2411
-
#1570 Én megvettem a játékot G2playen olcsón és eddig nagyon tetszik, igazi horror. Majd meglátom milyen lesz később. -
#1569 Ha valaki szeretne kulcsot 72 órás trialra a játékhoz, küldjön nekem privátban egy e-mail címet. :) -
Eliike #1568 Gratu a karihoz, nagyon szép! :) -
BryceHUN #1567 Kösz, de már szereztem. :) -
#1566 Kérek egy email címet, a trial kulcshoz (a rendszer fogja kiküldeni neked). -
-
BryceHUN #1564 Üdvözletem!
Tervezem, hogy 1-2 hét múlva megvásárolom a játékot, de előtte szívesen kipróbálnám. A kérdésem az lenne, hogy van valaki, aki tudna küldeni 3 napos trial kulcsot? A választ előre is köszönöm! -
#1563 Minden más 10/10, de a PvP az nem egy nagy dolog. Tehát amiatt ne vedd meg. Viszont, ha szeretnél egy nagyszerű egyszemélyes/többszemélyes akció szerepjátékot, rengeteg egyedi küldetéssel, szuper és változatos környezettel, rugalmas fejlődési rendszerrel akkor ajánlott. TSW-ben a PvP amolyan tizedrangú dolog. Összesen van 3 PvP mód, egy "CTF", egy TDM és egy domination. Mindhárom 3x10 fős csapatokkal megy.
Arról nem is beszélve, hogy a PvP az itt endgame anyag, tehát előbb végig kell játszanod a főszálat, hogy legyen bármi esélyed ami 200+ óra, és ezután kezdesz csak PvP cuccokat gyűjtögetni magadnak.
Lényeg, hogy a játék zseniális, viszont 99%-ban sztori-orientált. -
#1562 Üdv
Gondolkodtam rajta hogy megveszem a játékot de előtte lenne olyan kérdésem hogy milyen a játékban a pvp. Ez a része érdekelne inkább. Meg van e valami módja a kipróbálásának?? Válaszotokat előre is köszönöm. -
#1561 The Whispering Tide, Halloween event, Issue 8 infók -
#1560 Régi, de még mindig mocsok hangulatos:
-
#1559 A játék folyamán bármit használhatsz, minden képesség feloldható. Ha rossz irányba fejlődsz, akkor sincs gond, elkezdhetsz bármikor egy másik irányt. A végjátékban úgyis szükség lesz minden fegyvernem képességeire. A kezdetekben a blade vagy fist tökéletes, mellé érdemes majd a blood-ot, hogy tudd magad gyógyítani harc közben.
Ha visszaolvasol, írtam pár "novellát", azokban megtalálsz mindenfélét.
Pheenti néven találsz a játékban, vegyél fel pajtásnak, ha segítség kell segítek. Hétköznaponkét általában este 8 és éjfél között online vagyok, hétvégén pedig - amennyiben itthon vagyok - napközben (~du. 1 és 5 között). Más is felvehet, ha szeretne. -
#1558 Köszike !
Még az érdekelne, ha például a kardot választom, akkor ha mégsem akarom azt, megondolhatom majd magam valamikor ? Meg, lehet még majd például kard mellé elementalizmus ? -
#1557 Nyomsz egy I billentyűt és jobb klikkel bepakolod magadhoz az inventory-dból, mint minden más szerepjátékban:) Egyébként C-vel tudod előhozni a karakterlapodat. Javaslom nézd végig a controls-t az options-ben:)
X-el futsz, Y- assembly ablak, N- ability bar, K- skill bar, M-térkép, I-inventory, C-karakterlap, Backspace-séta -
#1556 Odamentem, megtanultam a képességet, de a két ikon a fegyvernél szürke, hogyan kell előcsalogatni , hogy ott legyen rendesen a fegyver ? -
#1555 Használd a kiválasztott fegyvert az egyik bábun, amíg ki nem írja, hogy elég. -
TomStorm #1554 A mester elött van egy Item az asztalon,azt nézted? -
Orgi #1553 Nem kettőt kell választani? -
#1552 Most a dragonnal kezdtem.
Eljutottam oda, hogy egy tréning helységben vagyok, és kiválasztottam a fistet, beszélgettem a "mesterrel" is, de nem enged ki, mert a tréning, még nincs kész, de akkor hogyan tovább, mit kell még ott csinálni ? -
#1551 A gyógyítás kétféle képen megy ebben a játékban. Egyik a szokásos gyógyítás (fist+blood talán a legjobb), illetve a leech heal. Ez utóbbi azért jópofa, mert miközben gyógyítasz, dps-ként is besegítesz. pl: Assault rifle + blood páros. A leech értelemszerűen az ellenfél életerejét rabolja, tehát ahogy sebzed az ellenfelet, úgy gyógyul a "defensive target" (a kiválasztott személy).
AH csak Londonban van, de ott kettő is, az Agatha portal-al szemben a postán is van egy, tehát nem kell elfutnod egészen a bankig. London a Secret World (ahogy a való világban is) gazdasági fővárosa, tehát ott van a legtöbb dolog. Emellett így nincsenek elszeparálva a frakciók, ami jó. Hiszen ebben a játékban csak a PvP-ben ellenség a három frakció, egyébként összefogtak a gonosz ellen:) -
Orgi #1550 Köszi a tippeket! Előző játékomban tank voltam sok évig, szóval most vmi mást akartam kipróbálni. A dps részét már nagyjából kiraktam a chaosnak, most elkezdtem a bloodot fejleszteni a fist mellé, így a heal is menni fog. Egyelőre kihagytam a dungeonokat, inkább csak singlézek, vagy max partyzok külföldiekkel... Instában majd gyógyítgatnék, azért megyek rá a blood ágra.
