2411
tsw
  • MerlinW
    Mindenkinek KM az első terület:) A HQ csak egy rövid prologus:)
  • yesname #1689
    Akkor igen, csak nem értettem honnan jött, hogy Kingsmouth az első terület neki :)
  • MerlinW
    Hát, ha illuminate karaktere van akkor NY-ban indult:)
  • yesname #1687
    Ha Kingsmouth-ra gondolt város alatt, akkor azzal sincs baj szerintem. Igazán hangulatos terület. (New Yorkot hittem, bár nem tudom miért hiszen ott nem tarthat még elvileg. :) )
  • MerlinW
    AR-nek van a legnagyobb hatótávolsága, senki sem mondta, hogy 1m-ről lőj vele:) A darabossággal kapcsolatban, nem sok MMO-ban van full realtime harc. Ebben a játékban nem egy helyben állva kell küzdeni, mozogni kell, elkerülni a támadásokat. Tehát AR-el távolról megsorozni, majd ha nem tudod tartani a távolságot mondjuk blade/chaos/blood-al közelharban elintézni őket.

Kingsmouth az első terület a 8-ból. 3 terület van Solomon Island-en, 2 Egyiptomban és 3 Transylvania-ban. Mind különbözik egymástól.
  • MerlinW
    A TSW díjnyertes dalai:

• yesname #1684
    A város az csak egy terület a sok közül és az valóban nem igazán hangulatos. Egyébként az egész játék nagyon hangulatos, egyedi. A legjobb MMO-k közt van a helye. A harcrendszere is, a hangulata, a feladványok stb. kitűnőek. Kitartás. :)
  • Jeffjohnson
    Első benyomások nem valami jók. Mintha nem is a Funcom készítette volna a játékot egyelőre az AoC sokkal jobbnak tűnik. Ez az 1m-ről lövöm AK-val a zombit stílusú harc nagyon furcsa és a játék is kicsit darabos. Valahogy ez az városi környezet nem túl hangulatos de még próbálgatom hátha megjön a kedvem.
  • MerlinW
    itt, "Invite a Buddy!" menüpont
    Ugyanitt a menük alatt "Key Registration"-ban add meg a Steam-en kapott új kulcsodat.
  • Bandeeka
    Ha Steamen megvettem azt automatán be is regeli nekem azt a kulcsot?
  • Bandeeka
    Hogy lehet Buddy keyt küldeni ismerősömnek ?
  • MerlinW
    Semmihez sem hasonlítható, teljesen egyedi. Olvass vissza, írtam róla eleget.
  • Jeffjohnson
    Steamen akcióban van még 4 órán keresztül 10,19€-ért az alapjáték, ami nem sok ezért nagyon gondolkodom rajta, hogy kipróbáljam.

Aki régebb óta játszik esetleg tudna segíteni, hogy melyik mmo-hoz lehetne ezt stílusában hasonlítani? Hülye kérdés de érdemes megvenni? Mennyien játszanak vele? Milyen a pvp? Tudom, hogy mindezt hivatalos fórumon is kikeresgélhetem de hátha van olyan itt aki szívesen válaszol, esetleg ad egy triál kulcsot.

Előre is köszönöm!
  • Black Treff
    Kezdő játékosként keresek más kezdőket, egy kis csoportos öldöklésre! :D
    Szóval, aki szeretne egy party társat az írjon privátot!
  • MerlinW
  • danone
    nvm megvettem. :))
  • danone
    Sziasztok, egy trial kulcsot tudna valaki küldeni, ha van rá mód és még lehetséges? :) Megköszönném. Tetszik külsőre, de azért belenéznék először.
    Köszi!
  • MerlinW
    Dobj mail-t privátban.
  • Bandeeka
    Esetleg trial lehetőség van hozzá?
  • MerlinW
    Nem. B2P. Megveszed, játszol.
  • Bandeeka
    Hali!
    Ez a játék havi díjas? Mert 1 ideje szemezgetek vele jó lenne azért kipróbálni milyen. Wow már kissé unalmas
  • MerlinW
    A member tagság első sorban "adomány".

Mit kapsz érte: 10€ értékű Funcom pontot, amiből megveheted a DLC-ket illetve egyéb hülyeségeket (ruhákat, peteket, stb), minden hónapban kapnak az előfizetők egy ajándékot (pet, ruha, stb), 10% kedvezmény a store-ban, valamint egy XP boost-ot ami 16 óránként 1 órán át működik.

