2411
tsw
  • Orgi
    Sziasztok,
    végigtoltam a Tokyo issue főszálat, nagyon sajnálom hogy csak ennyi quest volt benne meg hogy a legtöbb azért két emberes (és marha nehéz partyt találni szerintem), ezek után mit lehet csinálni Tokyoban? :) A két dlc közül megéri vmelyik az árát? Kicsit sokallom őket bevallom, 5-6 questért :(
  • MerlinW
    Hát igen, azon még van mit reszelni, bár az is javult sokat az idők folyamán (direkt nem írtam évek folyamánt, lévén 2 éves a játék:)). Viszont egy SSD csodákat művel a játékkal. Direkt beraktam egy régi 64GB-os SSD-t amire csak a TSW-t telepítettem (ami 45GB), és fénysebesség a játék, 3-5mp-es területváltásokkal:)
  • Maala
    Oh, majd ha egyszer látsz egy masszív World Boss csatát, vagy a megboldogult Flappy csaták egyikére beléptél volna... Nem mondanád ezt. :D

High-end gép tulajoktól hallottam, hogy nekik is csak 15-20 fps volt ott, ahol egyébként 120... Nekem a laptopomon átlag 30 a dungeonök alatt, de ilyen mass PVE eseményeknél 0-1 FPS közt van az átlagom. :) És én általában a játékmenetre állítom a grafikát, nem a látványra. (Ejtsd: minimum)
  • TomStorm
    Nagyon szépen fut már a játék,rengeteget optimalizáltak rajta.Látszik,hogy erre a játékukra figyel oda Funcom,külön köszönet érte.
  • MerlinW
    Ugyanaz, mint a /reloadui parancs. Kiüríti a log-okat, újratölti az UI-t.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.14. 22:59:52
  • TomStorm
    Oké,nem tudom mi az de nyomom majd:-)
  • MerlinW
    Az új DLC-vel játszottatok? Jó lett. Igaz a bankrablós kicsit sajtreszelés:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.14. 22:12:35
  • MerlinW
    Néha be fog lassulni a játék (mintha lag lenne), olyankor nyomj egy CTRL+Shift+F1-et.
  • TomStorm
    Elvárásaimnak megfelel sőt még nem is gondoltam volna,hogy 30-40 között van minimum a Frame!Városba lemegy 25FPS-re néha de nem zavaró.
    Simán játszható,köszi szépen:)
  • Although
    Nekem kicsivel jobb van és jól ment. A grafikus beállításokkal játsszál lehet választani dx11 és dx10 között semmiképp ne a dx11et válaszd mert szaggatás lesz, de ha megnézed írd majd be nálad mi van :) mondjuk én maradtam a win7nél.
  • TomStorm
    Üdv.
    Egy ilyen PC-vel az esélyek Frame-t illetően akár csak 720P-ben Plazmára kötve?
    -Intel E6500 2X3GHz,5GB DDR3 1066HZ,HD 5770 1GB GDDR5.7200RPM 8MB puffer HDD,Win8.1 OS 64bit

A nagy konzolozás közepette ide került hozzám ez a PC és gondoltam folytatnám TSW-t.Persze már töltöm csak kiváncsi lennék véleményre,hogy feleslegesen ne öljek időt bele
  • Naowyn
    Köszönöm,mindenképpen belekezdek.
  • MerlinW
    Sok kis karakter van a játékban, valamint sok nagy karakteres kezd új karaktert (nekem is van egy a kettő nagy mellett), szóval nyugodtan. Továbbá a TSW az endgame-ig egy szuper 80%-ban single player RPG, mély, intelligens, felnőtt történettel. Tehát nyugodtan.
    Magyar klán/cabal nem nagyon van, viszont a játék közössége páratlanul barátságos és segítőkész.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.13. 12:42:01
  • Although
    Jelenleg nem vagyok bent. Régi solo játékokat nyomok :) meg ETW2-t :) Merlin mintha írta volna melyik szerveren van.
  • Naowyn
    Köszönöm a gyors választ. :) Azt olvastam hogy cross-realmes a játék,de van esetleg egy olyan szerver ahol több a "hazai" játékos? :)
  • Although
    Kezdőként mindig van értelme egy mmoba is. :) Az indulás nem változik, csak neked már több tartalom lesz ha megveszed, mint azoknak akik régen kezdték. Elég underground játék magyar földön az ilyenek nem népszerűek annyira. Régen a Fekete sereg egy elégé elitnek számító része váltott rá. Jó lehetőség megtanulni angolul!
  • Naowyn
    Sziasztok!
    Régóta szeretném kipróbálni a játékot,viszont érdekelne hogy, kezdőként van van-e lehetőség még érdemben csatlakozni a játékhoz?Valaki tudna esetleg ajánlani egy Magyar közösséget in-game ahol tudnának segíteni kisebb tanácsokkal?Évek óta játszom az ehhez hasonló mmo-kal így reményeim szerint csak kisebb útmutatásra lenne szükségem.Előre is köszi
  • MerlinW
    Nekem már QL8-as capacitor-jaim vannak:)
  • Maala
    Ja, kiszámoltam már, de egyszerűen nem visz rá a lélek. Ezek a questek unalmasak nekem. Hátha a következő területeken lévők érdekesebbek lesznek. :) És akkor a grind is érdekesebb lesz. De az, hogy egyből 40% Aegis dmg-el robbanjak be a kieg után... Kicsit unalmasan hangzik.
  • MerlinW
    Dream to Kill óta vannak Scenario-k (hullámalapú egyéni és csoportos túlélőmóka + augment rendszer), két sidequest csomag és van a Tokyo eleje. Valamint volt 4-5 nagy event is azóta sok-sok jósággal.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.08. 13:52:10
  • MerlinW
    Akard, mert legalább 100x végig kell csinálnod a questline-t, hogy fejleszd az AEGIS rendszeredet:) Nemsokára jön az AEGIS alapú dungeon és raid is, oda is kelleni fog a gear, ahogy a további Tokyo questek is magasabb szintűek lesznek.
  • Maala
    Vannak újdonságok, igen, de amíg nem teljes a Tokyo, addig valahogy nem az igazi... Furcsa ezt mondani, de nem akarom az első részt (felszerelésben) noobként kezdeni, aztán a 2-3. részt Tokyoban meg már fullra OP cuccokkal. Nem sok kihívás lenne. :P

