178
Szerinted mely játék(ok) érdemlik meg ezt a megtisztelő címet?
-
Blackeagle13 #178 van aki tudna segíteni a jpcsp "psp emulator) beállításában, ez egyébként a pcsx2 -nak a testvér projectje.
itt a fórumon már szétnéztem, de túl sokat nem segítséget.
az emu maga elég jó legtöbb játék már játszható rajta, mint a Final Fatasy Crysis Core Bleach Heat The Soul és a Soul Calibur Broken Destiny
http://www.youtube.com/watch?v=FGPMRRplMVw
ez a fóruma
http://www.emunewz.net/forum/forumdisplay.php?fid=51 -
#177 Az X-Men Origins Wolverine a jó game.A többivel nem játszottam, csak ami fönn van az első listán, az ETW-vel. -
#176 Az én várólistám 2010ben:
1.: Dragon Quest IX
2.: Inazuma Eleven
3.: Fable 3
4.: Super Mario Galaxy 2
Bár valószínűleg csak az első két helyen állót veszem meg eredetiben, a fable 3mat csak akkor ha lesz ebben is magyar felirat.
Oké írok pc játékot is amit várok: Battle Raper 3, elvileg idén nyáron jön ki, az első két része nagyon jó lett! -
#175 Hátööö... Ez nem jött össze. Ráadásul még bant is kapsz.
lazart megpróbálta vírussal megfertőzni a számítógépedet!*
lazart próbálkozása nem sikerült... A vírusos számítógéped segítségével sokkal hatékonyabban intézhetett volna támadásokat weboldalak,
illetve más számítógépek ellen, de ez most sajnos nem jött össsze Neki.
Ne ess kétségbe! Regisztrálj Online hackelős játékunkba,
és fertőzz meg Te is vírusoddal gépek százait!
Törj fel jelszavakat, és növeld banki egyenlegedet!
Legyél Te a legsikeresebb hacker!
*A Hackthat.net csak egy internetes játék. Nem kell félned, számítógépedre nem települt semmilyen program! -
Hellsing47 #173 hát a Gametrailers az meghülyült :D
náluk a modern warfare 2 vitt mindent: legjobb x360/ps3/pc játék, és az év játéka -
#172 Worthplaying platformok szerinti TOP 5 -
#171 Worthplaying év játékai : (Nincs sorrend nincs győztes)
Assassin's Creed II (PS3/X360/PC)
Beatles: Rock Band (Wii/PS3/X360)
Borderlands (PS3/X360/PC)
Colin McRae: DiRT 2 (NDS/PSP/Wii/PS3/X360/PC)
The Conduit (Wii)
Disgaea 2: Dark Hero Days (PSP)
DJ Hero (Wii/PS3/X360)
Empire: Total War (PC)
Fat Princess (PSN)
Guitar Hero 5 (Wii/PS3/X360)
House of the Dead: Overkill (Wii)
Katamari Forever (PS3)
Motorstorm: Arctic Edge (PSP)
Resident Evil 5 (PS3/X360/PC)
SoulCalibur: Broken Destiny (PSP)
Torchlight (PC)
Trine (PSN/PC)
Valkyrie Profile: Covenant of the Plume (NDS)
Worms 2: Armageddon (XBLA) -
#170 Elég korrekt lett ez a lista szerintem.
