The Secret World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha léteznek még persze..
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd
Tudomásom szerint a legtöbb magyar /ami nem sok :S/ jelenleg a Daemon szerveren van.Egy nagy Cabalrol tudok a Fekete Seregröl Akik a Dragon frakciot képviselik.Kiváncsi lennék van e Templar cabal avagy ha nincs lenne e rá igény.
\"Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud: az igazi ízt az adja meg,ahogyan cselekszünk.\"
unfair.co -n minden qst leírást megtalálsz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Azt szeretném megkérdezni,hogy ezeket a DLC-ket, hol lehet megvásárolni ill.aktiválni,mert én a hivatalos oldalon néztem de nem találtam semmi ilyen opciot.-ill.hol,hogy lehet megnézni ,hogy nekem melyik DLC-k
vannak meg?
-valamint van e értelme ezeket már most megvenni amikor mág csak a játék elején tartok?
-melyik szerverre érdemes menni ahol sok a magyar játékos?
-mivel az angol nyelvtudásom nem a legjobb már szinte a legelején elakadtam a történet küldetésnél ahol valami jelszót kell a számitógépbe beirni a 4/18-as küldetésnél azthiszem?
A segitséget elõre is köszönöm!!!!!!!-laci
Az Amazon-on pedig 20 dolcsi.
Mindkettõhöz jár 1200 Funcom pont.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Udv,
F.
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
[email protected]
<#worship>#worship>

"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ezt a Game Boostert azért kipróbálom...
Ha semmi nem segít, akkor bizakodom a jobb jövõben és pénzügyi helyzetben, mely egy szupergép megvásárlását is lehetõvé teheti. XD Addig eljátszok vele így is... csak hát nem ugyanaz az élmény, ez egyértelmû. (De 10 ezret fizettem érte, és az nem kevés pénz.)
Ma letöltöm Conan-t is megnézem,kiváncsi vagyok.Emlékszem milyen akadozva játszottam azt régen még diavetítés volt de akkor is kockultam mert imádtam azt a játékot😄D
Ez a konfiguráció különben tényleg gyenge:/
Laptopról van szó. Tudom-tudom, nem valami penge... sõt. De 20-30 fps nálam már élvezhetõ kategória, annyira megszoktam (mindig is gyengusz gépeim voltak). És van is annyi, elég low beállítások mellett (csak a textúrákat hagytam 3-ason), de netes laggolásra jellemzõ szaggatás rázza meg a játékot több alkalommal is. Aztán hirtelen újra jól megy az egész.
Elore is adom ha nem bíznátok bennem vagy valami
Játékért tudok adni
Battlefield : Bad Company 2 (origin acc)
Assassins Creed : Revelations + The Ancestors Character Pack (uplay acc)
Call of Juarez : Bound in Blood (kulcs)
az egészet felkínálom egy TSW accountért 😊
Más: Most jön le az új patch, amiatt volt karbantartás... Remélem, most már csak pillanatok kérdése, és játszhatok. -.- XD
A regisztrációtól számított 1 hónapnyi idõt írja.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Membership valid until 2013-02-09 10:27:38
Forever free, tudtommal.