A H1N1-től a H1N1-ig
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Példa erre a gyermekbénulás! Nehogy már elmondd hogy a vírus megijed a tisztaságtól! Akkor áruld el hogy a francba szaporodott el minden országban? Cseppfertõzés ellen milyen higiénia van? Nem veszel levegõt félóráig?
Most poénból az egyik hsz-re be akartam írni, hogy biztos a hüllõemberek állnak a háttérben.Rákerestem ,hogy nem-e találta ki vki és pont ez az emberke akit írsz már kitalálta.
Szerinte a világot alakváltó hüllõemberek irányítják a háttérbõl akiknek a célja ,hogy mindenki rabszolga legyen.Mellesleg Babylonból jöttek és George Bush is az. És szerinte ez a védõoltás azon törekvésüket szolgálja, hogy a világ népességét egy kezelhetõbb létszámmá redukálják.
Néha ledöbbenek, hogy a legcsekélyebb kétely nélkül miket elhisznek az emberek. Vicc az egész...
Oltás ellenes összeesküvés-tudók: ti ilyenkor miben vagytok? Láttam, h az elején vki hivatkozott David Icke baromságaira, nekik ezt másolnám be: "Az egykori BBC riporter, David Icke követõi szerint számos hatalommal rendelkezõ ember, mint például George W. Bush, vagy az angol királyi ház tagjai is, egy földökönkívükiekhez tartozó, alakváltoztató hüllõfélék csoportjába tartozik. Icke szerint Diana hercegnõ ezt meg is erõsítette egyik közeli barátjának." 😄DDdd Lol baszki, igazi hiteles forrás!! 😊))) Meg ez, h "jajj a gyógyszerlobbi, ezek rajtunk gazdagszanak meg!" De azért a színes tévéért kiadod a PÉNZT mi? A sok kurva okos azt sem tudja, h mirõl beszél és ami a legrosszabb, h ezt nyilvánosan csinálják. "Az orvos mondta,h ne oltassak"... jahh, mondják ezt olyan orvosok, akik totál inkompetensek a témában. Érdekes módon az én házidokim totál mást mondott. Amúgy itt sokan tényleg nem fogják fel, h ez miért van. Nem azért, mert annyira halálos (nem az), hanem azért, mert a) kurva fertõzõ és nem tenne jót a GDP-nek, ha novemberben kihullana egyszerre 3 millió ember b) talán nem kéne mutálódnia a H5N1-el. Csaj hogy felfogjátok: amíg H1N1-et sokan elkapják és enyhe lefolyású, addig a H5N1-el eddig nem sok _ember_ fertõzõdött meg, de azoknak jóval nagyobb százalékuk el is patkolt. Majd keresek forrást is, most nincs kedvem. Na most bizonyára örömteli lenne egy könnyen fertõzõ ÉS nagy mortalitási arányú vírustörzs kifejlõdése, valszeg sokat javítana a kedves mama egészségi állapotán.
A többi esetben a vérbõl is kimutatható az influenzavírus, bizony harcol ellene az immunrendszer keményen. Másodszorra már nem alakul ki a betegség. Na így mûködik a vakcina is. (Amúgy ha nem mûködne egyáltalán a vakcina-elv, akkor mégis hogy tûnt volna el a pestis, meg a gyermekágyi láz, ésatöbbi) Influenzánál azért rizikósabb, mert telente új törzsek jelennek meg, és csak tippelni lehet hogy mi várható. Ellenben itt és eddig most konkrétan van egy törzs, amit nemlett volna rossz ha esetleg megállítunk, nehogy antigen shifteljen más törzsekkel. De ez már késõ bánat (szerintem)
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Azt meg le se szarom(mar bocs), hogy honnan jott. Lenyeges ez? Ittvan es meg kell tenni az intezkedeseket. Ha igaz amit irsz egyszer fenyderul ra, es talan a bunosoket elitelik(biztosabb hogy nem).
Gondolom, a te tüdõd vérben tocsog, és így egybõl a véráramba jut minden, amit belélegzel. Nekem vannak olyan kis tüdõhólyagocskáim, és az orromban is egy nyálkahártya szerûség...
A másik tény pedig, hogy a betegségekbõl egy valaki profitál, aki eladja a terméket. Ha figyelmesen követnétek a gyógyszer gyárak bevételét, az utóbbi 5 évben csökkenõ tendenciát épp ideje volt ellensúlyozni.
Ezek tenyek, amik mar ala vannak tamasztva. Az, hogy valaki kevésbé járatos a témában.. és csak ezért ráhuzza ezt a "negativ" fogalmat, mint pl. az összeesküvés.
Aki oltás párti, annak tenném fel a kérdést, hogy ha az egészséges élet legfõbb szükséglete a viz, akkor az UNICEF afrikai költségvetésének miért 57%-át védõoltásra forditja, és csak 1-3%-át arra, hogy mindenki tiszta ivóvizhez jusson.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
A vérzéses tgy-t az immunrendszer okozza, lehetséges a védõoltott embereknél is elõfordul, ezellen nem tudunk mit tenni. Persze az is lehet hogy a kisszámú belélegzett vírust azonnal felkészült immunrendszer fogadja.
