A H1N1-től a H1N1-ig
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig szerintem észérvekkel próbáltunk meggyõzni embereket, hogy odafigyelhetnének esetleg maguk és mások egészségére is...De reménytelen. Tõlem akár kolerás is lehet akárki, nem fog érdekelni. Szerintem mi komcsizsidóburzsoák, megtettük magunkért és a közérdekért azt amit lehetett (vállaltuk a mellékhatások óriási eszetlen nagy kockázatát, élõ vírustenyészetekké váltunk, buta zombik lettünk, sõt még a jó édes k anyánkat, mert mutáns vírusokat szaporítunk a vérünkben, ugye?...)
Szóval ezek után érdemes aggódni más egészségéért? Szerintem eljött az idõ, hogy itthagyjuk ezt a bájos alpári stílusú fórumot, hadd emésztõdjenek a saját fanatikus gyomornedveikben - teljes egyetértésben. Részemrõl ennyi.
A rendorok nem voltak felkeszulve ilyesfele beavatkozasra, mert joideje nem volt hasonlo eset. OK ez nem mentesit semmi alol. Teny hogy tobb esetben rosszul jartak el, de ha eleve nem lett volna kik ellen 'harcolni' nem estek volna aldozatul artatlanok, rendorok stb...
Felnõtt, nagykorú emberekrõl van szó, akik kötelesek felelni a tetteikért. Nekem hiába mondanák, hogy gyújtsak fel egy autót, nem tenném. Bárki is mondja. De ha magamtól úgy érezném, hogy egy bizonyos autót fel kell gyújtanom, akkor lehet, hogy megtenném (bár ilyen eset normál körülmények között nem fordulhat elõ). Mint ahogy a kútba is csak a hülye ugrik be, ha ezt mondják neki, úgy mást is csak akkor tesz meg egy normális ember, ha úgy is gondolja, hogy az helyes. Utána viszont, ha a tettéért felelõsségre vonják, akkor ne mutogasson másokra.
Én ilyen videókat látok:
1 , 2 , 3 .
Ezek mellett ezt olvastam, ahol minden részletesen le van írva, nem csak a tüntetõk ellenállásától kezdve... (igen, az is le van írva, hogy mikor késeltek meg egy rendõrt (ami miatt megsérült a keze), meg mikor kezdték el dobálni a rendõröket...).
Az, hogy a rendõrségben megsérültek, nem bizonyítja, hogy nem õk kezdték. Gyanítom rendõrök közül jóval kevesebben szenvedtek maradandó károsodást.
Mellesleg mióta spontán a felbújtásra rombolni?
Nagyon jól tudták, és egyértelmûen ez volt a céljuk, hogy az emberek visszatámadjanak, a médiában meg bemondják a csürhe megdobálja a rendõröket, autókat gyújtottak fel (korrupt személyek autóit), stb.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A joghoz viszont nagyon nem értesz, az már látszik. Az állampolgári jog nem tévesztendõ össze egy szerzõdésben lefektetett jogviszonnyal.
Elmegyek egy kicsit aludni és egy kicsit dolgozni és már megint több fronton Te vagy az "überhüje"?!
Lazíts már egy kicsit! Annyiszor mondtam már Neked: nem a fiataloknak kell hozzád öregedniök, hanem Neked kell hozzájuk fiatalodni!
Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!!!
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
"Szerinted büntetlenül lehet rabolni, lopni, hazudni?"
Olyan naivan tetted fel ezt a kérdést, hogy muszáj rá nagyon komolyan válaszolnom!
Megélt tapasztalatom szerint a válaszom az, hogy IGEN!
DE a dolog hátteréhez hozzátartozik még egy régi hindu mondás, mely szabados fordításban, mai szóhasználatban így hangzik:
"Minden nõt meg lehet dugni, de nem mindenkinek."
Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!!!
PS: én végig börtönre gondoltam (a bûnösöknek ott van a helyük), nem koncentrációs táborra.
És hogy a szíved választottjairól is írjak: kitelepítésrõl is hallottál, ugye? Az nem 65 éve volt!
"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"
A mibõl?
Nincs mirõl beszélni😊

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"
Orvos látott már? A zöldhasúnak az amerikai dollárt mondják! Tudod mit beszélsz? Te minõsítesz másokat? Nem azt mondom hogy nézz magadba, mert ott úgy se látnál semmit.
Én is pont így vok, magyarok közt is van csaló..a gazember mind1 milyen nemzetiségû az gazember.A buták obégatják csak a rasszizmust/antiszem stb.Ettõl függetlenül nemzetiségeken belül sem árt figyelni az arányokat, mert 10 cigusból nem 9 tisztességes, hanem pont fordítva, és nyilván a ZS-k sem a tisztalapokról híresek, de vannak tisztességesek, nekik respect.
Miféle kiirtásról beszélsz? A rabruha nem egyenlõ a kiirtással!
Nem önmagukban a komcsikkal/zsidókkal/cigányokkal/stb. van a többségnek baja, hanem a gazemberekkel. A normális és becsületes emberekkel, legyen az komcsi/zsidó/cigány/stb., semmi baj nincs.
Én büntetném azt, ha valaki megalapozatlanul rásüt a másikra valamilyen negatív jelzõt, mint pl. a fociban színészkedésért is sárga lap jár.
Ha valaki gazemberségért egy gazember komcsit bírál, az nem fasizmus.
Ha valaki gazemberségért egy gazember zsidót bírál, az nem antiszemitizmus.
Ha valaki gazemberségért egy gazember színes bõrût bírál, az nem rasszizmus.
Vagyis: ha valaki a felsorolt három jelzõ valamelyikét indokolatlanul használja, azt büntetném.
Szerinted büntetlenül lehet rabolni, lopni, hazudni? Ez mintha jogállam lenne, vagy mi a szösz.
Az a kurva kormány képes járványügyi intézkedéseket hozni! Hát van pofája!