The Secret World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Régi, de még mindig mocsok hangulatos:

[merlinw.org]

MerlinW
A játék folyamán bármit használhatsz, minden képesség feloldható. Ha rossz irányba fejlõdsz, akkor sincs gond, elkezdhetsz bármikor egy másik irányt. A végjátékban úgyis szükség lesz minden fegyvernem képességeire. A kezdetekben a blade vagy fist tökéletes, mellé érdemes majd a blood-ot, hogy tudd magad gyógyítani harc közben.

Ha visszaolvasol, írtam pár "novellát", azokban megtalálsz mindenfélét.

Pheenti néven találsz a játékban, vegyél fel pajtásnak, ha segítség kell segítek. Hétköznaponkét általában este 8 és éjfél között online vagyok, hétvégén pedig - amennyiben itthon vagyok - napközben (~du. 1 és 5 között). Más is felvehet, ha szeretne.

[merlinw.org]

csokicsiga
Köszike !

Még az érdekelne, ha például a kardot választom, akkor ha mégsem akarom azt, megondolhatom majd magam valamikor ? Meg, lehet még majd például kard mellé elementalizmus ?

\"Hess innen troll.\"

MerlinW
Nyomsz egy I billentyût és jobb klikkel bepakolod magadhoz az inventory-dból, mint minden más szerepjátékban😊 Egyébként C-vel tudod elõhozni a karakterlapodat. Javaslom nézd végig a controls-t az options-ben😊

X-el futsz, Y- assembly ablak, N- ability bar, K- skill bar, M-térkép, I-inventory, C-karakterlap, Backspace-séta

[merlinw.org]

csokicsiga
Odamentem, megtanultam a képességet, de a két ikon a fegyvernél szürke, hogyan kell elõcsalogatni , hogy ott legyen rendesen a fegyver ?

\"Hess innen troll.\"

MerlinW
Használd a kiválasztott fegyvert az egyik bábun, amíg ki nem írja, hogy elég.

[merlinw.org]

A mester elött van egy Item az asztalon,azt nézted?
Nem kettõt kell választani?

TSW: Tunderke

csokicsiga
Most a dragonnal kezdtem.
Eljutottam oda, hogy egy tréning helységben vagyok, és kiválasztottam a fistet, beszélgettem a "mesterrel" is, de nem enged ki, mert a tréning, még nincs kész, de akkor hogyan tovább, mit kell még ott csinálni ?

\"Hess innen troll.\"

MerlinW
A gyógyítás kétféle képen megy ebben a játékban. Egyik a szokásos gyógyítás (fist+blood talán a legjobb), illetve a leech heal. Ez utóbbi azért jópofa, mert miközben gyógyítasz, dps-ként is besegítesz. pl: Assault rifle + blood páros. A leech értelemszerûen az ellenfél életerejét rabolja, tehát ahogy sebzed az ellenfelet, úgy gyógyul a "defensive target" (a kiválasztott személy).

AH csak Londonban van, de ott kettõ is, az Agatha portal-al szemben a postán is van egy, tehát nem kell elfutnod egészen a bankig. London a Secret World (ahogy a való világban is) gazdasági fõvárosa, tehát ott van a legtöbb dolog. Emellett így nincsenek elszeparálva a frakciók, ami jó. Hiszen ebben a játékban csak a PvP-ben ellenség a három frakció, egyébként összefogtak a gonosz ellen😊

[merlinw.org]

Köszi a tippeket! Elõzõ játékomban tank voltam sok évig, szóval most vmi mást akartam kipróbálni. A dps részét már nagyjából kiraktam a chaosnak, most elkezdtem a bloodot fejleszteni a fist mellé, így a heal is menni fog. Egyelõre kihagytam a dungeonokat, inkább csak singlézek, vagy max partyzok külföldiekkel... Instában majd gyógyítgatnék, azért megyek rá a blood ágra.
Ez a bank csak Londonban van, vagy minden frakciónak van a saját városában?

MerlinW
Megint csak $15 a játék Steam-en.

[merlinw.org]

MerlinW
Nem rohantam én le senkit😊

[merlinw.org]

Fpocok
Minden mindenkinél van.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nem oké a többinél is van. Merlin tehetsz egy szívességet a lerohanós stílusoddal nehogy valamit rosszul írj mert visszakapod!

A fist csak a dragonnál van szerintem.

MerlinW
Amelyik neked szimpatikus. Az elején csak a kezdõ fegyvert választod (tutorial), késõbb használhatod az összeset bármikor.

A játékosok között kialakult helyzet egyébként az, hogy a Templarok és a Dragonok nem szeretik az Illuminátusokat (természetesen ez csak PvP-ben jön elõ, továbbá nem vér komoly😊), Ellenben az Illuminátus történetében vannak a leghumorosabb pillanatok. A Dragon szál inkább autentikus képet ad, míg a Templar-ok a "cég" érzetét keltik.

[merlinw.org]

MerlinW
Miért jöhetne csak az szóba? Semmi köze a frakciónak a fegyvernemhez. Kizárólag a fõszálat befolyásolja a frakcióválasztás. Ne írogassunk butaságokat, ha fogalmunk sincs a témáról.

