305
Helyek, amiket jobb ha elkerülünk este. Terek, utcák, aluljárók, bandák, rosszarcok feltűnési helyei.
-
mate317 #65 vagy az kapjon jelszót, aki előtte megírja, hogy mit akar bejelölni és miért. -
#64 Koncertek után gyakran gyalogolok,néha 5 kilométert is persze piásan,akkor már minden mindegy. Legutóbb az Ajtósi Dürertől -> Rákospalotáig.Az a lényeg a forgalmasabb utak, benzinkutak mellett kell haladni, kerülni az aluljárókat, szűk utcákat.A Nyugati aluljáró dolgot nem értem, ott mindig van Yard nem? -
#63 Egy normális honlap kell térképpel és fórummal, na meg jó pár moderátorral akik a gárdista mentalitású és jellegű hozzászólásokat likvidálja mielőtt rasszista jelzőt kap az oldal meg egyebek..
De amúgy meg.. az ember bárhol közlekedik mindig nézzen a háta mögé és főként maga elé messzire, akkor nincs gond. Na meg hajnalban ne járkáljuk szóbeszéd szerint is veszélyes helyekre sétálni. -
#62 :DDD nem frenkizés volt :) -
n3whous3 #61 szerintem felesleges, mert végigolvasni senkinek nincs kedve ilyeneket, a térképes fórum lenne a legjobb megoldás -
n3whous3 #60 na most ne frenkizz a waveeddel :D sztem kb 1000 embernek van itthon regje rá eddig... :D -
#59 egyébként szar szemét rasszisták vagyok, nincs cigánybűnözés, ezek a bandák csak dolgozni szeretnének, és ez tőlük egy segélykiáltás...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!aki nem értené, wikin nézzen utána a szarkazmusnak :D -
#58 twitter? valaki? :D -
andersh #57 nem csak az, hanem h rövid ü-vel írtad :D -
#56 ha kell nyitok neki wave-et is :DDD -
andersh #55 meg youtube stb -
andersh #54 ja és API is legyen hozzá mint facebook-hoz meg twitterhez :D -
mate317 #53 Meg tudod ilyen rendszerbe csinálni? Király lenne! -
#52 Az a legnagyobb probléma, hogy egy betűvel többet írtam. Taps. -
andersh #51 Tavaszmező utca -
#50 most működik, perfektül :) -
n3whous3 #49 ezért kéne úgy az oldalt is majd megcsinálni, hogy mindenki szavazhatna adott területekre, hogy "igen úgy gondolom ez rossz hely", versus lenne olyan, aki azt mondhatja, hogy "á ez nem durva", így látnánk, hogy hol van rosszabb helyzet
sőt ami még emelné a szintet az az, hogy a felhasználó valamilyen kategóriába besorolná magát (fiatal lány, vén tata, stb) és valahogy eszerint is fel lenne tüntetve, hogy kiknek mennyire... :D -
andersh #48 dűlő
a szőlő se szöllő -
#47 De csak önbizalom, és gázpisztoly társaságában, mióta elszaporodtak az ork támadások azóta van nekem is gázpisztolyom betárazva a hónom alatt.. fasznak se kell a gond főleg a 8 kerületben. Itt is 20 évig nem volt semmi, csak bizniszelgettek, most meg eltűntek a muzsikosok aztán megjelentek az ilyen tenyeres talpas slagotarjáni bandák kb akik 10-16 év közöttiek de terrorizálni akarnak mindenkit. -
n3whous3 #46 na most remélem jó lesz -
#45 A végén úgyis az jön majd ki, hogy nem is szabad kimozdulni. -
#44 Azért szánalmas az, hogy már ilyen térképet is csinálni kell vagy legalább figyelni az embereknek, köszönjük Magyarország. -
#43 Boráros tér és annak környéke, Csepelen szabó telep, szent imre tér (meglepő pedig ott rendőrség is van), 8 kerület pedig hm, blaha, keleti, üllői közötti terület végig. Az összes pesti aluljáró.. Széna tér, mechwart liget, nyugati pu. jászaitól az első 2 villamosmegálló végig fura, népliget, városliget, gellérthegy esténként. Mivel saját lakhelyből indulok ki így a 8 kerületben Déri Miksa utca, József utca, Népszinház utca, teleki tér, blaha lujza tér, nagyfuvaros illetve kisfuvaros utca, auróra utca, tavaszmező utca, mátyás tér.. ezeket sem tanácsos látogatni "külsősöknek".
Hirtelen ennyi, de tucatjával lehetne még írni azokat a helyeket ahol tömérdek ork van, pl békásmegyer, kaszásdüllő.. -
#42 igen, pontosan így gondoltam:) -
#41 nem, valami nem okés vele...
de ha majd működni fog, akkor mehet a bannerba :D
-
n3whous3 #40 neked látszik?
én azóta megnéztem biztonság kedvéért és nem jött be a lista -
#39 térkép link akár mehetne bannerba is
+fav btw -
n3whous3 #38 és akk kb hogy képzeled el, képekkel meg hír linkekkel meg szöveggel hozzáfűzhető lenne mindenféle bejelölgetés, amiket regisztrált felhasználók művelnének?
ajánlom még azt, hogy wikipediához hasonlóan valahogy revertelhető meg szűrhető/felügyelhető legyen az egész menet, akár pl meghívhatós regisztrációs legyen az oldal (egy ideig nyílt reg) és akkor nem fogják hülyeségekkel , (akár direkt történő baszogatásokkal) elbaszni az adatbázist -
#37 ne nekem mondjátok, mate317 találta ki, csak kicsit továbbgondoltuk:) -
#36 nem lenne hülyeség.
szeged kistesco kapásból jelölést kapna...
utálom azt, hogy vannak olyan helyek, ahova véletlenül sem engedném el az asszonykámat pl. sötétedés után :| -
#35 már rajta vagyok, holnap veszem domaint -
#34 nagyon jó 5let -
n3whous3 #33 na ez meg kurvára nem működik :D -
n3whous3 #32 na az még faszásabb lenne -
n3whous3 #31 doktor ötker :D -
#30 Esetleg ha érdekel valakit akkor én csinálnék szívesen egy balheterkep.hu oldalt, ami szintén ilyen google maps alapú és hozzászólásokkal, esetleg fényképekkel/videókkal együtt beleletne jelölni a dolgokat, nem csak Bp-n. -
mate317 #29 Egy kis érdekesség, a doktor ötker meglepő.
-
mate317 #28 #22: nekem is ez volt az elképzelésem, köszi a segítséget
#20: persze nem egy rossz hely, de mégis történtek ott balhék, amiken én is meglepődtem.
-
n3whous3 #27 na itt a térkép, ha van rá igény és nem rondít bele senki, akkor megoszthatom közösen szerkeszthetővé -
cargame #26 Lassan mar sehol sem biztonsagos, mivel mindig osszefuthatsz ezekkel a bajkeresokkel...