Ötvös Tibor

Prince of Persia: Sands of Time trailer

Idő előtt került ki a netre az utóbbi idők legjobban várt kalandfilmje, a Prince of Persia: Sands of Time előzetese.

A várakozás nem meglepő, hiszen a jelek szerint végre egy igazi, a film alapjául szolgáló játéksorozathoz teljesen hű filmet kapunk kézhez jövő májusban. A minőségre garancia Jerry Bruckheimer neve is, akit senkinek nem kell bemutatnunk. A film főszerepében meglepően jól mutat Jake Gyllenhaal, Sir Ben Kingsley pedig tökéletes gonosznak tűnik.


A fent látható előzetes alapján az is kiderül, hogy a film története mindhárom Prince of Persia játékból szemezget (Sands of Time, Warrior Within, The Two Thrones), de az alapsztori az Idő Homokja körül forog majd. A trailer látványos, a várakozás felfokozott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Pesta76 #17
    Osztom a véleményed.
  • 5i #16
    Bocs, a rémszar Max Payne is ide kívánkozik, mitn elrettentő példa.
  • 5i #15
    A jelek szerint ez nagyon premier-nézős lesz. A Silent Hill sem sikerült rosszul, jól elkapták a hangulatot, de a Hitman-Tomb Raider-Uwe Boll összes triót szívesen elfelejteném. Még a Kane & Lynch tűnik érdekesnek Bruce Willis miatt - mondjuk az alapjáték elég szar volt.
  • Pesta76 #14
    Hát szerintem a Silent Hill elég szánalmasra sikeredett, de a Prince of Persia nagyon de nagyon jónak ígérkezik.
  • Yany #13
    Továbbra is tartom, hogy már készült jó film játék alapján: Silent Hill. Engem legalábbis eléggé a moziszékbe bilincselt a film.
  • Eriongtk #12
    Igen tudom, az "új etalon"-t arra értettem, h az ilyen minőségű átiratokhoz tessék tartani magukat. Ha a teljes film hozza a trailer minőségét (hangulatilag, stb) akkor még van remény :) Eeeeegen, lassan az űrbe kéne kilőni azt a sok szemetet, amit ott gyártanak
    Amitől félek mondjuk - lévén már lláttunk ilyet - hogy trailer alapján blockbuster/stb aztrán kiderült hogy csak összeválogatták a legjobb részeket...
  • opeca #11
    Azért én a helyedben óvatosabb lennék ha hálivúdról van szó. Amennyi szart az utóbbi években ott termeltek, lassan már a külföldi filmek minőségben mind otthagyják.

    Nem rossza trailer, de mint tudjuk abba azért megpróbálnak elég sok lélekemelő részt beletuszkolni.

    Szóval csak óvatosan.
  • opeca #10
    De :)
    De mégiscsak Arábiáról van szó, úgyhogy másképpen fogalmazva egy markánsabb színész jobb lett volna.

  • Eriongtk #9
    " Lehet, hogy szg-es játékból is lehet jó filmet csinálni? Van remény! "

    Lehet, hogy szg-es játékból is TUDNAK jó filmet csinálni? Van remény!

    fix'd ;)
    ---
    Trailer alapján nagyon jó, hálivúd... út etalon van, ehhez tessék tartani magatokat, legalábbis trailer alapján
    Mondjuk a filmen szerintem nem fogunk ilyen elb@szott épitési stilust látni, mint a játékban hogy 2 pöcköt benyomni, 4 fogantyút eltolni, 3 tekerentyűt elforgatni, falra felmászni, ott póznát elkapni, átlendülni a másik póznára, majd az egyik oszlopra, ott meghúzni 1 szövet izét h lenyíljon 1 csapóajtó, arra át, onnan át a párkány szélére majd (mindezt persze időre)... ééés már át is jutottál a nappaliból a hálószobába :D
  • kringo #8
    Nem is azt mondta. Három rész összesűrítve egyé. Így írta.