2411
-
Evoluti0N #1730 Tudom, hogy nincs, de lehet, hogy itt is van valami opcionális lehetőség, hogy előfizetsz és akkor valami bónuszokat kapsz. Merlin is írta, hogy az 1 órás XP boost izéhez elő kell fizetni. Habár az is lehet, hogy a játék megvételébe beleszámít egy hónapnyi előfizetés is és ezért tudom most még egyelőre használni a boostot. -
Although #1729 Hát nincs havi díj tudatommal. -
Evoluti0N #1728 Ez az, ami igen érdekes. Megvettem kulcsos oldalon a játékot, tudtam claimelni az egy órás XP italt és azóta is minden nap tudom egy órát használni, annak ellenére, hogy nem vagyok előfizető és annak ellenére, hogy azt írja a leírásában, hogy előfizetőnek kell lennem a használatához. Vagy én értek valamit félre. :D -
#1727 Nyugodtan felhasználhatod, miután B2P a játék, questeléssel pont úgy fejlődsz, ahogy kell. QL10 után meg ott vannak a scenario-k, amelyek csak úgy köpik az XP-t. Vagy Blue Mountain-ben ott a Quarry ahol úgy farmolod a 7000 XP-t adó mobokon az AP-t ahogy nem szégyelled:) Továbbá szoktak lenni dupla AP hétvégék is. Valamint a questek-et is újra lehet csinálni, amelyekből sok ~millió XP-s van Transylvania-ban. Tehát a boost-oknak olyan sok előnye nincs. Plusz, ha előfizetsz akkor kapsz egy órás XP boost italt, amit minden nap használhatsz. -
TomStorm #1726 Akkor még várok vele,nem használom el.köszi -
#1725 Nem, mindent csak egyszer vehetsz ki onnan (karakterenként). -
Although #1724 Be kell nézek mert már a nevére se emlék. oly rég volt :) De lv10 körüli anno csak beleszagoltam és mentem vissza a conanba.:) Rég volt. Majd írok. -
TomStorm #1723 Gyere-gyere:)
De milyen karaktered van vagyis merre jársz a játékban?
Mert én most Templar vagyok kis kari.A Dragonom az csajszi de most Templar-al akarok lenni -
Although #1722 Lehet én is belépek fenn van a gépen de kevés időm volt az is főleg swtor. De szar nézni ahogy elmennek a guildból mert az EA leszarja az igényeiket. Úgyhogy lehet váltok erre. -
TomStorm #1721 Igen és még visszavan nagyon sok minden ezeken kívül is.Veterán pont is most nézem egy halom dolgot kapok érte shop-bol+a Claim ami szintén bővült:)
Az Opera Magna 8 órás xp poti az ha lejár akkor újból kivehetem a Claim cuccok közül?Így végülis akár egyfolytában rajtam lehet? -
#1720 Megy a Flappy raidboss event, most jött ki egy investigation küldetéscsomag és hamarosan jön Tokyo is, szóval nem fogsz unatkozni:) -
TomStorm #1719 Na megy az install.Nem veszi meg account-ot senki hát majd én játszok vele:-) -
#1718 Van, Londonban a posta mellett. Nem olcsó:) -
slicchabib #1717 Teged pont felvettelek steam-en hätha itt nem välaszol senki.Ott irok inkäbb. -
#1716 Kérdezz... -
slicchabib #1715 Szevasztok!Vannak meg aktiv emberek itt?Lenne pär problemäm amire 10 oldal ätolvasäsa utän se talältam megoldäst, igy feladtam. :D -
Evoluti0N #1714 Életbevágóan fontos dolog: Van a játékban valahol tetoválószalon, ahol varrathatnék párat a karakteremre? Olyan csupasz szegény. -
Evoluti0N #1713 Értem. Nah, mindegy. Nem világvége tragédia, hogy nem lehet, csak szeretem, ha egy helyen vannak a játékaim. -
#1712 non-steam game... arra gondoltam. -
#1711 Csak third party játékként. Úgy rémlik, hogy akkor még steam overlay is működik. De amúgy nem. -
