Prince of Persia: Sands of Time trailer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Osztom a véleményed.
Bocs, a rémszar Max Payne is ide kívánkozik, mitn elrettentõ példa.
A jelek szerint ez nagyon premier-nézõs lesz. A Silent Hill sem sikerült rosszul, jól elkapták a hangulatot, de a Hitman-Tomb Raider-Uwe Boll összes triót szívesen elfelejteném. Még a Kane & Lynch tûnik érdekesnek Bruce Willis miatt - mondjuk az alapjáték elég szar volt.
Hát szerintem a Silent Hill elég szánalmasra sikeredett, de a Prince of Persia nagyon de nagyon jónak ígérkezik.
Továbbra is tartom, hogy már készült jó film játék alapján: Silent Hill. Engem legalábbis eléggé a moziszékbe bilincselt a film.
Igen tudom, az "új etalon"-t arra értettem, h az ilyen minõségû átiratokhoz tessék tartani magukat. Ha a teljes film hozza a trailer minõségét (hangulatilag, stb) akkor még van remény 😊 Eeeeegen, lassan az ûrbe kéne kilõni azt a sok szemetet, amit ott gyártanak
Amitõl félek mondjuk - lévén már lláttunk ilyet - hogy trailer alapján blockbuster/stb aztrán kiderült hogy csak összeválogatták a legjobb részeket...
Amitõl félek mondjuk - lévén már lláttunk ilyet - hogy trailer alapján blockbuster/stb aztrán kiderült hogy csak összeválogatták a legjobb részeket...
Azért én a helyedben óvatosabb lennék ha hálivúdról van szó. Amennyi szart az utóbbi években ott termeltek, lassan már a külföldi filmek minõségben mind otthagyják.
Nem rossza trailer, de mint tudjuk abba azért megpróbálnak elég sok lélekemelõ részt beletuszkolni.
Szóval csak óvatosan.
Nem rossza trailer, de mint tudjuk abba azért megpróbálnak elég sok lélekemelõ részt beletuszkolni.
Szóval csak óvatosan.
De 😊
De mégiscsak Arábiáról van szó, úgyhogy másképpen fogalmazva egy markánsabb színész jobb lett volna.
De mégiscsak Arábiáról van szó, úgyhogy másképpen fogalmazva egy markánsabb színész jobb lett volna.
" Lehet, hogy szg-es játékból is lehet jó filmet csinálni? Van remény! "
Lehet, hogy szg-es játékból is TUDNAK jó filmet csinálni? Van remény!
fix'd 😉
---
Trailer alapján nagyon jó, hálivúd... út etalon van, ehhez tessék tartani magatokat, legalábbis trailer alapján
Mondjuk a filmen szerintem nem fogunk ilyen elb@szott épitési stilust látni, mint a játékban hogy 2 pöcköt benyomni, 4 fogantyút eltolni, 3 tekerentyût elforgatni, falra felmászni, ott póznát elkapni, átlendülni a másik póznára, majd az egyik oszlopra, ott meghúzni 1 szövet izét h lenyíljon 1 csapóajtó, arra át, onnan át a párkány szélére majd (mindezt persze idõre)... ééés már át is jutottál a nappaliból a hálószobába 😄
Lehet, hogy szg-es játékból is TUDNAK jó filmet csinálni? Van remény!
fix'd 😉
---
Trailer alapján nagyon jó, hálivúd... út etalon van, ehhez tessék tartani magatokat, legalábbis trailer alapján
Mondjuk a filmen szerintem nem fogunk ilyen elb@szott épitési stilust látni, mint a játékban hogy 2 pöcköt benyomni, 4 fogantyút eltolni, 3 tekerentyût elforgatni, falra felmászni, ott póznát elkapni, átlendülni a másik póznára, majd az egyik oszlopra, ott meghúzni 1 szövet izét h lenyíljon 1 csapóajtó, arra át, onnan át a párkány szélére majd (mindezt persze idõre)... ééés már át is jutottál a nappaliból a hálószobába 😄
Nem is azt mondta. Három rész összesûrítve egyé. Így írta.
lol ez egyáltalán nem a harmadik rész egy az egyben ...
amint látszik ez a 3 az egyben, szóval ez az ominózus jelenet szerintem majdnem 100% hogy nem lesz benne!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Azt meg minek? Nem látsz eleget itthon?<#idiota>#idiota>
kringo: Ugyanerre gondoltam én is, bár Gyllenhaal-t én már megszoktam. Remélem az ominózus jelenet benne lesz a SoT-ból amikor a csaj épp lezuhanni készül és csak a herceg tartja õt a pengét markolva. Aki játszott vele tudja mirõl beszélek. Na én ott érzékenyültem el..majdnem, férfi létemre.😊
kringo: Ugyanerre gondoltam én is, bár Gyllenhaal-t én már megszoktam. Remélem az ominózus jelenet benne lesz a SoT-ból amikor a csaj épp lezuhanni készül és csak a herceg tartja õt a pengét markolva. Aki játszott vele tudja mirõl beszélek. Na én ott érzékenyültem el..majdnem, férfi létemre.😊
Nem rossz, de egy kicsit barnább bõrû szép szál legényt is keríthettek volna fõszereplõnek.
Lehet, hogy szg-es játékból is lehet jó filmet csinálni? Van remény!
Amúgy féltem, hogy a kulcsfontosságú "parkour" jeleneteket ki hagyják, mert az elõzõ nyúlfarknyi betekintõben egyet sem mutattak.
Amúgy féltem, hogy a kulcsfontosságú "parkour" jeleneteket ki hagyják, mert az elõzõ nyúlfarknyi betekintõben egyet sem mutattak.
Már gyerkõc koromban toltam a leg-legelsõ persiat, mikor még csak fel alá szaladgált pizsamában. Milliószor túlvittem az összes létezõ részt. Nekem ez minden idõk legjobb játék sorozata. És a trailer alapján nagyon is közel áll hozzá. A trailerbe nem csalódtam, remélem a filmbe sem fogok. Egyedül Gyllenhaal tenyérbemászó képe nagyon zavar.