[merlinw.org]

Ez alapján csak a dragon jöhet szóba szinte.

Fpocok
Szerintem az nem befolyásolja... az csak a fõsztorira van kihatással.

Parasite Eve 2, best game EVER!

csokicsiga
Sziasztok !
Melyik "csapatot" válasszam a három közül, ha nekem a fist / kardok jönnek be ?

\"Hess innen troll.\"

MerlinW
Questeléshez elég a fist/chaos (én blade/chaos-t használom). Az abilityk-et úgy érdemes összeválogatni, hogy megnézed az általad használt builder (amelyik növeli a stack-eket, esetedben a fist resource-ot) és consumer (amelyik használja a resource-ot) képességeket, milyen hatást vált ki. Afflicted, focus, chain, stb. és az ezeket a hatásokat erõsítõ passzívokat rakod mellé.

Fontos, hogy passzívból bármelyiket használhatod, tehát nézelõdj a többi fegyvernem táján is. Tehát például fist+chaos-hoz nyugodtan bedobhatod az Assaul Rifle -> Sharp Sooter passzívját is (ami 30%-al növeli a hit-et).

Vannak passzívok, amelyek gyógyítanak bizonyos típusú találat esetén (hinder, afflict, penetration, stb), érdemes egy-kettõt bedobni ilyenbõl is. Illetve van a felsõ Misc szeletben egy zöld (neve nem jut az eszembe) képesség, ami ~600 körül gyógyít azonnal.

A cuccaidat Londonban a postán vagy a bankban levõ aukciós házban tudod tárolni.

A neten találsz sokféle build-et, de játékon belül tudok én is adni egy blade+chaost, amivel szoktam aprítani, a blade ability-ket meg maximum majd kicseréled fistre.
DPS-ként dungeon-ökbe a piszoly+AR, piszoly+shotgun és piszoly+elemental a legjobbak, így a pisztolyra mindenképpen érdemes a késõbbiekben figyelmet fordítanod.

[merlinw.org]

Szerintem az utóbbi pár év legélvezetesebb játéka. Van egy hangulata, amivel én még nem találkoztam máshol...
Lenne egy kérdésem a pro játékosokhoz: fist/chaos vonalon játszogatok magamban, leírás alapján egy builddel. A sok AP pont meg gyûlik és nem tudom mire költeni. Érdemes ilyenkor egy 2. ágat is elkezdeni kirakni, pl nekem a bloodot instás healelgetéshez?
Meg teli az inventorym nem az én szerepemhez szánt cuccokkal (tank + healos dolgokkal), ezeket is õrizgetem, hátha majd váltanék... ezeket nem lehet lepakolni vhová? 😊

csokicsiga
Köszi ! 😊

Én egyébként is Pve fan vagyok. 😊

Regisztrálni úgy kell, hogy , /mert gamekódot veszek/ hogy rögtön megkel adni a játékkódot, és úgy regisztrálni majd a hivatalos oldalukon ?

\"Hess innen troll.\"

Simán megéri,ráadásul B2p.
Sztori,Pve az adott világhoz jó.Grafika MMO-k közül legjobb(mondjuk bírja is a vasad😊
Szintezés élvezetes annak tudatában,hogy minden elérhetõ 1 karakterrel ami csak van a játékban.Hangulat e mellé társul így unatkozni nem lehet.

Pvp szegényes nekem ez miatt nem lett nagy kedvenc sajnos
csokicsiga
Sziasztok!

Nézegettem a játékot, és gondoltam megveszem, szerintetek megéri , jó game ?

\"Hess innen troll.\"

Tölti vagy 30kb/s-al,idõre meg végtelen<#zavart2>
Szép képek!Olyannyira,hogy kedvet kaptam ismét a játékhoz,töltöm is le:-)
Ismét Golden weekend (dupla AP) + Gilded Rage event két hétig.

Most már csak idõt kellene szakítani rá.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Napokban haladtam én is hosszú kihagyás után. Ezt még nem nerfelték annyira mint a conant nyilván mivel újabb, de még ez is harmatos az AOC 2010-es szintjéhez képest, tegnap kiütöttem a boss-t végre ahol fél éve elakadtam, vagy abbahagytam a dragon quest láncon. Nem lett könnyebb és ez pozitív. Blood heal and fist vonalon variálok szóval amúgy se a könnyû úton, de klafa.

MerlinW
Én miután dunegon-öztem sokat, Egyiptomban már kék 10-es voltam, Transylvania-ba pedig már lila 10.1-10.3-ban vagyok. PvE-re be kell pakolni 1-2 heal passzívot és legalább egy aktívot. Még így is vannak olyan quest boss-ok, amikhez át kell vedlenem tankká, hogy le tudjam egyedül verni😊

Nekem PvE-re a pisztoly + elemental jött be a legjobban, de az AR+blood is nagyon kellemes (sz*rrá tudod gyógyítani magad harc közben). Tankként pedig a jó öreg blade+chaos.

Ezt szeretem ebben a játékban, sosem leszel OP, mindig tartogat kihívást lényegtelen milyen cuccban vagy.

