17
-
Pesta76 #17 Osztom a véleményed. -
5i #16 Bocs, a rémszar Max Payne is ide kívánkozik, mitn elrettentő példa. -
5i #15 A jelek szerint ez nagyon premier-nézős lesz. A Silent Hill sem sikerült rosszul, jól elkapták a hangulatot, de a Hitman-Tomb Raider-Uwe Boll összes triót szívesen elfelejteném. Még a Kane & Lynch tűnik érdekesnek Bruce Willis miatt - mondjuk az alapjáték elég szar volt. -
Pesta76 #14 Hát szerintem a Silent Hill elég szánalmasra sikeredett, de a Prince of Persia nagyon de nagyon jónak ígérkezik. -
Yany #13 Továbbra is tartom, hogy már készült jó film játék alapján: Silent Hill. Engem legalábbis eléggé a moziszékbe bilincselt a film. -
Eriongtk #12 Igen tudom, az "új etalon"-t arra értettem, h az ilyen minőségű átiratokhoz tessék tartani magukat. Ha a teljes film hozza a trailer minőségét (hangulatilag, stb) akkor még van remény :) Eeeeegen, lassan az űrbe kéne kilőni azt a sok szemetet, amit ott gyártanak
Amitől félek mondjuk - lévén már lláttunk ilyet - hogy trailer alapján blockbuster/stb aztrán kiderült hogy csak összeválogatták a legjobb részeket... -
opeca #11 Azért én a helyedben óvatosabb lennék ha hálivúdról van szó. Amennyi szart az utóbbi években ott termeltek, lassan már a külföldi filmek minőségben mind otthagyják.
Nem rossza trailer, de mint tudjuk abba azért megpróbálnak elég sok lélekemelő részt beletuszkolni.
Szóval csak óvatosan. -
opeca #10 De :)
De mégiscsak Arábiáról van szó, úgyhogy másképpen fogalmazva egy markánsabb színész jobb lett volna.
-
Eriongtk #9 " Lehet, hogy szg-es játékból is lehet jó filmet csinálni? Van remény! "
Lehet, hogy szg-es játékból is TUDNAK jó filmet csinálni? Van remény!
fix'd ;)
---
Trailer alapján nagyon jó, hálivúd... út etalon van, ehhez tessék tartani magatokat, legalábbis trailer alapján
Mondjuk a filmen szerintem nem fogunk ilyen elb@szott épitési stilust látni, mint a játékban hogy 2 pöcköt benyomni, 4 fogantyút eltolni, 3 tekerentyűt elforgatni, falra felmászni, ott póznát elkapni, átlendülni a másik póznára, majd az egyik oszlopra, ott meghúzni 1 szövet izét h lenyíljon 1 csapóajtó, arra át, onnan át a párkány szélére majd (mindezt persze időre)... ééés már át is jutottál a nappaliból a hálószobába :D -
kringo #8 Nem is azt mondta. Három rész összesűrítve egyé. Így írta. -
Loverman #7 lol ez egyáltalán nem a harmadik rész egy az egyben ... -
#6 amint látszik ez a 3 az egyben, szóval ez az ominózus jelenet szerintem majdnem 100% hogy nem lesz benne! -
#5 Azt meg minek? Nem látsz eleget itthon?
kringo: Ugyanerre gondoltam én is, bár Gyllenhaal-t én már megszoktam. Remélem az ominózus jelenet benne lesz a SoT-ból amikor a csaj épp lezuhanni készül és csak a herceg tartja őt a pengét markolva. Aki játszott vele tudja miről beszélek. Na én ott érzékenyültem el..majdnem, férfi létemre.:) -
opeca #4 Nem rossz, de egy kicsit barnább bőrű szép szál legényt is keríthettek volna főszereplőnek. -
#3 Lehet, hogy szg-es játékból is lehet jó filmet csinálni? Van remény!
Amúgy féltem, hogy a kulcsfontosságú "parkour" jeleneteket ki hagyják, mert az előző nyúlfarknyi betekintőben egyet sem mutattak. -
#2 Várós! :D -
kringo #1 Már gyerkőc koromban toltam a leg-legelső persiat, mikor még csak fel alá szaladgált pizsamában. Milliószor túlvittem az összes létező részt. Nekem ez minden idők legjobb játék sorozata. És a trailer alapján nagyon is közel áll hozzá. A trailerbe nem csalódtam, remélem a filmbe sem fogok. Egyedül Gyllenhaal tenyérbemászó képe nagyon zavar.