Amennyiben igaz lenne hogy nem hat semmit, akkor kétszer egymás után el tudnád kapni ugyanazt a vírust. Az immunizálás ugyan azt a reakciót váltja ki, mintha már elkaptad volna egyszer a vírust. Ha nem így lenne rég kihaltunk volna a járványokban!
Ülj le, egyes.
Éppen ezért agitálni sem szabad a népet, pláne nem ilyen agyonmûvelt virológus zsenik részérõl, akik itt az esgén osztják a vakcinát, mert a felelõsséget más ember helyett nem vállalhatja fel senki.
Ha itt valaki böffent egy okosat, és erre valami egyszerû tag beoltatja magát, és épp beleesik abba az igen szûk rétegbe, akiknél durva mellékhatások lesznek, akkor a nagyszájú kolléga mit mond, ha fejéhez vágják, hogy az õ "szakértõi" véleménye miatt valakinek az élete közvetlen veszélybe került?
Nyilván nem ez a célja az illetõnek a nagyszájúskodással, de akkor sem vállalható fel más helyett a kockázat. Aki be akarja oltatni magát, az beoltatja, és viseli a kockázatot. Aki nem, az is viseli a kockázatot (úgy látom, hogy kisebb kockázatot).
Aki nem oltatja be magát, az felvállalja, hogy akár (!) kerülhet vírus is a szervezetébe, és akár (!) még beteg is lehet tõle. Ha én nem oltatom magam, és elkapom a vírust olyantól, aki szintén nem oltatja magát, akkor ezt a kockázatot én vállaltam be. Pont. Ezért nem tehetõ felelõssé azért senki sem, hogy nem oltatja be magát. Ha valaki fél, hogy beleesik a néhány ezrelékbe, akkor a lehetõsége megvan az oltásra. Szíve joga...
15 éve volt már dokumentumfilm arról, hogy a vírust oltással megállítani baromság, és a fágok-ra kéne koncentrálni, ami teljes és azonnali hatású. De abban nincs biznisz, így ez a kutatási irányvonal is megszûnt. Utána kéne nézni a dolgoknak, mielõtt reflexbõl "hülye összeesküvés elmélet hívõ"-t kiált az ember.
De ezt miért írod le mikor nem igaz? Legalább olvass utána mi is a vakcina, és mibõl áll!
Ha lenne kedvem tuti, hogy linket is talalnek ennek a hulyesegnek a bizonyitasara. 😊
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
1. A cegemnel ingyenesen van ra lehetoseg, es igy nem is kell a dokim utan futkosni.(Igen ez lustasag, es soherseg.)
2. Nem akarom, hogy hazaterve a nagy hype miatt oltasellenzo szuleim miattam betegedjenek meg. Tudom valamibe meg kell halni, es igy is gondolkozom, de a gondolkodasmodom miatt nem akarom, hogy masnak baja legyen. Igen vannak mellekhatasok, de en ezt vallalom a csaladom miatt.
Amúgy egy formaldehiddel elölt vírus mégis hogy tudna mutálódni? Sok oltóanyagban csak vírus részek vannak. Köze nincs élõ vírushoz.
Akkor fog mutálódni, ha kedves Dzson elkapod a sima influenzát, meg mellé a h1n1-et is, és szépen hibridizálódik a véredben:
"Antigen shift: akkor következhet be, ha egyazon sejtet többféle vírus is megfertõz. Ilyenkor genetikai rekombináció jön létre, tehát a két vírusgenom elegyébõl új változatok alakulnak ki. A rekombináció alapja, hogy a vírusgenom több különálló RNS-szegmensbõl áll, melyek tehát könnyedén „összekeveredhetnek egymással”.
De tényleg elnézést kérek tõled Dzson aki a legnagyobb virológus tudós szaktekintély kerek e világon 😊 Amúgy milyen alapon zombizol le? Én sosem tettem egy rossz megjegyzést sem rád, sõt nem erõltettem rád az oltást. Ezek után szellemileg valóban arra a képre hasonlítasz amit linkeltem alább.
Hogy lenne már az, amikor a papok azt mondják, hogy lapos, és erre vannak bizonyítékaik is?
Te mindíg ilyen hülye voltál vagy csak most jött ki rajtad?
Amit írsz az elmebeteg ember agyréme.Mitõl lettél ilyen?
Aki beoltatja magat nem kapja el az influenzat.(persze vannak kivetelek) ----> 100%-os beoltottsag eseten NEM lenne influenza, nem tudna mi mutalodni, ergo THX azoknak akik nem oltatjak be magukat.
(Ismetlem nem ertek hozza, szal maradjon ez is 'osszeeskuves elmemet')