Evoluti0N #1710 Olyant lehet csinálni, hogy nem Steames verziót valahogy beregisztrálom Steamre? A kulcsot persze nem eszi meg, de hátha van valamilyen más garázslat. -
TomStorm #1709 Van egy acc-om olcsón ha valakit érdekel -
#1708 Tudtommal nincs. Viszont van magyar csatorna, igaz nem láttam 5-6 embernél többet egyszerre. Én is nemzetközi cabal-ban vagyok. Kettőben is. -
Sigmarion #1707 Tudtok jeleneg aktiv magyar cabalrol? -
TomStorm #1706 De jó képek
[most fontos volt ezt?Le kell töltenem azonnal a játékot:D] -
#1705 Pár új kép:) -
amikkamakka #1704 Az első runon 2.ra ment csak le Ur-Draug, de 2 nap alatt voltam párszor azok simán mentek és viszonylag gyorsan végeztünk, a healelgetés egész jól megy már. A játék sokkal jobb mint ahogy elsőre gondoltam,story,játékmenet,hangulat, függőséget okoz :) -
#1703 Director Letter - Issue 9, 10 és 11 -
#1702 Ott csak Ur-Draug a nehéz, ott kicsit ügyeskedni kell. Cleave cast közben és utána rögtön küldj egy consumer heal-t. Ha Blood-ot is használsz, dobj a tankra barrier-t (pl. blood shield), majd fist-el küldj rá HoT-ot. Persze függ a tank cuccától is. Egy cleave 6-8k-t is sebezhet a tankon. Tehát elég intenzív gyógyítást igényel az a boss:)
Ha nagyon nem megy a dolog, itass meg a tankkal egy block anima-t, te pedig kortyolj egy kis crit vagy crit power-t függően melyikből van kevés. Mondjuk normal fokozaton nem olyan vészes. -
amikkamakka #1701 Köszönöm, nagyon jó kiindulási alap,dulfyn kivesézték rendesen:) lassan össze áll a gear is Polaris-t be próbálom healerként, youtube alapján nem annyira vészes . -
#1700 Low level-be Fist + Blood, HoT (heal over time) passzívokkal. Cauterize + Surgical Steel az Empowerment passzívval mindent gyógyít:) Healerként két statra van csupán szükséged, crit és crit power-re olyan 60/40 - 70/30 arányban.
Ezt fusd át
A leech nehezebb alacsony szinten, lévén ott a sebzésed x százaléka gyógyít. Arra AR+Blood ajánlott.
Leech-elésről részletesen -
amikkamakka #1699 Milyen healer buildet javasoltok low lvl instákba? olvasgattam már a fórumokat eléggé megoszlanak a vélemények fist/blood, AR/blood, vagy pistol fist? (ezt inkább endgame instákba ajánlják) -
#1698 Le a kalappal! hajrá! -
#1697 Már nem kell sok:) -
darkling #1696 Gazdasági bűncselekmény gyanúja alatt a Funcom (ha jól értem) -
amikkamakka #1695 cross-szerver szerűen van megcsinálva? ezt nem is tudtam, nagyon jó ez tetszik, akkor köszi az infokat a játékban majd biztos össze futunk -
#1694 Én nemzetközi guildekben játszom. Aktív magyar guild-ről nem tudok. A szerver nem számít ebben a játékban, teljes átjárás van köztük. -
amikkamakka #1693 játszik valamelyik szerveren egy kisebb magyar közösség, vagy mindenki szana-szét nemzetközi guildekben? ti melyik szerveren játszatok? -
#1692 Biztos, mindent össze lehet rakni ebben:) Én nem PvP-zem így nem tudom, mi kell oda, de sokan AR+Hammer-t / Elemental-t használnak. Egyszer "olvasd ki" az ability bar-t és utána minden tiszta lesz:) -
#1691 Hali! Lehetséges valami olyan buildet összerakni, mint a WoW Destro Warlockja. Főként arra gondolok, hogy Single target burst DPS (ranged) (pvp-hez némi CC vel.) ? Próbáltam keresgélni, és arra jutottam, hogy Assault Rifle + valami