619
RIP SlágerRádió
  • lampard99
    A bumernag SOHA nem volt baloldali vagy jobb oldali vagy liberalis gondolkodasú. Ők úgy viselkedtek a müsorban ahogy mi(normalis emberek). Tény , hogy a Bocsi nem egyszer ált sorban az ego osztasanal de akkor is ők olyat csainltak ami 3.5 MILLIO ember halgatott és szeretett. Miért ne lettek volna hazafiak??? A gyermek étkezetetési allapitványnak milliokat gyüjtötek, rengeteg akciojuk volt ami minket segitett, ha tudtak segitetek mindnekin, de a legultolso akciojuk a kresz het volt ahol a fölösleges tablakat szedetek le. Úgy érzem hogy hazafiság ott kezdödik, hogy ADÓD fizetsz rendesen, Tudod a himnuszt nem csak az elö vesrzsakak tudod a szozatott és örzöd a hagyományainkat! És nem az, hogy a naci zeneket halgatok pl te és olyan embereket szidok akik SEMMI roszat nem tettek elened. Kicsit néz magadba és gondolkoz mielött hülyesegeket írkalsz+ Mint nagy magyar tanuld meg a Hímnuszt! nem árt még mielött itt pampogsz.
  • mrzed001
    Sokat hallgattam a Bumerángot, és szerettem is, de mindig volt egy kis fanyar íz tőle a számban ... túlzottan balra húztak, túl liberálisok voltak (és túl beképzeltek).
    Ha egy kicsikét kevésbé, ha egy kicsit legalább nemzetibbek, hazafisabbak lettek volna, most tömegek tüntetnének a megmentésükért.
    Ami meg is történne ... ha nem éppen ennek ellenkezőjét kérné Bocsi a hallgatóktól ... magyarán lesz ott valami háttéralku, felső ukász, baráti összefonódás vagy valami hasonló.
    Azért kíváncsi leszek, hogy a MAHASZ eladási listáját vezető Hungarica számaiból az újak közül bármelyik fog-e leadni párat?
    Na jó, ez volt a vicc kategória, persze, hogy egyik sem
  • w77d
    persze hogy megyek, ki kell ezeket csinálni, kell a jobbiknak a szavazat! :D
  • BaliBoy
    Ehhez már nem is kell többet hozzátenni! A háttérben szopják egymás f@szát.
    Jó szavazást jövőre annak, aki megy...
  • OliApa
    Szomorú vagyok... Főleg azért, hogy ezután nem lesz évi 50 milla büntetést befizető másik rádiócsatorna.
  • BaliBoy
    Biztos megadták már néhány spammelő oldalnak. :D
  • minigirl
    Aki szivatni akarja az ORTT-t: [email protected] :D
  • Speedway
    kamionba sokszor hallgatom a Danubiust és a Slágert
    kár értük
  • Narxis
  • desigo
    Ez egyébként tökéletes elterelő lépés lehet.
    A népek lázadoznak a két rádió megszűnése miatt miközben sokkal fontosabb dolgokról döntenek a kedves vezetőink saját maguk hasznára.
  • lampard99
    Balról jobbra, fentről le: Gyuricza Péter az MSZP delegáltj, Szalai Annamária volt képviselő a Fidesz delegaltja, Ladvánszky György (MSZP) Tirts Tamás, a KDNP delegáltja.

!WANTED!
  • VvD
    Ez UNDORÍTÓ!
    Akinek nem tetszik az ne hallgassa. Nem kell leszólni szerintem azt, akinek tetszik és ez a szórakozása. És kérem ne jöjjön senki a szánalmas álszenteskedéssel hogy kulturálatlan, stb... aki egy kis agykikapcsolós szórakozást szeretett volna, annak tökéletes volt ez a két rádió.

