The Secret World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Frakciónak persze,hogy szerepe van.Story mod is más.Dragon erõsítés kell inkább
mmonomad és pvpista
Frakciónak csak kozmetikai szerepe van, vagy esetleg valami egyéb is? Nem igazán tudok dönteni a templomosok és az illumináti között 😊
"The Event will run from the 21st and will last until The Secret World’s servers are destroyed by rampaging zombies or until a new dawn rises on the world once again."
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
-Tetkók (elsõdleges feature):
"One of the highest priority features right now is the tattoo system for characters. In addition the design team all have individual features that they have been working on designs for, everything from daily achievements to collectibles to the ever requested player housing. We will assess and prioritize the majority of those features in the New Year."
-3 Lair Raid Boss
-PVP ranking and/or new rewards (coming Issue #5 or #6)
szósz
-Story arc system for quests (starting with Issue #5)
- upcoming regions for 2013 (Tokyo and another)
szósz
-One more dungeon (in Tokyo)
-Fast travel system (and no more /reset to travel)
szósz
-Housing
szósz
-Outdoor PVP and battle for rare artifacts (new PVP system)
-“Secret-war-like” pvp plateform. (A bit like the Secret War on Facebook but in-game and without Facebook)
szósz
-A bestiary (working with currents achievements)
szósz
-Movie theatre (in London)
-Daily achievements
-More Collectibles
-6 more Aux weapons
-Hotkeys for consumables (currently on test live)
-Auto-buy DLC functionality
-Better animation for an even more beautiful game
szósz
-Combat mechanics tweaking
Továbbá itt van egy hosszú interjú sok dologról.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Én itt vettem meg a players.hu-n. Van máshol is ilyen 3000 FT körüli áron? Mert ezen az angol GMG oldalon nem találtam.
Mondjuk én playerstõl is megkaptam gond nélkül a kulcsot,és próbálom a játékba csábítani a haverokat.
Úgy látom lehet ingame cuccokat szerezni.
www.themorninglight.org
Kár, szívesen kipróbáltam volna...
Úgy nézem lesz ez még olcsóbb is karácsony körül, ha már az angol GMG is 5 fontra értékelte. De min 3000-es leárazás valami netes boltból biztos összejön.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
tudna valaki küldeni friend invite-ot? Azért kipróbálnám még mielõtt megveszem.. 😊
(mail cím privátban)
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
A legjobb, hogy elvileg már lejárt a triál, de mégis megy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Na megyek instázni végre jó kis Pve😊
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA