302
A tizenhét milliós fegyverraktár
-
#222 Borderlands\WillowGame\Localization\INT\gd_globals.INT
ezt:
AttributePresentationTranslation="$NUMBER$ $CONSTRAINT$ $DESCRIPTION$"
erre:
AttributePresentationTranslation=<font size="10">$NUMBER$ $CONSTRAINT$ $DESCRIPTION$</font>
(nálam 10-es méreten van, azt átírhatod más számra) -
Noodlee #221 Aham. Azt hol írtad át? -
#220 font méretet átírtam kisebbre, mert különben némelyik cuccnál nem látszana minden. -
Noodlee #219 Helyesbítés: Nem csak a modokon, hanem mindenen. -
Noodlee #218 Érdekes.
Nálam a modokon max 5 sor fér el, nálad röhögve elfér a 7 sor.
-
#217 kedvedért pár cucc:
-
Richardix #216 na mivan elfogyott a 17 milla fegyver? :P -
Richardix #215 de mondjuk ha nyugivan jó lesz újratöltésnek. -
xxxpaulxxx #214 de walkthrough 2ben már elég gyengusznak tűnik:D -
Richardix #213 ammo regenes fegyó ládából? aah :( -
xxxpaulxxx #212 walkthru 1. utolsó 20 percében találhattam és ládában:D
a főbosst már ezzel aprítottam keményen:) -
Richardix #211 ezt honnan szerezted? ez spéci cucc, nem ládából van gondolom. -
xxxpaulxxx #210
Nagyon lehet vele osztani:D -
Richardix #209 mondjuk ne itt hanem a főtopicban olvass vissza?
mind1 ha már ittvagyok elmondom:
a hostolónak ki kell oldania a játék readme-jében leírt portokat (ha routere van), vagy kikapcsolni a tűzfalat.
akik csatlakoznak azoknak elvileg nem kell, de hát mit veszítesz vele?
Ha nem tudod mégis h kell a porokat kinyitni routerben akkor:
portforward.com -
gyepesjoint #208 visszaolvastam,nem találtam,inkább a fegyókrol vannak HSZ-ek,szóval ha valaki picit felvilágosítana multi ügyben,az nagyon jól esne :)) -
obe #207 minden oldalon, többször ki lett vesezve mit kell csinälni hogy multizhass, olvass vissza -
gyepesjoint #206 aham,értem,magyar szerók vannak-e?? mert én játékon belül csináltam ugyan acc-ot,de mindig timeout-ot dob ki...pedig kirakott 5-6 szerót,de nem tok belépni... -
#205 Igaz -
gyepesjoint #204 hali,ma "megvettem" a gémet,piszkosul jó,a hangulat is hihhetlenül magával ragadó,a kis roboton pedig szarok a röhögéstől :D szal valszeg karácsonyra legálisan is megveszem :D am,oszitárs mondta,hogy ő megbánta,hogy megvette eredetiben,mert törttel is lehet csapatni onlájn :O igaz ez??? -
#203 Nem nem. Az 2 plusz töltény a tárban. Nekem is van egy ilyenem naracs színben, de ezek a gépfegyverek használhatatlanok számomra.
Eddig 2 narancs fegyvert találtam, mindkettő a kukában végezte... -
#202 nem +2 projectile? azaz egy lövéssel három töltényt indítasz útjára? -
#201 Bagoly mondja:) -
#200 mivan vénember, megint háborogsz? :DDD -
Noodlee #199 Ezt megkaptad :P -
#198 Aszongya tata:D -
Richardix #197 nem én modntam h gamehez, csak sztem ebbe télleg hülyeség belekötni.
változik a trend, tata XD -
#196 Csak kukacoskodom. Magyarítást keresel, de angol szavakat használsz, ráadásul magyar toldalékkal. Tudom ez amolyan menő dolog, hogy angolul próbáljuk kifejezni magunkat az anyanyelvünk helyett, ráadásul úgy, hogy nem beszéljük a másik nyelvet. És a "gamehez" még csak jól sem hangzik.
Persze ez csupán személyes szoc.problémám, úgy beszélsz ahogy akarsz, majd kinövöd:) -
Richardix #195 csináld a többi küldetést, ha minden mellékküldetést megcsinálsz, akkor jóval magasabb leszel a questeknél. -
ApPa123 #194 Mert Gondolom ő a game alatt igét értette nem főnév :P am elakadtam van 1 küldetés nagyobb szintű lényeket kell megölnöm az az 1 küldetésem van de nagyon erőse nem tudom őket megölni mit scináljak?? mennyek keressek velem 1 szintűeket és öldököljem őket 1 npaig?? -
Richardix #193 őőő.. szabad a gazda? -
#192 Nem veszem el az örömöt, hagyom, hogy magadtól rájöjj:) -
Richardix #191 game = játék.. akkor most mibe is kellett belekötni? -
#190 A gamehez nem is lesz, viszont a játékhoz készül. -
#189 Nincs. -
ApPa123 #188 Magyarítás még nincs a gamehez??? -
#187 2vel több golyó van a tárban? -
MURopi #186 most esett 1 fegyó aminek ez a megjegyzése: 2 more bullets make all the difference
vajon mit jelenthet? -
xxxpaulxxx #185 köszi:) -
Richardix #184 érdemes paintben levágni a sok szürke részt a cuccos körül mielött feltöltöd. -
Richardix #183 C:\Documents and Settings\USERNAME\Dokumentumok\My Games\Borderlands\WillowGame\ScreenShots