Leírok egy sztorit. Levált a porc lábamból, muszáj volt kocsival járnom egyetemre. Eléggé bedepresszióztam, mert rossz érzés volt, hogy le vok korlátozva. Bár előtte is ismertem már, akkoriban szoktam rá a bumerángra, mert hihetetlen módon el tudta velem feledtetni a problémákat és meg tudott nevettetni a legnehezebb időszakokban is. Nevetségesnek tűnhet, de nekem naon sokat adtak akkoriban Borosék. Én ezt nézem, és nem építek föl magamban valami elvont absztrakt karótnyelt kulturáltságot, ami nem engedi meg nekem, hogy az obszcénebb poénokon nevessek. Mert ezzel csak szegényebb lennék, sokkal!
  • desigo
    hogy hívják őket?
    jobb alsó gyanúsan ismerős
  • 0Fritz0
    Az jó, már megijedtem, hogy fájni fog az igazság. :)
  • Monoton
    Nagyon humoros.
  • 0Fritz0
    Volt már? :)
  • tmisi
    A legnagyobb baj az, hogy ahol én lakom /falun/, egyedül a Slágert, a Petőfit és a Bartókot lehet fogni elfogadható minőségben (márkás készülékkel is!) és ebből a Sláger volt a leghallgatottabb. Na kiváncsi leszek az új kettőre.
  • passatgt
    1. A nyertesek irreálisan magas árat vállaltak, amit nem lehet kitermelni.
    2. A nyertesek olyan alacsony árat vállaltak, hogy 670 millió kár éri az "adófizetőket"

1. pontban árat kicseréled %-ra, és máris megvan a megoldás
  • Jeti48
    4
  • King of Roads
  • Petka

Ha már így szóba került Voga, akkor már Voga-Turnovszky párost se felejtsük el!
  • lampard99
    Ez a 4 ember szavazta meg hogy a R-D radió megszünjön!
  • lampard99

Ezeket ha látjátok akkor adjatok nekik!!
  • Tinman #316
    Jó sok dumát ideokádtál, de a lényeget nem érted.

Jómagam egyedül vezetek hetente ~2000 km-t. Egyetlen társam ilyenkor a rádió vagy a cd. Utóbbit hamar megunom. Abs. szórakoztat a Bumeráng, lassan már 3 éve.

Ülök az autómban, mennek a végtelen kilóméterek és közben mosolygok, mert szórakoztatnak, elfeledtetik velem, hogy még mennyi teendő van mára és a kilóméterek is elillannak.

És csak ez számít!

Nem kedvelem Borost, Bochkor-t csak egy kicsit... VOGÁT viszont nagyon csípem.

ÉS LESZAROM MENNYIT KERESNEK vagy, hogy ez kinek éri meg... önző módon kizárólag az érdekel, hogy reggel mosolyogjak!

• GhostR1der
    http://hallgatokaradioert.com/tiltakozok.php

NE HAGYJUK, HOGY MEGSZŰNJÖN A SLÁGER RÁDIÓ!
    HA NEM ÉRTESSZ EGYET A DÖNNTÉSSEL ÍRD ALÁ!
  • BaliBoy
    Te mi a fészkes fenéről beszélsz???

Egyre unalmasabbak vagytok a tájékozatlanságotokkal.
    A válaszod: Sales House

Továbbá. Ki nem szarja le, hogy Bochkor egy KERESKEDELMI rádiótól mekkora fizetést kap? Úgy látszik csak te nem. Ha állami cég lenne még érdekelhetne bárkit is. De így. Magasról le van szarva, hogy mennyit keres. Ez csak rá és munkáltatójára tartozik.
  • Rash87
    Köszönjük Emese
  • mflex #312
    Mielőtt bárki torkon szúrná magát vagy eret vágna, mert megszűnt két unalmas rádió, akik csak ismételni tudták önmagukat, kicsit nézzenek mélyebbre is, ha az agytekervényük engedi.
    Sehol nincs az leírva, hogy a sláger vagy a danubius örök sávot kapott volna. A nyílt "népharagra" buzdító levelük is ellentmondásos, akit a legnagyobb "mindentbevállalokszopoknyalokakarrierértapolitikusoknakkurvavagyok" Edina vagyok, a vezérigazgató létére még egy levelet sem tud normálisan megfogalmazni.