Nálam is az év játéka a Dragon Age, mögötte nem sokkal az Assassins Creed 2. -
#169 Gametrailers:
Legjobb kiegészítő(k): Fallout 3
Legjobb FPS: Cod MW2
-
#168 IGN szerint:
Best Action Game: Batman Arkham: Asylum
Best Adventure Game: The Secret of Monkey Island: Special Edition
Best Persistent World Game: Aion
Best Racing Game: Burnout Paradise: The Ultimate Box
Best Role-Playing Game:Dragon Age: Origins
Best Shooter: Borderlands
Best Strategy Game: Empire: Total War
Best Multiplayer Game:Left 4 Dead 2
Award for Visual Excellence: Resident Evil 5
Best Story: Dragon Age: Origins
PC Game of the Year: Dragon Age: Origins -
#167 Gametrailers szerint:
Év akció kalandja: Batman Arkham Asylum
Év stratégiája: Empire Total War
A többit nem írom le mert konzolosok lettek. -
#166 Az év legjobbjai az IPON szerint + még a szavazások győztesei is! -
#165 RAGE -
#164 Jó a listád ,én ezeket várom: Maffia II ,Mass Effect 2, Alpha Protocol ,Bioshock 2 ,AvP 2 ,Two worlds 2 ,Lost Planet 2 ,Command and conquer 4
,Just Cause 2 ,Splinter Cell: Conviction és a Starcraft II ,Rage páros ha kijönek mert ezekbe nem vagyok biztos. -
#163 Nagyon sok jó game jön jövőre nem is tudnék pc-re 10-es listát csinálni mert szinte összes game-et ugyanúgy várom.
Mafia 2,Metro2033,Gothic 4,Two worlds 2,Splinter Cell: Conviction,Bad Company 2,Aloen vs Predator,Aliens Colonial Marines,Just Cause 2,Medal of Honor,Crysis 2,Assassins Creed 2,Prince of Persia Forgotten Sands,Rage (ha kijön 2010-ben),Lost Planet 2, új cod,Max Payne 3,Split/Second,Blur,Prison Break,Dark void,singularity,Highlander: The Game,Dead Island hiszen csak kiadja már végre a techland!
És még nagyon sokan mások! -
#162 Szerintem mindegyik tábor mást és már vár!
7. Halo: Reach
6. The Last Guardian
5. Super Mario Galaxy 2
4.World Of Warcraft: Cataclysm
3. Bayonetta
2. Red Dead Redemption
Pl ezek engem kutyát nem szinten vannak! -
#161 Az angol The Telegraph szerint 2010 legjobban várt játékai ezek.
10. Minden játék, amelynek eredetileg 2009-ben kellett volna megjelennie.
9. Splinter Cell: Conviction
8. Rage
7. Halo: Reach
6. The Last Guardian
5. Super Mario Galaxy 2
4. Starcraft II: The Wings Of Liberty/World Of Warcraft: Cataclysm
3. Bayonetta
2. Red Dead Redemption
1. Mass Effect 2
Kezdem azt hinni hogy bennem van a hiba hogy a Maffia II várom... -
#160 Na az IGN is felfedte szerintük melyik game volt 2009 legjobb pc-s játéka:
DRAGON AGE!!
-
#159 Iponos szavazás! -
Gabe18 #158 Nekem 4 jelöltem van akit kiemelnék idén.Ebből kettő azt hiszem egyéni,a másik kettő jóval "populárisabb" választás.
Az első lenne a Red Faction Guerilla.Már az első része is egyedi játék volt a maga idejében,de amit ebben a részben rombolhatóság és mellé fizika terén beleraktak,az engem bőven kárpótolt a játék néhány gyengébb megoldásáért.Nem a tökéletes játék az biztos,de nekem nagyon jó szórakozás volt.
Második a Wolfenstein.Mikor megláttam belőle a multi bétát (vagy mi volt ami korábban kijött...),azt mondtam ez akkora bukás lesz mint az ólajtó.Hát a multi része nem is lett emlékezetes azt hiszem,viszont a single nekem kellemes meglepetés lett.Olyan kicsit "old school" játék hangulat fogott el mikor játszottam.Én jó ötletnek tartottam azt a megoldást is hogy a "nagy" városban szabadon mászkálunk,aztán bizonyos pontokon külön pályaként kapjuk meg az adott feladatot.Egy nagy név szerintem elfogadható folytatása,még ha nem is lett elképesztő siker.
