178
Szerinted mely játék(ok) érdemlik meg ezt a megtisztelő címet?
  • exider
    a faszom
  • SötétBarom
    Tudom ajánlani a Zombie Shooter 2 címet viselő szoftvert. Annyi mészárlást, mint amennyi abban van, garantálom, hogy nem találsz.
  • gyepesjoint
    a lényeg a hentelés XD
  • devilzero
    1: Dirt 2
    2: Call Of Duty 6
    3: Mirror's Edge
  • SötétBarom
    A lényeg, hogy benne legyen a "shooter" szó, nemdebár? :DD
  • gyepesjoint
    jah...annyi rpg van,amit szinte minden koczka haverom istenít,meg még pár millióan a világon,de engem ezek nem tudnak lenyűgözni...egy FPS,vagy egy TPS inkább...
  • tiburon26
    arma2
  • Molnibalage
    Risen. Más ideivel nem is toltam.
  • báttyó02
    ilyenkor sajnálom hogy nem bírom az ilyen stílusu játékokat...pedig most lenne mivel játsszani :s
  • Kandurex
    Dragon Age a klasszikus örökzöldekbe tartozik már most, egyszerűen aláz mindent az elmúlt pár évre visszamenőleg.
  • pxxl
    nekem absz nem jött be. először majdnem elhánytam magam az ugra bugra közben, aztán utána már nem volt vészes, de annyira nem fogott meg.
  • w77d
    A Mirror's Edge hangulata engem is teljesen magával ragadott. Egyszerűen hihetetlen jó lett. Nem is tudom hogy felejthettem ki a toplistámról XD
  • MerlinW
    1 Dragon Age
    2 Borderlands
    3 Mirror'd Edge
    4 Tourchlight
    5 Trine
    6 Wolverine
    7 Batman
    8 NBA2k10
    9 Ghost Busters
    10 Tales of Monkey Island
    +1 Race On

csalódások:
    1 SW Unleashed
    2 NFS Shift
    3 RE5

COD is biztos jó, de hányok a XIX. század utáni háborús játékoktól. Az hogy valami szép, meg nem érdekel.
  • Timbo
    Dragon Age ennyire jó lenne? :D épp most szerzem be, de akkor így mégjobban várom :D
  • grebber
    RPG-ben pc-re már eldőlt szerintem -> Dragon Age és szerintem is.

Sajnos top10-et nem tudnék felállítani mert sok játékkal játszottam.

Dragon Age,Batman,Resdent Evil 5 ,Killing Floor,Risen nagyon tetszettek.
    Sport szerintem NBA2k10.
    Autós még nem jött ki de nálam Dirt 2 lesz az egyértelműen,már az első része is nagyon jó volt.

• Terensz
    Ismered azt a szót, hogy objektivitás? Én sem, csak mondták anno a főiskolán, hogy használjam, mert akkor menőnek tűnök :-)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én magasról teszek a mafia 2-re, viszont az Inquisitort nagyon várom. Az ugyanis sokkal jobb lesz - számomra - így tényleg nem lesz harc.
  • ZsirosKenyer
    Nem tudom mit vagytok úgy elájulva az MW2-től. Jójó, sok munka van benne az látszik, de számomra már túlságosan szénné van scriptelve.
    Olyan mintha time crisis-t nyomnék.

Én a Mirror's edge-t jelölném meg, noha nincs tele gigantikus robbanásokkal, hatalmas fegyverarzenállal, de messze a legegyedibb alkotás, a hangulata pedig páratlan.

A Left4Dead2-t azért nem említem meg, mert annyi újdonság nincs benne az 1-hez képest, ettől függetlenül szintén kedvencem.

Viszont a Batman Arkham A. is kellemes meglepetés volt. Talán övé a 3. hely.

Csinálhatna vki egy szavazást...
  • Ic3 m4n
    MW2..a története nagyon tetszik csak az a baj hogy rövid :D
    SW:FU is jó, csak nagy a gépigénye
  • ozimak
    Szerintem az MW2 lesz a befutó...tényleg nagyon szép a single
    De nem biztos hogy megérdemli...a multit ezzel a STEAM-el nagyon elqrvázták...
  • Cat 02 #78
    Viszont az a 3-4 óra üt, mint a dolgok amik nagyon ütnek ;)
  • sambauer
    hát nagyon remélem hogy nem basszák el..
  • davidragon
    egyébként 2010 legjobb játékát könnyebb megmondani, ott nem lesz ilyen nagy harc.

kíváncsiaknak elárulom:
  • davidragon
    Vagy az nem is idei játék? :D
  • davidragon
    Jogos!
    Akartam is írni, hogy ilyenkor mindig azok vannak előnyben, amelyikek mostanában jelentek meg. A tavaszi játékokra ki emlékszik már? Pedig kellene!
    Egyébként ha megjelenik a Dirt 2, az nagyon be fog pofátlankodni a dobogóra. Ez tuti!
  • pxxl
    jóvan te sem vagy 100as
  • TitaniumRR #72
    Majdnem elfelejtettem:

S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl Complete 2009 Mod

Egy "vadonatúj" minden tekintetben korszerű és igazán hangulatos FPS a végeredmény.

Az MW2 Spec Ops Coop miatt mégis "csak" a második hely az övé, részemről.
  • gabor9
    SZERINTEM NEM KÉRDÉS, H MI 2009 JÁTÉKA: GRAND THEFT AUTO IV!!!! De nem csak 2009, hanem a világ legjobb játéka!!!
  • gyepesjoint
    kijött a L4D 2???? vagy csak a demo??
  • gyepesjoint
    na,az fasza,race on királyság,eredetibe pláne,multin :))
  • Swarczi
    Szerintem meg pasziánsz
  • Swarczi
    L4D 2, Borderlands, Prototype. De az abszolút nyerő a Empire: Total War!
    Több mint száz óra nettó játékkal ez nem is csoda
  • Emmegki
    Aknakereső
  • Matt07
    Dragon Age

a Dawn of War 2-t szerintem nagyon elbaszták, vagyis az 1-hez képest sokkal gyengébb :( pedig a sima Dawn of War (+kiegek) örök kedvenc^^
  • w77d
    az általad felsoroltakat folyamatosan tolom a Shift mellett, sőt pár napja vettem meg a Race On-t is ;) a need for speed-eket nem szabad szimulátorként felfogni...
  • gyepesjoint
    hát...ha előtte nem játszottál rfactorral,gtr evolutionnel,gt legends-el,akkor biztos jó...mert ezek ugyanis SZIM-ek,míg az enefes full ARCADE...még kormánnyal is...
  • S2000
    Burnout Paradise, Mirror's Edge, NFS Shift és Wolfenstein.
  • pxxl
    szerinted. 3milliárd ember szerint meg szar :D ez van. ne vagyunk egyformák
  • REPS0L
    Bad Company 2 lesz az überálesz.!
  • LeWyTy
    Modern Warfare 2
  • w77d
    a Shift szerintem baszott jó lett...