A H1N1-tõl a H1N1-ig
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hinni a templomban kell!
Én több párttitkárt küldtem el a kurva anyjába mint ez a Skyline villásreggelizett. Én könnyen dumáltam mert rám szükség volt.Ennek ellenére a múlt rendszerben Vegyipar Kíváló Dolgozója voltam. Azért néha néha eltanácsoltak közös megegyezéssel. Akinek annyi ismerete nincs hogy a múlt rendszerben a legtöbb párttag 700 ezer volt avval mit lehet észérvekkel kezdeni.Én kíváncsi volnék hogy az ilyennek a rokonságában mennyi volt. Mert az enyémben nem sok.
"ÕK támadtak. Vittek be engem is"
Engem miért nem vittek be? FTC-Diósgyõrnél is ott voltál?
Engem miért nem vittek be? FTC-Diósgyõrnél is ott voltál?
"Eddig hatvan ország jelezte a H1N1 vírus elleni magyarországi vakcina gyártójának, hogy szívesen vásárolna az oltóanyagból. Az Omninvest Kft. azonban csak azután ad el vakcinát külföldre, ha legyártotta a magyar lakosság ellátásához szükséges 6 millió ampullát - közölte a pilisborosjenõi cég szóvivõje."
No comment!
No comment!
Komoly válasz a tényekre...Csipogj tovább nekünk Ártúúúú!!!!<#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A továbbiakban irogass nekem amit akarsz balfék,nem olvasom és ide se nézek,az ember feleslegesen idegesíti fel magát azon hogy hány ilyen eltorzult agyú barom van még ebben az országban akik otthon fotelbõl várják hogy az embereknek jó legyen, és fórumokon fröcsögik a baromságaikat úgy hogy gõzük közük nincs arról mi folyik az utcán...Láttad az élõadást mi? Wow...😄 Én meg kinnt vagyok mindenhol 2006 óta,enyhén reálisabb képet kapok. Szevasz
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Figyelj, én nem hiszem, hogy babajaga, annyi év szakmai munka után még nagyon támogatnák az mszp-t, vagy akár a szadeszt. ha igen, az már csak megszokás, mert amit a ballib koalíció itt az utóbbi 7 évben elkövetett, az minden volt, csak nem szakszerû. Minden téren.
Igazából, a mszp-szdsz szart a szakértõkre, akikre meg hallgatott, azok dilettáns született vagy azzá vált hülyék voltak, vagy kifejezetten a rombolás vezérelte õket.
Velük szemben kezd izmosodni az általam annyira propagált józan ész forradalma. Még nagyon az elején van, és már ebbe is bepofátlankodtak a mindent kiforgatók, mindenbõl gúnyt ûzõk, de sajnos a téma olyan, hogy levedli õket.
A kártérítési peredhez meg sok sikert. Igazából nem old meg semmit, mert az állam fogja fizetni neked a pénzt, az adófizetõk szebébõl. a megoldás az, hogy a rendszert megreformáljuk/-ják, és a széltolókat szélnek eresztjük/-ik.
Igazából, a mszp-szdsz szart a szakértõkre, akikre meg hallgatott, azok dilettáns született vagy azzá vált hülyék voltak, vagy kifejezetten a rombolás vezérelte õket.
Velük szemben kezd izmosodni az általam annyira propagált józan ész forradalma. Még nagyon az elején van, és már ebbe is bepofátlankodtak a mindent kiforgatók, mindenbõl gúnyt ûzõk, de sajnos a téma olyan, hogy levedli õket.
A kártérítési peredhez meg sok sikert. Igazából nem old meg semmit, mert az állam fogja fizetni neked a pénzt, az adófizetõk szebébõl. a megoldás az, hogy a rendszert megreformáljuk/-ják, és a széltolókat szélnek eresztjük/-ik.
Kara kánként folytatom tanításom.
Tudod én annyi hasznot hajtottam ennek az országnak amit te ilyen beállítottsággal soha nem fogsz! Tudod te mi a hazaárulás? Fingalmad nincs!
Azt mondta, hogy várjunk.
