619
RIP SlágerRádió
-
#459 -
#458 RIP -
ldavid #457 vége... -
Bullitt #456 Csodálatos...legalább ici picit lennének objektívek, de indexesektől mit várok... -
ldavid #455 comment.blog.hu-t nézegessétek -
#454 nah a programigazgató megbeszélést tart..... -
#453 :( Utálom, mint a szart! -
#452 már csak 1,5 óra :S:S -
#451 lassan de biztosan leválnak az országos frekvenciákról:( -
baca01 #450 Kell a ráknak neo fm, a petőfit se szeretem. Néha jó kicsit hallgatni, de fél óra után már idegesítenek azok a zenék. -
#449 azt olvastam, hogy olyan lesz, mint a petőfi rádió a neo fm. hasonló zenéket játszik majd, stb. petőfin kevé sa duma, inkább zene, meg normálisan, és pontosan (!) hírek, illetve egykétszer van valami beszélgetős műsor, akkor is interjúk, vagy egyéb műsorok. látom a kté új csatornán tele lesz dumálós musorral, amit kit érdekel.
még talán a class fm-nek adok esélyt, belőle lehet még jó. mer szinte marad ugyanaz, mint a danubius:D de a neofm, sztem nagyon csúnyát fog bukni :) -
#448 Érdemes elolvasni milyen műsor struktúrája a két új adónak. Így nagyon hamar be fognak bukni. -
ZsirosKenyer #447 http://index.hu/kultur/media/2009/11/18/ganxsta_valtja_bochkorekat/ -
#446 Ha a Roxy kárán folytatódik akkor kb dögöljenek meg...
legkomolyabb kereskedelmi csatorna vegyenek maguknak frekvenciát vagy váltsanak nevet -
#445 Ez most csak vicc, ugye? -
#444 Rá kell állni a digitális sugárzásra és az ilyen problémák egyik pillanatról a másikra megszűnnek. -
ZsirosKenyer #443 Boros és Bochkor helyett Ganysta Zoli + Winkler & Bazsó.
azt hiszem jól jártunk az ORTT döntésével :D -
#442 hát én se ráadásul én elég sokat utazok, bár tök mind1, mert csak reggel szoktm a slágert hallgatni:D nem zavar ha van, de zavarni fog ha nem lesz -
#441 Fasza! Sokra megyek mindkettővel. :(
Se nem lakok Pest környékén, se nem húzok magammal LAN-t, WiFi teret utazás közben. -
#440 Szerintem csak Pest és környékén. De most olvastam máshol, hogy még egyáltalán nem biztos.
Mindenesetre nem marad más mint, hogy helyi frekvenciákat vásárolnak vagy bérelnek.
Na meg a neten - állítólag - folyamatosan maradnak. -
#439 És az milyen lefedettséggel rendelkezik?
Hol érhető el? -
#438 Megmenekült a Sláger -
#437 éjfélkor -
#436 mikor lesz vége? éjfélkor, vagy holnpa hajnalba? -
#435 Ja, oké. Köszi! -
#434 ez a mai adás, de ott van jobb oldalt a naptár ha korábbi adásokat is meg akarsz hallgatni -
#433 fent van az egész, csak a reklámok és zenék vannak kivágva
minden bekezdés alatt ott van egy fülhallgató ha hallgatni akarod, de le is töltheted a letöltés gombbal -
#432 De ott hol? Ott van olyan, hogy egyben vagy az a 4 órás műsor?
Mert én csak részleteket találtam. -
#431 bumeráng.hu -
#430 A bumeráng korábbi adásait honnan tudom letölteni?
Mert ugye holnap lesz az utolsó, de nem tudom élőben hallgatni és le szeretném majd tölteni. -
lampard99 #429 ha magyar lennél biztos jol menne a magyar helyes irás -
piamania #428 Hát azért látom a gépelés,helyesírás nem az erősséged.Ülj le egyes. -
#427 nem a slágeren kezdték ám... -
lampard99 #426 Lehet az lehet hogy nem ki hogy nezi egy bitos ő még élhet a szolas szabadsagal! És szeretnék egyszer és mindekora leszögezni, hogy POLITIKAI döntés született, nem gazdasagi így hiab szid barkit is ami megtörtent megtörtent. És most remélem milliok értenek ezzel egyet: Az az az utobbi napokban felmerült pletyka ami azt hangoztatja hogy a bumerang az uj 2 csatorna egyiken foyltatja. Nos részemröl akkor a bumernag is megszünik, mert akkor ök is behodoltak a kis királyokna :S és akkor megszünik amiert szertem szeretük öket. -
#425 Az indextől mást nem is váratnánk... -
#424 Érdekes cikk.
De hányni tudok az írótól. Egyszer végre az emberek pártfüggetlenül állnak ki valami MELLETT!!!!!!!!. Ez a f@sz, meg becsmérli őket.... -
lampard99 #423 a cikröl pedig vao. De az emberek töbsegét a bumerang és a piritos erdekli pl engem is es azon kivül mit csinalnak leszarom, és hogy kiderült hogy folytatjak így nem is hözöngünk anyian már -
xxxpaulxxx #422 a 2 hírt összevetve: Mind2 rádiónál ugyan az lesz, csak más néven, erre rájönnek az eddigi műsorvezetők és átmennek ők is hozzájuk
plusz meg rohadtul nem lenne más munkájuk... -
#421 Ennyit erről. :)
http://birkanep.blog.hu/2009/11/05/a_megkergult_birka_radioja -
xxxpaulxxx #420 "Tegnap már megírta a Blikk..."