Borderlands Armory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Parasite Eve 2, best game EVER!
fotográfik kolomp edisön :D
Minden mást eladok.
Ja és szintén kb. 10 level óta van egy 450-es HP feltöltõs armor. Azóta nem dobott jobba, sõt még hasonlót sem.
fotográfik kolomp edisön :D
How much can you take,before you snap?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
tányleg srácok...mi a különbség ha egy fegyver sebzését nézem: van amikor fix szám van, van amikor egy kisebb szám szorzóval...ugyanúgy kell az értékét számolni mint egy fix sebzésüét?

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Lehet, hogy így elsõ látásra nem tûnik nagy számnak... De a Damage-nál 9X-es szorzó is van...

Parasite Eve 2, best game EVER!
Elõbbi menetben 1 spontán 5lettõl vezérelt spontán join multi során kaptam ezt 1 angol sráctól. Láttam már elég sok érdekes fegyvert, de ez mindent visz! A rakétát elektromosság hajtja és folyamatos villámcsóvát húz maga után kisülésekkel. Baxottul végig tud tarolni 1 egyenes röppályán 😄
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
ezt egy másik ládában találtam,Skag Gully-ban random lehet ez is.szerintem elég jó de még nem próbáltam:
és az utolsót pedig Sledge: Battle For The Badlands küldiben lehet megkapni,Sledge shotgunja szerintem nem olyan jó,de amúgysem használok shotgunokat,csak néha ha nagyon közel van egy erõsebb ellen,de itt egy kép errõl is:

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
ilyen alien fegyók vannak még valamerre?ill a narancs sárga fegyók miért jók?ok hogy kurva ritkák de szarok,mármint amik alapból nálam vannak sokkal jobbak.....
30-ason nekiálltam a (nekem) 2. iylen arénaféle küldetésnek, hát nemmondom izzasztó volt. 😛
Na szóval, esett 2 fegyó, mind2 jó, és nem tudom melyiket használjam. Ti hogy döntenétek?
Annyit még hozzáfûznék, hogy közelre, és táposabb ellenek ellen lesz a cuccos.
egyébként hogyan tudok képet kimenteni a játékból?
How much can you take,before you snap?
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Ezt mindenki megkapja utolsó rész fele Old Havennél? Már 2 ilyet találtam, de ez az egyetlen alien fegyver eddig. Igencsak tekintélyt parancsoló sebzése van, egyetlen gond vele hogy még a rakétánál is lassabb a lövedéke. Pozitívum meg hogy abszolut pontossággal talál, lõszere pedig végtelen, újratöltõdõs. Kb 3-4 lövésre elég 1-es Eridian fegyver szakértelemmel. Nekem már 4es szintû, így már kicsitt többre, meg gyorsabban töltõdik az akksija 😊
semmi.
17 millió persze me amúgyis nem tudom mit kell verni magatokat rá h most van benne 200 fegxver modell és ezek mindig kapnak random szint meg értéket.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer