109
de fiúk esetében - miért nincs nálunk?
-
Retsu #109 Hehh, ez igen... sajnos egyébként nem csak az emo divatlányok buknak az ilyenekre, hanem kb. ahogy mondtad a 20-25 alattiak nagyrésze. Személyes megfigyelés, unokahúgom is 1 iyenbe van beleesve(mondjuk vmennyire mentségére szolhat hogy ő még csak 15), nade akkor is. Ez van, ez a trend, nekunk igazi férfiaknak csak annyi a dolgunk hogy kivárjuk míg ez a divathullám lecseng. Aztán ezek legfeljebb majd egymást boldogíthatják minden értelemben XD -
#108 Így jobban látszik talán -
#107 [URL=http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://i42.tinypic.com/cl55s.jpg&imgrefurl=http://www.myspace.com/diseasedvets&usg=__X41jjNKf0wQurYLmSPXZnaQtqDo=&h=457&w=343&sz=20&hl=hu&start=4&tbnid=BTH9CHwMQEfFcM:&tbnh=128&tbnw=96&prev=/images%3Fq%3DHomo-emo%26gbv%3D2%26hl%3Dhu%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:hu:official%26sa%3DG]Tessék,akkor itt van egy tökéletesen szőrtelen "kisaranyos"döntse el mindenki férfias-e vagy sem.Serdülő emo divatlányoknak talán bejön az ilyen de biztos vagyok abban hogy a 25 feletti nők nagyobb részének nem tetszik.Abban még biztosabb vagyok hogy a férfiak(25 felett) többsége itthon nem szeretne ílyen stílust felvenni.Mert ez egyértelműen buzis stílus dehát nekem mindegy:ahogy érzed[/URL] -
Narusco #106 hát, én ahány lánnyal beszéltem, mindenki a szőrtelen testrészeket preferálta, de ahogy érzed (jo nem hasra gondolok) -
#105 Bred=Brad természetesen. -
#104 Az igaz hogy a selyemfiúalkat talán nem a megfelelő kifejezés volt,mert attól ha valaki az attól még nyugodtan lehet férfias valóban.Azokra gondoltam akik olyan kis "aranyosak" hogy nőiesen pipiskedve viselkednek,nyegléskednek és tökéletesen szőrtelenek.A divatszakma meg olykor eléggé felkarolta ezt a dolgot,sokszor látni már-már lányos jellegű modelleket képeken is és ezeket szép férfiként mutatják be.Azért a legtöbb csaj-a jelek szerint mégis a markáns férfikaraktereket tartja vonzónak.Pl Richard Gere,Bred Pitt meg a köreikben legnépszerűbb férfiszínészek is mind férfias karakterek.Tehát nem embereket hanem csak egyes divatirányzatokat szóltam le alább. -
Balazs1986 #103 Na csak legyen időm válaszolni ...
Elhangzott pár érdekes gondolat, remélem tudok rá válaszolni, még ha kicsit más szemszögből is.
"aki viszont férfiatlan jellegű."
------ hát ne is haragudj, ezt sok férfi kikérné magának azért.
Igen Retsu, itt rengeteg kérdés elakadt annál a pontnál, hogy "kész, vége, TABU, innentől pedig itt ne papoljunk holmi észérvekről", sajnos ez magy me itt.
