153
T-Mobile Pulse
-
haze81 #113 t-mobilos decemberi 2.1-es???? olyan is van? linket esetleg tudsz? Én eddig csak az 1.5-ös decemberiről tudtam, ami tavaly decemberi.
amugy azt a romot akarom én is feltenni, arra írta ki ezt a hibát csak az előbb elírtam a rom nevét -
#112 szerintem a tmobilos decemberi (2.1) update tol kezd. aztan a ket cucc amit mondtam. vagy probald ki azt amit most en hasznalok (flb mod 1.7oc) sokkal gyorsabb mint amit eddig hasznaltam, nem is akadozik, nem tolt. -
haze81 #111 ja és mindegyik root telepítésnél ezt írja csak éppen más a sor száma -
haze81 #110 Link:
http://logout.hu/bejegyzes/impalaman/dmc-rom_2_1r7/hsz_1-50.html
decemberi update-et már felraktam, még a 2.1 gyári előtt, vagy próbáljam még1x, annyira mindent előlről még nem csináltam, csak a 2.1 gyári vissza de az sem segített... Menjek vissza 1.5-re és majd megint 2.1-re?
most épp nem az amonra van fent, hanem amit a Rom Manager pakolt maga alá, de az alól is próbáltam már mindent, de nem jött össze. AmonRa-t is visszatettem már, de az alól sem semmi:
most megint próbálkoztam de ua.: ezt írja most egy FLP 1.7oc-vel próbálkoztam:
Writing BOOT...
E:Error finishing BOOT:
E:Failure at line 142:
write_raw_image PACKAGE:boot.img
BOOT:
Installation aborted.
-
#109 egy linket a romrol legyszi.
akkor ezt mar probaltad? :
1., decemberi update felrak
2., superboost meg amonrarycovery felrak
3., wipe data + dalvin cache
4., majd felrakod a romot recovey modban -
haze81 #108 ki tudja a problémámra a megoldást? Van-e valakinek hasonló a pulse-al?:
egy hónapja szenvedek ezzel:
2.1 DMCr7 romot használok, kb. egy hónapja próbáltam r8-ra frissíteni (azóta már r9 is van) de nem jött össze :( ROM Manager alól, előtte wipeoltam, de install közben aborted hibaüzit kaptam és csak egy backupból tudtam életre kelteni a telót. Aztán azóta folyamatosan próbálok mindenféle ROM-ot felnyalni rá, de a 2.1 gyárin kívül és a jelenlegi DMCr7-en kívül nem megy vissza semmi. Már volt, hogy mindent előlről kezdtem, de az sem segített. Újraformáztam a kártyát is de semmi. Valami boot probléma lehet? Nem hajlandó a telefon megszólalni csak a DMCr7 verzióval. A 2.1-es gyári frissítés után ez volt az első root amit a telóra raktam. Most úgy néz ki, hogy ez lesz az utolsó is? -
#107 ja ezt a lairast lattam, csak szebben es angolul a modaco honlapjan :) koszi, megnezem a tobbit is. -
#106 kapcsold be az ADW beállításaiban a System Preferences -> System persistent beállítást, és akkor gyorsabb lesz a Home.
Swapnak állítottál be valamit? 64 vagy 128 MB ajánlott, attól függően, hogy milyen gyors a kártyád.
Amúgy itt is van leírás, csak elfelejtettem korábban, bocs:
[Link] -
#105 kb. igy csinaltam, de leiirom pontosan hogyan :
1., Letöltöttem a Decemberi 2.1es update-et, majd azt feltettem. (zip dload könyvtára fel a memory stickre majd upgrade)
2., bootloader módban elindítottam, superboost meg amonrarecovery fel.
3., recovery módban elindít
4., Wipe data/factory reset
5., Wipte Dalvin cache
6., Install vagy mi from zip -> kiválasztottam az flb modot
7., System reboot now
8., örül
-
#104 köszi, feltettem :D baromi jó már a boot theme is :D a kezdőlap meg a menüi s sokkal jobb, alapbol van terminal meg ilyenek (1.7oc). Nagyon király, de most megyek és nyomkodom :D -
#103 1. Tedd fel a 2.1-es alap frissítést.
2. telepítsd fel a clockwork recoveryt (amit linkeltél)
3. tedd fel az sd kártyádra az új romot.
4. a ROM manager programot indítsd el, és válaszd az Install rom from sd card menüpontot.
5. Add meg a romot, és megcsinál mindent. (Kell a full wipe!) -
#102 annyi mindent elolvastam mar, meg csomoszor installaltam romot, de nem jo... plz kuldj egy linket :D -
#101 baze, itt vagyok az egesz kellos kozepebn, de nemtom, hogy wipoljak e :O -
#100 ezt akkor te is feltetted ugye? -
#99 van uj? :D gyorsan megnezem -
#98 Azóta már van swap is az új modban, sőt akár húzható processzoros kernel is.
