Az év játéka(i) 2009-ben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kíváncsiaknak elárulom:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akartam is írni, hogy ilyenkor mindig azok vannak elõnyben, amelyikek mostanában jelentek meg. A tavaszi játékokra ki emlékszik már? Pedig kellene!
Egyébként ha megjelenik a Dirt 2, az nagyon be fog pofátlankodni a dobogóra. Ez tuti!
S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl Complete 2009 Mod
Egy "vadonatúj" minden tekintetben korszerû és igazán hangulatos FPS a végeredmény.
Az MW2 Spec Ops Coop miatt mégis "csak" a második hely az övé, részemrõl.
Captain Sonar 2024 Remake
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Több mint száz óra nettó játékkal ez nem is csoda <#vigyor0>#vigyor0>
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
a Dawn of War 2-t szerintem nagyon elbaszták, vagyis az 1-hez képest sokkal gyengébb 😞 pedig a sima Dawn of War (+kiegek) örök kedvenc^^
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
All hail the double x!
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Empire Total War
Blood Bowl
Divinity II
FEAR II
Wolfenstein II
Resident Evil 5
Borderlands
Dawn Of War II
Wolverine
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Why so serious?
Kinek mi jön be: A pörgõs FPS, TPS vagy RTS, netán RPG, vagy autós, esetleg szimulátor? Stb.-stb.
Korosztálytól, jellemtõl és társaságtól is függ ki mit kedvel a legjobban.
Nálam az abszolút gyõztes: a Modern Warfare 2
Olyat pluszt ad a népnek, amit remélem más cég is fog ezek után szorgalmazni.
Kifejezetten szép a grafika, ötletes (bár rövid) a single player, de az überalles a Spec Ops mód.
Haverokkal, barátokkal rengeteg két személyes küldetést vihetsz végig idõre, megölt ellenségszámra kihegyezve a dolgot és egymást lehet mindig túlteljesíteni valamint fontos: játék közben megmenteni. Mindezt internet és szerver csatlakozás nélkül, otthon.
Szuper lenne, ha hasonló dolog lenne a Bad Company 2-ben is jövõre. Addig is MW2 No.1.
Captain Sonar 2024 Remake
Modern Warfare 2 (ezt már nem fogja letaszítani egyik játék sem)!
Batman
Dragon Age
Borderlands
Resident Evil 5
X-Men Origins Wolverine
Call of Juarez 2
Empire Total War
NFS Shift
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
és a Dragon Age is nagyon kezd tetszeni
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Borderlands meg egyedi ötlet, az is nagyon hangulatos.
L4D2-t várom, meg modern warfare 2-t akarom kipróbálni, ezekrõl sztem látatlanban is lehet mondani h nagyon oda fognak k*rni 😄
DFTBA ಠ_ಠ
Fallout 3
Ezzel a kettõvel játszottam az évben, :/ mást meg se néztem,
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Évjátékai:
Fallout3, már ha nem tavalyi.. :S
Mellette amik még megfogtak:
Trine, Torchlight
Nem játszom semmit. 😞 😊
Trackmania már tök régi, mégis ver mindent 😄
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Risen
Majesty 2
Dragon Age
Trine
Több nem jut eszembe, szóval ezek a kiemelkedõek.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!