A H1N1-től a H1N1-ig

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem hagyjuk a fenébe... Undorító amilyen stílusban itt egyesek írogatnak... ennek már köze nincs a tudományhoz, a h1n1-hez, sõt még véleményekhez sem... hanem pusztán alázás és személyeskedés (Pl alább az a kép a kárpótlásról... ez nagyon undorító egy húzás volt)

Eddig szerintem észérvekkel próbáltunk meggyõzni embereket, hogy odafigyelhetnének esetleg maguk és mások egészségére is...De reménytelen. Tõlem akár kolerás is lehet akárki, nem fog érdekelni. Szerintem mi komcsizsidóburzsoák, megtettük magunkért és a közérdekért azt amit lehetett (vállaltuk a mellékhatások óriási eszetlen nagy kockázatát, élõ vírustenyészetekké váltunk, buta zombik lettünk, sõt még a jó édes k anyánkat, mert mutáns vírusokat szaporítunk a vérünkben, ugye?...)

Szóval ezek után érdemes aggódni más egészségéért? Szerintem eljött az idõ, hogy itthagyjuk ezt a bájos alpári stílusú fórumot, hadd emésztõdjenek a saját fanatikus gyomornedveikben - teljes egyetértésben. Részemrõl ennyi.
Én bûnügyi nyomozó voltam mint vegyi szakértõ 8 hónapig addig amig el nem küldtem a kurva anyjába a bunkó párttitkárt. Úgy emlékszem csak az lehetett önkéntes rendõr meg munkásõr aki párttag volt.Miért hiszik sokan hogy akkor mindenki párttag volt? 6-700 ezernél több párttag sose volt!
Hívd fel a bolgárgyurit és kérdezd meg tõle. Õ biztosan olyan választ ad neked, amivel nem fogsz vitatkozni. De megkérdezheted acélosanhülyeendrét vagy buzioroszjóskát is. Velük beszélgess, velük biztosan szót értesz. Itt mindenki csak hülyének tart téged.
Ugye rosszul latom, hogy itt mindenki a tunteto, gyujtoato, vandal, idiota, szelsojobbos, fradista kemenymag mellett van???
A rendorok nem voltak felkeszulve ilyesfele beavatkozasra, mert joideje nem volt hasonlo eset. OK ez nem mentesit semmi alol. Teny hogy tobb esetben rosszul jartak el, de ha eleve nem lett volna kik ellen 'harcolni' nem estek volna aldozatul artatlanok, rendorok stb...
Csodálkozom hogy ne fogtad fel hogy én iskoláskorom óta nem voltam semilyen tömegrendezvényen, semilyenen ismétlem! Útálom a tömeget ha nem fogtad volna fel!Mert egy eszetlen agyatlan massza! Amióta TV-m van focimeccsen se voltam.És hány embert ítéltek el a rongálásokért gyújtogatásokért?
babajaga! Te önkéntes rendõr voltál, vagy munkásõr?
Balumann
Ezek nem vágott videók te észlény, hanem tüntetõk készítették kamerákkal, és tökéletesne látszik a lényeg. Melyik TV-n láttad te vágás nélkül, végig élõben a 22-e estétõl 24-e hajnaláig?

Szövegértésben sem brillírozol, mint ahogy a jogban és másban sem. De osztod az észt rendesen. Látszik, hogy rendszeresen hallgatod bolgárgyurit és valószínûleg ott csápoltál az elsõ sorban is mindig lopcsány, vagy éppen a botoxildi beszédei alatt is.
Felnõtt, nagykorú emberekrõl van szó, akik kötelesek felelni a tetteikért. Nekem hiába mondanák, hogy gyújtsak fel egy autót, nem tenném. Bárki is mondja. De ha magamtól úgy érezném, hogy egy bizonyos autót fel kell gyújtanom, akkor lehet, hogy megtenném (bár ilyen eset normál körülmények között nem fordulhat elõ). Mint ahogy a kútba is csak a hülye ugrik be, ha ezt mondják neki, úgy mást is csak akkor tesz meg egy normális ember, ha úgy is gondolja, hogy az helyes. Utána viszont, ha a tettéért felelõsségre vonják, akkor ne mutogasson másokra.
Nekem ne mutogass vágott videókat én az élõ adásokat láttam.
Balumann
Aha, tehát úgy kezdõdött az egész, hogy a tömeg gondolt egyet, és elkezdte dobálni a rendõröket, miközben szétvertek mindent, aztán ordítozták az AVH-t, aztán odamentek az MTV épületébe meg az autóikba kárt tenni, igaz?