Aztán következzen a Batman: Arkham Asylum.Ezt talán nem kell különösebben magyarázni.Látványra,játékmenetre is kiemelkedő darab.Hangulatra pedig mintha csak egy film elevenedne meg,amit a játékos irányíthat.A vége nekem kicsit erőltetett volt,mintha az addig nagyszerű ötlet-tár ott már kifogyott volna a végső harc megvalósításánál,de ez sem tudja lehúzni.
Végül CoD:MW2. Az évi CoD adag.Single a szokásos,nem túl hosszú,de jó pörgős,látványos,helyenként drámai,szomorú,máshol meg hősies.Miután egymagunk lelőttünk ~2-3 ezer ellenséget,már mehetünk is az on-line színtérre.Azon most lehet vitatkozni hogy az on-line része igy most jó-e ahogy van (szerintem elmegy,de a rendes szerveres azért sokkal jobb lenne),de az élmény nem változott.Akinek eddig tetszett,annak most is fog,javítani persze lehetne rajta még sokat.Nálam vita nélkül az év játékai közt van.
Persze jó vagy érdekes játékok voltak még,de nekem ez a 4 volt ami valamiért emlékezetes maradt. -
bgabor #157 Igaz, hisz a COJ:BIB is a semmiből érkezve lett az idei év egyik legjobbja! -
#156 Hogy jön a cod a 19-ik századhoz?? :D -
#155 Hát igen 2010 nagyon jó év lesz játékok terén amit itt leírtál az kb a 3% amik jönnek + amikről még nem is tudunk mert ilyenek is szoktak lenni! -
bgabor #154 Hát nem tudom, 2010 nagyon durva évnek ígékezik, jön jónéhány olyan cím, amik közül nehéz lenne sorrendet felállítani:
-maffia 2
-mass effect 2
-assassins creed 2
-bioshock 2
-starcraft 2
-command and conquer 4
-az új AvP
-stalker COP
És ami a legszebb, hogy ezek még csak az első négy hónap megjelenései.
Nem véletlen, mivel pénzügyi szempontok miatt 2009 végének ÖSSZES nagy címét eltolták 2010-re, ezért a jövő év valami brutálisnak ígérkezik. -
#153 Én mivel pc-s vagyok csak annyit tudok fasza kis hent tps. -
#152 Egyáltalán mi a szar ez a god of war valami konzolos cucc ? -
#151 Az nem olyan egyértelmű azért!
-
#150 " 2010 legjobban várt játéka – God Of War 3 "- hülyék ezek ,egyértelmü hogy a Maffia II várja mindenki a legjobban.
-
#149 Video Game Awards nyertesek - teljes lista.
A videójátékok világának is van saját "Oscar-díj átadása", ez pedig nem más, mint a VGA, azaz a Video Games Awards
Az alábbi videójáték kategóriákban választották meg az év legjobbjait:
Legjobb szinkronhang – Jack Black for Brutal Legend
Legjobb akció-kaland játék – Assassins Creed 2
Az év stúdiója – RockSteady Studios
Legjobb tini sportjáték – NHL 10 ( EA Sports )
Legjobb férfi szerep díja – Hugh Jackman Wolverine szerepében az X-Men Originsban.
