RIP SlágerRádió
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát mit mondjak? csodálkozunk ha a fociban bunda van,csodálozunk,hogy a rendõrségen és egyéb helyen mennyire korruptak az emberek
akkor ezen mért lepõdünk meg,hogy két klasszis "együttes" kiesik a "bajnokságból"
az egész rendszer úgy sz**r ahogy van<#szomoru1>#szomoru1>
az hogy egy cégnév váltás után vennének egy új frekvenciát és mûködnének tovább " másik név" rádió néven az miért nem megoldható?
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
majd látogatunk a sitten<#lama>#lama>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Ha a "felmérhetetlen" szó jelentését összekevered a fentivel akkor azt hiszem meg is van a válasz....
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Az összes radiot nem hallgatjak ennyien.
csunya gonosz, biztosan meghamisitott adatok
"A realista azt festi, amit lat.
A szurrealista azt festi, amit érez.
A kommunista azt festi, amit hall."
Lehet valasztani! <#ravasz1>#ravasz1>
"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"
Nem kell ez a hülye szöveg, biztos vagyok benne, hogy pont te vagy az aki végizgulta a bigbrother és gyõzikeshow összes részét, most meg teszed itt a mindent tudó mindeki felett álló értelmiségit...
www.czekoart.hu
All hail the double x!
www.czekoart.hu
erõltetett szar mind, ami az utóbbi idõben jó volt a médiában
az a stand comedy-s srácok szerepeltetése, õk tényleg tehetségesek is.
de ez a boros-bocskor, jáksó, fábri, irigy hónaljmirigy
hetihetes stb. mind egy kaptafa..
a zene meg?...kit érdekel..ugyanaz a 10-15 cd mindkét adón,
gépi selectorral...
jáksó meg hát...le kellett volna vágni a Taigetos-ról
All hail the double x!
hát kb. ugyanolyan gáz mind a négy _D:_Dd
én az egészbe a Balázsékat kedvelem meg a kívánságmûsorokat :-)
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
All hail the double x!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ne csak a médiahisztin siránkozz.
el lehet csak úgy takarítani????
most megy ez a hiszti még két hétig, aztán újult erõvel
és egy kis extra reklámmal újraindul minden
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
az az egy te vagy még mielött örülni kezdenél
www.czekoart.hu
All hail the double x!
Bumerángos vagyok én is és jó lenne, ha mi netesek kitalálnánk valami frappánsat, hogy hogyan lehetne megmenteni a bumerángot!
ezért a két szarért nem kár, bumeráng édesistenem.
hetihetesért is sírni fogtok?
Valaki elmagyarazna, hogy nyerhete meg egy olyan palyazó a palyazatott aki 50% kevesebb bevetelt fog adni! Míg a slager 4.6 MILLIARD ft adott be 2008 ban addig az Fm és a lanchíd radiok csak a 4.6 milliard 43% fogjak csak tudni be fizetni(tenderben meg lehet neézni). Így nem értem hogy ez miért jó? Azon kivül en ha tudntam volna hogy a bevetelböl kell felajanlani és igy megy a verseny akkor en nyugotan 80% ajanlotam volna mert ha bevetelem 100 ft akkor csak 80ft kapnak és ezek szerint ezzel nyernem kellet volna:D