Én ilyen videókat látok:
1 , 2 , 3 .

Ezek mellett ezt olvastam, ahol minden részletesen le van írva, nem csak a tüntetõk ellenállásától kezdve... (igen, az is le van írva, hogy mikor késeltek meg egy rendõrt (ami miatt megsérült a keze), meg mikor kezdték el dobálni a rendõröket...).

Az, hogy a rendõrségben megsérültek, nem bizonyítja, hogy nem õk kezdték. Gyanítom rendõrök közül jóval kevesebben szenvedtek maradandó károsodást.

Te úgy látszik nem azt a felvételt láttad amit én.Elmondom a tömeg elkezdte dobálni a rohamrendõröket mintegy tíz perc után felszólították 3x õket hogy oszoljanak és csak ezután löttek könnygázt és gumilövedéket. Több minz 200 rendõr sérült meg egyiknek súlyos lábtörése volt.Nem a te testvéred, nem a te apád volt ugye? Az autóra meg rá van írva hogy korrupt személyé? Úgye? Az FTC stadion székei is korrupt személyé voltak azért kellett összetöni? A metrókocsi is?
Fasza. Spontán felgyújtják az autódat akkor te köszönõlevelet írsz?
Mellesleg mióta spontán a felbújtásra rombolni?
Balumann
Ami azoknak a rendõröknek, akik történytelenül még a megemlékezõknek, túristáknak, vagy csak éppen a környéken lakó szerencsétlen idõben kinntlévõ embereknek nekitámadtak, ráadásul fejmagasságban lövöldöztek (több embernek maradandó károsodást, látásvesztést okozva).
Nagyon jól tudták, és egyértelmûen ez volt a céljuk, hogy az emberek visszatámadjanak, a médiában meg bemondják a csürhe megdobálja a rendõröket, autókat gyújtottak fel (korrupt személyek autóit), stb.

Azért semmi. A spontán rombolás elitélendõ az én erkölcsi normám szerint.
De az általad felhozott csaló gazembernek dolgoznia kellett volna, és azért illetné meg pénz. Ne beszélj mellé!
3 ev kotel. 😊
Mi jár annak a gazembernek aki egy tömeget csõdít a TV székház elé hiszen bizonyíthatóan hallatszott mikor azt mondta hogyha nem veszik át a petícióját tömeggel jön vissza. És ez az általa feklbujtott csürhe rombol és gyújtogat?
Ennek semmi köze nincs elvtársi viszonyhoz amerikában is így van. Amíg bíróság jogerõsen el nem ítéli adig nem lehet megfosztani egy szerzõdésben lefektetett dologtól . Ez a rendelkezés az Orbán kormány alatt is létezett. A munkaszerzõdésben le van írva hogy az illetõ miért kap pénzt.Pld egy felügyelõbizottsági tag azért kap pénzt mert tag. Kész. Egy kurva szó nincs hogy ezért neki ott kell lenni és dolgozni kell.Húsz éve így van ha nem vette volna valaki észre.
Ne busúlj Sanyi, még terrorista lehetsz... <#nyes>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Sanyix
Fura, ha engem lecsuknának és nem dolgoznék, lófaszt se kapnék a munkáltatómtól. Bár én csak egy egyszerû droid vagyok elvtársi viszony nélkül...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Na de azért kéne pénzt kapnia, mert dolgozik. Most nem dolgozik, tehát miért is kapna pénzt. Ha kiderülne, hogy ártatlan, akkor persze visszamenõleg meg kéne kapnia, mert önhibáján kívül nem tudott dolgozni. De a dolgok jelenlegi állása szerint inkább lefoglalás történik (autók, repcsi, stb.). Ha te azzal a csaló szélhámos emberrel példálózol, akkor nincs mirõl beszélnünk.
A joghoz viszont nagyon nem értesz, az már látszik. Az állampolgári jog nem tévesztendõ össze egy szerzõdésben lefektetett jogviszonnyal.
Semmi köze a korhoz a gondolkodásnak.
Ilyen hogy hazudni mint büntetõjogi kategória nem létezik sehol a világon. A vallások említik meg.Ne keverjük a kettõt mert hülyeség jön ki belõle. Pld nyervognak hogy Hunwald fizetést kap.Csak egy baj van hogy bíróság nem itélte el ezért nem lehet jogaitól megfosztani. A szerzõdése viszonya amiért kapja nem szûnt meg. Ahhoz állampolgári jogait korlátozni kell amit csak bíróság megindokolt ítéletben mondhat ki. Ennyire egyszerû. Miért van hogy állítólag jogvégzett emberkék ezt nem tudják? Mert papír van de tudás semmi?
Möci
Kedves babajaga (kis b-vel)!

