The Secret World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam-en 30 euró a cucc. A játék viszont nem Steamworks-ös, elindul Steam nélkül, a patch-eket is a saját launcher-e tölti, szal semmi értelme 2x annyit költeni rá.
[merlinw.org]
In space no one can hear you scream.
Ez egy sztori alapú cucc, a questek példátlanul változatosak (A többi MMO-hoz képest, de természetesen itt is vannak "ölj meg 15 valamit" típusúak, de nagy részben ezek is történethez vannak illesztve, tehát nem feltétlenül érzi az ember felesleges idõpocsékolásnak).
Vannak konkrétan google-t igénylõ nyomozós questek, vannak fõküldetések, van a fõ-fõ storyline, van egy rakat mellék küldetés, gyûjtögetés (lore-ok gyüjtése ami feloldja a világ történetének részleteit - akit beszippant a világ, az kíváncsi minden infóra).
A dialógusok intelligensek, viccesek, a történet leírása érdekfeszítõ akár egy jó könyv. Lényeg, hogy mire eljutsz az endgame-ig az sok száz óra lesz. A kiegészítõk pedig folyamatosan jönnek (egy év alatt 7 jött hozzá).
[merlinw.org]
De amúgy köszönöm a válaszodat! Sokat segítettél! 😊
Nem sok magyar játékos van (Fekete seregbõl is max 1-2 embert láttam), klán van sok, még ha nem is magyar. Én egy kanadai klánban vagyok, aminek egyetlen hátránya, hogy csak éjfél után "közösülünk" 😊 Elõnye, hogy nap közben lehet questelni nyugodtan.
A PvP ebben a játékban erõsen endgame content, viszont lehet vele XP-t farmolni kis szinten is, természetesen folyamatos elhalálozás mellett😊
Három "ranked" PvP aréna van:
- egy capture the flag jellegû, gyûjtsd össze mind a négy relic-et és tartsd magadnál
- egy teamdeathmach
- valamint egy quest alapú várfoglalós téma.
Minhárom mód 3x10 fõvel zajlik.
Továbbá vannak nem ranked PvP termek, ahova bárki bemehet egy kis bújócskára (Pl egy sötét raktár, ahol az általunk használt flaregun fénye az egyetlen fényforrás)
Az utcán nem köthetsz bele senkibe, lévén a játék elsõ sorban egy quest alapú kalandjáték, így mindhárom frakció szóba állhat egymással, együtt questelhet, stb. Tehát nem olyan, mint a SWTOR, ahol a republic és a empire még csak beszélni sem tud egymással.
(Aztán lehet, hogy van PvP szerver is, nem figyeltem,nekem csak RP és PvE szerver rémlik)
Lényeg, ha megy az angol, már a sztori(k), párbeszédek, rejtvények miatt megéri játszani a játékkal. A RPG része teljesen kötetlen, lehetsz tank, healer, dps, keverheted is õket, mindent kitanulhatsz a játékban, nincs szükség re-talent-re, bármit gyárthatsz.
[merlinw.org]
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Töltsd le a játékot és holnap éjjel elküldöm.Használhatod a héten végig
Szívesen beleugranék a játékba,de mivel nincs free része hogy kipróbáljam,ezért tettem fel azt a néhány kérdést ami számomra fontos lenne egy mmo-ban!
Köszi elõre is !
TSW: Tunderke
[merlinw.org]
1-4-ig tartalmazza a játék, 5-7-ig meg lehet venni, illetve a 6 vagy 7-est ingyen is megveheted, ha nem költötted másra az 1200FC pontotad, amit adott a játék az elsõ 30 quest után.
Én is nemrég vettem meg az #5 és #6-ot, 15 euro volt a kettõ.
[merlinw.org]
A másik, hogy ha jól tudom vannak dlc-k (issuek), ezeket külön hol lehet megvenni és mikor van értelme, ha úgy nagyjából végigvittem minden questet, bejártam mindent?
Mellesleg még mindig tök jó ez a játék, több éve nem volt olyan, hogy melós napon hajnalig ott ragadjak vmi elõtt...
Olyan kérdésem lenne, hogy van-e valami lehetõség belekóstolni ingyen a játékba? Tehát valami próbaverzió? Esetleg tudna valaki segíteni ebben nekem?
Elõre is köszönöm a válaszokat!
Felmoshlak a padlóról..
Mennyi magyar játékos van? Esetleg klán? Van "élet" a játékban? Mennyire lehet PVP-zni? Arénára van bontva,vagy "beleköthetek" az utcán bárkibe?
Elõre is köszi a válaszokat,elsõ körben ezek érdekelnének,aztán ha van kivel akkor szívesen belecsapnék a lecsóba 😊
Üdv, D.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Két kérdésem is lenne: több mmo-ban is tankot játszottam, de itt nem azt választottam. Lehet átspeccelni vhogyan pontok visszakapásával vagy visszamegyek elejére, másik fegyvert választok és szenvedek míg azt is felhúzom?
Másik kérdésem lenne, hogy Daemon szerveren mûködik még az a régi tsw-s linkes hun csatis megoldás, vagy azóta van más mód is? Köszi!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
(ha megcsináltok 30 küldetést, kaptok 1200 pontot, amibõl megvehetitek az egyiket ingyen - #issue6 - 7-et érdemes, az 5 olcsóbb)
Továbbá van a store-ban (claim items menü) egy csomó ingyen cucc, ami segít a kezdésben (pet, gear, xp boost, stb)
[merlinw.org]
Másik,hogy volt reticle ki-be kapcsolás lehetõség.Ezt kivették?
Képek:
http://kephost.hu/share-FC0D_514EEE8B.html
http://kephost.hu/share-D609_514EEE8B.html
a másikat 03.20-án frissitette????????????
"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd
Másnál is van ilyen ,vagy csak én szivok?
azt szeretném megkérdezni,hogy minden 30 végigvitt küldetés után kapunk 1200 bonusz pontot,avagy nem?(mert az elsõ 30 után kapunk ugyebár-és utána)
-ha egy másik szerverre akar az ember átmenni,akkor az egész karakter épitést újra kell kezdeni a nullárol?
A válaszokat elõre is köszönöm!
-kapalaci a Cerberusrol!
\"Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud: az igazi ízt az adja meg,ahogyan cselekszünk.\"
Szóval egy próbát megérnek és régóta létezik, ami azt jelenti a szokásos magyar miliõ nem tudja szétverni õket. Ez is pozitiv. A conanba is élnek még 😊
Jo lenne megint egy kis aktiv Magyar közösség a játékba !
\"Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud: az igazi ízt az adja meg,ahogyan cselekszünk.\"
Létezik még egyáltalán magyar közösség? Jó lenne magyarokkal együtt játszani...
Cerberuson vagyok és tagja vagyok az Árnyjáróknak, de nem nagyon szoktam embereket látni.