Legjobb szereposztás – X-Men Origins
Legjobb független játék – Flower
Legjobb egyéni sportjáték – UFC Undisputed 2009
Legjobb szerepjáték – Dragon Age Origins
Legjobb PC játék – Dragon Age Origins
Legjobb női szerep díja – Megan Fox a Transformers: Revenge of the Fallenben
Legjobb letölthető játék – Shadow Complex
Legjobb letölthető tartalom – The Ballad of Gay Tony
Legjobb Wii játék – New Super Mario Wii
2010 legjobban várt játéka – God Of War 3
Legjobb shooter – Call of Duty: Modern Warfare 2
Legjobb multiplayer – Call of Duty: Modern Warfare 2
Legjobb verekedős játék – Street Fighter IV
Legjobb kézikonzol játék – GTA Chinatown Wars
Legjobb autós játék – Forza Motorsport 3
Legjobb zene – DJ Hero
Legjobb Xbox 360 játék – Left 4 Dead 2
Legjobb eredeti zene – Halo ODST
Legjobb TV-sorozaton alapuló játék – South Park Lets Go Tower Defence
Legjobb zenei játék – The Beatles Rock Band
Legjobb PlayStation 3 játék – Uncharted 2: Among Thieves
Legjobb grafika – Uncharted 2: Among Thieves
Az év játéka – Uncharted 2: Among Thieves -
#148 Metacritic adatbázis alapján:
2009 legjobb PC-s játékai:2009 legjobb PC-s játékai:
1 Street Fighter IV Fighting 91
2 Batman: Arkham Asylum Action, Adventure 91
3 Dragon Age: Origins RPG 91
4 Left 4 Dead 2 Action, First-Person Shooter 90
5 Braid Platform 90
6 Empire: Total War Strategy 90
7 DiRT 2 Racing, Driving 90
8 Football Manager 2010 Sports, Simulation 88
9 Plants vs. Zombies Action, Strategy 88
10 EVE Online: Apocrypha MMORPG 88
11 Burnout Paradise: The Ultimate Box Racing, Driving 87
12 Call of Duty: Modern Warfare 2 First-Person Shooter 86
13 Resident Evil 5 Action, Adventure, Horror 86
14 Sims 3, The Simulation 86
15 Secret of Monkey Island: Special Edition, The Adventure 86
16 Warhammer 40,000: Dawn of War II Strategy 85
17 Machinarium Adventure 84
18 Nancy Drew: Warnings at Waverly Academy Adventure 84
19 Torchlight Action, RPG 84
20 AaaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAAA!!! - A Reckless Disregard for Gravity Action 84
21 Time Gentlemen, Please! Adventure 84
22 Out of the Park Baseball 10 Sports, Simulation 83
23 Need for Speed SHIFT Racing, Driving 83
24 Red Faction: Guerrilla Third-Person Shooter 83
25 Dawn of Discovery Strategy, Simulation 82
26 King's Bounty: Armored Princess Adventure, Strategy, RPG 82
27 Borderlands First-Person Shooter, Action, RPG 82
28 Football Manager Live Sports, Simulation 82
29 Tales of Monkey Island Chapter 3: Lair of the Leviathan Adventure 82
30 Gridrunner Revolution Shooter 82
31 DCS: Black Shark Simulation 82
32 Battlefield 1943 First-Person Shooter 82
33 Osmos Puzzle 81
34 Sims 3 World Adventures, The Simulation 81
35 Fallout 3: Broken Steel RPG 81
36 League of Legends MMORPG 81
37 Mirror's Edge Action, Adventure 81
38 Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena, The First-Person Shooter 80
39 Left 4 Dead: Crash Course First-Person Shooter, Action 80
40 AI War: Fleet Command Strategy 80 -
bgabor #147 Teljesen egyetértek. Amúgy a Heroes3 szerintem is messze a legjobb rész volt, a SOD még ma is fent van a gépemen, éppen néhány hete toltam le egy pályát vele. :D
Tényleg sokat elmond a mai játékok minőségéről, hogy 11 éves játékokkal, mint a Diablo 2, Homm3 és a Starcraft még ma is sokan játszanak. Múlkor is azon nevettem hogy bakker, itt vannak a legújabb címek a gépemen, erre én meg Heroesozok. -
FickDeineStory #146 a demó dologgal kapcsolatban tényleg igazad van, elég kevés játékból kapunk demót így elég nehéz megítélni, hogy mennyit is ér nekünk a játék, hiszen videók alapján illetve képek alapján nem lehet rámondani egy játékra azt, hogy jó.
Szerintem itt az is lesz a probléma, hogy a játékok mint szorakoztató cikk egyre gyengülnek egyre kevesebb izgalmat adnak a játékosoknak és talán a készítők ettől is félnek, hogy 1-1 demóból ezek a dolgok kiderülnek és bukják a pénzüket.
