A H1N1-től a H1N1-ig
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Én egyáltalán nem védem a vakcinát,csak saját tapasztalatomat írtam le... vállaltam azt a hatalmas kockázatot (karfájást?...) ... ha meg hosszútávú tünete lenne a globálzsidó-chipnek amit belémültettek a gój1n1 ellen, akkor legyen 😛
De amúgy mindenkinek szíve joga az oltás 😊 ... de azért mégis foglalkoznak vele az emeberek, magyarán félnek azért a h1n1-tõl ...Én viszont már nagyívben lesz*rom, elsem olvasom a híreket 😊
Amúgy csak egy kérdés azokhoz akik védik ezt az oltást!
Titeket az nem zavar...és nem is gondolkoztatott el az a TÉNY...hogy a felsõ tízezer, és a katonaság MÁS típusú vakcinát kap mint amit nekünk pórnépnek szántak?
Vajon miért...ha valóban olyan fasza ez az ellenanyag...miért azok az emberek kapnak mást akik hatalmon vannak...és akik szükségesek a hatalom megszerzéséhez/megtartásához...
Vagy csak egy összeesküvés elmélet lenne?Ki tudja...
Persze hogy nem tudják, mivel ez a vakcina siettében lett kifejlesztve, és alig volt tesztelve. Olyan mellékhatások jelentkezhetnek, akár sok év múltán, amire senki sem számít, mert nem is tudják, mi történhet. Egy átlagos vakcinát sok hónapon, éveken keresztül tesztelnek, ez nem tréfa. Mellesleg influenza elleni tényleges védõoltást csinálni lehetetlen. Vírus ellen ez nem mûködik jól. Az átlagos influenza statisztikai adatairól meg inkább nem is írnék, mert azok durvábbak, mint a H1N1 statisztikái. Hoax ez, de csak rajta, mindenki tegyen a belátása szerint.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Szóval média hype az egész... Én tutira nem bántam meg, 10-14 nap mire kialakul a védettség, szerintem még tél elõtt aki tudja oltassa be magát ha nem akar egy egy (még) csak kellemetlen tûnetû influenzát.
Személy szerint, már 2 hete megkaptam az oltást, meg szüleim is,unokahugaim is (orvosom és felesége is) pusztán azért mert annyira nemérdekelt senkit a dolog hogy maradt egy csomó. Allergiás asztmás révén eléggé szopó szokott lenni az influenza nálam, mindig erõsebben jön ki - ezért is gondolkoztam elõre.
A lényeg, hogy egyikõnk sem tapasztalt az égvilágon semmi mellékhatást, egyáltalán nem fáj, csak két kis szúrás az egész...
Ellenben az egyetemen Pesten (de mindenhol) már igencsak lecsapott a járvány, egyik barátom 41 fokos lázzal kórházban lógott csöveken. Itthon pedig egy lányt kellett ügyeletre vinni a láza miatt. Általában (még) eléggé enyhe, de valakinél nagyon magas lázat tud okozni és erõs fájdalmakat.
Mindenki megkapja a gyerekkori oltásokat és ennyi inenntöl kezdve nincs szükség oltásokra és H MIRÉRT NINCS RÁ SZÜKSÉG?!!
1.statisztika amit leis irtak h ekkora lakoság melet ennyi áldozat igencsa kevés
2.érdkes h az orvosok 1%ha beoltata magát
3.nem egy orvos ismerösöm van és mindenki azt mondja h netegyük és ö se adja be a családjának,ilyen meg h félre informált hagyuk már..ennek tault csak tudja mivan..
4.ismerösöm beteg lett munka helyen láz stb másnap nem volt ,harmadik nap mrá bent volt...aztán énis elkaptam kiüttüt egy éjszakára és ennyi..enyhe szar aki elkapja és komoly károkat okoz azok akiknek egyébb gondjaik vannak mert gyenge az imunrendszere
5.volt vitta aról h miért lenne rossz az államnaka nyugdijjas,hát mert csak fogyaszt mig dolgozot az jo utána ksözönöma munkát..no mindegy
6.ez csak az államoknak pénz
7.HA LESZ EGY KOMOLY VIRUS AMI TÉNLEG RENDESEN PUSZTII AKKOR BEOLTOM MAGAM DE ILYEN ADATOK MELET RÖHEJESNEK TARTOM ÉS MIELÖT IRNÁK H EZIS CSAK PLETYKA AMIKET ÉN IROK AKKOR ELÁRULHATOM H INKÁBB HISZEK NEKI MINT A MÉDIÁNAK?MIÉRT LENNE JÓ AZ ELÖBINEK??KEVSEBB LÁTOGATO?!!RÖHEJ
NE OLTSÁTOK BE MAGATOKAT!!!!!!!!!!!!!!!
bocs a nagybetükért!
www.icewebhu
David Icke: A sertésinfluenza egy átverés!
http://www.vitaminszabadsag.com/videok.php
Én 100* inkább hiszek ennek ,mint a gyógyszerlobbynak...
