2411
tsw
  • Evoluti0N
    Tudom, hogy nincs, de lehet, hogy itt is van valami opcionális lehetőség, hogy előfizetsz és akkor valami bónuszokat kapsz. Merlin is írta, hogy az 1 órás XP boost izéhez elő kell fizetni. Habár az is lehet, hogy a játék megvételébe beleszámít egy hónapnyi előfizetés is és ezért tudom most még egyelőre használni a boostot.
  • Although
    Hát nincs havi díj tudatommal.
  • Evoluti0N
    Ez az, ami igen érdekes. Megvettem kulcsos oldalon a játékot, tudtam claimelni az egy órás XP italt és azóta is minden nap tudom egy órát használni, annak ellenére, hogy nem vagyok előfizető és annak ellenére, hogy azt írja a leírásában, hogy előfizetőnek kell lennem a használatához. Vagy én értek valamit félre. :D
  • MerlinW
    Nyugodtan felhasználhatod, miután B2P a játék, questeléssel pont úgy fejlődsz, ahogy kell. QL10 után meg ott vannak a scenario-k, amelyek csak úgy köpik az XP-t. Vagy Blue Mountain-ben ott a Quarry ahol úgy farmolod a 7000 XP-t adó mobokon az AP-t ahogy nem szégyelled:) Továbbá szoktak lenni dupla AP hétvégék is. Valamint a questek-et is újra lehet csinálni, amelyekből sok ~millió XP-s van Transylvania-ban. Tehát a boost-oknak olyan sok előnye nincs. Plusz, ha előfizetsz akkor kapsz egy órás XP boost italt, amit minden nap használhatsz.
  • TomStorm
    Akkor még várok vele,nem használom el.köszi
  • MerlinW
    Nem, mindent csak egyszer vehetsz ki onnan (karakterenként).
  • Although
    Be kell nézek mert már a nevére se emlék. oly rég volt :) De lv10 körüli anno csak beleszagoltam és mentem vissza a conanba.:) Rég volt. Majd írok.
  • TomStorm
    Gyere-gyere:)
    De milyen karaktered van vagyis merre jársz a játékban?
    Mert én most Templar vagyok kis kari.A Dragonom az csajszi de most Templar-al akarok lenni
  • Although
    Lehet én is belépek fenn van a gépen de kevés időm volt az is főleg swtor. De szar nézni ahogy elmennek a guildból mert az EA leszarja az igényeiket. Úgyhogy lehet váltok erre.
  • TomStorm
    Igen és még visszavan nagyon sok minden ezeken kívül is.Veterán pont is most nézem egy halom dolgot kapok érte shop-bol+a Claim ami szintén bővült:)

Az Opera Magna 8 órás xp poti az ha lejár akkor újból kivehetem a Claim cuccok közül?Így végülis akár egyfolytában rajtam lehet?
  • MerlinW
    Megy a Flappy raidboss event, most jött ki egy investigation küldetéscsomag és hamarosan jön Tokyo is, szóval nem fogsz unatkozni:)
  • TomStorm
    Na megy az install.Nem veszi meg account-ot senki hát majd én játszok vele:-)
  • MerlinW
    Van, Londonban a posta mellett. Nem olcsó:)
  • slicchabib
    Teged pont felvettelek steam-en hätha itt nem välaszol senki.Ott irok inkäbb.
  • Fpocok
    Kérdezz...
  • slicchabib
    Szevasztok!Vannak meg aktiv emberek itt?Lenne pär problemäm amire 10 oldal ätolvasäsa utän se talältam megoldäst, igy feladtam. :D
  • Evoluti0N
    Életbevágóan fontos dolog: Van a játékban valahol tetoválószalon, ahol varrathatnék párat a karakteremre? Olyan csupasz szegény.
  • Evoluti0N
    Értem. Nah, mindegy. Nem világvége tragédia, hogy nem lehet, csak szeretem, ha egy helyen vannak a játékaim.
  • Fpocok
    non-steam game... arra gondoltam.
  • Fpocok
    Csak third party játékként. Úgy rémlik, hogy akkor még steam overlay is működik. De amúgy nem.
  • Evoluti0N
    Olyant lehet csinálni, hogy nem Steames verziót valahogy beregisztrálom Steamre? A kulcsot persze nem eszi meg, de hátha van valamilyen más garázslat.
  • TomStorm
    Van egy acc-om olcsón ha valakit érdekel
  • MerlinW
    Tudtommal nincs. Viszont van magyar csatorna, igaz nem láttam 5-6 embernél többet egyszerre. Én is nemzetközi cabal-ban vagyok. Kettőben is.
  • Sigmarion
    Tudtok jeleneg aktiv magyar cabalrol?
  • TomStorm
    De jó képek

