Paranormal Activity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
practitioner of the forbidden arts of death
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Akkor félre értelmeztem az írásod!Akkor amit megnéztem tegnap este az az eredeti 2007-es befejezésû?
Az új 2009-es csak a végében fog különbözni?
PSN ID.: Beegabor
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem tetszett, nem tudom miért húzzák le itt páran. Mondjuk embere válogatja, mindenkinek más tetszik.
Spoiler-ben ha lehet, nehogy valakinek lelõjjük a poént.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Nekem az egyáltalán nem tetszett!Az nem elég elétszerû... kevésbé hihetõ és nem éli bele magát az ember annyira szvsz!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Nem volt olyan rossz amúgy kb ilyet vártam, csak sok poént lelõttek a trailerben sajnos!
De amúgy teljesen rendben van!
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
ennek az elõzetesnek az végén van egy jelent ami nem volt benne a filmbe.
Fura.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Spoiler veszély...aki nem akar megtudni valamit a filmrõl, az ne olvassa 😄
Bocs a hosszú kommentért, nem szokásom 😄