[merlinw.org]

MerlinW
Én is 150 óra után jutottam el ide😊 Mondjuk csináltam közben elite és nighmare dungeonokat, pvp-ztem néha az XP-ért, kereskedtem az AH-n, segítettem másoknak, stb.

[merlinw.org]

Én Blue Mountainben kóricálok és ha 2 mobot behúzok egyszerre, akkor jó eséllyel halok is 😊

Lehet én is elõveszem megint. Mikor B2P lett megvettem, 1 hónap alatt iszonyatosan sokat játszottam vele és kicsit kiégtem. Transylvania második térképéig jutottam, de az már nagyon nehéz. 2 mob ellen már majdnem elpatkoltam. Nem volt annyire nehéz nekem még Blue Mountain sem.

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

Jók ezek a képek, gondolom ez Transylvania... én 58 óra játékkal még mindig az 1. világnál tartok, ha jól láttam még 2 van (Egypt és Transylvania), már így is bõven többet játszottam mint bármi mással az elmúlt két évben és még rengeteg minden vár 😊

MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW
Én Dragon frakcióban vagyok, a Dragon szerveren😊 Egyébként cross-server a cucc, tehát mindegy melyik szervert válsztod.

Magyarok nagyon kevesen vannak, ellenben többnyire mindenki barátságos, pillanatok alatt találsz magadnak guild-et. A frakció csak sztori, guild és PvP szempontból fontos, egyébként mindenki játszhat mindenkivel.

Dragon ázsiai hangulatú téma, templar a szabályokat követõ biztoskezû csapat, az Illuminátus meg az ütõdött banda. Egyik sem jobb a másiknál. A választásnál nézd meg a videókat és dönts szíved szerint.

[merlinw.org]

Sziasztok, most vettem meg a játékot!
Ti melyik frakciót ajánljátok és melyik szerveren vagytok?
Kösz
MerlinW
Ez a Martial Artist uniform (deck reward).

[merlinw.org]

Jó kis képek és errõl eszembe jutott, hogy pl a nadrágod az honnét van? Tegnap nézelõdtem a központi gyülekezõhelyen és rakat extra ruhát láttam, amire nem emlékszem a generálásnál, ezek mind fizetõs cuccok ugye?

MerlinW
Pár kép tõlem:

[merlinw.org]

MerlinW
UPDATE 1.7.2.1 - AUGUST 27TH

GENERAL

Added custom permissions and rank names to cabal governments.
Fixed a case where mission goals would display multiple timers.
The client now automatically declines Trade requests and Cabal invites from players on your Ignore list.
Fixed an issue that could cause incorrect items to be crafted.
Unequipping clothing items should work properly.
GUI

Using a checkbox in the Cabal log should no longer prevent players from moving.
Cell Panel will no longer explode when abilities are dragged onto it.
Fixed a sorting issue that could prevent the Guild Log from showing all the most recent results.
Added Government and Membership categories to the Cabal Log.
Cleaned up some entries in the Cabal log.
Enabled players to flip through the cabal log and run at the same time.
PVP

Fixed Fusang queue to respect population cap.
Adjusted the rules for faction balancing to be based on the second highest faction + 5 players.

[merlinw.org]

Szerintem a szokásosra gondol, ezzel pl végig tudod tesztelni, hogy tényleg ez e a gond:
memtest

Arnoux
Nekem nagyon régóta van ilyen problémám. Melyik memóriára gondolsz? A szokásos, vagy ami a videokártyában van?

Amikor nekem fekete képernyõ jön be akkor rögtön bekapcsol a videokártyám ventilátora 100%-on. Egy ideig én is hallom a zenét, ugyan úgy nem reagál, aztán egy 5-10 másodperc múlva zene sincs.

Köszi, amúgy is gyanús egy ideje az alaplapom, lehet akkor ezt is az okozza.

50%-os akció van, ha érdekel valakit, 15 dollár a digital download a hivatalos oldalon...

MerlinW
Negatív. Memória túlmelegedés szokott ilyet produkálni.

[merlinw.org]

Másnak esetleg nincs néha olyan, hogy játék közben hirtelen fekete képernyõ, de a zene megy tovább, a gép meg semmire se reagál, csak a reset segít?

MerlinW
1-4-ig tartalmazza, 7-es megvehetõ az 1200 pontból, amit kapsz az elsõ 30 quest teljesítése után, az 5-6-ot meg kell venni (15€ a kettõ együtt)
Mielõtt megkérdeznéd, ha tetszik a játék, ha tetszik a sztori, akkor megéri. Gyakorlatilag az alapsztorit viszik tovább majdnem mindig, új területek, questek, eventek, cuccok, stb.

(mellesleg, ha visszaolvasol, csak ezen az oldalon 2 leírtam már ezt)

[merlinw.org]

MerlinW
denevérember
Még annyi,hogy írtad egy év alatt 7 kiegészítõ jött hozzá. Ehhez ingyen hozzálehetett jutni? Vagy fizetni kellett kisebb összegeket érte?

In space no one can hear you scream.