Egyébként is, most, mi idõsebbek a markunkba röhöghetünk, mert a vírus a nyunyókákat kedveli. <#nyes>#nyes>
(Mondjuk, sajnos nekem e téren nincs elõnyöm, mert én fiatal vagyok. :-))
Egyébként is, most, mi idõsebbek a markunkba röhöghetünk, mert a vírus a nyunyókákat kedveli. <#nyes>#nyes>
(Mondjuk, sajnos nekem e téren nincs elõnyöm, mert én fiatal vagyok. :-))
" zsideszes "
Az mi a lúfasz? Legalább magyarul köpködj. Itt nem írtam le egy konyhai edény nevét a jólneveltségem megakadályozza.Azért kíváncsi vagyok hogy te ilyen tudással milyen munkát végzel mert a pöcegödör mentesítéshez is több kultúra meg tudás kell.
Az mi a lúfasz? Legalább magyarul köpködj. Itt nem írtam le egy konyhai edény nevét a jólneveltségem megakadályozza.Azért kíváncsi vagyok hogy te ilyen tudással milyen munkát végzel mert a pöcegödör mentesítéshez is több kultúra meg tudás kell.
Nade kérdezted az orvost hogy az övsömörre nem adható e? Mert várni nem jó.
zsideszes zsindexes emeszpés szadeszos és franctudja még hányféle hazaáruló szar cimboráddal...Így teljes a mondtat...😄
Nem bírom elviselni,annyira sötét...
Figyelj már balf@sz...
TÖRVÉNY! EU TAGÁLLAMOKBAN BETARTANDÓ,ELFOGADOTT!
SPONTÁN KIALAKULT TÜNTETÉST (leírom úja hogy felfogd SPONTÁN TÜNTETÉS,tehát nem bejelentett) MINDADDIG NEM OSZLATHATÓ FEL MÍG MEGÕRZI BÉKÉS JELLEGÉT!
Innentõl kezdve a rendõr büfizhet amit akar,nem jogszerüen intézkedik,nem jogszerû intézkedéssel szemben pedig mindenkinek joga van szembeszegülni.
Ezt csak ebben az évben legalább 5ször pofánköpték a rend õrei,az elmúlt 4 évben pedig vagy 100szor....
Július 4.-én spontán BÉKÉS ÜLÕ tüntetést fújtak szarrá a rendõrök könnygázzal,õk kezdték, és szinte CSAK ÕK támadtak. Vittek be engem is,az eredmény egy papír: Fizessek be 40ezer ft-ot jogszerü intézkedéssel szembeni engedetlenséggel...Befizetem? Nem. Bepereltem a rendõrséget? Be. Nyerek? Hidd el nyerek ahogy a többi százegynéhány társam is.
Annyi közöd sincs ahhoz mi zajlik az utcán,mint egy harmatos takonynak a dekopírfûrészhez...
Élj tovább a kis sötétségedben a zsideszes cimboráiddal együtt és osszad az észt hátha még van olyan aki eszi ezt a fals ostoba buta szöveget és világnézetet...
Figyelj már balf@sz...
TÖRVÉNY! EU TAGÁLLAMOKBAN BETARTANDÓ,ELFOGADOTT!
SPONTÁN KIALAKULT TÜNTETÉST (leírom úja hogy felfogd SPONTÁN TÜNTETÉS,tehát nem bejelentett) MINDADDIG NEM OSZLATHATÓ FEL MÍG MEGÕRZI BÉKÉS JELLEGÉT!
Innentõl kezdve a rendõr büfizhet amit akar,nem jogszerüen intézkedik,nem jogszerû intézkedéssel szemben pedig mindenkinek joga van szembeszegülni.
Ezt csak ebben az évben legalább 5ször pofánköpték a rend õrei,az elmúlt 4 évben pedig vagy 100szor....
Július 4.-én spontán BÉKÉS ÜLÕ tüntetést fújtak szarrá a rendõrök könnygázzal,õk kezdték, és szinte CSAK ÕK támadtak. Vittek be engem is,az eredmény egy papír: Fizessek be 40ezer ft-ot jogszerü intézkedéssel szembeni engedetlenséggel...Befizetem? Nem. Bepereltem a rendõrséget? Be. Nyerek? Hidd el nyerek ahogy a többi százegynéhány társam is.
Annyi közöd sincs ahhoz mi zajlik az utcán,mint egy harmatos takonynak a dekopírfûrészhez...
Élj tovább a kis sötétségedben a zsideszes cimboráiddal együtt és osszad az észt hátha még van olyan aki eszi ezt a fals ostoba buta szöveget és világnézetet...
Egyébként gondoltam reátok, és elhoztam néktek a mindennapi rettegnivalót.
Muszáj vagy nem muszály, én ma kiváltottam a h1n1 injekciót, miután pénteken telefonon hívott a patikusnõ, hogy mehetek utána. 1800 pénz volt.
Hazahoztam, és betettem a hûtõbe, mert várok egy-két hetet, hogy az övsömöröm kitisztuljon.
Remélem, akkor már nem lesz késõ, nem jön el addig a világvége.
Ha meg eljön, akkor kiveszem a hûtõbõl és megiszom. :-D
Hazahoztam, és betettem a hûtõbe, mert várok egy-két hetet, hogy az övsömöröm kitisztuljon.
Remélem, akkor már nem lesz késõ, nem jön el addig a világvége.
Ha meg eljön, akkor kiveszem a hûtõbõl és megiszom. :-D
Ha nem muszáJ, akkor miért kell 600 hozzászóláson keresztül fröcsögni? Meg illene alapvetõ szavakat helyesen írni.
Nem tudom hogy mire írod mert Ukrajna szerecsétlenkedik és 25 mintát küldtek Londonba.Nálunk is ki tudják mutatni csak mivel jurop junionban vagyunk a WHO-nak is kell referálni. Valaki meg azon nyervogott hogy a magyar vakcinát a WHO nem hagyta jóvá. Egyszer nem igaz másszor nem muszály.
Béláim!
Sokat írtatok, vasárnapra túl sokat. Nem is olvastam vissza nagyon, így is szerencsétek van, hogy esik az esõ, mert egyébként lehet, hogy be sem dugtam volna ide az orrom.
Azt magyarázza el nekem valaki ilyen téren még nálam is okosabb, hogy miért csak Londonban tudják kimutatni a h1n1 vírust?<#conf>#conf>
Annyira bonyolult ez, hogy nálunk a kórházak nem képesek még erre sem?<#szomoru1>#szomoru1>
Sokat írtatok, vasárnapra túl sokat. Nem is olvastam vissza nagyon, így is szerencsétek van, hogy esik az esõ, mert egyébként lehet, hogy be sem dugtam volna ide az orrom.
Azt magyarázza el nekem valaki ilyen téren még nálam is okosabb, hogy miért csak Londonban tudják kimutatni a h1n1 vírust?<#conf>#conf>
Annyira bonyolult ez, hogy nálunk a kórházak nem képesek még erre sem?<#szomoru1>#szomoru1>
Napok óta életveszélyben van egy várandós a szövõdmény miatt pedig nem volt beteg elötte.
Oroszoktól mondjuk nem hallok túl sok infót, meg én csak azért gyanakodtam, ha már ukrajnában esetleg hûvösebb idõ van akkor talán keleten, hamarabb beindult..Mi lesz ha szezon lesz ukrajnában?Elég érdekes..egyébként konkrétan semmi, információk nincsennek a UK laboros tesztekrõl..se azt, hogy kitõl vették a mintát, esetleg beteg volt-e az is...Mert ugye nem a h1n1 miatt halnak meg az emberek konkrétan..Hanem a szövõdmény és a legyengülés miatt...Szóval, nekem furcsa ez az ukrajnai eset akkor is..akármitmondjúké
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Ez nem áll! Olaszországban sok a megbetegedés a mellete levõ országokban nem. Meg el is hallgatják sokan.
Talán azért mert ismeretlen?
Ha h1n1 lenne akkor máshol is ilyen arányban mennének a megbetegedések mint ukrajnában..gondolom én...oroszoknál semmi?
Ha h1n1 lenne akkor máshol is ilyen arányban mennének a megbetegedések mint ukrajnában..gondolom én...oroszoknál semmi?
"egyértelmûen közlik, hogy nem H1N1, valószínûleg tüdõpestis"
Hogy lehet egyértelmûen közölni valamit ha nincs is azonosítva?
Hogy lehet egyértelmûen közölni valamit ha nincs is azonosítva?
Az Ukrán orvosok jobb ha befogják a pofájukat a miniszterükkel együtt. Amit csinálnak az nem bûnös hanyagság.
Elõször közlik a világ elõtt, hogy valószínûleg a H1N1 terjed. Aztán elterjed, hogy ez is ismeretlen vírus.
