Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és 300al akarom bevenni a kanyarokat a falnak csapódva, szabadon mászkálni egy nyílt városban, lökdösõni és tárgyakat kikerülni vagy összetörni. ennyi!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
-- http://www.heidoc.net/
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Erre kell a gpu-s rásegítés, mert kurva bonyolult számításokat igényel 😄D
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
még mindig vmi nfs4-re várok csicsa tájakkal, zsírkenyér hangulattal, ribancok, niggerek, meg mûmájerkodás nélkül, éveken át tartó addon áradattal^^ itt rohadjak meg, ha nem vennék belõle legalább egyet😄
Mondjuk Underground 2 címen? 😊😊
Csak egy dolgot nem adnak. Szabadságot, mint ahogy a HotPursuit 2, illetve a Most Wantedban volt. Csupa kötött pálya van, nem ezért szerettük meg szerintem.
Érdekes és poénos cikkeim: http://kovacsjanos.com
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
A másik meg hogy csináltak egy totál nem NFS játékot és úgy próbálják eladni hogy újítás...
én csak boxon próbáltam ki, saturnban, de a következõket tapasztaltam:
1000 lóerõs bugatti veyron: jön a kanyar, lassít a gép, kormány tövig balra, faszán íven beveszem, teligáz, mintha sínen menne... pedig csúsztatni akartam egy kicsit...
hátmondom ez vicc, ki kell kapcsolni mindent, mert új nagyobb élvezet.. kikapcsoltam mindent, hát úgy már nehezebb volt, de gyönyörû erõcsúszásokat lehet vele produkálni, annyi szépséghibával, hogy egy 2 fokos kanyarban is keresztbe csúszik... EZ az a bizonyos F I Z I K A ? 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az nfs shitnél (megint) azt hazudták olyasmi lesz mint egy régebbi (konkrétan fizikában a porsche unleashed), de ahogy az ea-tól várható volt, megint hazudtak a gecik.
Volt szerencsétlenségem kipróbálni egy eredeti darabot a megjelenéskor(szerencsére nem az enyém volt), egy híg fos most is. Az autókkal olyat lehet játszani mint az "ahová lépek szörny terem" címû filmben, itt az autók alatt átmenve lehet elõzni 😄
A kocsi igen idiótán mozog, élethûségtõl nagyon távol áll.
Ha kikapcsolod a segítségeket, akkor is ha nem a gép szerinti legjobb íven mész, nem ad pontot (kreativitást, saját pályaívet így kizárva).
Egy bugos rakás szar. Egyik gépen jól megy, egy másik, sokszor jóval gyorsabb gépen meg jó szarul, magyarázat nincs 😊
Unalmas, se rendõr, se utcai illegális verseny, SEMMI ami az nfs-t nfssé teszi.
Nálam kiérdemelte az NFS: Shit nevet.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
az olyan, aki egész nap játszik? Hát igen, úgy tényleg nem nehéz hamar végigvinni <#smile>#smile>
Mondjuk nem értem, miért olyan jó, ha valamit kurvahamar végigviszel.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
Szerintem leszedem. Sok hasznát eddig sem vettem. A múltkor volt valami trójai fertõzésem, amit a Spybot egybõl kiszúrt, az AVG meg simán elment mellette.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A kocsik hangjai ahogy túráztatják a motort eléggé gagyi.(lehet hogy csak nálam valami hardveres probléma miatt)
\"Itt tavaszi-tekercs, hallasz?..\"
Egy két dolog amit még hozzátennék a cikkhez:
- A fizika teljes hiánya elég erõs kifejezés, igazából nagyon is jó a fizika, csak sajnos van egy két dolog ami kicsit bénára sikerült. Ilyen pl. hogyha hátulról megtolsz egy kocsit, az hajlamos egyszerûen felkúszni a kocsidra és átrepülni fölötted 😄 Egyébként kb ennyi.
- A nehézséget meg az irányítást tessék valami komolyabb szintre tolni ha megfelelõ élményre vágyik az ember, én csak egy minimál kormányrásegítést állítottam be aztán ennyi.
- Hogy minek kellett drift versenyeket rakni ebbe a játékba azt nem értem... Nem is illenek ide, és még szarok is.
- Ami nekem nem jön be annyira, az az agresszív vezetési stílus pontozása. Az életben ilyen nincs, hogy egyes pilóták verseny közben a másik megpörgetésére, kicsúsztatására menjenek rá. Még szerencse hogy az MI sosem erre nyomul és tisztán korrekten versenyzik. Csak alapból nem értem miért kell ezt még pontozni is, a valódi versenyeket ilyesmiért csúnya büntik járnának...
Egyébként a cikkhez illett volna olyan képeket beszúrni amik max grafikai beállítások mellett készültek. Ezek sem rosszak de sokkal szebb, jobban elkapott shotokat simán lehetne csinálni
Szóval ez a legjobb NFS eddig véleményem szerint. 😊
Valakinek valami ötlete?
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
egyébként meg lehet tanulni jól vezetni klaviatúrával is 😊
gépigény meg szerintem egyáltalán nem olyan nagy. Laptopomon elment, igaz nem a legdurvább beállításokkal 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
pont ez az, ami miatt a porsche unleashed óta nekem se tetszett egy nfs sem.
Kormánnyal játszok rég óta. A GRID vagy a TDUnlimited sokkal jobb. Ajánlom mindenkinek.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P