65
Pajzsmirigy betegség
-
#25 Soha!!!!
Feed the troll. -
#24 Néztem, de már minden mesét láttam! Marad a zinternet. -
Verseghy #23 Minimaxot kéne még nézned, az internet még nem neked való! -
#22 Nefélj, Narxis ki fogja nőni.
Egyébként meg jobbulást! -
HeCki #21 link:http://href.hu/x/ajif -
#20 hát nem irigyellek, szar egy betegség -
#19 31 vagyok, nálunk az anyám,nagyanyám...és nagyon sz.r a közérzetem, 120pulzus stb, ahogy a nagykönyveben megírták, de elég sokáig húztam a dokihoz menést. -
#18 Hy.Nekem is pajzsmirigy gondjaim vannak.Hamarosan megyek vele dokihoz.Nálunk a családban ragályos.mellesleg 20éves vagyok.Te? -
#17 tök jól lehet kezelni ma már, muteromnak is beindult szülésem után, neki azt mondták, hogy még egy gyereket azért gondoljon meg, lehet ott már kockázat. de te valszeg nem fogsz szülni, és ezelőtt sem tetted, szóval a kommentem felesleges. -
#16 Tisztelet a kivételnek... -
#15 Fu, pajzsmirig túltengéses ismerősöm nem volt, csak olyan akinek nagyon lecsökkent a pajzsmirigy működése.
Neki is felírtak gyúgyszert amit elméletileg véglegesen szednie kell...
reméljük a legjobbakat, hogy sikerül valamit javulni a dolognak:] -
#14 Nem ez volt a cél, de ennyi a mai kiskorúak gondolkodása. Nem értem miért ír ide, a sötét hülye gyerek ?!!! -
#13 Lol de vicces más betegségén nevetni parasztok e vagytok vagy csak simán hülyék -
#12 És meg is jött az első paciens. -
#11 A csökkent pajzsmirigy működés egyik tünete a kreténizmus. -
andersh #10 ahogy látom a capslock használati hormonok -
#9 Pontosabban mid teng túl? thyroxin? parathormon? -
#8 lol tessék korosztályom http://hu.wikipedia.org/wiki/Pajzsmirigy lol -
#7 Pajzsokat fel Worf hadnagy! Vörös riadó! xD -
#6 köszi kalács! :) -
#5 "lol" nem a te korosztályod forumtémája ez.... ja és "lol" -
#4 lol pajzsmirigy, milyen neve van már :D -
#3 Azt tudom, hogy ez az a szerved, ami utálja, ha sugárzást kapsz. :DD -
#2 Jobbulást kitartást :) látogasd az orvost szedd a gyogyszert :) -
#1 Üdv!
Pár napja vérvizsgálat igazolta, hogy pajzsmirigy túltengésem van, aminek elég rossz hatásai vannak az emberi szervezetre... Következő állomásom az ultrahang lesz, gyógyszert kaptam, ami "tesztelés" alatt ...
Akinek tapasztalata van a betegséggel kapcsolatban, örülnék(nénk), ha megosztaná ebben a topikban.