Ez a bank csak Londonban van, vagy minden frakciónak van a saját városában? -
#1549 Megint csak $15 a játék Steam-en. -
#1548 Nem rohantam én le senkit:) -
#1547 Minden mindenkinél van. -
Although #1546 Nem oké a többinél is van. Merlin tehetsz egy szívességet a lerohanós stílusoddal nehogy valamit rosszul írj mert visszakapod! -
Although #1545 A fist csak a dragonnál van szerintem. -
#1544 Amelyik neked szimpatikus. Az elején csak a kezdő fegyvert választod (tutorial), később használhatod az összeset bármikor.
A játékosok között kialakult helyzet egyébként az, hogy a Templarok és a Dragonok nem szeretik az Illuminátusokat (természetesen ez csak PvP-ben jön elő, továbbá nem vér komoly:)), Ellenben az Illuminátus történetében vannak a leghumorosabb pillanatok. A Dragon szál inkább autentikus képet ad, míg a Templar-ok a "cég" érzetét keltik. -
#1543 Miért jöhetne csak az szóba? Semmi köze a frakciónak a fegyvernemhez. Kizárólag a főszálat befolyásolja a frakcióválasztás. Ne írogassunk butaságokat, ha fogalmunk sincs a témáról. -
Although #1542 Ez alapján csak a dragon jöhet szóba szinte. -
#1541 Szerintem az nem befolyásolja... az csak a fősztorira van kihatással. -
#1540 Sziasztok !
Melyik "csapatot" válasszam a három közül, ha nekem a fist / kardok jönnek be ? -
#1539 Questeléshez elég a fist/chaos (én blade/chaos-t használom). Az abilityk-et úgy érdemes összeválogatni, hogy megnézed az általad használt builder (amelyik növeli a stack-eket, esetedben a fist resource-ot) és consumer (amelyik használja a resource-ot) képességeket, milyen hatást vált ki. Afflicted, focus, chain, stb. és az ezeket a hatásokat erősítő passzívokat rakod mellé.
Fontos, hogy passzívból bármelyiket használhatod, tehát nézelődj a többi fegyvernem táján is. Tehát például fist+chaos-hoz nyugodtan bedobhatod az Assaul Rifle -> Sharp Sooter passzívját is (ami 30%-al növeli a hit-et).
Vannak passzívok, amelyek gyógyítanak bizonyos típusú találat esetén (hinder, afflict, penetration, stb), érdemes egy-kettőt bedobni ilyenből is. Illetve van a felső Misc szeletben egy zöld (neve nem jut az eszembe) képesség, ami ~600 körül gyógyít azonnal.
A cuccaidat Londonban a postán vagy a bankban levő aukciós házban tudod tárolni.
A neten találsz sokféle build-et, de játékon belül tudok én is adni egy blade+chaost, amivel szoktam aprítani, a blade ability-ket meg maximum majd kicseréled fistre.
DPS-ként dungeon-ökbe a piszoly+AR, piszoly+shotgun és piszoly+elemental a legjobbak, így a pisztolyra mindenképpen érdemes a későbbiekben figyelmet fordítanod.
-
Orgi #1538 Szerintem az utóbbi pár év legélvezetesebb játéka. Van egy hangulata, amivel én még nem találkoztam máshol...
Lenne egy kérdésem a pro játékosokhoz: fist/chaos vonalon játszogatok magamban, leírás alapján egy builddel. A sok AP pont meg gyűlik és nem tudom mire költeni. Érdemes ilyenkor egy 2. ágat is elkezdeni kirakni, pl nekem a bloodot instás healelgetéshez?
Meg teli az inventorym nem az én szerepemhez szánt cuccokkal (tank + healos dolgokkal), ezeket is őrizgetem, hátha majd váltanék... ezeket nem lehet lepakolni vhová? :) -
#1537 Köszi ! :)
Én egyébként is Pve fan vagyok. :)
Regisztrálni úgy kell, hogy , /mert gamekódot veszek/ hogy rögtön megkel adni a játékkódot, és úgy regisztrálni majd a hivatalos oldalukon ? -
TomStorm #1536 Simán megéri,ráadásul B2p.
Sztori,Pve az adott világhoz jó.Grafika MMO-k közül legjobb(mondjuk bírja is a vasad:)
Szintezés élvezetes annak tudatában,hogy minden elérhető 1 karakterrel ami csak van a játékban.Hangulat e mellé társul így unatkozni nem lehet.
Pvp szegényes nekem ez miatt nem lett nagy kedvenc sajnos -
#1535 Sziasztok!
Nézegettem a játékot, és gondoltam megveszem, szerintetek megéri , jó game ? -
TomStorm #1534 Tölti vagy 30kb/s-al,időre meg végtelen -
TomStorm #1533 Szép képek!Olyannyira,hogy kedvet kaptam ismét a játékhoz,töltöm is le:-) -
darkling #1532 Ismét Golden weekend (dupla AP) + Gilded Rage event két hétig.
Most már csak időt kellene szakítani rá. -
Although #1531 Napokban haladtam én is hosszú kihagyás után. Ezt még nem nerfelték annyira mint a conant nyilván mivel újabb, de még ez is harmatos az AOC 2010-es szintjéhez képest, tegnap kiütöttem a boss-t végre ahol fél éve elakadtam, vagy abbahagytam a dragon quest láncon. Nem lett könnyebb és ez pozitív. Blood heal and fist vonalon variálok szóval amúgy se a könnyű úton, de klafa.