Na de én azért fogok, mert kiakasztott pár ember látásmódja, majd hétévégén ... -
#102 Nem is mondtam, hogy modell...mint akik itt magukról állítják, ugye Balazs1986? -
Retsu #101 poénnak nem rossz, de azért azt nem árt tisztázni hogy 1 ilyen tehetségtelen, ráadásul ronda köcsögnek, aki itt "kitárulkozik", kb. annyi köze van a modellkedéshez, mint tyúknak az ABChez -
#100 ÉS TÉK IS RÁADÁSUL! -
#99 Nesze, ezt most találtam a "Humoros-Aranyosban" neked:
-
#98 Vannak férfimodellek is,megpróbálkozhat vele aki akar nyilván ahogy a nők.Csakhogy a férfi "szépsége" nem korlátozódik annyira a külső látható jegyekhez,úgyértve hogy a férfias jelleg általában vonzóbb a nőknek mint egy szép(?) selyemfiúalkat aki viszont férfiatlan jellegű.Egy nő esetében viszont a külső jegyek keltenek vonzalmat elsősorban szerintem.A női szépség inkább a külsőben van-legalábbis esetükben döntőbb a külső.Férfi modellekre azért sincs akkora igény mert régi tapasztalat(nyugaton is így van)hogy a legtöbb dolgot nőkkel lehet eladni,a figyelmet a nők tudják jobban felkelteni általában.Egy szép női modellt maguk a nők is meg szoktak csodálni amúgy. -
#97 Az esélyegyenlőségnek is van egy egészséges határa, nem kellene mindenre kibővíteni. -
Retsu #96 Aha, világos... Nem hinném hogy a 2őt 1 napon lehet említeni, más műfaj. Azért mindenesetre érdekes, hogy a nőknél természetes h ilyennel, vagyis a testukkel(nem kell félreérteni) keresik a kenyeret, de ha férfirol van szo, vhogy ez még mindig tabu. Ha már esélyegyenlőség van, akkor legyen ebben is, ne csak azokban a kérdésekben, ami a "hölgyek"nek kedvez, ez az én véleményem. -
#95 :D:D:D -
#94 -
#93 Férfi szinkronúszás mé nincs? Na ezé nincs annyi férfimodell... -
Retsu #92 Igen, így van. A probléma abban van, hogy bár régebben is megvolt ez a jelenség-már az okorban is-ennyire keményen sose reklámozták magukat, mint most. Milyen veszélyeket rejt ez magában? Nézzuk csak: "trendi" annak lenni->a lakosság arányait tekintve viszonylag többen lesznek->a következő generácionál még ennél is "természetesebb" lesz... a végét a fantáziátokra bízom. Én is toleráns vagyok bizonyos mértékig, de gátat kell szabni az elterjedésének.
Nade a témára visszatérve volt már szo arrol, hogy nem túl elterjedt a férfimodellkedés. Nyilván ennek megvannak az okai, de szerintem a baj az, hogy eleve kevés ugynökség dolgozik férfival, az elit meg azt uzeni, hogy csak a tipikus vékony, metro srácoknak van esélyuk komolyabb eredményekre. Félreértés ne essék, nem azt mondom hogy 1 tunya, edzetlen emberke álljon modellt, de ahogy a nőknél is, a másik oldalon is el kellene már fogadni hogy többféle típus létezik! -
#91 Itt a link az elferdült hajlam genetikai okairól:link -
#90 A homoszex az egy születési rendellenesség.Ennél fogva szerintem mindkét oldal túlreagálja ezt a dolgot,de hogy ez egyáltalán közüggyé és témává válhatott azért a nyugati liberalizmus szerintem a felelős.Ilyen rendellenességgel mindíg is születtek emberek és szerintem addig amíg maguk közt intim módon élték/élik sajátos életüket addig nincs gond ezzel.(régebben sem volt ez téma).De amikor kitalálják azt hogy erre a rendellenességre büszkének is kell lenni,valamint normális vonzalomnak akarják beállítani ezt az elferdülést akkor hördül fel a társadalom-ilyen szempontból egészséges fele. -
D00M #89 "És kérlek szépen, hol látod itt az ellentmondást? Miből gondolod, hogy én nem vagyok férfi? Gondolom, nekem szólt ez ... ki másnak?"
Jogos, alaptalan feltételezés. Elnézést.
"Téged miért érdekel?"
Onnantól érdekel, hogy riszálják a seggüket Budapest utcáin, hogy "hé világ mi is itt vagyunk, büszkék vagyunk, FOGADJATOK EL MINKEEET!!!!4" ők akarják, hogy figyeljünk rájuk. Rám akarnak erőltetni valamit amit én nem akarok. Senki nem kíváncsi rájuk. Azt, hogy otthon mit csinál a hálószobában nem érdekel, de miután közszemlére teszi az agymenését még tapsoljak is neki? Tételezzük fel az 5 éves fiaddal éppen arra mész amerre ez a gyászmenet megy, hogyan magyarázod el neki? Szánalmas, gusztustalan.
"Kisfiam, ők itt a buzik, fogadd el őket, te is lehetsz még ilyen."
Ismerjük meg Emmát -
Balazs1986 #88 "Nekik férfi kell"
És kérlek szépen, hol látod itt az ellentmondást? Miből gondolod, hogy én nem vagyok férfi? Gondolom, nekem szólt ez ... ki másnak?
"Azt a sok fartúró köcsögöt a Dunába kéne lőni, meg a pártolóikat"
Ez meg mi? Tényleg ennyire észak-balkán vagyunk? Én egyébként nem pártolom, ahogy mondtad, csak egyszerűen miért is érdekeljen? Nem az ő életük és az ő dolguk? Téged miért érdekel?
Másrészt elhatározom, az ilyen baromságokra nem is reagálok, kész, ennyi volt, csak értelmes válaszra, eddig kettő volt, ha jól emlékszem. -
#87 -
#86 Ön életrajzot ne ide írd.
Ja bocs annak ez túl rövid -
#85 köszi nem, van otthon elég macskaalom;)
ha meg van, mit sírsz, tán nem veszik? lehet mert nincs rá igény... -
D00M #84 Na figyi, ha nem vagy "buxi" akkor a férfiak szégyene. Azt a sok fartúró köcsögöt a Dunába kéne lőni, meg a pártolóikat, az olyanokat mint te. Gusztustalan amit művelnek a felvonulásaikkal, a viselkedésükkel. Ne magyarázd meg, hogy ez jó. Másik, nem gondolod, hogy itt magadat reklámozod, hogy ilyen szép meg jó tested van? Kutyát nem érdekli.... és el kell mondjam a csajokat se nagyon érdekli. Lehet megnéznek, meg tetszik neked az a gyönyörűséges tested, de úgy vannak veled mint a zsiráffal, szép szép, de otthonra nem kéne. Nekik férfi kell, aki biztonságot nyújt, anyagilag, fizikailag stb, nem egy ilyen díszbuzi. -
Balazs1986 #83 Na azért elég legyen most már.
Nincs komolyan egyetlen moderátor sem, aki pl. az előző 3 bejegyzést kikapná azonnal?
Örülök, hogy ismét "témánál" vagyunk ...
(egyébként képzeld, van rólam poszternaptár ... kérsz?) -
#82 buzivagy-.- -
#81 Azért a szóhasználat:
-srácok, csajszik.
"-és miért örültetek jobban a lány-modellnek? azért ebben is lehet valami enyhe kis komplexus, nem?"
Baromi nagy komplexus ha valaki szereti a nőket férfi létére. Ellentétben veled.
Az a nyálverés amit itt folytatsz gyász. Senki nem kiváncsi a seggedre és vered a nyálad, hogy magyarország ilyen. Akkor menj el egy buziklubba és táncolj ott a köcsögöknek. Na ők majd nyomkodják az ezrest a tangádba. Hülyegyerek. -
#80 "metro- és homoszexuális"
Az "ÉS" szónak leírjam a jelentését? Ha gondolod kifejtem mit jelent;)
Nem értem miért vagy felháborodva. Idejöszz előadod, hogy te vagy a szépség földi hejtartója de a picsádat senki nem akarja nézni az újságokban. Rohadt egyszerű. nem sírni kell mint egy hímringyó, ha férfi vagy akkor vislekedj is úgy, ha mutogatni akarod magad, nyúlj a zsebedbe és csinálj naptárat posztert magadról és a áruld, menjél a Mónikashowba, klubbokba meg hasonló szarságokba és reklámozd magad...
Én is sírhatnék, hogy itthon nem vesz senki festményt meg rajzot, jaj most mi lesz, milyen gyökerek itthon a népek bezzeg külföldön... ehelyett reklámozom magam (mint most is;)) és láss csodát vesznek.
A köcsögözést meg nem azért kaptad amiért aktot állsz, hanem amit és ahogy írsz... -
Balazs1986 #79 Köszönöm Retsu! Megszületett egy értelmes hozzászólás is.
