178
Szerinted mely játék(ok) érdemlik meg ezt a megtisztelő címet?
-
exider #97 a faszom -
#96 Tudom ajánlani a Zombie Shooter 2 címet viselő szoftvert. Annyi mészárlást, mint amennyi abban van, garantálom, hogy nem találsz. -
gyepesjoint #95 a lényeg a hentelés XD -
#94 1: Dirt 2
2: Call Of Duty 6
3: Mirror's Edge -
#93 A lényeg, hogy benne legyen a "shooter" szó, nemdebár? :DD -
gyepesjoint #92 jah...annyi rpg van,amit szinte minden koczka haverom istenít,meg még pár millióan a világon,de engem ezek nem tudnak lenyűgözni...egy FPS,vagy egy TPS inkább... -
#91 arma2 -
#90 Risen. Más ideivel nem is toltam. -
#89 ilyenkor sajnálom hogy nem bírom az ilyen stílusu játékokat...pedig most lenne mivel játsszani :s -
#88 Dragon Age a klasszikus örökzöldekbe tartozik már most, egyszerűen aláz mindent az elmúlt pár évre visszamenőleg. -
#87 nekem absz nem jött be. először majdnem elhánytam magam az ugra bugra közben, aztán utána már nem volt vészes, de annyira nem fogott meg. -
#86 A Mirror's Edge hangulata engem is teljesen magával ragadott. Egyszerűen hihetetlen jó lett. Nem is tudom hogy felejthettem ki a toplistámról XD -
#85 1 Dragon Age
2 Borderlands
3 Mirror'd Edge
4 Tourchlight
5 Trine
6 Wolverine
7 Batman
8 NBA2k10
9 Ghost Busters
10 Tales of Monkey Island
+1 Race On
csalódások:
1 SW Unleashed
2 NFS Shift
3 RE5
COD is biztos jó, de hányok a XIX. század utáni háborús játékoktól. Az hogy valami szép, meg nem érdekel. -
#84 Dragon Age ennyire jó lenne? :D épp most szerzem be, de akkor így mégjobban várom :D -
#83 RPG-ben pc-re már eldőlt szerintem -> Dragon Age és szerintem is.
Sajnos top10-et nem tudnék felállítani mert sok játékkal játszottam.
Dragon Age,Batman,Resdent Evil 5 ,Killing Floor,Risen nagyon tetszettek.
Sport szerintem NBA2k10.
Autós még nem jött ki de nálam Dirt 2 lesz az egyértelműen,már az első része is nagyon jó volt.
-
#82 Ismered azt a szót, hogy objektivitás? Én sem, csak mondták anno a főiskolán, hogy használjam, mert akkor menőnek tűnök :-)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én magasról teszek a mafia 2-re, viszont az Inquisitort nagyon várom. Az ugyanis sokkal jobb lesz - számomra - így tényleg nem lesz harc. -
ZsirosKenyer #81 Nem tudom mit vagytok úgy elájulva az MW2-től. Jójó, sok munka van benne az látszik, de számomra már túlságosan szénné van scriptelve.
Olyan mintha time crisis-t nyomnék.
Én a Mirror's edge-t jelölném meg, noha nincs tele gigantikus robbanásokkal, hatalmas fegyverarzenállal, de messze a legegyedibb alkotás, a hangulata pedig páratlan.
A Left4Dead2-t azért nem említem meg, mert annyi újdonság nincs benne az 1-hez képest, ettől függetlenül szintén kedvencem.
Viszont a Batman Arkham A. is kellemes meglepetés volt. Talán övé a 3. hely.
Csinálhatna vki egy szavazást... -
#80 MW2..a története nagyon tetszik csak az a baj hogy rövid :D
SW:FU is jó, csak nagy a gépigénye -
#79 Szerintem az MW2 lesz a befutó...tényleg nagyon szép a single
De nem biztos hogy megérdemli...a multit ezzel a STEAM-el nagyon elqrvázták... -
Cat 02 #78 Viszont az a 3-4 óra üt, mint a dolgok amik nagyon ütnek ;) -
#77 hát nagyon remélem hogy nem basszák el.. -
davidragon #76 egyébként 2010 legjobb játékát könnyebb megmondani, ott nem lesz ilyen nagy harc.
kíváncsiaknak elárulom:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mafia 2 -
davidragon #75 Vagy az nem is idei játék? :D -
davidragon #74 Jogos!
Akartam is írni, hogy ilyenkor mindig azok vannak előnyben, amelyikek mostanában jelentek meg. A tavaszi játékokra ki emlékszik már? Pedig kellene!
Egyébként ha megjelenik a Dirt 2, az nagyon be fog pofátlankodni a dobogóra. Ez tuti! -
#73 jóvan te sem vagy 100as -
#72 Majdnem elfelejtettem:
S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl Complete 2009 Mod
Egy "vadonatúj" minden tekintetben korszerű és igazán hangulatos FPS a végeredmény.
Az MW2 Spec Ops Coop miatt mégis "csak" a második hely az övé, részemről. -
gabor9 #71 SZERINTEM NEM KÉRDÉS, H MI 2009 JÁTÉKA: GRAND THEFT AUTO IV!!!! De nem csak 2009, hanem a világ legjobb játéka!!! -
gyepesjoint #70 kijött a L4D 2???? vagy csak a demo?? -
gyepesjoint #69 na,az fasza,race on királyság,eredetibe pláne,multin :)) -
Swarczi #68 Szerintem meg pasziánsz -
Swarczi #67 L4D 2, Borderlands, Prototype. De az abszolút nyerő a Empire: Total War!
Több mint száz óra nettó játékkal ez nem is csoda -
Emmegki #66 Aknakereső -
#65 Dragon Age
a Dawn of War 2-t szerintem nagyon elbaszták, vagyis az 1-hez képest sokkal gyengébb :( pedig a sima Dawn of War (+kiegek) örök kedvenc^^ -
#64 az általad felsoroltakat folyamatosan tolom a Shift mellett, sőt pár napja vettem meg a Race On-t is ;) a need for speed-eket nem szabad szimulátorként felfogni... -
gyepesjoint #63 hát...ha előtte nem játszottál rfactorral,gtr evolutionnel,gt legends-el,akkor biztos jó...mert ezek ugyanis SZIM-ek,míg az enefes full ARCADE...még kormánnyal is... -
#62 Burnout Paradise, Mirror's Edge, NFS Shift és Wolfenstein. -
#61 szerinted. 3milliárd ember szerint meg szar :D ez van. ne vagyunk egyformák -
#60 Bad Company 2 lesz az überálesz.! -
#59 Modern Warfare 2 -
#58 a Shift szerintem baszott jó lett...