<#gun>#gun>
Oké.... pár százalék engedte magát beoltatni, akikrõl tudnak.... azok meg ágynak estek...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
egyébként se, mondjuk.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Ez az "orvos " inkább kapálni menjen mert alkalmatlan.Minden szakmában vannak gyenge tudású sõt alkalmatlan egyedek.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
A gyogyszergyarak iranyitanak? Erdekes amikor valami zold dologrol van szo, vagy 911-rol akkor meg az olajvallalatok iranyitanak.
Ezt hivjak nepbutitasnak. Ugylatszik bejott. Nem hiszem el, hogy egyre kevesebb embet tud logikusan gondolkodni.
Az egyetlen ketseg a virustorzs. Van egy kis esely, hogy nem a mostani, hanem meg a tavalyi madarinfluenza oltoanyaga volt az elso oltasokban, mivel az volt a gyarto cegnek raktaron. Az azonositokod alapjan legalabbis erre lehet kovetkeztetni. Ettol nem valik veszelyesse, csak hatastalanna. Persze ha nem csaltak akkor semmi gond nem lesz.
Osszefoglalva, ha valaki mar kapott barmilyen hagyomanyos influenzaoltast es nem halt bele, akkor ebbe sem fog. Legrosszabb esetben nem hat az oltoanyag.
ps: Az amerikai oltoanyagok kozzul az egyik gyengitett, de elo virust tartalmaz, a masik meg csak klonzott dns drarabokat. Na azok tenyleg veszelyesek... Nem beszelve a nemet felhasznalas elott bekevert oltoanyagrol, ahol hibas keveres eseten aktiv virust kaphat az ember. (a magyart a tojasba fecskendezes elott keverik es ha gond van kidobjak a hibas tojast)
Miért kell butaságot mondani? Az állam megszûnik ha nincsenek dolgozók akik fenntartják!
A világ sok más országa is gondoskodott az oltásról, akkor mindenki hülye?
Az nem zavar hogy az oltóanyag összetétele pontosan megegyezik a hosszú évek óta hsznált másik oltással? Milyen titkosításról beszélsz? A dobozon rajta van az összetétel.
A világot a gyógyszergyárak irányítják. Ha bekapcsolod a tv-t, reklámok tucatjai sugallják, ha fáj valami mit tegyél? Gyógyszer! Gyógyszer! Generációk nõnek, nõttek fel ezen. Érdemes egy egész életében dohányzó, mára teljesen lerobbant nyugdíjast megnézni, mennyire dohány, és gyógyszerfüggõ. Ez kinek jó? Az államnak, és a gyógyszeriparnak, és dohányiparnak. Ha megnézel egy egészséges nyugdíjast, az kinek jó? Totál senkinek.
Ha valóban egészségesen élsz, nem lesz semmi bajod, még ha elkapod ezt a nagy betegséget, akkor se. Ha pedig piálsz, cigizel, kövér vagy, igénytelen magadra, akkor meg nem tök mindegy??
Az idõsek és a 1 évnél fiatalabbaknak nem adják be,mert meghalt 1 nõ a vakcina miatt vmi 60 valahányéves öregasszony....
Én nem adatom be magamnak mert aztán pár hónap múlva lehet hogy rákos leszek vagy nõ mégegy karom,fasz tugya😄
Tyúktojáson elszaporított, majd formaldehiddel inaktivált és alumínium-foszfát gélen adszorbeált A(H1N1) vírustörzs A/California/7/2009(H1N1)-szerû NYMC X-179/A változata.
Továbba: aumínium-klorid-hexahidrát, trinátruim-foszfát-dodekahidrát, kálium-klorid, tiomerzál, dinátrium-hidrogén-foszfát-dihidrát,kálium-dihidrogén-foszfát, nátrium-klorid, víz.
Még a mellékhatások sem titkosak!!!
Viszketés, bõrpír (1000 oltásból 1x)
bizsergés, görcsök, lüktetõ fájdalom, allergiás reakciók, vérlemezkeszám-csökkenés (10000-bõl 1x)
Gyulladás agyban, gerincben, Guillain-Barré szindróma