Borderlands Armory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gfreak
nem +2 projectile? azaz egy lövéssel három töltényt indítasz útjára?

Racism is a weapon of mass destruction!

MerlinW
Bagoly mondja😊

[merlinw.org]

gfreak
mivan vénember, megint háborogsz? 😄DD

Ezt megkaptad 😛

MerlinW
Aszongya tata😄 <#mf1>

[merlinw.org]

nem én modntam h gamehez, csak sztem ebbe télleg hülyeség belekötni.
változik a trend, tata XD
MerlinW
Csak kukacoskodom. Magyarítást keresel, de angol szavakat használsz, ráadásul magyar toldalékkal. Tudom ez amolyan menõ dolog, hogy angolul próbáljuk kifejezni magunkat az anyanyelvünk helyett, ráadásul úgy, hogy nem beszéljük a másik nyelvet. És a "gamehez" még csak jól sem hangzik.

Persze ez csupán személyes szoc.problémám, úgy beszélsz ahogy akarsz, majd kinövöd😊

[merlinw.org]

csináld a többi küldetést, ha minden mellékküldetést megcsinálsz, akkor jóval magasabb leszel a questeknél.
Mert Gondolom õ a game alatt igét értette nem fõnév 😛 am elakadtam van 1 küldetés nagyobb szintû lényeket kell megölnöm az az 1 küldetésem van de nagyon erõse nem tudom õket megölni mit scináljak?? mennyek keressek velem 1 szintûeket és öldököljem õket 1 npaig??

õõõ.. szabad a gazda?
MerlinW
Nem veszem el az örömöt, hagyom, hogy magadtól rájöjj😊

[merlinw.org]

game = játék.. akkor most mibe is kellett belekötni?
MerlinW
A gamehez nem is lesz, viszont a játékhoz készül.

[merlinw.org]

lalakov
Nincs.
Magyarítás még nincs a gamehez???

Fpocok
2vel több golyó van a tárban?

Parasite Eve 2, best game EVER!

most esett 1 fegyó aminek ez a megjegyzése: 2 more bullets make all the difference
vajon mit jelenthet?

köszi😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

érdemes paintben levágni a sok szürke részt a cuccos körül mielött feltöltöd.
C:\Documents and Settings\USERNAME\Dokumentumok\My Games\Borderlands\WillowGame\ScreenShots
Nyomtam egy jobb gom->screenshotot a cuccomra de nem tudom hova menti ilyenkor😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

nekem van egy hasonló csak az olyan 130-160 X7 és 6-os tára van.
Fpocok
A második végigjátszás eleje felé találtam egy hmmm dejó fegyót. Mindjárt a végén vagyok és végig ezt használtam. Hogy miért érdekes? Mert x7 van rajta 😛

Azok a siren-nek jók, van egy skillje ami duplájára növeli a kilõtt cuccok sebességét.

ja én is eladtam minden ilyet....

fotográfik kolomp edisön :D

berlinboy6329
Nekem eddig 1 ilyen fegyóhoz volt szerencsém,egy wave blasterhez.Azon kivül,h rohadt lassan mozog vele,nagy fos.Alig sebez a tölténynél meg még én is gyorsabb vagyok.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

najah, és néha télleg jó dolgokat találni. Pl én találtam egy ládában egy Eridian fegyót, hullámokba lõ de elég erõs, kb 90% h lesz folyamatos shock damage meg iylenek.
gfreak
én sem találtam még semmi említésre méltót, de nagyon kevés idõm van játszani, még csak 16on toporgok a soldieremmel...

Fpocok
Ez egy nagyon jó dolog... mindig amikor meglátok egy fegyveres ládát.... "na mi van benne, na mi lehet benne?" 😛

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Old Havenben vannak kivégzõ falak csomó bandit hullával, az elsõ ilyen falnál lehet felvenni a küldetést

berlinboy6329
Nem tom,csak nekem dob szarul a játék?vhogy nem tetszenek a fegyverek...Kcisit sebeznek, bénák igy 22es szinten.Egyedül az a fegyó jó,amit a Dahl headlandes csávó ad az elején,a távcsõ nélküli puska..N az jóféle,a többi gagyi.Van még egy 2 töltényes sotim,az még elfogadható...Amugy nem nagyon dobál...REvolerból 196os sebbzésûm van,a 2es soti nem tom mennyit sebez,van még egy 40*11es asszem, a távcsõ nélküli,meg egy távcsöves 290es.Az itteniekhez képest vhogy keveslem.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