[most fontos volt ezt?Le kell töltenem azonnal a játékot:D]
  • MerlinW
    Pár új kép:)
  • amikkamakka
    Az első runon 2.ra ment csak le Ur-Draug, de 2 nap alatt voltam párszor azok simán mentek és viszonylag gyorsan végeztünk, a healelgetés egész jól megy már. A játék sokkal jobb mint ahogy elsőre gondoltam,story,játékmenet,hangulat, függőséget okoz :)
  • MerlinW
    Director Letter - Issue 9, 10 és 11
  • MerlinW
    Ott csak Ur-Draug a nehéz, ott kicsit ügyeskedni kell. Cleave cast közben és utána rögtön küldj egy consumer heal-t. Ha Blood-ot is használsz, dobj a tankra barrier-t (pl. blood shield), majd fist-el küldj rá HoT-ot. Persze függ a tank cuccától is. Egy cleave 6-8k-t is sebezhet a tankon. Tehát elég intenzív gyógyítást igényel az a boss:)

Ha nagyon nem megy a dolog, itass meg a tankkal egy block anima-t, te pedig kortyolj egy kis crit vagy crit power-t függően melyikből van kevés. Mondjuk normal fokozaton nem olyan vészes.
  • amikkamakka
    Köszönöm, nagyon jó kiindulási alap,dulfyn kivesézték rendesen:) lassan össze áll a gear is Polaris-t be próbálom healerként, youtube alapján nem annyira vészes .
  • MerlinW
    Low level-be Fist + Blood, HoT (heal over time) passzívokkal. Cauterize + Surgical Steel az Empowerment passzívval mindent gyógyít:) Healerként két statra van csupán szükséged, crit és crit power-re olyan 60/40 - 70/30 arányban.

Ezt fusd át

A leech nehezebb alacsony szinten, lévén ott a sebzésed x százaléka gyógyít. Arra AR+Blood ajánlott.

Leech-elésről részletesen
  • amikkamakka
    Milyen healer buildet javasoltok low lvl instákba? olvasgattam már a fórumokat eléggé megoszlanak a vélemények fist/blood, AR/blood, vagy pistol fist? (ezt inkább endgame instákba ajánlják)
  • Fpocok
    Le a kalappal! hajrá!
  • MerlinW
    Már nem kell sok:)
  • darkling
    Gazdasági bűncselekmény gyanúja alatt a Funcom (ha jól értem)
  • amikkamakka
    cross-szerver szerűen van megcsinálva? ezt nem is tudtam, nagyon jó ez tetszik, akkor köszi az infokat a játékban majd biztos össze futunk
  • MerlinW
    Én nemzetközi guildekben játszom. Aktív magyar guild-ről nem tudok. A szerver nem számít ebben a játékban, teljes átjárás van köztük.
  • amikkamakka
    játszik valamelyik szerveren egy kisebb magyar közösség, vagy mindenki szana-szét nemzetközi guildekben? ti melyik szerveren játszatok?
  • MerlinW
    Biztos, mindent össze lehet rakni ebben:) Én nem PvP-zem így nem tudom, mi kell oda, de sokan AR+Hammer-t / Elemental-t használnak. Egyszer "olvasd ki" az ability bar-t és utána minden tiszta lesz:)
  • Doom 4
    Hali! Lehetséges valami olyan buildet összerakni, mint a WoW Destro Warlockja. Főként arra gondolok, hogy Single target burst DPS (ranged) (pvp-hez némi CC vel.) ? Próbáltam keresgélni, és arra jutottam, hogy Assault Rifle + valami