Mókusokkal fenyegetik az Avatart
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Utólag persze. A film megjelenése elõtti lehúzásról volt szó. Nem véletlenül nyilatkozott ilyet Cameron a kritikusokról:
“We were branded as the biggest idiots in movie history. They were just sharpening their knives so they could really take the film apart. Then they couldn’t. So, fuck them. Fuck ’em all.”
Szerintem aki nem foglal helyet még novemberben, az várhat egy darabig amíg megnézheti 😊:
http://www.bfi.org.uk/whatson/bfi_imax/coming_soon/now_booking/avatar_an_imax_3d_experience_12a
Revenge of the Sith-"...Thursday with $50,013,859 from an estimated 9,400 screens at 3,661 theaters. That's the biggest day ever for a single movie in history..."
"A nyitóhétvége rekordjában fogadjunk? ( kicsit sportszerütlen vagyok, de valahol láttam USA foglalásokat, és már teltházasak voltak. Persze azt nem tudom hány moziban nyit )"
még nem lehet jegyeket foglalni, de ha adsz linket készséggel elhiszem. még a michal jackson-filmre is írtak mindenféle rekord foglalásokat, hogy aztán 30 millióval nyisson. a legjobb nyitóhétvégr 158 millió dollár, a december az ünnepek miatt azonban nem a nyitóhétvége miatt erõs hónap. minden idõk legjobb decemberi nyitása is 80 millió alatt van, például a LOTR 3 72M-val nyitott, a titanic 28M-val.
legyen igazad, de egyelõre a józan ész, ha valami, akkor a hétvégi rekord ellen szól.
Ilyen szempontból volt telitalálat Camerontól a Titanic, a nõket is megfogták a szerelmi szállal (és a százmilliós reklámkampánnyal felérõ Celin Dion nótával), a pasik meg elmentek katasztrófafilmet nézni.
Az Avatar ilyen szempontból gyengébb lábakon áll, de az amcsik technológamániákusok, így ha azt hallják hogy soha nem látott élményben lesz részük akkor azt nem fogják kihagyni.
A nyitóhétvége rekordjában fogadjunk? ( kicsit sportszerütlen vagyok, de valahol láttam USA foglalásokat, és már teltházasak voltak. Persze azt nem tudom hány moziban nyit )
"amikor sokan többtucatszor nézték meg a filmet zsinórban 😊"
ez viszont akkor az SW-t kissé leminõsíti, nem? a bevételbõl az derül ki, hogy sokan látták, de ha mindenki sokszor megnézte, akkor máris nem olyan impresszív az adat😊
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
Ilyen erõvel a Titanic is 0 sztori összefoglaljam?
Egy vidéki sóher kölyök és egy urihölgy egymásba szeret a Titanic óceánjárón ami egy jéghegynek ütközve elsüllyed és majdnem mindenki megmurgál.
váó összefoglaltam 1 mondatban a sztorit... A tények meg azt mondják hogy 11 oscart vitt a film, valamit az egyik legtöbb bevételt hozott film lett a filmtörténelemben.
Na most akkor tegyük fel a kézenfekvõ kérdést... Érdemes a szarba lehúzni egy filmet pusztán azért mert a sztori fõ vonalával tisztában vagyunk meg láttunk belõle 5 percnyi elõzetest összesen?
Szerintem az Avatar ütni fog.. max azért lesz kevésbé sikeres mint a többi Cameron munka, mert manapság a népeknek nem zsánere a sci-fi.
Szerintem kaszálni fog...
a foxnál tartanak a pénzügi kudarctól, de nem kommunikálják, egyszerûen bíznak cameronban. viszont, ha szerinted simán esélyes, akkor nem ismered túl jól a BO-t. nem igazán esélyes (egy film sem az), bár több az esélye, mint egy mezei filmnek.
"a film egyre csak csúszott, a kritikusok is elõre lehúzták a filmet (hasonlóan mint most - régi filmek giccses másolataként írtak róla)"
így terjednek az urban legendek. a titanic teljesen jó kritikákat kapott és nem "egyre csak" csúszott, hanem egyszer halasztották el a premiert júliusról decemberre. (durva is lett volna, ha rossz kritikákat kap a titanic, hiszen jó film volt.)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
És kit érdekelnek az álltalad felsorolt filmek??? Én ezek közül csak a Ryan-t meg a T2-õt néztem meg kettõnél többször. A töbi nem tudott lekötni. Szóval: FAIL!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A stúdió a Titanic óta egyébként sem valószínû hogy bizalmatlankodna Cameronnal. Akkor rendesen összeszarták magukat - a 110 milliós keretet 90 millióval lépte túl Cameron, a film egyre csak csúszott, a kritikusok is elõre lehúzták a filmet (hasonlóan mint most - régi filmek giccses másolataként írtak róla). A Fox úgy számolt, hogy mégha az addigi legsikeresebb 3 órás film bevételét el is érné majd a film, akkor is 70 millió minusszal zárnának.
