178
Szerinted mely játék(ok) érdemlik meg ezt a megtisztelő címet?
-
gyepesjoint #57 ez a 3 gém összvissz 1 órát csücsült a vinyón :DDD -
#56 lol shift, betmen (és köpönyege), Sztrítfájternégy OMG -
#55 Egyértelmű, hogy Arma 2... -
#54 Mit is írhatnék...? Egy nagy M, egy W és egy 2-es...
[Ja... jók a fegyók...] -
#53 DRAGON AGE - toronymagasan az elsö
Empire Total War
Blood Bowl
Divinity II
FEAR II
Wolfenstein II
Resident Evil 5
Borderlands
Dawn Of War II
Wolverine -
MrAndree #52 Dragon Age eddig. De tetszett még a Borderlands és a Batman is. Illetve a Risen. MW 2-t még nem próbáltam de nem 70-100 óra és nem fantasy RPG szóval max 2. helyre lehet jó... -
#51 Nehéz kérdés. Olyan, mint a banánt hasonlítani a kiwi-hez. Egyedüli közös bennük, hogy mindkettő gyümölcs.
Kinek mi jön be: A pörgős FPS, TPS vagy RTS, netán RPG, vagy autós, esetleg szimulátor? Stb.-stb.
Korosztálytól, jellemtől és társaságtól is függ ki mit kedvel a legjobban.
Nálam az abszolút győztes: a Modern Warfare 2
Olyat pluszt ad a népnek, amit remélem más cég is fog ezek után szorgalmazni.
Kifejezetten szép a grafika, ötletes (bár rövid) a single player, de az überalles a Spec Ops mód.
Haverokkal, barátokkal rengeteg két személyes küldetést vihetsz végig időre, megölt ellenségszámra kihegyezve a dolgot és egymást lehet mindig túlteljesíteni valamint fontos: játék közben megmenteni. Mindezt internet és szerver csatlakozás nélkül, otthon.
Szuper lenne, ha hasonló dolog lenne a Bad Company 2-ben is jövőre. Addig is MW2 No.1. -
#50 -
#49 Eddig nálam: top 10
Modern Warfare 2 (ezt már nem fogja letaszítani egyik játék sem)!
Batman
Dragon Age
Borderlands
Resident Evil 5
X-Men Origins Wolverine
Call of Juarez 2
Empire Total War
NFS Shift -
#48 ja, kár hogy hardon és veteránon a játékot inkább Call of Grenade - Grenade Warfare 2-nek kellene hívni -
#47 nálam befutók: ARMA2, Velvet Assasin, NFS Shift, Penumbra Requiem (az egész sorozat baszott jó), Far Cry 2, SW Force Unleashed -
#46 Modern warfare 2 -
#45 Hát lehet nem ézin kellene játszani és már nem 3 óra lenne a játékidő. Persze ez esetben nem lehetne menőzni ,hogy á én már végig is vittem. -
#44 Amúgy LFS :DSA -
#43 Miaza MW 2?:DDD -
ricsa008 #42 Nálam igen --- Bruce Wayne a nyerő és a bőregere
és a Dragon Age is nagyon kezd tetszeni -
Blum #41 Dragon Age:Origins -
#40 Mini Ninjas nagyon aranyos, élvezhető játék volt :D
Borderlands meg egyedi ötlet, az is nagyon hangulatos.
L4D2-t várom, meg modern warfare 2-t akarom kipróbálni, ezekről sztem látatlanban is lehet mondani h nagyon oda fognak k*rni :D -
#39 Dragon Age
Fallout 3
Ezzel a kettővel játszottam az évben, :/ mást meg se néztem, -
#38 Cod2 szerintem igen is jó volt single-ben. Azóta nem ismerem.
Évjátékai:
Fallout3, már ha nem tavalyi.. :S
Mellette amik még megfogtak:
Trine, Torchlight
Nem játszom semmit. :( :)
Trackmania már tök régi, mégis ver mindent :D -
gyepesjoint #37 ezen már 20 perce kacagok XDDD -
#36 nálam eleve halott egy játék, ha rövid idő alatt ki lehet vinni. Codot mindig is ezzel baszták el hogy küldetésekben gyenge, hamar végigvihető. Meg a legtöbb játéknál is ez van. Jó lenne ha lekötné az embert hetekig hónapokig és azt ne csak a multi tegye, hanem a single rész is. -
Fbn Lx #35 Zeno Clash
Risen
Majesty 2
Dragon Age
Trine
Több nem jut eszembe, szóval ezek a kiemelkedőek. -
#34 Bal négy halott. -
#33 Mirror's Edge -
#32 Nekem 8, de úgy lett volna valami értelme, mert így nem sok van. -
#31 Több ezer nem lesz 500-at sem éri el ezeknek a topikoknak a hozzászolása! -
gyepesjoint #30 mirrors edge,pes10,football manager 2010,borderlands,MW2,race:on számomra ezek 2009 best game-jei! -
#29 -
#28 Trine.
Miért? Mert egyszerűen ezzel a játékkal éreztem magam a legjobban idén ^^ -
#27 De attól még be lehet ide írni, bár sok értelme úgysincs senki nem fogja végigolvasni 1 hónap múlva azt a több ezer hsz-t. így meg legalább lenne valami végeredmény szerű, és kiderülne a többség álláspontja. -
#26 De akkor csak az látszana hogy nagyon sok embernek mi tetszett és nem egyéekre bontva kinek mi a legjobb.
Pl láthatód itt írta valaki hogy szerinte a prototype.Valaki szerint pl szerinte se köze nem lehet az év játéka címhez még véletlenül sem!
Szal jó neki a fórum mert mindenki leirhatja szerinte melyik .
-
#25 Egyébként ennek a topicnak így semmi értelme. Inkább kellett volna csinálni egy szavazót (tele a net ilyen ingyenes szavazó készítőkkel) fel lennének sorolva rajta a játékok és be lehetne pipálni aztán majd januárban kiértékelné az illetékes. Lehetne akár kategóriákra osztva is. -
#24 Dragon Age, bár elég sokszor felbasz de attól nagy játék lett :) -
#23 szerintem a dragonédzs
(bár túl sok játékhoz nem volt szerencsém 2009-ben...) -
#22 úgy igazából nem tetszett egy játék sem olyan "kurváradenagyon", de ha már valamit említeni kell, akkor prototípus és X-emberek eredetek rozsomák
meg talán az új denevérember -
#21 Far Cry 2 idén nem játszik az tavalyi. -
csgj #20 Csak azért is csupa nagy betűvel. :P -
csgj #19 DRAGON AGE -
#18 Resident Evil 5.,Call of Juarez,Far Cry 2,Cod6