Az év játéka(i) 2009-ben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Pl láthatód itt írta valaki hogy szerinte a prototype.Valaki szerint pl szerinte se köze nem lehet az év játéka címhez még véletlenül sem!
Szal jó neki a fórum mert mindenki leirhatja szerinte melyik .
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
meg talán az új denevérember
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
stratégia: empire total war
rpg: borderlands, dragon age
nézd a hátam(tps): batman
fps: cod6
RTS: nem tudok nyilatkozni, nem játszottam egyel semO_o
Kaland: Tales of Monkey Island
3rd person akció: Wanted és a Wolverine
Stratégia: Men of War (bár ez igazából tavalyi)
ugra-bugra platform: Trine
Legjobb átvezetõk: Resident Evil 5
Leginnovatívabb: Mirrors Edge
Legjobb fim adaptáció: Transformers 2 (na jó csak vicceltem a Wolverine az)
Legjobb zene: OFP2
Legnagyobb bugkupac: ARMA2 (pedig amúgy jó játék)
Legnagyobb csalódás: SW: The Force Unleashed
púúúúú
fotográfik kolomp edisön :D
Star Wars - The Force Unleashed, kitûûûûûnõõõõõ történetvezetése van.
Amúgy idén azt hiszem nem játszottam semmivel, ami új, szóval annyira nem vagyok képben sajnos. De ahogy elnézem a listát, nem bánom... valahogy unalmasak ezek mind.
púúúúú
Superbike 09, nagyon bejön.
Burnout paradise, szórakoztató, de sablonos, egy idõ után megunható.
Mással nem is nagyon játszottam.
Csak régiekkel.
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
#2 ha 3 óra alatt végig lehet vinni, közelébe nem tenném a top10 -bek
jobb demók tartanak 3 óráig 😄
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Left 4 Dead 2
Empire TW
Dragon Age
Mirrors Edge
Halkan: Shift (ha nem lenne bughegy)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
3 óra alatt tényleg kurva jó lehet. Egy egészséges szarás alatt végiglehet nyomni 😄D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
nagyon nagy játék.
bár végigvitem 3 és fél óra alatt kb. lehetett volna még pár küldi de igyis 10/10
\"Erről van szó!\"
Az elején leszögezem itt csak a PC-s játékokra gondolok.
Csináltam egy kis értekeléslistát.(Tudom így elsõre otvar fosnak tünik ,de ennek ellenére sok munkát öltem bele)
Azt is tudom hogy még jönnek majd játékok.
Névszerint amikre várunk még:
- Left 4 Dead 2
- King Arthur
- Dirt 2
- Rogue Warrior
- The Saboteur
Nyilvánvalóak ezek is benne lesznek a 70% fölötti kategoriában mindenki képzelje bele a listába mert én már nem szeretnék ezzekkel tökölni.
Az én saját listámat még nem irom le majd december végén.

Next PC upgrade: 2022