713
-
who am I 7 #633 ukrajna
Tessék baba, ukrajnában pl. köze sincs a h1n1nek a járványhoz és tolul fel...úgy érzed, h téged megvéd a disznós"média"vakcina?Tüdőpestisre gyanaksznak... -
Lollerka #632
babajaga
ismetled amit mondtam, iq szerint nem csoportosithatod az embereket, nem allitom h lehet, eppen ellenkezoleg, de np, ez biztos a korral jar ^^ -
willcox #631 Ez a te szinted. Sorozatokkal (kitalációkkal) példálózol. Hány éves is lehetsz? Talán 15? -
babajaga #630 Az intelligencia nem teljesítmény. Az az egész ember summázata. Ezért nem lehet semmilyen teszttel mérni. A helyszínelőknek van két része amiben van egy gyilkos lány aki 12 éves és egyetemi tanársegéd, mégis egy únintelligens szemét ember. -
babajaga #629 Tudod van egy baj nem a lakosság kezdett politikai vircsaftot csinálni a H1N1 körül hanem pontosan ismert politikai szereplők. -
Lollerka #628 ""az IQ relativ- napi ciklusban valtozik"
Nem kevered a vérnyomással? Nehogy már egy fazonnak más legyen az intelligenciája reggel mint délben? Én láttam hallottam egy 190-es IQ-jú fazont beszélni, egy sültparaszt volt. Az ilyen sültparaszt lesz egész életében! "
nem, az IQ is cirkadianusan valtozik, nem volt olyan, h ugy erezted, h nem fog az agyad?, egyebkent az osszes fiziologiai tulajdonsag valtozik a napszakokhoz merten, nem csak a vernyomas -
willcox #627 Amihez neked is sikerült hozzájárulni. LOL! -
Adenoma #626 igazi témábavágó hozzászólások. gratulálok! -
Praetor #625 Azért kérdeztem, mert nincs ilyen jogszabály. Szóval ha te ismersz ilyen szabályt a hatályos magyar jogban, akkor idézd légyszives, mert szerintem jól meglepnéd a hazai jogásztársadalmat...
És igenis, a rendőrség még a jól megszokott pártállami időket idézi. Nem törvény kell, hanem izom, fegyver, meg vipera. -
#624 Jó rabszolga lennél. Én meg most kapok hülyét... Bár ez már egy lépés, hogy nem állítod hogy hamis felvételek, és nem így kezdődött. -
babajaga #623 Úgy látszik én vak vagyok azt látom felvételen hogy a tömeg feldönti a kordonrácsot és megindul a rendőrök felé akik hátrálnak. Ki is a hülye akkor? -
#622 Jópár rendőrt elítéltek az október 23-a miatt, azokról is itt lehet olvasni. -
#621 Bocs, a forrást kifejeltettem az idézethez: Nemzeti Jogvédő Alapítvány -
#620 Éreztem, hogy még valami hiányzott a történetből, ezek valahogy nekem is kimaradtak:
"Jogi képviseletüket Grespik László látja el, aki a tárgyaláson kifejtette: a BRFK megszegte a tüntetőkkel kötött előzetes megállapodást, amely azt tartalmazta, hogy a sátrak tűzszerészeti átvizsgálása után a tiltakozókat visszaengedik a térre október 23-án. Az ügyvéd szerint egyes jelek arra mutatnak, hogy a rendőrség már a tárgyalások idején oszlatásra készült, és a sátrakban talált úgymond veszélyes eszközöket csak ürügyként használták a tüntetők kiszorítására.
[...]
A felperesek jogi képviselője szerint bár a gyülekezési törvényben nem szerepel tételesen a „spontán tüntetés” fogalma, de az a magyar alkotmányban rögzített szabad gyülekezés és véleménynyilvánítás jogából levezethető. Ugyanis vannak olyan esetek, amikor nem azért nem jelentenek be egy rendezvényt három nappal előre, mert nem akarják, hanem mert a kiváltó ok olyan hirtelen „jön létre”, hogy nincs arra idő. Grespik László hangsúlyozta: a gyülekezési alapjog léte nem a bejelentettségtől függ, az csupán egy technikai jellegű lépés. Az ügyvéd úgy vélte, az október 23-án létrejött spontán tüntetések azért alakultak ki, mert a rendőrség a tüntetőkkel kötött megállapodást megszegve nem engedte őket viszsza a Kossuth térre, később pedig provokatívan, kegyetlenkedve lépett fel velük szemben.