Ukrán orvosok egyértelmûen közlik, hogy nem H1N1, valószínûleg tüdõpestis. Most 7-én megerõsítik a WHO (Londoni nemtudomkik), hogy H1N1.
Majd mai nap origos cikkben megint ismeretle nvírusról írnak.
"Eddig már több sajtóorgánum megszellõztette, hogy nem hivatalos források szerint tüdõpestis tombol az Ukrajnában, amit azonban a közelgõ elnökválasztásra való tekintettel eltitkolnak az ország vezetõi. A minap az ukrán titkosszolgálat letartóztatott egy férfit, aki az interneten pestises megbetegedésekrõl adott hírt."
Már az origo is összeesküvéselméleteket gyárt? ^^
Ukrán orvosok egyértelmûen közlik, hogy nem H1N1, valószínûleg tüdõpestis. Most 7-én megerõsítik a WHO (Londoni nemtudomkik), hogy H1N1.
Majd mai nap origos cikkben megint ismeretle nvírusról írnak.
"Eddig már több sajtóorgánum megszellõztette, hogy nem hivatalos források szerint tüdõpestis tombol az Ukrajnában, amit azonban a közelgõ elnökválasztásra való tekintettel eltitkolnak az ország vezetõi. A minap az ukrán titkosszolgálat letartóztatott egy férfit, aki az interneten pestises megbetegedésekrõl adott hírt."
Már az origo is összeesküvéselméleteket gyárt? ^^
Vajon ki hazudik?
Biztosan a H1N1 fertõz UkrajnábanFüggetlen Hírügynökség 2009. 11. 07., 21:29Utolsó módosítás: 2009. 11. 07., 21:37Címkék:London, Ukrajna, H1N1, influenzajárvány, WHO
eszközök:
Egy londoni referencialabor vizsgálatai alapján kimutatták, hogy a H1N1 típusú újinfluenza vírusa fertõz Ukrajnában - mondta a szervezet magyar irodájának vezetõje. Szerinte a hagyományos influenzát is teljesen kiszorítja majd az új vírustörzs.
Mi is van ilyenkor?
eszközök:
Egy londoni referencialabor vizsgálatai alapján kimutatták, hogy a H1N1 típusú újinfluenza vírusa fertõz Ukrajnában - mondta a szervezet magyar irodájának vezetõje. Szerinte a hagyományos influenzát is teljesen kiszorítja majd az új vírustörzs.
Mi is van ilyenkor?
És azt nem tudod hogy az európai labor az ukrajnai mintákban H1N1-et azonosított? Õk nem gyanakszanak.
ukrajna
Tessék baba, ukrajnában pl. köze sincs a h1n1nek a járványhoz és tolul fel...úgy érzed, h téged megvéd a disznós"média"vakcina?Tüdõpestisre gyanaksznak...
Tessék baba, ukrajnában pl. köze sincs a h1n1nek a járványhoz és tolul fel...úgy érzed, h téged megvéd a disznós"média"vakcina?Tüdõpestisre gyanaksznak...
babajaga
ismetled amit mondtam, iq szerint nem csoportosithatod az embereket, nem allitom h lehet, eppen ellenkezoleg, de np, ez biztos a korral jar ^^
Ez a te szinted. Sorozatokkal (kitalációkkal) példálózol. Hány éves is lehetsz? Talán 15?
Az intelligencia nem teljesítmény. Az az egész ember summázata. Ezért nem lehet semmilyen teszttel mérni. A helyszínelõknek van két része amiben van egy gyilkos lány aki 12 éves és egyetemi tanársegéd, mégis egy únintelligens szemét ember.
Tudod van egy baj nem a lakosság kezdett politikai vircsaftot csinálni a H1N1 körül hanem pontosan ismert politikai szereplõk.
""az IQ relativ- napi ciklusban valtozik"
Nem kevered a vérnyomással? Nehogy már egy fazonnak más legyen az intelligenciája reggel mint délben? Én láttam hallottam egy 190-es IQ-jú fazont beszélni, egy sültparaszt volt. Az ilyen sültparaszt lesz egész életében! "
nem, az IQ is cirkadianusan valtozik, nem volt olyan, h ugy erezted, h nem fog az agyad?, egyebkent az osszes fiziologiai tulajdonsag valtozik a napszakokhoz merten, nem csak a vernyomas
Nem kevered a vérnyomással? Nehogy már egy fazonnak más legyen az intelligenciája reggel mint délben? Én láttam hallottam egy 190-es IQ-jú fazont beszélni, egy sültparaszt volt. Az ilyen sültparaszt lesz egész életében! "
nem, az IQ is cirkadianusan valtozik, nem volt olyan, h ugy erezted, h nem fog az agyad?, egyebkent az osszes fiziologiai tulajdonsag valtozik a napszakokhoz merten, nem csak a vernyomas
Amihez neked is sikerült hozzájárulni. LOL!
igazi témábavágó hozzászólások. gratulálok!