Hiába a szép grafika az eléthű hanghatások ezek sok esetben igazán csak a reklámhoz kellenek.
Például sok ismerősöm a Heroes of Might & Magic sorozatból még mindig a harmadik részt tartja a legjobbnak ahogy én is messze a legtöbb tartalommal rendelkezik, hiába van egyszerű grafikája a játék maga iszonyatosan szorakoztató illetve ottvan a legtöbb választható faj stb. -
bgabor #145 No igen, de ezen az alapon a topik hozzászólóinak 80%-ának is mondhatnád, hogy ne ítéljék meg itt a játékokat, mert csak a warezt próbálták. Holott ez a topik pont a játékok megítéléséről szól.
Azokat pedig akik a warez verzió alapján döntik el hogy megveszik e a játékot vagy sem, nem ésszerű megszólni emiatt. Hiszen a legtöbb játékból mamár nem készül demó, és számos olyan, nagynak ígérkező cím jött ki az utóbbi időben, amiről kiderült hogy egy lyukas garast nem ér, nemhogy 13.000 Forintot. (jó példa rá a GTAIV)
Egyszerűen ostobaság lenne manapság zsákbamacska alapon játékot vásárolni. -
FickDeineStory #144 TDates-nek szerintem igaza van már bocs, hogy beleszólok a vitába. 1 ember aki warez játékkal játszik az ne itéljen el egy játékot sem, tényleg sok különbség van egy eredeti és a tört verzió között pláne, hogy az eredeti verzióhoz elérhetőek javítások amik tudják orvosolni a hibákat, illetve a warez verziókban általában tényleg számtalan hiba és hiányosság van legtöbbször.
Gyerek fejjel még én is szinte csak warez játékokkal játszottam és sokszor én sem értettem a különbséget. Mostanra viszont, úgy vagyok vele, hogy inkább megveszek 1 játékot eredetibe és azzal játszom. Persze nekem is mint a legtöbb magyarnak gondot jelent egy-egy legújabb játék megvétele hiszen 10-13 ezer forint nálunk nem kis pénz. De egyszer-egyszer egy évben megteheti az ember.
Szóval csak azt a játékot itéld el ami meg van neked eredetiben is. -
#143 The best Special Effects in PC games (part 1)
Néhányat beírok, a többi a linken 1-1 képpel!
Water: Top 3
1. Anno 1404
2. Crysis
3. Empire Total War
Fire:
1 .Far Cry 2
2. Bioshock
3. Dragon Age
Explosions:
1. World in Conflict
2. Cod MW2
3. C&C Tiberium Wars
Shadows:
1. Stalker CoP
2. Riddick Assault on Dark Athena
3. Doom 3
Vegetation:
1. Crysis
2. Crysis Warhead
3. Risen
Snow and Ice :
1. Crysis Warhead
2. Lost Planer
3. Call of duty 2
Characters:
1. Half Life 2 Cinematic mod 10
2. Dragon Age
3. PES 2010
-
bgabor #142 Mivel én pedig téged tartalak kifejezetten ostobának, ezért ahogy mondtam, a kérdést nyugodtan lezártnak tekinthetjük.
Egyvalami azonban mégis felkeltette a figyelmemet a zagyvagságaidból:
A kenyeret is lopd majd el a boltból, mert előbb ki kell próbálni hogy milyen
Szóval te a warezolást a kenyérlopáshoz hasonlítod?
Ember, akkor te aztán igazán jólnevelt fogyasztó lehetsz, esélyes az aranybirka díjra. Jól beidomítottak rá hogy tiszteljed a milliárdos kiadók tulajdonát! Egyesek a fogyasztói társadalom agyatlan zombijának neveznének téged(teljes joggal), de ne aggódj: birkákra is szükség van.
