47
-
#7 Hát én pont azért fogom moziban megnézni mert nagyon látványos... Én az oylan filmekkel vagyok úgy mint te, amelyikekben az érzelmek meg a sztori a lényeg... minek nézzem meg olyan nagy vásznon... de egy ilyen extra látványos film viszont többet ad moziban, mert arra lett kitalálva. -
#6 A Holdhercegnőt már láttam, szerintem itthon is bukni fog, de remélem tévedek. Nekem tetszett, bár nem az a tipikus CGI orgiás fantasy film ami manapság a divat, hanem egy igazi mese.
A többit majd meglátjuk :-) -
morden #5 uh utánnaolvastam, a kommentek stílusából ítélve a barátok közt generációnak szól ez a filmművészeti remek :D -
morden #4 Alkonyatról mit lehet tudni? Valami vámpíros farkesemberes ennyi ragadt meg pedig rendesen böngészem a filminfókat. utánna is nézek googléban -
kalapos01 #3 Nem köntörfalazok, meg fogom nézni, de csak DVD-n. Előre lehet tudni, hogy tipikus Emmerich-marhaság lesz, amiért vétek mozis pénzt kiadni. Az előzetesből meg láthattam, hogy milyen látványos lesz. Azt még egyszer nagyobb vásznon minek nézzem meg?
De azért látszik, hogy Hollywood rabjai vagyunk: 50% a 2012-t akarja látni. -
danesz234 #2 Hát a 2012-nek már maga a trailere is beszarás. Én csak tátottam a szájam mikor megláttam. Én tuti hogy meg fogom nézni amint mozikba kerül. -
#1 "Alkonyat 2": - elsőt is nehezen tudtam végigküzdeni, csak a mellettem ülő miatt tettem.
"2012" érdekel - látvány miatt
"Az informátor" - Matt Damon talán villant.