Azért kérdeztem, mert nincs ilyen jogszabály. Szóval ha te ismersz ilyen szabályt a hatályos magyar jogban, akkor idézd légyszives, mert szerintem jól meglepnéd a hazai jogásztársadalmat... <#wink>#wink>
És igenis, a rendõrség még a jól megszokott pártállami idõket idézi. Nem törvény kell, hanem izom, fegyver, meg vipera.
És igenis, a rendõrség még a jól megszokott pártállami idõket idézi. Nem törvény kell, hanem izom, fegyver, meg vipera.
Jó rabszolga lennél. Én meg most kapok hülyét... Bár ez már egy lépés, hogy nem állítod hogy hamis felvételek, és nem így kezdõdött.
Úgy látszik én vak vagyok azt látom felvételen hogy a tömeg feldönti a kordonrácsot és megindul a rendõrök felé akik hátrálnak. Ki is a hülye akkor?
Jópár rendõrt elítéltek az október 23-a miatt, azokról is itt lehet olvasni.
Bocs, a forrást kifejeltettem az idézethez: Nemzeti Jogvédõ Alapítvány
Éreztem, hogy még valami hiányzott a történetbõl, ezek valahogy nekem is kimaradtak:
"Jogi képviseletüket Grespik László látja el, aki a tárgyaláson kifejtette: a BRFK megszegte a tüntetõkkel kötött elõzetes megállapodást, amely azt tartalmazta, hogy a sátrak tûzszerészeti átvizsgálása után a tiltakozókat visszaengedik a térre október 23-án. Az ügyvéd szerint egyes jelek arra mutatnak, hogy a rendõrség már a tárgyalások idején oszlatásra készült, és a sátrakban talált úgymond veszélyes eszközöket csak ürügyként használták a tüntetõk kiszorítására.
<...>
A felperesek jogi képviselõje szerint bár a gyülekezési törvényben nem szerepel tételesen a „spontán tüntetés” fogalma, de az a magyar alkotmányban rögzített szabad gyülekezés és véleménynyilvánítás jogából levezethetõ. Ugyanis vannak olyan esetek, amikor nem azért nem jelentenek be egy rendezvényt három nappal elõre, mert nem akarják, hanem mert a kiváltó ok olyan hirtelen „jön létre”, hogy nincs arra idõ. Grespik László hangsúlyozta: a gyülekezési alapjog léte nem a bejelentettségtõl függ, az csupán egy technikai jellegû lépés. Az ügyvéd úgy vélte, az október 23-án létrejött spontán tüntetések azért alakultak ki, mert a rendõrség a tüntetõkkel kötött megállapodást megszegve nem engedte õket viszsza a Kossuth térre, késõbb pedig provokatívan, kegyetlenkedve lépett fel velük szemben.
<...>
Bár a keresetben szerepelt a Kossuth téri kordon lebontásának igénye, miután a rendõrség ezt múlt hétfõn megtette, ezért Grespik László arra kérte a bíróságot, mondja ki, hogy a jövõben az Országház elõtti teret nem lehet lezárni a békés tüntetések elõl."
Bár én nem tudom, aki ilyen lökött, hogy a nemrég belinkelt felvételek után is képes a rendõrség védelmére ilyen idióta érveket felhozni... Ottvannak a felvételek, világosan látszik hogy nem a tûntetõk kezdték a gerendadobálással, és gyújtogatással. Belinkeltük az egész "forgatókönyvet", kurucon sokminden ott van idõvel ellátva (a tûntetõk támadása is). Ezekután teljesen ki vagyok akadva.
Summa cum laude... jó sokba kerülhetett...