1. A nyertesek irreálisan magas árat vállaltak, amit nem lehet kitermelni.

2. A nyertesek olyan alacsony árat vállaltak, hogy 670 millió kár éri az "adófizetőket"

Ez a két állítás, egymástól pár sorra a nyílt levelükben, finoman szólva is jelzi, hogy tesznek ők a demokráciára, meg a sajtószabadságra! Ez részükről (is) csak!!! üzlet, a többi csak parasztvakítás, mert mindenki tudja, hogy EZ az ÜZLET, ebben az országban ilyen és így működik!
    Ez egyébként pont egy olyan "agyamenthazug" duma, amilyeneket a parlamentből szoktunk hallani, csak a sok elkurvult ember, sajnos eddig lát, hogy húúú meg hááá, pedig itt nem arról van szó, hogy a szegény hallgatókkal mi lesz, mert azokat idáig is nagy ívben leszarták, hanem maga az ÜZLET és PÉNZ, ez mind erről szól, érdekli is őket, hogy neked tele van a tököd, mert az nap 5-ször hallottad azt a számot, miközben kapod a folyamatos agymosást, akár hírekben vagy reklámokban "elrejtve", nem nem érdekel senkit, őket csak a befolyt pénz érdekli. Tudja itt valaki, hogy pl"szegény" Bockor mennyit kasszíroz havonta a sok baromságáért, amivel burkoltan tömik az emberek fejét? Akik tudják azok el gondolkodhatnak, akik meg nem, azok 8db számjegyben gondolkozzon, persze, hogy sír a szája, most hirtelen nagyon fontosak lettek a hallgatók, hogy folyamatosan népharagra "butítják", a már így is teljesen hülyének, és a végletekig kisziporkázott szegény magyarokat.
    Nincs ebben semmi meglepő, van kettő frekvencia, amit most majd mások kapnak meg és burkoltan, de ugyanaz fog szólni, holott lehet, hogy még érdekesebb is lesz, nem beszélgetős műsorok lesznek, ezeket csak a sláger találta ki, illetve az egész "család", az már más kérdés, hogy miért csak ez a két frekvencia van.
    Köszönhetően azoknak az embereknek, akiket "mi" juttatunk oda, hogy csak kettő legyen, ha lenne 50, akkor nem volna itt sírás, mindenki nagy ívben leszarná, hogy a sok érdekes rádió mellett megszűnt egy unalmas vagy több csatorna.
    Tetszettek volna gondolkodni a választásokon és nem szarni bele a politikába. Ezek a "politikusok" a mi "gyermekeink". Mi választottuk őket, most akkor együk meg a főztünket, igaz ez csak egy a sok millió moslékból, de ezzel legalább még figyelmet is lehet terelni, hogy a háttérben, más nagyobb moslékokat főzzenek vagy éppen tüntessenek el, baszhatjuk!
  • Zephyr Retiring
    ..gondolom tele vannak már most is anyázó levelekkel, de mint azt már tudjuk:
    döntésük végleges. valszeg jókat röhögnek a leveleken, és már azt fontolgatják,
    hogy ugyanez megcsinálható lehetne-e a két kereskedelmi tévécsatornával is
  • bosco05 #310
    Ez egy elfogult politikai propaganda írás, semmi több. Ez nem vélemény.
  • bosco05 #309
    Sajnálom ezt a két rádiót, és remélem, hogy érvényt szereznek a törvényeknek ebbe a k*rva országban és újra sugározhatnak, DE!!!

Jó lenne, ha minkét adónál összekapnák magukat mert napi 30 számnál nem játszanak le többet és DÖG UNALOM!!! Dobják már ki azt a két három válogatás cd-t és csináljanak változatos műsorokat, mert megy a pofázás, hogy kevés duma változatos zene, aztán nagy szart. 20-30 számuk van és azt pörgetik 5 éve. Szánalom szint. Ilyet én is tudok. Boros-Bocskor, Jani-Balázs műsorok sem viccesek. Meló közbe jó hogy ott el dörmögnek, de olyan poénokat bárki gyárt. Azért mindent bele, vissza mindkét rádiót, csak kéne picit fejlődni fiúk lányok, hölgyek urak, mert ez így nem sok...
  • passatgt
    Amikor korán kellett kelnem, elég sokszor hallgattam a Dumakanyart és/vagy a Bumerángot, hogy ne aludjak el, kár érte

A zenék tényleg szarok voltak
  • Emmegki
    Nagyon örülök hogy bezárják ezt a két hulladék adót.
    Sablon zenék amit állítólag mindenki szeret gyakorlatilag mindenki un. Megrendelt hírek, propaganda nyakonöntve bulvárral, a konzumidiotizmus támogatása felsőfokon.

Majd jön a helyükbe 2 hasonlóan hulladék adó... Az egész magyar média egy hatalmas maffia, hála az ORTT-nek. Miért nem lehet mondjuk 10 frekvenciát kiosztani? Miért csak 2 földi ker.tévét engedélyeztek? Most ne sírjanak hogy pártok így meg úgy, ha tetszett az eddigi felállás. Tehettek volna ellene, oszthatták volna a frekvenciákat, szabályozhatták volna a médiát, hogy kiegyensúlyozott legyen. Most másik színben kapják vissza ugyanazt.
  • bulba
    Egy kis másvélemény.
  • lampard99
    Az a jo hogy a Fidesz és az Mszp mostantol orszagos radioallomasokal bír és mostantol mindenhol tudod halgatni hogy szidjak egymast közben a parlamantben kezenfogva jarkalnak.
  • homeless
    Nekem már lassan az az érzésem, mintha diktatúrában élnénk, meg mintha szándékosan hergelnék az embereket...

A bumerángot meg csak azok tudják értékelni, akik rendszeresen hallgatták. Akik belehallgattak 1-2 adásba vagy Bochkor személye miatt utálják az egészet, azok nem tudják objektíven megítélni. De itt most nem is a bumeráng vagy a sláger vagy a danubius a lényeg hanem az, hogy politikai okokból megszüntették a 2 leghallgatottabb rádiót.
  • R420
    [email protected] ide mehet a panasz az ORTT-nek
  • desigo
    Danubius reggeli műsorát sajnálom
    ezt leszámítva egyik rádió sem fog hiányozni
    végtelenségig ismételt régi számok,félóránként ugyanazok a megvett hírek folyamatosan leadva,reklámok dögivel.Unalmas nagyon

Sajnos az emberek ezeket hallgatták országszerte mert nem volt más választás.max bartók,petőfi esetleg helyi kis rádiók

Kellene vagy 30 rádióadó országosan aztán nem lenne egyből ez a sírás...

ORTT-től meg mire kellene számítani?Pont ugyanolyan szemét banda mint a vezetőink.
  • Daffit
    Emberek! Ebből az esetből is látszik, hogy Magyarországon virágzik a korrupció és (sajnos) az értelmetlen döntések, amik csak kevés embernek jók, de a többi le van sz*rva.

Ajánlom Orwell: Állatfarm-ját:
    "Tizenkét hang üvöltözött dühösen, és a hangok mind teljesen egyformák voltak. Most már nem volt kérdéses, hogy mi történt a disznók arcával. Az állatok a diszókról az Emberekre az Emberekről a disznókra, aztán a disznókról megint az Emberekre néztek, és már nem tudták megmondani, melyik az Ember, és melyik a disznó."
  • BaliBoy
    Itt!