára ami 15ojró

Saccard
Sziasztok! Tudnátok 1-2 véleményt írni a játékról? Magyar közösség van valahol? Sztem most leszedem a trialt kipróbálom. Ha van magyar team pls írjátok meg hol, milyen frakciónál!

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Fpocok
wow

Muszáj lesz összeszednem egy kis casht.

Fpocok
Egy ideje sajnos nem játszottam vele, mert most épp gépet fejlesztek, nincs állandó melóm és nincs elég pénzem.
Olvastátok? MINDBLOWN!
"I am also happy to reveal that Issue #4 will be introducing one of the most requested features during Beta: reticule combat. This is something I wanted to bring into the game from the moment I put on the Game Director shoes as I feel it makes combat a lot more direct and exciting. We are not forcing it upon anyone, though. You will be able to freely switch between traditional targeting and the reticule depending on what you feel is best for you."

Ha jól értem, akkor lehet váltani hotkeyes, és célzós combat mód között... mint mondjuk a GW2? Valaki erõsítse meg, hogy a reticle combat ezt jelenti...

Fpocok
Kb ennyiért vettem én anno a nem steameset. Szóval ez jó ár.
Van magyar cabal mindegyik frakciónak.