The Secret World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ez a játék kõkeményen király volt, anno Transylvania másoldik térképéig jutottam, de ott egyik napról a másikra meguntam, teljesen hirtelen.
Egyiptom annyira hangulatos volt, imádtam, de Erdély olyan szürke, unalmas, nem tudom jól megfogalmazni. Kicsit szerintem túljátszottam is kiégtem egy 2 hónap alatt max. Pedig a DDO-n kívül a legjobb MMO volt, amivel valaha játszottam. Különleges.
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ezeket 5-ösével összerakva 1 nagyobb szintû matot állíthatsz elõ, vagy egy nagyobb szintût szétszedve 4 alacsonyabb szintût kapsz.
Viszont AH-ban viszonylag drágák, fõleg az alacsonyabb szintûek, úgyhogy inkább magának állítsa elõ az ember, ha teheti. Fõleg Wheel, Trinity, Fire, Water, illetve Crit, CritPower rúnák fognak az elején kelleni, ha nem tank beállítottságú az ember.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
http://yokaiblog.wikidot.com/guides:build-mechanics
Valamint a küldetéseknél mutatott nehézség attól függ, hogy milyen QL-û talismánokban, fegyverekkel mászkálsz. A 3 talisman skillt, és 2-3 fegyvert (a felét, nem az egészet) tudod húzni.
Én azt javaslom, hogy amíg nagyrészt zöld, kék cuccokban mászkál az ember szólózás közben, addig a Hit-re gyúrjon rá (no glance), némi Penetrationnel (+dmg szorzó, -dmg szorzó -block- elkerülés), elég kevés ugyanis a rendelkezésre álló glyphpont. Ezen kívül szólózáskor nagyban befolyásolja még a glance lehetõségét a fegyver skill mértéke is, tehát azt is tessék húzni rendesen.
Valamint van Londonban AH, ott érdemes szétnézni, elég jó lehetõségek vannak, az árak ugyanis a béka feneke alatt vannak, mióta megjött Flappy. Bárhol kezdesz, el lehet (és kell is) menni a többi frakció kezdõhelyére is.
Mire elérsz a 2. nagy terület (Solomon szigetek utáni rész) végére, már el lehet kezdeni gondolkodni azon, hogy a endgame dungeonökben mi szeretnél lenni, addig elég megbocsátóak a dm-ek.
Ezenkívül hajrá PVP-zni, ott ugyanis a játék balanszolja az aktuális cuccaidat QL 10-es szintûre, tehát csak a skillektõl függ, hogy mit tudsz. (Jó, persze nem veszed fel a versenyt 1v1-ben egy 10.5.5-ös emberrel, de a csapat hasznára azért tudsz válni) És könnyû módja ez egy viszonylag jó fegyver (lila BoP ql8 v ql10) szerzésének, már korán, relatív kevés befektetéssel.
Az én 2 centem, amit nem tudtam kihámozni ebbõl a fórumból februárban, amikor én elkezdtem a játékot, viszont fontosnak tartok kezdéshez.
Továbbá itt az adatlapom, akit érdekel😊
[merlinw.org]
Ha kell segítség hozzájuk, én tudom ezeket szólózni, tehát végig tudok futni veletek rajtuk 10 perc alatt.
[merlinw.org]
Savage coast-on meg mindegy milyen küldit csinälnek, darabokra szednek.
Ja es vegre craftoltam magamnak egy mäsik sword-öt, mert azzal amit alapbol kaptam mär semmire nem mentem.Ezt is csak egy küldinek häla, amikor a shotgun-t kell szetszedni.Ugyhogy most ugy nez ki jo iränyba haladok, vegre...Viszont azt kell hogy mondjam nehezebb mint mondjuk a wow.Összetettebb, inkäbb ugy mondom.A harcrendszert is szoknom kell meg, de jo lesz ez! 😊 Köszi a segitseget.
Guide
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Merlin: Van 30 veterán coinom. Mire érdemes költeni? Láttam egy két érdekes dolgot, de nem tudom, hogy azok egyszerhasználatosak-e vagy...