Csak tudod mi a durva? Hogy valakik így gondolkodnak, hogy ilyen miatt kellene támadni a modikat, azaz, hogy az a helyes cselekedet, ha "igenis utáljukk, fújbuxi"-zunk, mert ez a menő, és én meg nézek itt hülyén, hogy ez a hatalmas "fújbuxizás" is mi a frászért van itt nálunk? Már megint megkapom majd a magamét, de akkor sem vagyok, és szitnén nagyon durva, hogy csak azért mert én nem fújbuxizom, meg még meleg haverjaim is vannak, na most ezért én kapásból mindjárt akkor a lehető legnagyobb kcsg vagyok. Én már lélegzethez se jutok. Már eleve a két téma összekötését se értettem, sokakból ezt hozta ki, ez is minősíti őket valamennyire, én nagyon nem azt írtam, hanem a modell-témával kapcsolatban írtam.
Egyébként tessék mégse vagyok géj ezek szerint, mert nem tudom mi volt az a meleg magazin, de valami hasonló azt hiszem most is van. Bírom, hogy igazad van, a piac diktál, de a piac is elég szemérmes, mert különös ellentétek vannak a látszat és a valóság között, ahogy mondod. Volt azt hiszem a Boxer magazin, vagy van is, na azt is mindjárt legéjezték ... aztán vicces módon alig volt/ van az újságosoknál, ellenben meg a privát megrendelők száma elég nagy.
Tehát az a "valódi ok" ahogy fogalmaztál, az engem érdekelne nagyon.
Ami tetszett itt még nagyon a felfogásokban, hogy valaki a metroszexualitást is keveri a homoszexualitással, hát persze, ha már lúd, legyen kövér, csak aztán egy igazán metro srác egyszer be ne húzzon olyat neked emiatt .... És azt meg fullra nem értem (ismét tipikus magyar mentalitás) kinek miért fáj az, ha egy fiú metro? Azért nemá, ... egy fiú igenis tetőtől talpig legyen igényes, én még azt is mondom, lehet versenyezni a lányokkal, de sok tekintetben még igényesebb már sok srác mint sok lány, mondjuk ennek örülök. Itt meg megkapják akkor, hogy persze mert géj ... mintha bármi köze lenne hozzá. De aki ezt az okosságot írta, az olvasson már utána a metroszexualitás leírásának, jellemzésének, mert nagyon el vagy tévedve.
És akkor a 77-es bejegyzést illetően, köszi, legalább ez is a témába vág, de akkor mondanám:
-hát de látod, mégis azt tapasztalom, hogy nem olyanok a csajok itt, pont ez a gondom
-nem tudom te hol és mikor kerültél kacsolatba aktmodellel, de pl. manapság az MKE-n jóval nagyobb arányban rajzolnak fiúaktokat .. ez meg tény, mert tudom, és pont egy folyamatos probléma, hogy nincs elég.
-és miért örültetek jobban a lány-modellnek? azért ebben is lehet valami enyhe kis komplexus, nem?
-Igen, tudom én jól, hogy kibeszélik a csajszik a fiúkat, nekem mondod? De még hogy ... képesek az orrom előtt is kibeszélni, eszméletlen.
-Én is pont ezt mondom, hogy nem illene, de ehhez képest mégis ma már tök rendszeresen megy a titokban fotózgatás, csak hát ... mintha én nem látnám, viccesek a lányok nagyon ...
Na hát egy érdekes kérdést hagytál bennem, hogy miért mondtad, hogy "jobban tetszett és a lányoknak elég volt ...stb" ?? Csak mert én nem ezt tapasztalom, azt már igen, hogy furcsa ezt persze beismerni, de épp ez az amit nem értek, miért olyan álszemérmesek itt? De ahogyan említettem, épp a napokban is ezerrel megy a képzőművészetin a fiúaktok rajzolása, és pl. a hetekben teljesen 50-50 %, mert egy lány van velem, aztán választhatnak a rajzolók, melyiket szeretnék. Úgy néz ki, azért haladunk, csak a felfogásokkal azért még bajok vannak.