-
#97 nemtom nekem nagyon belassult tole az egesz :/ talan masik Romot es ki kene probalnom, es azzal egyutt ezt a temat. Most ez a rtom van fent : BigBearMDC and Paul's Pulse ROM r5 -
#96 jaja, használom is. Mondjuk én az elegante-ot.
Amúgy az FLB-MOD is ezt az espressot használja, -
#95 itt nagyon jo kis temak vannak -
#94 sajnos, az lején én is jól megszívtam. mastanában én is letiltom az adatforgalmat, csak akkor használom amikor nagyon kell, de azért a biztonság kedvéért én is vettem 100megás csomagot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!+net100 a 1430, 30napra 990FT asszem. ha le akarod mondani -net100 -
#93 időjárás, email ellenőrzés stb mind internetet használ a háttérben.
ha van beállítva email fiókod, azt bizonyos időnként automatikusan ellenőrzi és jelez, ha jött levél.
sok ilyesmi van. jobb ha letiltod az adatforgalmat.
-
#92 Uhh nem frissítettem, de leírtam az elsődleges problémát az előző kommentemben:) Tehát a pénzt akkor is szedi le, ah egyetlen egy alkalmazás sem fut, én nem is használom a a telefont. Egyszer még az összes telepített dolgot is letöröltem, hátha valamelyik szórakozna... de nem volt hatással rá. -
#91 Ja és hozzáteszem: akkor is szedegeti le a pénzt ilyenkor, ha hozzá nem érek a telefonhoz. -
#90 nem a megnyitott oldal miatt szívja hanem azért, mert internetezel.
vegyél net csomagot, a 100 megás elég, ha pár oldalt nézegetsz. -
#89 Akadt egy kis probmlémám:
Domino csomaggal használom a a telefont, és ha az "Adatszolgáltalás" (vezeték nélküli és hálózati beállítások / mobilhálózatok) opciót nem kapcsolom ki, folyamatosan szívja le a pénzem... így viszont a netezés max wifin jöhet össze, ingyenes facebooknál is nyalogatja le a pénzt, közben az "E" néha a "G" feliratú adatfogalom jelző(?)ikon mozog... Mit tudnék ez ellen tenni, hogy legalább facebook közben ne szívja a pénzem? -
#88 ezek jok, es raadasul mukodik a doom :D vegre -
#87 Bocs, nem jártam erre mostanában.
Ha fenn van a 2.1, és nem ment el a kedved a kisérletezéstől, akkor én javasolnám még az flb 1.2 modot, mert attól nekem nagyon gyors lett a telefonom.
Én ezeket a programokat használom: Link -
#86 na mindegy, sikerult, habar nem volt roccenomentes erre a 2.1 re valo atallas :)
Tudsz valami igazan jo programot/jatekot? Egy csomot probaltam mar de meg valami tenyleg hasznosat nem sikerult talalnom :/ -
#85 tegnap sikerult xp rol feltelepiteni, de sajnos kicsit lassu meg memorystickkel nemtudok bootolni :/ most letorlom mindjart a gyanus mappakat rola, hatha igy sikeul. Am csak ezt csinaltam meg. -
#84 Először nézd meg, hogy a windows driverek jók-e.
Ez si egy részletes leírás, magyarul:
http://logout.hu/bejegyzes/darkbyte/modaco_rom_telepitese_t-mobile_pulse-ra/friss.html -
#83 Igen, ha jól látom ez kell neked.
Azért nem tudom pontosan, mert én csak 3 hete használom ezt a telefont. -
#82 re pulse v1.2.3 van nekem.
ez
meg ez is ugyanazzal kezdodik.
open "install-recovery-windows.bat
nekem nem csinal semmit :/ varok par percet es nem ir ki semmit :/ -
#81 a sima 2.1 es frissitest a tort re? eme leiras szerint ugye?
(csak nem akarom nagyon elcseszni :/) -
#80 de amúgy röviden:
1. telepíteni kell a hivatalos 2.1-es frissítést
2. amon-ra telepítése
3. amonra indítása (recovery mód) + backup
3. wipe
(3.b ext partíció létrehozása, ha kell az a2sd)
4. flb telepítése -
#79 koszi, majd este lehet megprobalkozok vele. -
#78 Az már egy elég régi verzió, ez az
FLB topic, itt keresd a legfrissebb verziót!
Ez meg egy elég részletes how-to -
#77 meg is talaltam (asszem ez az)
Your device MUST have had the Hungarian 2.1 update applied already OR already have the larger partition layout this update brings!
Ez azt jelenti hogy eloszor tegyem fel a hivatalos frissitest? -
#76 már a sima 2.1 is nagy előrelépés az 1.6-hoz képest, de az flb 1.2 még ezen is tudott javítani :) -
#75 2.1* -
#74 Nekem a Modaco csapat Vanilia ROM van fent asszem a telomon, de csak 1.6os, a legujabbat meg is keresem, azt irjak csodat muvel a 2.2