"Jogi képviseletüket Grespik László látja el, aki a tárgyaláson kifejtette: a BRFK megszegte a tüntetõkkel kötött elõzetes megállapodást, amely azt tartalmazta, hogy a sátrak tûzszerészeti átvizsgálása után a tiltakozókat visszaengedik a térre október 23-án. Az ügyvéd szerint egyes jelek arra mutatnak, hogy a rendõrség már a tárgyalások idején oszlatásra készült, és a sátrakban talált úgymond veszélyes eszközöket csak ürügyként használták a tüntetõk kiszorítására.
<...>
A felperesek jogi képviselõje szerint bár a gyülekezési törvényben nem szerepel tételesen a „spontán tüntetés” fogalma, de az a magyar alkotmányban rögzített szabad gyülekezés és véleménynyilvánítás jogából levezethetõ. Ugyanis vannak olyan esetek, amikor nem azért nem jelentenek be egy rendezvényt három nappal elõre, mert nem akarják, hanem mert a kiváltó ok olyan hirtelen „jön létre”, hogy nincs arra idõ. Grespik László hangsúlyozta: a gyülekezési alapjog léte nem a bejelentettségtõl függ, az csupán egy technikai jellegû lépés. Az ügyvéd úgy vélte, az október 23-án létrejött spontán tüntetések azért alakultak ki, mert a rendõrség a tüntetõkkel kötött megállapodást megszegve nem engedte õket viszsza a Kossuth térre, késõbb pedig provokatívan, kegyetlenkedve lépett fel velük szemben.
<...>
Bár a keresetben szerepelt a Kossuth téri kordon lebontásának igénye, miután a rendõrség ezt múlt hétfõn megtette, ezért Grespik László arra kérte a bíróságot, mondja ki, hogy a jövõben az Országház elõtti teret nem lehet lezárni a békés tüntetések elõl."
Bár én nem tudom, aki ilyen lökött, hogy a nemrég belinkelt felvételek után is képes a rendõrség védelmére ilyen idióta érveket felhozni... Ottvannak a felvételek, világosan látszik hogy nem a tûntetõk kezdték a gerendadobálással, és gyújtogatással. Belinkeltük az egész "forgatókönyvet", kurucon sokminden ott van idõvel ellátva (a tûntetõk támadása is). Ezekután teljesen ki vagyok akadva.
Summa cum laude... jó sokba kerülhetett...
"Én summa cum laude végeztem" - Jaj! Hazudtál már nagyokat, de ekkorát! És mit végeztél el így? A foximaxit? Vagy a tánciskolát? Te annyira sötét vagy, hogy legtöbbször az a benyomásom, hogy valami tizenéves vagy, és mivel tudással nem tudsz kitûnni, így megpróbálod - szokás szerint hazugsággal - ~70 évesnek beállítani magad.
Azt meg nem tudom hogy az emberek a legelemibb TV-ben ezerszer ismertetett jogszabályokat se ismerik. Pld tüntetést be kell jelenteni, ennyi. Rendõri intézkedésnek nem szabad ellenszegülni.És ez nemcsak MO-n van így.
Én nem jogász vagyok de nem elég hogy van? Én ugyan nem fogom neked keresgélni! Hogy gondolod hogy a rendõrség gondol egyet és azt csinál amit akar.
Akár hifed akár nem nem az MSZP találta fel a gumibogyót!
Akár hifed akár nem nem az MSZP találta fel a gumibogyót!
1, Idézd légyszives a konkrét jogszabályi részt, ami erre felhatalmazza a rendõrséget, ha már summa cum laude...
2, A tévéfelvételeken is egyértelmûen látszik, hogy rendszeresen fejmagasságban lõttek a tüntetõk közé, szóval nem kell a maszatolás.
3, Erre nem mondok semmit, mert személyeskedés lenne.
2, A tévéfelvételeken is egyértelmûen látszik, hogy rendszeresen fejmagasságban lõttek a tüntetõk közé, szóval nem kell a maszatolás.
3, Erre nem mondok semmit, mert személyeskedés lenne.
Hát igen van magyarországon veszélyesebb mint a H1N1.
1. Törvény van rá amit nem az MSZP hozott hanem a parlament
2, Nem lötték ki egy lepattant gumi találta el, nem tudod mi a geller?
3, Én summa cum laude végeztem neked milyen eredményeid voltak?
2, Nem lötték ki egy lepattant gumi találta el, nem tudod mi a geller?
3, Én summa cum laude végeztem neked milyen eredményeid voltak?