Megnyílt a WoW kisállat-kereskedése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mennyien fizetnek elõ rá? 200ezer?
Hát ha ennél nem találtál jobbat akkor pereld be a Google-t ... Had ajánljam at Aion-t vagy a WoW-ot... Bár egy gagyi kis netbook-on (mert ebbõl csak erre tudok következtetni) nem hiszem hogy a böngészõs játékokon kívül bármilyen más játék is elmegy. A Runescape meg nem azért szar mert ingyenes, hanem azért ingyenes mert szar.
te nem vagy normális.
1. nem azért szar valami, mert ingyenes, te sem pénzbe kerültél...
2. van elõfizetéses verziója
3. 4 éve játszom, és ennél jobb mmorpg-t még nem találtam
1. nem azért szar valami, mert ingyenes, te sem pénzbe kerültél...
2. van elõfizetéses verziója
3. 4 éve játszom, és ennél jobb mmorpg-t még nem találtam
Ok, utánajártam, csak dekoráció lesz
Akkor most már egy mage-nek is lehet állandó combat pet-je? A hunternek meg kettõ lesz?
Mert akkor uninstall azonnal
Mert akkor uninstall azonnal
Ezt nem vitatom😄 Ebben az esetben sem biztos,hogy nem ez tortent😄
Érdekes. Eddig úgy tûnik minden ami a wowban van az egy valahonnan ellopott ötlet. Némelyik elég pofátlan koppintás.
Én úgy tudtam hogy több mint 20 millió felhasználója van de ebbõl csak 10-11 állandó felhasználó a többi meg már abbahagyta vagy ilyenek.
Valoban? Csak mert a rajzfilm mar tervezoasztalon volt 1993-ban...(concept art elvileg),igaz a lenyeget csak 2004-ben kezdtek el..
Masreszt: Hacsak nem tevedek kapitalisat,ezek non-combat petek,igy az ilyen marhasagokat,hogy " képes lefagyasztani az ellenfeleinket." hanyagoljuk..max mokusokra,nyulakra lehet veszelyes...
Masreszt: Hacsak nem tevedek kapitalisat,ezek non-combat petek,igy az ilyen marhasagokat,hogy " képes lefagyasztani az ellenfeleinket." hanyagoljuk..max mokusokra,nyulakra lehet veszelyes...
ja de az a szar ingyenes. ennyi erõvel a Metropol a legsikeresebb napilap?
A Pandaren már a WarCraft 3-ban is volt, jóval a Kung Fu Panda elõtt 😛