PAJZSMIRIGY
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor hizni nem tudok 1általán(bár ez lehet h a gyomorsavam miatt van mert azzal is van vmi most arra szedek vmi gyogyszert (kevesebb sikerrel)) a szivemmel nem tom mi van elmentem uh-ra és azt mondták nincs vele semmi de õk is látták h érdekes 😛 vmi dobog aztán csinál vmi extra cuccot nem tom h hivják
pajzsmirigyemet is uh-zták azzal sincs elvileg semmi
Lehet, hogy jól vagy, de egészéges már nem biztos. A helyedben megnézetném a TSH. T3, T4 szintemet.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
mi is a baj?
szemeken látszik, hogy ki van dülledve kicsit (úgy tudom a pajzsmirigy betegeknél ez elõfordul), ugye a nyaka, fáradékonyság. de sztem már egész jól kezelik ezt gyógyszerrel, mert nem igazán látszott rajta, ha volt is baja.
Kíváncsi vagyok, még a végén kiderülhet, hogy nekem is az van...
oszt. társam is ilyen volt régen
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A tunetei idegesseg, fogyas, allando ehseg, faradekonysag, 120-as nyugalmi pulzus voltak. A nyakam is enyhen duzzadt volt.
Az oka Basedow-Graves kor, ami azt jelenti, hogy az immunrendszer ellenanyagot termel a pajzsmirigysejtek ellen, ezzel minel tobb hormon teremelesere kesztetve oket.
Kb fel evig kaptam gyogyszert, ami normalizalta a hormon szintjeimet, aztan megmutottek.
A mutet utan par honapig kellett hormonpotlot szedni, azota semmit. Evente jarok ellenorzesre es eddig minden ok.
mert nekem is alég szar a kedvem úgy folyamatosan,ok nélkül,szívritmuszavarom van,magas vérnyomásom,és mondták,hogy ezeket okozhatja.látható szervi tünete lehet vajon?nekem mintha a nyelõcsövemél elõl kicsit vastagodott volna a nyakam.és nem 67 éves vagyok,csak egy 27-es roncs 😊
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ha mindenképp trollkodni akarsz ott a gumiszoba.
Narxis : Most én is csalódtam benned :/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Feed the troll.<#finom>#finom>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
.: mobilize.hu :.