[merlinw.org]
Házigazda: MerlinW <#email>#email>
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
[merlinw.org]
auto_login
auto_teleport
rejoin
majd mindegyikbe írjátok a következõt:
delay 5000
/chat join #sg.hu
/delay 5000
/chat list #sg.hu
Indítságok el a játékot, majd a chat ablak egyik fülén jobb klikk, Subscribe Channels -> Public Groups -> #sg.hu
Innentõl automatikusan csatlakozni fogtok minden indításkor a csatornára ahol tudunk zártkörûen társalogni 😊
[merlinw.org]
Blade, Hammer, Chaos - Tank fegyverek
Pistol, Rifle, Shotgun, Elemental - DPS fegyverek
Fist, Blood - Heal fegyverek
Rifle - Leech
Ezeket lehet egymással kombinálni.
Szóló questeléshez az ajánlott kombók:
blade/hammer+chaos/blood
Csapatban:
dps: pistol+shotgun
heal: fist+blood
leech: AR+blood
tank: blade+chaos / hammer+chaos / hammer+blade
Érdemes olyan builder ability-t használni ami minden fegyver resource-át növeli, így az elsõ három aktív képességed így fog kinézni:
builder, consumer (fegyver1), consumer (fegyver2)
A builder ami növeli a resource-ot, consumer ami használja azt (ezt látod a képesség leírásában)
Az alap deck-eket használhatod, de elsõsorban csak ajánlások, hogy lásd mit hogyan érdemes. A teljesítményed elsõ sorban a passzív képességeiden és a statjaidon múlik:
DPS:
Legfontosabb a penetration és a hit rating. Pen az ami átütve az ellenfél védelmét bónuszsebzést ad. Hit pedig átüti az ellenfél Block tulajdonságát. Akkor tudod megsebezni teljes erõvel az ellenfeledet, ha a Hit számod magasabb az ellenfél Block számánál. Egyébként Glance-elsz, azaz melléütsz. Ha sokat látod a Glanced feliratot, akkor növelned kell a Hit pontjaidat.
Endgame-ben ~650 hit, 800+pen és 1-200 crit + crit powerre elérése lesz a célod.
Tank:
Legfontosabb a hit, a pen és a block/magical/physichal protection. Hit kell hogy célbaérjen az impair képességed (CC / interrupt), penetration kell, hogy tartsd az aggro-t, block/mag/phys pedig értelemszerûen a védekezéshez.
Endgame-ben ~690 hit, 690+pen és 750 block/mag/phys a célod (variálhatod õket, de blockból legyen több)
Healer:
Itt csupán a crit és crit power-re lesz szükséged, ~60/40%-ban. (minden talizmán 50/50 cr+cp glyphel, fegyverbe 100% crit glyp)
Leech:
Mikor a damage gyógyít. Itt értelemszerûen minél magasabb dps kell, Assault Rifle illetve 2-3 healer talizmán (heal rating).
Healtank:
Mikor a tank magát gyógyítja. Egy két helyen van rá szükség endgame-ben, logikusan tank cucc némi heal ratinges talizmánnal és okosan összerakott deck-el.
Vannak fontos fegyverek, képességek, buffok amiket minél hamarabb célszerû feloldani, már csak azért is mert dungeonokban nélkülözhetetlenek:
- Shotgun - Cleanup ability (shotgun active elite) - Hell Raised dungeonban kötelezõ
- Pistol - Win-Win (pistol active regular) purge, hasonló mint a Cleanup, korlátozott hatótávolságú, gyengébb hatás.
- Chaos - Fever Pitch (passive) a hit-edet növeli, Hell dungeonokban célszerû használni DPS-eknek.
DPS Buffok:
Breaching Shot (BS) - növeli 10mp-ig a csapat kritikus sebzését (healereknek is jó) - shotgun
Deadly Aim (DA) - növeli 10mp-ig 40%-al a csapat kritikus esélyét - pistol
Do or Die (DoD) - 25%-al növeli a sebzésedet - jobb alsó misc
Short Fuse (FS) - 15%-al növeli a csapat sebzését - elemental
[merlinw.org]
Most ezen dolgozik. http://www.youtube.com/watch?v=JmmVkz-hJWI