Cameron lemondott a fizetésérõl és a film után járó részesedésérõl, de ez sem volt elég, a következõ filmjére is már elõre meg akarták vágni. Miután megjelent és robbant persze visszaadtak mindent... Szóval azóta nem hiszem hogy nagyon bizalmatlankodnának a Foxnál.
Dögivel lehetne sorolni, hogy sztorilag nulla filmbõl, hogy lett klasszikus vegyük a Volt egyszer a vadnyugatot, a sztori végleg lett klasszikus? Egy gyereknek megölik a bátyját az 30 év múlva bosszút áll apróbb kisebb mellékszállal? Sztori nulla!!! Vagy inkább azért lett klasszikus mert Leone fanatasztikus beállításai, Morricone zenéje Bronson és fõleg Fonda játéka, az ÖSSZHATÁS a lényeg!!!
Vagy vegyük a Mátrixot ami történetileg már eléggé ott van, "klasszikus" lett volna, siker lett volna? ha csak egy sima gondolkozós sci-fi lett volna és nem rakják tele bullet time-mal + kung-fuval, külön-külön NEM de az összahatás végett igen!
Az Avatar bemutatóktól én sem vagyok elájulva, sem a CGI-ktõl. Többet vártam, miután megnéztem egy áll interjút egy CGI színésznõvel, ami bemutatta az Avatar technikát. Azóta se találom😞(( Winnie, dobj meg egy linkel pls. NEKED TUDNOD KELL MIRÕL BESZÉLEK!!😊
Hatalmas kérdõjelekkel esek majd neki a filmnek, azt akarom hogy leessen az állam. Nyálcsorgást akarok ennyi hype után. Minimum akkorát kell hogy üssön mint a Gyûrûk ura!!
és amúgy most szted téged csak rávezettek vagy ki is csomagoltak? mit pofázol elõre?
+ a gyengébbek kedvéért Aliens történetileg nulla, Terminátor 2 történetileg nulla, Titanic történetileg nulla + vegyünk pár klasszikust, Hét szamuráj történetileg nulla, Jó a rossz és a csúf történetileg nulla, Schindler listája sztorilag nulla, Ryan közlegény megmentése sztorilag nulla. Egy film nem attól lesz klasszikus, hogy történetileg milyen, hanem hogy behúzza az embereket, tökéletes összhatás a színészek, rendezés, zene stb.
Csak érdeklõdésképpen szted az Aliensben mi volt nem "Történetileg meg nulla"?
James Cameron azért jó rendezõ, mert jól tud mesélni, igényesen vezeti végig a történetet a sztorin, erõs karaktereket kreál, akikért tudunk izgulni, akiket tudunk szeretni. Nem hinném, hogy ez bárkinek is lejöhet egy 2, illetve 3 perces elõzetes alapján, hogy egy három órás film milyen formában lesz prezentálva.
„20th Century Fox azonban úgy gondolta, kissé "megnehezíti" saját dolgát azzal, hogy másik karácsonyra tervezett filmjét…”
Ez baromság, nem nehezít semmit sem csak a nagy bukást szeretnék elkerülni, hogyha az Avatar bebukna pénzügyileg, akkor a mókus film jövedelmezzen annyit, hogy legyen mit tenniük a karácsonyfa alá.
Lehet, hogy a film nem fog tetszeni neked de ezt a mondatot inkább ne írtad volna le mert sztem elég hülyének néz most téged az emberek nagytöbbsége... Bár már elõzõ cikkeid alapján ezt kivívtad magadnak szerintem...
Most komolyan ember...mi okozott neked csalódást az elõzetesében?
Az hogy hihetetlen jól volt összerakva?
Az hogy hihetetlen jól nézett ki?
Vagy esetleg az elképesztõ epikus zene alatta?
Vagy ez csak ilyen SG-s cikkírós szokás, hogy írunk valami baromságot anélkül hogy láttunk volna amirõl beszélünk?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Sodró, lendületes, székbe döngölõ, szemkápráztató inteligens fantasy akció - nekem ezek az elvárásaim.
Azért megnézném a sztorin fanyalgókat milyen filmeket néznek.
Roger nyúl a pácban -> Narnia -> Gyûrûk ura -> Avatar
Elviszik õket a Pandora nevû bolygóra, ahol egy speciális fémet lelõhely van, ami sokat ér a seregnek. De a legjobb lelõhelyek a Na'vik élõhelyén van.
Ezért Jakenek egy avatar kell irányítani, ami a testvére dns-bõl, illetve Na'vi dns-bõl van összerakva...
Be kell épülnie, de úgy tûnik lassan átáll a másik oldalra, ekkor inkább a parancsnok úgy dönt lerombolja a falvakat, de Jake fellázítja a na'vikat, és harcba vezeti õket, ja és ebben segít neki néhány ember is...
kb. ennyi valszeg Jake fiú elpatkol a végén...
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
akármerre jártam a neten vagy hallgattam ismerõsök véleményét, 90%-nak nagyon bejött 😊