A gigászi amerikai/európai kiadóvállalatok milliomos felső és középvezetői a hozzád hasonló birkák pénzéből vesznek új yachtot maguknak. Nélküled(meg a többi zombi nélkül) be kellene érniük a régivel. Az meg hova is vezetne már... -
#141 Befejeznétek a flémet?
Köszönjük -
TDantes #140 Ez ugyan olyan mint a Batman esete. Ami sokak szerint azért szar, mert olyan hibák voltak benne hogy nem lehetett csáklyázni. Ja. Azért nem lehetett mert szar warez verzió volt. Az eredetiben nem volt ilyen hiba. Persze sok okos ezt se vette meg, mert hát de szaaaaar ...tiszta bug...de annyi esze egyiknek se volt, hogy megvegye!
Nem mintha én mindent megvennék, nem erről van szó, de basszus, ha valami azért hibás, mert a warez verziót próbáltam ki, nem a játékot kezdem el szidni!
Ennyi erővel akkor a Medieval 2 is egy szar játék, mert tudtam feltenni a tört verzióra, a tört kiegészítést...igaz azóta ezt crack-el megoldották persze. -
TDantes #139 Ha, ostoba vagy, akkor az vagy. Maradj is meg ostobának.
Egyébként csak megsúgom a szerinted sokkal jobb Rome-hoz és Medieval2-höz nem voltak javítások? Dehogynem voltak.
És az egy határtalan hülyeség, hogy először warez verzióban bizonyítson. Mindjárt lopok egy autót, mert anélkül nem veszek kocsit, egy évig járók a lopott kocsival, és ha tetszik megveszem. Ha nem tetszik, akkor meg csak elloptam.
Az meg hihetetlen, hogy százegyedszerre se fogod fel, azt hogy a warez és az eredeti verzió nem ugyanolyan. Nem tudom miért nem bírod felfogni. Ez számomra rejtély. És hiába pofázzuk neked, hogy a patch-ektől drasztikusan javult..érted? Sokat javult! Nem, te ezt nem fogod fel.
Mit számít, hogy mindenki akinek eredetiben meg van, az azt mondja hogy a javítások után nagyon jó lett! Ez nem számít semmit! Nem számít a többi ember véleménye, hisz azok mind úgyis hülyék? Voltak olyan hülyék, hogy megvették. Olyan hülyék voltak, hogy ők élvezik a játékot, te meg a nagyon okos nem.
Inkább, csak fújod a hülyeségedet. Legalább próbálnád ki, milyen a legújabb javításokkal...de persze nem. Áh, tudod mit? Ha ilyen ostoba kis warezolos pöcs akarsz maradni, akkar maradj is az.
A kenyeret is lopd majd el a boltból, mert előbb ki kell próbálni hogy milyen -
bgabor #138 Hát persze, és ilyen alapon pedig a topic hozzászólóinak háromegyede maradjon csöndben, mert warez verziók alapján nyilatkoznak a játékokról, mi? Nem gondolod komolyan.
Na, hány nagy cím is volt idén steam-es? Legalább öt(például a Modern Warfare 2 is). Mégis fel se merül náluk a patchelés kérdése, mert alapból élvezetesek és jórészt bugmentesek. Ki akarná patchelni a MW2-őt? Senki, mert alapból bugmentes. Teljesen.
El kell fogadni, hogy ma magyarországon az a helyzet, hogy a játék először warez verzióban bebizonyítja, hogy érdemes pénzt kiadni rá, és csak utána merül fel az emberekben a vásárlás lehetősége. Mivel a legtöbb játékból demó se készül már, másként totál zsákbamacska lenne a játékvásárlás. Ebből következik, hogy az a játék, ami megjelenésekor játszhatatlan(mint az ETW,GTAIV stb), az elbukik. Ez van. Persze, láttunk már példát a patchek miatti drasztikus utólagos minőségjavulásra(pl:NFS Shift 1.2 patch), de nem ez a jellemző.