[...]
Bár a keresetben szerepelt a Kossuth téri kordon lebontásának igénye, miután a rendőrség ezt múlt hétfőn megtette, ezért Grespik László arra kérte a bíróságot, mondja ki, hogy a jövőben az Országház előtti teret nem lehet lezárni a békés tüntetések elől."
Bár én nem tudom, aki ilyen lökött, hogy a nemrég belinkelt felvételek után is képes a rendőrség védelmére ilyen idióta érveket felhozni... Ottvannak a felvételek, világosan látszik hogy nem a tűntetők kezdték a gerendadobálással, és gyújtogatással. Belinkeltük az egész "forgatókönyvet", kurucon sokminden ott van idővel ellátva (a tűntetők támadása is). Ezekután teljesen ki vagyok akadva.
Summa cum laude... jó sokba kerülhetett... -
willcox #619 "Én summa cum laude végeztem" - Jaj! Hazudtál már nagyokat, de ekkorát! És mit végeztél el így? A foximaxit? Vagy a tánciskolát? Te annyira sötét vagy, hogy legtöbbször az a benyomásom, hogy valami tizenéves vagy, és mivel tudással nem tudsz kitűnni, így megpróbálod - szokás szerint hazugsággal - ~70 évesnek beállítani magad. -
babajaga #618 Azt meg nem tudom hogy az emberek a legelemibb TV-ben ezerszer ismertetett jogszabályokat se ismerik. Pld tüntetést be kell jelenteni, ennyi. Rendőri intézkedésnek nem szabad ellenszegülni.És ez nemcsak MO-n van így. -
babajaga #617 Én nem jogász vagyok de nem elég hogy van? Én ugyan nem fogom neked keresgélni! Hogy gondolod hogy a rendőrség gondol egyet és azt csinál amit akar.
Akár hifed akár nem nem az MSZP találta fel a gumibogyót! -
Praetor #616 1, Idézd légyszives a konkrét jogszabályi részt, ami erre felhatalmazza a rendőrséget, ha már summa cum laude...
2, A tévéfelvételeken is egyértelműen látszik, hogy rendszeresen fejmagasságban lőttek a tüntetők közé, szóval nem kell a maszatolás.
3, Erre nem mondok semmit, mert személyeskedés lenne. -
babajaga #615 Hát igen van magyarországon veszélyesebb mint a H1N1. -
babajaga #614 1. Törvény van rá amit nem az MSZP hozott hanem a parlament
2, Nem lötték ki egy lepattant gumi találta el, nem tudod mi a geller?
3, Én summa cum laude végeztem neked milyen eredményeid voltak? -
#613 Nah jó nem idegesítem tovább magam, tájékozódsz ha nem akarsz ilyen tájékozatlan maradni, aztán majd rájössz a hülyeségeidre. -
#612 A rendőrség milyen jog alapján állította fel a kordonokat és állt sorfalat ott? Milyen jogon tiltják meg az embereknek, hogy kimenjenek egy 56-os rendezvényre, zárnak le utakat?
Ja mostmár nekik mindenhez van joguk, ha azt mondanák nem szabad kimenni a lakásból akkor te akkor is benntmaradnál, ha éhenhalnál. Annak a férfinak nyilván nem volt joga hazamenni akinek kilőtték a szemét. Az még csak délután ieset, ne gyere az mtv-s "ostrommal"... -
babajaga #611 Érdekes a kockakövet dobta VISSZA a rendőr!! Ők szedték fel ami halomban állt már! -
babajaga #610 Persze világosan látszik hogy a rendőrök hátrálnak!!! Miután a randalírozók ledöntötték a kordont. Erre senkinek nincs joga. -
#609 Itt sem a rendőrség kezdi el dobálni ugye? -
babajaga #608 Ha egyszer egy rendőr felszólít valakit akkor nincs joga ellenállni. Ez a világ minden rendőrségénél így van! Ez van a törvényben ha nem tudnád! -
#607 Azzal kezdődött, ugye...? -
#606 Persze, hárítsuk a fegyverek pontatlanságára a felelőséget, gratulálok. A rendőrök fejmagasságra illetve magasabbra célozva lőttek, amit nem szabad. Annyira szánalmas a magyarázkodásod hogy az már tényleg idegesítő. -
#605 Spontán lázadás. -
babajaga #604 Arról persze fogalmad nincs hogy gumival nem lehet pontosan lőni már 50 méterre sem.Miért is lenne? Sose voltál katona! -
#603 Nah ITT kezdődött (ezt ne mvalószínű ,hogy láttad a tv-ben). A videón jól látható, nem próbálták áttörni a rendőrsorfalat. A rendőrök lefújták az állókat és elkaptak valakit, akit jól leütöttek.