Ismét az a bizonyos határ ekkora kultúrális haárokat szab, éppen egy szociológus sráccal beszélgettem, vagyis erről vitáztunk kb, és állítólag maga a tudomány is ezt a részt észak-balkánnak nevezi mentalitás szempontjából, ehhez nem elég egy elhatározás, hogy holnaptól nyugat leszünk mi is. Sajnos ezek a változások lassabbak, na de ennyire? -
Retsu #78 Mert akkor lincselnék a modikat, hogy tudodkiket pártolnak. De a kérdésre visszatérve, senki ne higgye, hogy itt szemérmességből vagy ilyesmi okbol kifolyolag nincs igénye a nőknek rá. Egyszerűen a piac diktál, nekunk erre jelenleg nincs keret (persze csak hivatalosan, a valodi ok nyilván más, mert az érdekes hogy bizonyos 3 betűs magazinokra meg van). Egyébként volt 1 újság ami futott pár évig, aztán beszuntették szintén fenti okokra hivatkozva. címét gondolom sejted, ha nem majd privátban. De az tényleg nagy gond, hogy ilyen következtetésre jutnak sokan hogy ha már hímnemű a model akkor csak meleg lehet, dehát ez van, sokaknak savanyú a szőlő. -
#77 Itthon is olyanok a csajok mint máshol,a mi csoportunkban pl.rajzórán a lányok néha szóltak is a tanárunknak hogy fiút is szeretnének rajzolni.Nem volt abból semmi probléma-igen volt "fiúmodell" is.Mi nem örültünk neki úgy mint amikor csajt kellett rajzolni de egy tónusos testként tekintettünk csupán rá,senki nem fotózgatott a csajok közül sem-órán az alkotással van mindenki elfoglalva a magánjellegű dolgokat a modellel óra után vagy a szünetben szokták megbeszélni.Ha tetszett a gyerek a lányoknak olykor ki is beszélték.De az esetek nagy többségében lányokat rajzoltunk,nekünk az tetszett és a lányoknak elég volt ha 1-1X hébe hóba volt fiú is.Egyébként a modellt csak úgy fotózgatni rajzórán,meg felvenni eléggé pofátlanság szerintem mert ő ott a művészetért egy szűkkörű csoport előtt tárja fel magát és a beleegyezése nélkül nagy illetlenség felvenni. -
#76 Arra gondolom nem gondoltál még, hogy egy magyar nőnek FÉRFI kell és nem metro- és homoszexuális öntömjénező beképzeld kis ficsúrra?!
Örülök, hogy rátaláltál az iwiwes vazelines seggű pajtijaidra légy boldog velük, hátha van amelyiknek nincs még köcsöge, talán most rátalálsz az igazira. -
#75 Dugnám. -
Balazs1986 #74 Én inkább azt szeretném megkérdezni, az ilyen borzasztó hozzászólásokat mint "Carlosé" és "Fazeré", nos azokat miért nem szedik ki azonnal, és akkro talán lehetne kultúrált keretek között tartani a témát. -
Balazs1986 #73 Kedves Csirke!
Örülök, hogy ilyen okos vagy, de én mintha már kétszer is megállapítottam volna ugyan ezt ...
És már bocsánat de én voltam az, aki félrevitte a topicot ? Gondolkozz már mielőtt megszólalsz.
Jött normális érvelés a kérdésfelvetésre? Sztem egyetlen se, úgyhogy NORMÁLIS válaszra továbbra is kíváncsi lennék, főleg azt illetően, hogy miért van ekkora hatalmas különbségezek szerint a magyar NŐK és a nyugati nők között is? Ennyivel álszentebbé tenné őket a határ? Életm én pl Spanyolországban is sokat, és képzeld el, ott bizony a csajszikák is ugyan úgy megveszik az fiú-aktos magazinokat, mint ahogyan itt nem ... Nálunk valóban ennyivel képmutatóbbak az emberek úgy általánosságban? Mert ahogy említettem a vakuvillanásokat pont emiatt, ne mondja senki, hogy igény nem, lenne rá, csak hát "a magyar nők erkölcsösek" bizonyára ...
Nos eme az apró különbség okára lennék kíváncsi, de buxizáson kívül, semmi értelmes hozzászólás nem jött még. A tiedhez is külön gratulálok. -
#72 Topikindításkor maga a téma nem lett volna baj, de elterelődött a szó olyan dolog fele ami miatt valóban zárható lenne mert ennek semmi értelme. -
#71 Ez az okádék homo topik szardombot mért nem zárja sedó hehmmm? bezzeg mindenmásé egyből bennng :| -
Balazs1986 #70 az hát, végre kimondtad a frankót ...