Borderlands Armory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Racism is a weapon of mass destruction!
változik a trend, tata XD
Persze ez csupán személyes szoc.problémám, úgy beszélsz ahogy akarsz, majd kinövöd😊
[merlinw.org]
vajon mit jelenthet?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Parasite Eve 2, best game EVER!
fotográfik kolomp edisön :D
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
A rakétavetõt nincs szívem eladni. 10 szint óta a géppuskával megyek, akármit próbáltam eddig, minden szarabb nála.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Én még mindig azzal a shotgunnal megyek amit lvl26osként és azzal a sniperrel amit lvl29re találtak ki.
Most vagyok playthrough 2-ben és lvl 43as
Jó,hogy ehhez hozzájön a szint és a shotival 5k krit a sniperrel meg 14k.
De akkor is jó lenne ha már jönne valami vérfrissítés ilyen téren.
Ugyanúgy dobja a semmirevaló fegyvereket amiket meg jó pénzért el lehet adni...és ennyi
Eagle: a Scattergunok meg csak bohóckodásnak vannak benne szerintem, csak látszólag sebeznek, de ahhoz el is kell találni. Lõsz vele New Havenbe úgy,hogy a csávó pofája van az egész monitoron és Aridba találod el a claptrap-ot <#violent>#violent><#gun>#gun><#guluszem1>#guluszem1><#gonosz1>#gonosz1>