PAJZSMIRIGY

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
Bemesz egy gyogyszertarba es megmereted! kajalsz es vissza mesz 1-1.5 ora mulva😊

Willenbrock
Nem szeretem a tût,meg mérõm sincs de lehet hogy veszek egyet ha nem túl drága.A végtagkihûlés viszont lehet hogy azért volt csak hajnalonként mert a szobámban éjjel 17 fokra is lemegy a hõmérséklet.Nappal ha fûtünk akkor nem hideg-szóval valószínûnek tartom hogy nem betegségtõl volt ez az elmúlt 1-2 héten.

Jacek
Merd meg a cukrod, ebed elott es utanna masfel oraval.

Willenbrock
Cukrot nem,már vagy 7 éve nem voltam laborvizsgálaton.Pontosan 5 év alatt híztam kb. 15 kilót(70-rõl 86-ra),ez azért nem rövid idõ,lehet hogy simán a nassolás túlzásba vitele volt az oka csak.A lábam,kezem pedig már hosszú évek óta hajlamos a kihûlésre így õsz idején.Még megpróbálkozom majd a diétával és valami sportgyakorlatokkal hogy javítsam a keringésem és fogyjak,aztán ha így sem sikerül ezeken változtatnom akkor elmegyek a dokihoz.

Pharaoh
Igen, igen.

Jacek
pajzsmirig aluldolgozas= hizas sajnos, cukrodat neztek mar? mert tu erdekes dolgokat muvelni..

Willenbrock
Az hormonszintet jelent?Vérképbõl vizsgálják?

én mindig álmos vagyok meg fáradt kivéve ha buliba vok 😄
akkor hizni nem tudok 1általán(bár ez lehet h a gyomorsavam miatt van mert azzal is van vmi most arra szedek vmi gyogyszert (kevesebb sikerrel)) a szivemmel nem tom mi van elmentem uh-ra és azt mondták nincs vele semmi de õk is látták h érdekes 😛 vmi dobog aztán csinál vmi extra cuccot nem tom h hivják
pajzsmirigyemet is uh-zták azzal sincs elvileg semmi
Pharaoh
"mert amúgy jól vagyok meg egészéges is. "

Lehet, hogy jól vagy, de egészéges már nem biztos. A helyedben megnézetném a TSH. T3, T4 szintemet.

Pharaoh
Pajzsmirigyporc? Majdnem. A gége 3 porcából az egyiket hívják pajzsporcnak.

Willenbrock
Az alvástól megéhezem,az evéstõl elálmosodom😊

Willenbrock
Kézfejem jéghidegre hûl,arcom hajlamos pirulni,meleg(nemcsak ha égetem magam)lábfejem is idõnként kihûl.Híztam 4 év alatt 20 kilót,de az lehet hogy a zabálástól volt mert sokat nassoltam is igaz.Eléggé aluszékony is vagyok-imádok aludni és ha nincs meg a 10 óra nem is érzem jól magam.Olvastam hogy a pajzsmirigybajok/hormonzavarok is okozhatnak ilyen vérkeringési gondokat meg hízást.Nem tudom ez lehet-e de dokihoz ezzel nem megyek mert amúgy jól vagyok meg egészéges is.

Rockynhooo
vicces voltál :|

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Gaben78
16Kg-t fogytam nyár óta... a szívem meg mintha mindenemben dobogna. Reggel Megyek UH-ra, +megint férvétel a bogyó miatt amit kaptam. (mithotyrin)vagy mi.

Sadist
Biosz egyes 😞 Az ádámcsutka porc, nem csont.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

angelslie
Bannoltassuk Nárciszt ezért

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

triplet
Én is Narxis, csalódtam benned😞

Hát tapasztalatom nincsen evvel a betegséggel hála istennek, de én csak mielõbbi jobbulást tudok kívánni Neked! <#wink>
Benny04
Narxis, nagyot csalódtam most benned 😞

Aha.
mi is a baj?
1ikbnõmnek is az a baj h alul müxik jelei: szívritmus zavar sokszor,hízás,fáradékonyság remélem meg gyógyul szegény <#confused>
sadvagabond
frappáns voltál,és megnyerõ.gratulálok,érdemi volt és tartalmas minden szavad.szerintem ez pont nem a te topikod.

Rage47
nem nagyon faggattam, mert nem is nagyon beszélt róla szívesen.
szemeken látszik, hogy ki van dülledve kicsit (úgy tudom a pajzsmirigy betegeknél ez elõfordul), ugye a nyaka, fáradékonyság. de sztem már egész jól kezelik ezt gyógyszerrel, mert nem igazán látszott rajta, ha volt is baja.
és neki mik voltak a tünetei?
Kíváncsi vagyok, még a végén kiderülhet, hogy nekem is az van...
Rage47
ja ha egy csajnak pajzsmirigy gondja van azért nagyobb a csutkája úgy tudom
oszt. társam is ilyen volt régen
azt tudom, hogy puha. De nem lejjebb van asszem, hanem körülötte? Mellesleg pajzsmirigyporc alkotja, meg úgy tudom hogy azt is hormonok irányítják, hogy az ádámcsutka mekkorára nõ.
dronkZero
Ádámcsutkának a világon semmi köze a pajzsmirigyhez, az egy _csont_. A pajzsmirigy lejjebb van. És "puha".

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

FtranX
Nekem 18 evesen derult ki, hogy tulmukodik a pajzsmirigyem.

A tunetei idegesseg, fogyas, allando ehseg, faradekonysag, 120-as nyugalmi pulzus voltak. A nyakam is enyhen duzzadt volt.

Az oka Basedow-Graves kor, ami azt jelenti, hogy az immunrendszer ellenanyagot termel a pajzsmirigysejtek ellen, ezzel minel tobb hormon teremelesere kesztetve oket.

Kb fel evig kaptam gyogyszert, ami normalizalta a hormon szintjeimet, aztan megmutottek.

A mutet utan par honapig kellett hormonpotlot szedni, azota semmit. Evente jarok ellenorzesre es eddig minden ok.

nekem már olyan 14 éves korom óta elég rendesen kiáll az ádámcsutkám. Na jó, azért nem durván, de oldalról elég észrevehetõ.
nekem vérvizsgálat azt mutatta hogy picit alacsonyabb az átlagnál tán. De nem szóltak érte, szerencsére nem vagyok kretén 😄
Rage47
Sztem Narxis accát feltörték.
sadvagabond
azt megkérdezhetem,hogy milyen jelek utaltak erre a problémádra?és mik a tüneteid?
mert nekem is alég szar a kedvem úgy folyamatosan,ok nélkül,szívritmuszavarom van,magas vérnyomásom,és mondták,hogy ezeket okozhatja.látható szervi tünete lehet vajon?nekem mintha a nyelõcsövemél elõl kicsit vastagodott volna a nyakam.és nem 67 éves vagyok,csak egy 27-es roncs 😊

Gaben78
csak attól félek, ne az legyen mint anyámnak volt, kiírtották teljesen sugárzással, aztán szedhette az alulmûködésre a bogyókat... ((csak vele már nem tudok beszélni 2004 óta. ))

GhostR1der
Jobbulást kívánok, reméljük nem lesz semmi baj....

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

pxxl
'radioaktív izotópos kezelés' OMG

All hail the double x!

dronkZero
Anyámnak volt ilyen baja, kb egy év alatt kezelték ki, radioaktív izotópos kezeléssel. Tényleg nem szereti a sugárzást az a szerv, lepusztítják vele a "fölösleget". Azóta jól van, semmi problémája vele, sikeres volt a kezelés.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Jim Morrison
Jóbbulást* 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Csirke4
Az elõttem lévõ 2 hsz alapján valahogy nem illik hozzád ez a viselkedésforma.<#ejnye1>
Ha mindenképp trollkodni akarsz ott a gumiszoba.
Jim Morrison
Jó bulást és sok sikert !

Narxis : Most én is csalódtam benned :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

tigeroo
most csalódtam benned 😞
Narxis
Soha!!!!

Feed the troll.<#finom>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Néztem, de már minden mesét láttam!<#szomoru1> Marad a zinternet.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Minimaxot kéne még nézned, az internet még nem neked való!
Csirke4
Nefélj, Narxis ki fogja nõni.
Egyébként meg jobbulást!<#wave>
link:http://href.hu/x/ajif

Rage47
hát nem irigyellek, szar egy betegség
Gaben78
31 vagyok, nálunk az anyám,nagyanyám...és nagyon sz.r a közérzetem, 120pulzus stb, ahogy a nagykönyveben megírták, de elég sokáig húztam a dokihoz menést.

The Protector
Hy.Nekem is pajzsmirigy gondjaim vannak.Hamarosan megyek vele dokihoz.Nálunk a családban ragályos.mellesleg 20éves vagyok.Te?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

autoszimulator
tök jól lehet kezelni ma már, muteromnak is beindult szülésem után, neki azt mondták, hogy még egy gyereket azért gondoljon meg, lehet ott már kockázat. de te valszeg nem fogsz szülni, és ezelõtt sem tetted, szóval a kommentem felesleges.<#idiota>

.: mobilize.hu :.

Gaben78
Tisztelet a kivételnek...

Oldal 1 / 2Következő →