Persze így a Tokyo raid első pár hónapjáról valszeg le fogok csúszni. :P
  • Umahtar
    Köszi a gyors választ!Akkor azt hiszem visszanézek.Dream to kill után nagy volt a pangás de látom most megint vannak ujdonságok.
  • Maala
    Szia. Magyar klán van, a Feketesereg, de ők inkább PVP-znek, Raidelnek együtt, egy kis társaság. Aktívabb magyarok vannak, de szétszórva több guildben.
  • Umahtar
    Sziasztok!
    Rég nem játszottam a játékkal és érdeklödnék hogy van e mostanában aktiv magyar guild vagy legalább egy kis állando társaság :)
  • MerlinW
    Köszi, javítva.
  • Fpocok
    Majdnem. Ha lenyitom a mosolyokat, akkor nem jó. Ahogy látom a többinél jó.
  • MerlinW
    No. Ez a topik is kész.
  • MerlinW
    Gatekeeper Awards
  • BoKK
    Köszi a gyors választ.
  • MerlinW
    A chat ablakba /petition majd kattints a megjelenő ablakban jobb felül levő petition linkre. Általában 5-10 percen belül felveszik veled a kapcsolatot.
  • BoKK
    Sziasztok
    Tudnátok segíteni, hogy hogyan tudnék elérni egy GM-et? Van egy bugos quest és azt írták fórumon, hogy ha szólok nekik akkor hamarosan segítenek és kiszedik az cuccot az inventory-mból.
  • MerlinW
    Grat:)
  • Maala
    Nem fontos, épp most fejeztem be az első sikeres solo group elitemet. Mansion Wendigot utolsó mp-ben nyírtam ki, lol. :)
  • MerlinW
    2 hónapja nem játszottam, majd belépek és megmondom pontosan. Lényeg, hogy majdnem az összes talizmán amit használok NY-os. 3 tank, 3dps, 1 healer. ~2k körüli AR, 650 hit, 800pen. A passzív build a lényeg itt, azt majd megosztom veled, ha játék közelben leszek, de TSW fórumon is van sok hasonló (akár egyező) build is.
  • Maala
    Mesélj, hogy vannak a glyph pontok elosztva? Ezen örlődöm már vagy 1 hónapja, hogy "milyen settet csináljak duo nm group scen-hez?"

No meg kifelejtetted a solo nm duo scen-ezést. :)

A Claretta-féle SG/Blood szett már megvan pl, de az nekem nem nagyon "esik kézre", annyit meg nem tudok játszani egyhuzamban manapság, hogy megszokjam a vele való játékstílust.

Blade/Hammerrel tolom most, de elkezdtem egy normális Chaos-ra gyűjteni BB-t, mert group elite-hez nincs meg benne az a "masszivitás", amit a Helter/Karma/Strange Attractor(rampanttal) ad.

Ez az event kifejezetten jó, 18s-ért 48 BB, 24s-ért 69 BB... Jó móka.
  • MerlinW
    10.2.2-es cuccban simán lehet szólózni normál fokozaton. 10.4.4-ben elitet is, sőt elite group-ot is. Mi a caballal nightmare group-ot szoktuk két fővel végigcsinálni.
  • Orgi
    Köszi a leírást, soloban sajna esélytelenek ezek a scenariok, kicsit keresgélek még párt hozzá, aztán lehet inkább kicsengetem az 1 millát :)
  • Maala
    Igen, a scenariokat kell csinálnod, és 80 oreoert megveheted a council sealt. Vagy iss9 birtokában vehetsz 1m paxert forged sealt egy kozeli npcnel. Aztan librarybol ki, elso kapun be, es ott lesz a bejárat. De előbb hqba visszahivnak, majd libaryban lesz 1 story kuldi. Amit egyből megismetwlhwtsz fo kuldikent. Sry, mobilrol ment.
  • TomStorm
    Ja és elindítottam végre rávettem magam a Female Templar-a,so sexy:Ð