ez a baj:S pedig néha nagyon jokat dob
teejax, a ládák halálrandom adnak cuccokat, szal amiatt a láda maitt ne erõltesd a questet.
nemtudja valaki, hogy ki adja és mikor azt a küldit ami dahl headlands-ben véfe felé a térkép legszélére kell menni, a textura szélén lemenni, ott van egy kis bódé amit ki kell nyitni és kész a küldi, de bent van egy fegyveresláda ami nekem elsö végigjátszásba egy nagyon erös rocket laucher volt, de 2. végigjátszásba is kéne. köszi
neten csak én 3 haverom közül nagyon akadok:S nemtudjátok h mit kéne cisnáni h ne akadjak? tuti h nem a netem a szar mert 10mb vel szedek le és 90 el kbtel nyomok föl kb. szal sztem valami port baj van vagy vlami hasonlo. ha valaki tudja akkor plz hepl
A bantidavezér (már nem emléxem a nevére) boss shotija is azokat lõ. Csak az azért nem hasznos, mert sorban kilövi egész 6os tárat 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

sosem használtam shotit, de a le van írva világosan, hogy rakétát lõ ki 😄

MerlinW
Enyém is rakétát lõtt. Állatok ellen hatásos alacsony szinten.

[merlinw.org]

gfreak
nekem semmiféle rakétát nem lõtt, de tény hogy nem szór...ezért is cseréltem le ezeket (nekem a shoti közelre kell, soksok skagg ellen 😄 )

Fpocok
Én kipróbáltam és olyat lõ mint a rakéta, szóval nem szórodik a lövedék mint rendesen a shotgunnál, hanem egy rakétát lõ ki, ami lassan mozog, mint a rakéta 😛

gfreak
nem lõ rakétát, egy csomó shotgunra kiírta már ezt, ami kicsit bikábban sebez 😊

Fpocok
ööö

rakétát lõ... de shotgun 😛

offkorzreg
egy kicsit szerkeszthetted volna túl nagyok a képek.amúgy a Crimson Cobra elég jónak tûnik 😊

Fpocok
Én is sok fegyót tartottam meg... pl lvl 9en kiesett egy epik revolver, 250es DMGel. Aztán tegnap odaadtam egy most kezdõ barátomnak, örült neki 😊

Óóóbazmeg.... 😄DDD

A rakétavetõt nincs szívem eladni. 10 szint óta a géppuskával megyek, akármit próbáltam eddig, minden szarabb nála.

Az az ár gecc 😄😄😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Fpocok
Elkezdtem második végigjátszást... aztán benéztem elsõ vendobozba. Nem volt elég pénztem, mert elõtte vettem meg a lõszeres tatyókat... :S

csabarinkoo
Hát lehet 17 millió fegyver van a játékban, de nehéz megtalálni azt, ami jó is..
Én még mindig azzal a shotgunnal megyek amit lvl26osként és azzal a sniperrel amit lvl29re találtak ki.
Most vagyok playthrough 2-ben és lvl 43as
Jó,hogy ehhez hozzájön a szint és a shotival 5k krit a sniperrel meg 14k.
De akkor is jó lenne ha már jönne valami vérfrissítés ilyen téren.
Ugyanúgy dobja a semmirevaló fegyvereket amiket meg jó pénzért el lehet adni...és ennyi

Eagle: a Scattergunok meg csak bohóckodásnak vannak benne szerintem, csak látszólag sebeznek, de ahhoz el is kell találni. Lõsz vele New Havenbe úgy,hogy a csávó pofája van az egész monitoron és Aridba találod el a claptrap-ot <#violent><#gun><#guluszem1><#gonosz1>

gondolom en is hamarosan bövülök, lvl 19 vagyok, egy fegyver slot meg zärolva...az a baj, hogy a kasztom szeint, sniper es pisztoly specialitsa vagyok, cipelek is: 1 revolver + 1 revolver (de ez savas, lvl 25-töl hasznälhatom, de cipelem)..1 ismetlö pisztoly + 2 sniper (egyik acid-os, lvl 25, cipelem)..1 sima shoti, iszonyu sebzesü + 1 elektomos plusz sebzesü shoti (kell, neha eleg egy talälat ebböl) + 1 smg (kell, skagok ellen tömegben legjobb).. + 3 gränätfajta (kell) + 1 pajzs...alig marad hely😞(