Én akkor szoktam előfizetni, ha jön ki új DLC (Issue), így pár Euróval ugyan többet fizetek (~10 körül vannak a DLC-k, 15 a havi előfizu), de évente 3-4 alkalommal belefér.

A TSW egy történetalapú kalandjáték-MMO. Az Issue-k pedig bővítik a világot, vagy viszik előre a történetet. Az Issue 1-4-et tartalmazza a játék alapból, az 5-6-7 három klassz 3-5 órás questline-t adnak, endgame talizmnánokat, signet-eket, stb. Mindhárom megéri. Az Issue 8 határeset, azt ki lehet hagyni, az egy hullám alapú túlélő mód kiegészítése. Alapból megkapod azt is, ha megveszed, kapsz 2 új "pályát" plusz a nightmare fokozatot (=jobb loot). Az Issue 9 lesz nagy durranás, nemsokára jön az is.

Massive Edition megéri. Ha külön vennéd az Issue-kat, akkor azok 25€-ba fájnának.
  • Black Treff
    Üdv!

Már régóta szemezek ezzel a játékkal és a mostani Steam akció kapcsán gondolkozom a vásárláson, de lenne pár kérdésem!

Ez a Member tagság miből áll és fontos a játékhoz?

A kiegészítések (itt gondolom az Issue-k) mennyire fontosak a játék szempontjából, tehát ha megveszem az alapjátékot, akkor az is bőven lefoglal egy ideig vagy érdemes már most megvenni őket a Massive Edition-el?

Köszönöm!
  • dregnarr1 #1667
    Megtettem, köszönöm itt is!

Egyébként Steam-en most akciós a darab, 11euró az alapjáték, a Massive Edition (alap+issue5-6-7) pedig 30euró.
    http://store.steampowered.com/app/215280/
  • MerlinW
    Dobj egy mail-t privátban.
  • dregnarr1 #1665
    Jól tudom, hogy csak buddy invite-on keresztül lehet trialozni? Ha igen, van esetleg valakinek felesleges kulcsa?
  • amikkamakka
    Köszönöm
  • MerlinW
    Menü, delivered items.
  • amikkamakka
    Üdv, azt szeretném megkérdezni hogy hol tudom le ellenőrizni hogy melyik Issue-t lett megvásárolva eddig az accounthoz?
  • MerlinW
    Jaja, az Issue 7-ből vannak a képek, jó kis DLC-lett:)
  • eurom
    babák, babaházak és egy machete áll ki valakinek az arcából
    beteg funcom
  • Fpocok
    Faszás képek!
  • MerlinW

• Fpocok
    Volt, de már nincs. Max ha valaki ad egy quest kódot.
  • TBTPumpa
    Szokott lenni free hétvége (mint a Guild Wars 2-nél) vagy van valamiféle mód a játék ingyenes kipróbálására (vásárlás előtt)?
  • MerlinW
    A bibi nem a hun chat életrekeltése miatt van, hanem max a kapkodásod miatt:) Vagy mert nem is érdekel a probléma megoldása. Merthogy a chat tökéletesen működik.

Nyomj jobb klikket a chat füleken és nézd végig a lehetőségeket. Gondolom nincs subscribe-olva az adott téma. (Subscibe Channel > Public Groups). Létre tudsz hozni füleket, be tudod állítani melyik fülön milyen csatornák jelenjenek meg, le tudod választani a füleket külön ablakként, stb.
  • Orgi
    Emlékeim szerint te linkeltél egy pár sort a hun chat életre keltéséről, mindent pontosan úgy megcsináltam és nem működött utána a hun része, meg a többivel is lett vmi bibi (a party chat kompletten eltűnt, a globalon sem jelent meg amit oda írtak nekem). Ezért nem kérdeztem meg ott...
    A gyorsabb rohangálás meg eddig nem tűnt fel, szintezés közben nem nagyon találkoztam másokkal, csak néha-néha elrohant valaki és csak most tűnt fel, hogy közös questelés alatt mindig lehagyott egy emberke...
  • MerlinW
    Ahogy korábban is írtam, ez egy MMO, azaz társasjáték. Néma gyereknek pedig anyja sem éri a szavát:) Ha megkérdezted volna chat-en, azonnal tudtad volna:) Azt pedig ne mondd, hogy 3 hónap alatt nem tűnt fel, hogy mindenki gyorsabban fut nálad:)
  • Morpheus_v2
    *30 euró-ért.
  • Morpheus_v2
    Alapjáték + összes dlc + 30 nap előfizetés akció 30 €-ért 17.-ig. link