47
  • Atkamon
    Hát én pont azért fogom moziban megnézni mert nagyon látványos... Én az oylan filmekkel vagyok úgy mint te, amelyikekben az érzelmek meg a sztori a lényeg... minek nézzem meg olyan nagy vásznon... de egy ilyen extra látványos film viszont többet ad moziban, mert arra lett kitalálva.
  • Hornymut
    A Holdhercegnőt már láttam, szerintem itthon is bukni fog, de remélem tévedek. Nekem tetszett, bár nem az a tipikus CGI orgiás fantasy film ami manapság a divat, hanem egy igazi mese.
    A többit majd meglátjuk :-)
  • morden
    uh utánnaolvastam, a kommentek stílusából ítélve a barátok közt generációnak szól ez a filmművészeti remek :D
  • morden
    Alkonyatról mit lehet tudni? Valami vámpíros farkesemberes ennyi ragadt meg pedig rendesen böngészem a filminfókat. utánna is nézek googléban
  • kalapos01
    Nem köntörfalazok, meg fogom nézni, de csak DVD-n. Előre lehet tudni, hogy tipikus Emmerich-marhaság lesz, amiért vétek mozis pénzt kiadni. Az előzetesből meg láthattam, hogy milyen látványos lesz. Azt még egyszer nagyobb vásznon minek nézzem meg?

De azért látszik, hogy Hollywood rabjai vagyunk: 50% a 2012-t akarja látni.
  • danesz234
    Hát a 2012-nek már maga a trailere is beszarás. Én csak tátottam a szájam mikor megláttam. Én tuti hogy meg fogom nézni amint mozikba kerül.
  • IMYke2.0.0.0
    "Alkonyat 2": - elsőt is nehezen tudtam végigküzdeni, csak a mellettem ülő miatt tettem.
    "2012" érdekel - látvány miatt
    "Az informátor" - Matt Damon talán villant.