10
  • haxy27
    Az én IEmbe ne épüljön be semmi. van ff is de az nálam nem valami stabilan megy, sőt nagyon lassúúúúúú.
  • balee66
    Hehe sok perverz xD
  • andrejfej
    Mondjuk a gugli megmagyarázza azzal, hogy nem támogatja a wave-t az IE. És vajon mennyi idő alatt tákolják bele mikrószofték, ha akarják? 5 perc? A gugli az adatainkat akarja... bár az enyémet éppen viheti...
  • Garfield2005
    "a Google vezetésével ellentétben azonban nem látták értelmét ennek" ez nagyon is jól tették(a Windows IE marhul(la) - a LINUX Mozilla Firefox-al GYORRRSUL!!!) (SOKK PÉNZ BIZONYTALAN(WINDOWS) KONTRA INGYEN-INGYEN BETONBIZTOS(LINUX)
  • skodatuning
    Azért nem hír mert a barátnőd hugát nem használják annyian. (Bár nem tudom mi a szakmája..)
  • Sanyix
    képt.
  • NEXUS6
    Azzal már én is. Így utólag valszeg célravezető út is lett volna a minnél előbbi lecserélésében:)
  • kisedi
    Küldj képet légsziii
  • tomcsa4
    Dehogy nem hír, csak írd meg, illetve mellékeld a képeket. :) Biztos jobban érdekelné az embereket, mint az n+1-edik "NV mindenkit kinevet és titokban gyártja az atombiztos, tuti, kánaánt hozó termékeit" cikk.
  • balee66
    „eljátszottak a gondolattal”

Én meg eljátszottak a gondolattal, hogy megdugom a barátnőm húgát, ez miért nem hír?