Elmegyek egy kicsit aludni és egy kicsit dolgozni és már megint több fronton Te vagy az "überhüje"?!
Lazíts már egy kicsit! Annyiszor mondtam már Neked: nem a fiataloknak kell hozzád öregedniök, hanem Neked kell hozzájuk fiatalodni!

Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!!!

Oltasd be magad élõ értelmes ember nem fogja,ennyi irány tényleg vissza hazudozó zsindexre mostmár...Szánalmas ez a ellenszerpárti fröcsögés.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Most írom le kétszázezredikszer! A vírus legyengíti a szervezetet és olyan is meghal aki még sokáig élt volna. Mert a szövödményes betegség kórokozója a gyengített szervezetet könnyebben tudja támadni! Miért nem érthetõ ez?
Möci
Kedves willcox!

"Szerinted büntetlenül lehet rabolni, lopni, hazudni?"
Olyan naivan tetted fel ezt a kérdést, hogy muszáj rá nagyon komolyan válaszolnom!
Megélt tapasztalatom szerint a válaszom az, hogy IGEN!
DE a dolog hátteréhez hozzátartozik még egy régi hindu mondás, mely szabados fordításban, mai szóhasználatban így hangzik:
"Minden nõt meg lehet dugni, de nem mindenkinek."

Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!!!

És azt honnan veszed hogy mûthetõ volt?
Gondolod kézenállva számítógépezek? Én azért kapom ingyen mert olyan betegségem van amire jár. Szívesen átadom!
A fiú már eleve tüdõbetegségben szenvedett,megkellett volna már régóta mûteni,nem a H1N1 szövõdménye miatt halt meg,ez sajnos az egészségügyi rendszer hibája :S
Te tényleg ostoba vagy leírtam nekem nincs semmiféle vallásom mert minden egyes vallás butaságot követel az embertõl.Anyai ágon mindenki református volt apai ágon meg mindenki katolikus. Akkor hány óra van? Nem is tudtam hogy 60 év fölött tilos számítógépet használni. Fotózni szabad? Elektronikával lehet foglalkozni? Világosíts fel, kérlek! Please! Nade miért van itt ilyen sötét?
Még annyit: a rabruhát mondják csíkos pizsamának, az pedig a börtönre vonatkozik. Börtönbe a gazembereket kell zárni. Azt a jog mondja meg (egy jogállamban), hogy ki a gazember.
PS: én végig börtönre gondoltam (a bûnösöknek ott van a helyük), nem koncentrációs táborra.
istenem baba, ne legyél már ennyire sötét, nem tudsz értelmezni egy mondatot, és esetleg jelképes utalásokat észrevenni?Kiveszel egy szót és pörögsz a hülyeségeden, a lényeg nem azon van, hogy mit neveznek zöldhasúnak, hanem azon, hogy pénzért kapsz egy olyan dolgot amiért elméletileg fizetsz (lehet, hogy te csak csalsz) az államnak egy "elméletileg" vészhelyzetben.De, ha nem tudsz értelmesen hozzászólni, akkor ilyen baromságokat pls, ne írkálj már fölöslegesen, mert ezzel nem leszünk elõbbre....Köszönöm.Leülhetsz.

