Novemberben csak aludni járunk haza a moziból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze ok, ezek az igazi közönségfilmek, mivel a látvány, hangeffektek mind a topon vannak, korhatár nélküliek (mehet az egész család) és általában szórakoztató (mondjuk ami valóban történik a Földdel, az nem annyira, persze az senkit nem is érdekel).
A Zombieland jó hogy nem tipikus mészárszék mozi lett, szerintem van már olyanból elég (pl. Holtak hajnala, Holtak Földje - mind a remake-ek, mind az eredetiek igen jól sikerültek és alapmûveknek számítanak a kategóriában).
A Twilight is vicc sajnos, a 12-16 éves korosztály körében elért óriási sikerei miatt viszont természetes volt a folytatás, még jó pár rész várható.
Az elõzetes vélemények szerint Verebes fiának filmje eléggé a látványra ment rá, a sztori sajnos zavaros marad, de ettõl függetlenül talán érdemes megnézni.
A Karácsonyi Ének a másik nagy közönségfilm, mivel egyrészt ugyebár a témába vág (közeledik a Karácsony - bár napjaink egyre inkább ateista szemléletû világában nem tudni meddig lesz ez még így), másrészt animációs (ez mondjuk már nem nagy kunszt, a mainstream mozifilmek egy elég jelenetõs része ma már animációs). Tuti siker.
3+1 sikerfilm, 1 magyar produkció. Hmm, azért lesz idõnk "hazajárni aludni". :)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ez azért így, ebben a formában nagyon durva és abszolúte nem indokolt.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
láttam a 2012 trailer-jét is, de õszintén nem tudom, hogy kit izgathat ez még fel...nyilván csak a 2000 után születetteket<#hehe>#hehe>
Ha neked nem kell a 2012, ne vegyél rá jegyet, ne is töltsd le, és kész. Ilyen 1xû.
erre ez a 2012 vezet, a 35ezredik látvány-katasztrófafilm...ejnye, ejnye, nem vagyunk jobbak az amcsiknál.
pedig igényem lenne némi zúzással teli mozifilmre <#violent>#violent><#duhos2>#duhos2>
Egyébként 2012 tutira moziban megnézendõ számomra, hiszen látvány és effekt orgia lesz az egész. Ennyit megér, hogy szórakozzat egy jót. Zombieland szintén moziban, mivel a zombikból sohasem elég. A Holdhercegnõt meg csak azért, mert magyar a rendezõ és a Terabithia c. filmje nagyon tetszett, függetlenül attól, hogy mást vártam Én is :)
Alkonyat: <#wilting>#wilting><#levele>#levele><#hehe>#hehe>
Decemberben meg egyértelmûen az Avatar lesz a favoritom, megyek is le Pécsre, hogy 3d-ben láthassam.
Ez miez a film?
Viszont a Paranormal Activity-t biztos nem fogom moziban megnézni. Túl van hypolva a film, sokan akik látták csalódtak benne...
aha...hát,persze...hihetõ volt
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Elvileg Nov 6. a premierje!
Lehet, hogy nem nálunk.
Csak mert az szemben ezekkel a limonádékkal valós történeten alapul, igaz sokkal fantasztitkusabb, mint pl. az északamaerikai krízisfilmek hosszú sorát gyarapító 2012.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Afrika: néger csákó ül a sátor elött nagy hassal.Éhezik.Ugyanez 1 óra múlva.Aztán 12 óra múlva.Egy nap múlva elmajszol egy magot.Majd kezdõdik az egész elölrõl.
2012:Özönvíz, meteor zápor, menekülés bazinagy hangeffektek stb. (és még oltatnom sem kell magam minden szar ellen, max egy kis H1N1et nyelek be a szomszéd kolás poharából)
Hááát.Spec Nekem a második izgalmasabbnak tûnik <#beka3>#beka3>
Alkonyat bezzeg világpremier. Dehát ha ez kell a népnek :D
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Mozira most nincs pénzem, majd megszerzem valahonnan...
Bár az ilyen filmek tényleg mozit (hatalmas vásznat) érdemelnek...
Majd megyek moziba ha kapok munkát!
A többit majd meglátjuk :-)
\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"
De azért látszik, hogy Hollywood rabjai vagyunk: 50% a 2012-t akarja látni.
"2012" érdekel - látvány miatt
"Az informátor" - Matt Damon talán villant.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.