57
-
#17 azt én is csak tátott szájjal néztem. mondom most wtf, mi van itt:D elég durva. -
amitakartok #16 Ez bizony a CS hatása. Azt elvileg nem arra csinálták, hogy Quake-stílusban játssz, mégis mindenki azt csinálja. És még ugyanezek a típusok fújolnak az UT-ra és társaira... inkább üljenek le és nyomják meg a szégyengombot. -
#15 láttam ilyeneket, mikor bejönnek ofp-zni/armázni (jóval komolyabb harci szimulátor), kod után, és sírnak hogy hogy lövik le őket 200 méterről a "KEMPEREK!" a bokorból (valóságban is ugye szaladgálnak a a pusztán a katonák mint rambo, nem ám kempelnek :D), egy "sima ak47"-el, mikor ő szerinte ilyen távolságból csak "sználypörrel" lehet, aztán jön a második trauma, mikor "sznájpörrel" meg 800 méterről lövik pofán, és a harmadik, amikor jön a t90-es felé, majd ő egy LAW-al elintézné, de sajnos a tankot ez nem érdekli, negyedik meg akkor jön amikor meglátja hogy a szar m60-as meg m249-es úgy szór meg rángat állva hogy semmit nem talál el(mert fekve szoktak ezekkel lőni, de minimum ilyen megtámasztós guggolásban, + a köcsög lövedék még kanyarodik a föld felé is :)
De poén, csak egy idő után már fárasztóak. -
#14 milyen igazad van.. -
krajcsovszkig #13 Ettől függetlenül jó játéknak tűnik, és 7-8 ezerért meg is vettem volna, de 20-ért soha, majd inkább letöltöm...
A multis csesztetések engem nem érintenek, mert nem szoktam multizni, de attól függetlenül undorító amit a multisokkal művelnek, ezért se veszem meg, mert nem érdemlik meg. -
warchief #12 "persze aki szerint jó móka volt, ott már fejben baj van" Ez jó nagy hülyeség. Pont ezért játék, hogy megtehess olyat, amit a valóságban nem tennél. Pont, hogy akkor van gáz fejben, ha sokkolnak ezek a dolgok, hisz semmi köze a valósághoz.
Egyébként, ha beteg állat a cod designere, akkor a postal, vagy a manhunt tervezői micsodák? :) -
rgranc #11 "persze ez is csak a hype része...gondolom kellett bele vmi extra undormány, hogy még több híradás legyen"
Lehet, hogy a marketingesek is beleszóltak ennek a pályának a készítésébe, ugyanakkor viszont a játék történetébe nagyon is szervesen illik bele a pálya, hiszen pont ez az (értelmetlen) brutalitás az, ami felkelti az oroszok haragját, és (a pálya legvégén történtek miatt) kirobbantja a háborút... -
Polllen #10 Azért a reptéri rész tényleg elég sokkoló...Nem számítottam ilyen brutalitásra...persze aki szerint jó móka volt, ott már fejben baj van...de a legnagyobb beteg állat az volt, aki összehozta ezt a pályát...
Mész és simán halomra lőnek mindenkit...gusztustalan.
(persze ez is csak a hype része...gondolom kellett bele vmi extra undormány, hogy még több híradás legyen...csicsenko egy banda) -
Zro #9 Politikusaink inkább azért aggódjanak, hogy a világon rengeteg helyen a gyerekek ezt élőben látják, az ő kis játszadozásaik miatt...
Nálam az veri ki a biztosítékom mikor 20eHUF-os árcédulát látok egy ilyen játékon :) -
Bhalage #8 nem láttam a játékot, de szerintem vannak ennél sokkal durvább és morálisan aggasztóbb játékok is, példának okáért a GTA!
bazi szórakoztató és rám sincs olyan hatással, hogy ne most akkor kimegyek és autókat fogok lopni, rallyzni, gázolni, lövöldözni de egy gyerek ha emellett nem kap normális nevelést, vagy nem mondják el neki a szitut, mert ma ez a divat, hgoy a szülők leszarják a gyereket és cska ezt látja, akkor elhiszem, hogy káros lehet. meg utána az iskolában megveri a tanárt, usaban meg lelövi. -
feamatar #7 sznobizmust az, ha nem akarják, hogy gyerekek játszanak vele?
sok szülő még mindig csak úgy kezeli ezt, hogy játék, most a szülő miatt szívjon a gyerek. Mert lehet hogy nem mindenkin hat ugyanúgy, de egy 8-10 éves gyereknek nem tesz jót az ilyen játék, mint ahogy egy túl véres film sem(mondva ezt úgy, hogy én ilyen cuccokon nőttem fel) -
#6 Vagy a Postal (1-2-3) -
#5 "Keith Vaz, a munkáspárti kormány korábbi európai ügyekkel foglalkozó külügyi államminisztere egyenesen arra szólította fel a kabinetet, biztosítsa, hogy a játék ne kerülhessen gyermekek kezébe."
Gondolom ezért van rajta a karika. Gyereknek bótban nem adják el, ha meg a szülő még is a kezébe adja az meg az ő dolga. -
harcu #4 A baj az, hogy a játékosok nagyrésze a 12 éves Kovács Pistike kategóriába tartozik, aki a 7. osztályra már "komolyabb hadi múlttal" rendelkezik, mint Rambo és Terminátor együttvéve a teljes pályafutásukat. Az ilyen "már nagy vagyok" kisfiúk ésszel még nem tudják felfogni, mit is csinálnak, bár azt hiszik. -
#3 Érdekes ez az angol sznobizmus. Asszem azt is ők találták fel :)
Vajon látták már a Prototype-t? Asszem az kiverné a biztit a hisztis angol klubribiknél :D -
#2 De miért akarná bárki is átugorni? -
Noru #1 A civilmészárlásos pálya átugorható, nem lesz tőle hátrányban a player :) Ergo árnyékra vetődnek az ellenzők :D