Ugye te is gerendákat dobáló meg gyújtogató embereket látsz?
Második videó (itt kezdődött az ávh-zás).
Youtube hozzászólásból:
"Unokabátyám is ott volt és csak azért verték meg a rendőrök mert csupán segített egy nőnek felállni mert elesett!!!!-.- No commment
Csesszék meg mocskos szemetek
MAGYAR RENDŐR VELÜNK VAN ÉS NEEM ELLENÜNK!!! "
Balhét sem akartak, csak kimenni a parlamenthez, fel tudod fogni? Milyen jogon zárták le az emberek elől?
Jah ezek biztosan nem történtek meg, a rendőrség nem tesz ilyet... -
babajaga #602 A Hír TV adta egyenesben azok is hazudtak? Békés volt a TV székház is. Mikor direkt megmondta valaki hogy odaviszi a tömeget? Mi volt ez? Spontán uszítás mi? -
#601 Most is hülyeséget beszélsz egyébként. Spontán szerveződő békés tűntetésnél a rendőrség dönti el, hogy feloszlat vagy nem. (ráadásul ha a közvetlen tüntetést kiváltó ok 3 napon belül volt, akkor már nem jogerős, ez mondjuk a 2006 okt 23-ai tüntetésnél nem, de az egyik gárdatüntetésnél a rendőrség egyértelműen törvénytelenül járt el).
A tűntetésről nagyon jól tudtak mindenbizonnyal (különben mire volt az a felkészültség). Az embereket felszólíthatták hogy menjenek haza, ezt is nagyon jól tudták nyilván hogy nem fognak csak úgy hazamenni. Az erőszakot a rendőrök indították, ez váltotta ki az ott történteket.
Ezen felül az oszlatás még törvényes lehetett volna, a szemkilövés, brutális összeverések, és a nem tüntetők bántalmazása elfogadhatatlan. -
babajaga #600 Egyértelmű a hazugság!Egy személyre csak akkor löttek volna ennyit ha támadt volna! Pont az volt a baj hogy nem löttek sokszor akkor se amikor kellett. 240 rendőr sérült meg egynek súlyos lábtörése volt, mert egy betonlábat dobtak hozzá és a társai nem löttek gumival rá pedig megforgott és úgy dobta el.Egyik randalírozó egy gerendát dobott volna de mielött eldobta rálöttek és elejtette.Egyenes adás volt. -
willcox #599 Én csupán egyetértek azzal, hogy nem méltó mindenki a szavazati jogra. Az első demokráciában (görög) sem volt mindenkinek szavazati joga. -
babajaga #598 Senkinek nincs egy demokráciában feltételezéssel valakit bűnelkövetőnek nyilvánítani! Azt csak bíróság teheti. Amit te feltételezel az az anarchia jellemzője. Ilyen oroszországban volt pld a húszas években. -
babajaga #597 "Azt el tudom képzelni, hogy felszólították a tömeget"
Azt nem elképzelni kell! Hallani lehetett! Egy esetben négyszer szóltak! Nem bejelentett tüntetés törvényellenes! Ennyit se tudsz? -
babajaga #596 "Neked nem adnék szavazati jogot, nem vagy méltó rá"
Na ez az kibújt a szög!Te vagy a demokrácia oszlopa! Te aztán megoldanád az ország gondjait! -
willcox #595 Neked nem adnék szavazati jogot, nem vagy méltó rá. Hazudsz, csúsztatsz, és ráadásul alapfogalmakkal sem vagy tisztában. -
willcox #594 Ezt egy szóval sem mondtam, általánosságban beszéltem. Te viszont ne csúsztass, mert különben nem szólok hozzád. Azt már sikerült tegnap igazolnod, hogy hazudsz.