Egy zsidráknak aki 45 évet melózott pontosan emléxik mi volt 65 évee és ezekalapján legalább 70-80 évesen ül a gép elött és fórumozik magyarázhatsz....<#idiota>

Te nagyon hülye! A koncentrációs táborok munkatáborok voltak (a nácizmus idején). Koncentrációs táborok elõtte is és utána is voltak pl. a komcsik idején is. Persze vannak olyanok is, akik egyes délkeletebbre lévõ koncentrációs táborokat menekülttáboroknak hazudják (a saját hazájában hogyan lehet valaki menekült?).
És hogy a szíved választottjairól is írjak: kitelepítésrõl is hallottál, ugye? Az nem 65 éve volt!
BaLTáSGYiLKoS
Koszonjuk Emese, lehet hazafaradni a zsindexbe...<#ravasz1>

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"

"remelem jol elsz a karpotlasodbol"

A mibõl?
A koncentrációs táborokról pedig: Bár igaz lett volna a holokauszt, és nem munkatáborok lettek volna a valóságban, lehet nem tartani itt a világ. Dehát a holomese még áll, és a zsidrákok ebbõl gazdagodnak nállunk KÁRPÓTLÁSI jegyekkel amiket a magyar állami tulajdon eladogatásából kapnak...
Nincs mirõl beszélni😊

Kormánya meg a Magyar Köztársaságnak van! Ennyit illõ volna tudni! Ezt már egy kicsoportos is tudja.
Ha tiltakozol a diszkrimináció ellen akkor mehetsz is transzparensekkel egész Izrael ellen,Izrael maga egy nagy diszkrimináció, tele öntelt írtani való talmudista szardarabbal..😊

BaLTáSGYiLKoS
remelem jol elsz a karpotlasodbol...

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"

"vészhelyzet esetén..jó kis zöldhasúké meg lehet venni a vakcinákat"

Orvos látott már? A zöldhasúnak az amerikai dollárt mondják! Tudod mit beszélsz? Te minõsítesz másokat? Nem azt mondom hogy nézz magadba, mert ott úgy se látnál semmit.
Na akkor kezdjük építeni a koncentrációs táborokat! Én se kommunista se vallásos se színesbõrû nem vagyok akkor én kimaradok? Tiltakozom a diszkrimináció ellen! Oszt meg ki dönti el ki a gazember? Ez itt a kérdés!
baba beteg ez nem vitás, büszke a kormánya járványügyi"intézkedésére"..vészhelyzet esetén..jó kis zöldhasúké meg lehet venni a vakcinákat, de ha valaki inkább õrizgetni szeretné mégjobb biznic tudnak hozzá széfet is jó áron....ugyeugye..

Én is pont így vok, magyarok közt is van csaló..a gazember mind1 milyen nemzetiségû az gazember.A buták obégatják csak a rasszizmust/antiszem stb.Ettõl függetlenül nemzetiségeken belül sem árt figyelni az arányokat, mert 10 cigusból nem 9 tisztességes, hanem pont fordítva, és nyilván a ZS-k sem a tisztalapokról híresek, de vannak tisztességesek, nekik respect.

Te nagyon beteg ember lehetsz (agyilag).
Miféle kiirtásról beszélsz? A rabruha nem egyenlõ a kiirtással!
Nem önmagukban a komcsikkal/zsidókkal/cigányokkal/stb. van a többségnek baja, hanem a gazemberekkel. A normális és becsületes emberekkel, legyen az komcsi/zsidó/cigány/stb., semmi baj nincs.
Én büntetném azt, ha valaki megalapozatlanul rásüt a másikra valamilyen negatív jelzõt, mint pl. a fociban színészkedésért is sárga lap jár.
Ha valaki gazemberségért egy gazember komcsit bírál, az nem fasizmus.
Ha valaki gazemberségért egy gazember zsidót bírál, az nem antiszemitizmus.
Ha valaki gazemberségért egy gazember színes bõrût bírál, az nem rasszizmus.
Vagyis: ha valaki a felsorolt három jelzõ valamelyikét indokolatlanul használja, azt büntetném.
A vírus röhögve mondja a többieknek: srácok munkaszünetet tartunk. Ezek a hülye magyarok leszámolásról beszélnek, képesek kiírtani 2,5 millió embert, nekünk semmi dolgunk nem lesz!
LOL! Ez a kormány (és az elõzõ kettõ is) eddig csak kárt tudott okozni.
Te nem vagy tisztában a fogalmakkal! Ennyire alulmûvelt lennél?
Szerinted büntetlenül lehet rabolni, lopni, hazudni? Ez mintha jogállam lenne, vagy mi a szösz.
Na látod, ezt hívják fasizmusnak!
"olyan oltásért, amit ráadásul a kormány javasol"

Az a kurva kormány képes járványügyi intézkedéseket hozni! Hát van pofája!