258
Film
  • oliwwer
    Annak mi a teljes címe? Vagy csak ennyi h "rec"?
  • bertino
    a rec-t is sokan lehuzták, pedig egynek az is bőven elment :)
  • oliwwer
    Akkor lehet hogy a régebbi verzió jobb.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mert mikor a csaj úgy ül, és dölöngél előre hátra, az durva, kicsit kirázott a hideg. Amikor jön a barátnője, akkor meg abbahagyta, mert kiment belőle az a szar, kinyírja és megint dölöngél:D

Nekem tetszett, nem tudom miért húzzák le itt páran. Mondjuk embere válogatja, mindenkinek más tetszik.
  • Doomista
    Az durvább :D
  • Seth
    a végén amikor a csaj éjjel felébred és áll pár óráig a faszit bámulva addíg ugyanaz (annyi különbséggel, hogy a faszi oldalán álldogál, nem a sajátján). Majd ugye lemegy és sikolt egy nagyot, faszi lerohan ,dulakodás hallatszik majd néma csönd, vki jön fel a lépcsőn. Ekkor jó kis hatásszünet után a csávó teste repül befelé az ajtón leverve a kamerát, az ajtóban meg a csaj a konyhakéssel,véresen. A kamera a földön, csaj bejön letérdel és elkezd mászni lassan kamera felé majd belenéz és elmosolyodik utána meg beleordít (blőőőőd) ennyi
  • oliwwer
    Az új mozisnak mi lett a vége? Én a 2007es verziót láttam.
    Spoiler-ben ha lehet, nehogy valakinek lelőjjük a poént.
  • Looooser
    skacok ezer hála a torrentért, és a feliratért
  • mila69en
    szóval nem mondtam, hogy az egyik jobb lenne a másiknál:D csak azt, hogy mikor először láttam a paranormal trailer-ét felkaptam a fejem, hogy huhh de ismerős:)
  • Seth
    Igen,igen, ez az eredeti befejezés. A mozis kicsit másképp végződik( nem is tetszett annyira, túl sablonos)Keress rá torrenten a theater ending-re, le lehet szedni csak a végét (persze szar kamerás verzió de a lényeg látszik)
  • berczely
    Ez az eredti? A csaj lemegy az emeletről sikít a pali leszalad... csaj feljön véresen aztán az anyja is megjön sztem az is meghal és végül a zsaruk vetnek véget az egésznek..
    ez az eredeti?
  • Seth
    Az eredeti 2007-es vég az amit te láttál valószínűleg ( a dvdrip-es). A most játszott mozis változatnak van kicsit más vége.
  • berczely
    Hát szerintem a REC közel sincs ilyen jó mint ez a film!
    Nekem az egyáltalán nem tetszett!Az nem elég elétszerű... kevésbé hihető és nem éli bele magát az ember annyira szvsz!
  • mila69en
    egyszer nézhető a cucc, de nem akkora durranás mint amekkora hisztéria van körülötte:D.... a trailer-t pl: egy az egyben lemásolták...emlékszik e valaki a REC teaser-re?:D amúgy nézd meg a filmet aztán döntsd el
  • berczely
    Az eredeti véget hol lehet megnézni?
  • oliwwer
    Nem.
  • triplet
    Én is szedem:D mondjuk én hiszek is az ilyesmikben, szóval lehet ma este nem lesz alvásXD
  • berczely
    Mondjuk egy 5.1es házimozin lehet fosatósabb a hangok miatt!
  • berczely

Hát bazz majd nézd meg este egyedül... sztem kicsit parás!
  • berczely
    Én kicsit nézelődtem a szobában közben a sötétben!
    Nem volt olyan rossz amúgy kb ilyet vártam, csak sok poént lelőttek a trailerben sajnos!
    De amúgy teljesen rendben van!
  • grizzly21
    Ez allitolag egy hatalmas fos, igaz ez?
  • SeanJRRussel
    Kemény vagy mint mindig BERCI.
  • Seth
    Igen,ez a mozis befejezés, nem az eredeti.
  • AntiHero

ennek az előzetesnek az végén van egy jelent ami nem volt benne a filmbe.
    Amikor a a kamerába repül a a csávó.

Fura.
  • Doomista
    Áh, itt csak én vagyok ilyen horror/mystic állat, úgy látom, reménytelen a helyzetem veletek szemben :D!
  • Seth
    az hogy 2 féle befejezése is van XD
  • mila69en
    ezért lett sikeres a film:D
  • Doomista
    És mi támasztja alá azt, hogy ez az egész film az egész sztori meg minden egy kamu ?
  • Seth
    az, hogy találsz infót a neten a párról csak a reklámkampány része, mint pl a Blairwitch Projectnél
  • berczely
    Vége!

Végét kicsit elcseszték 1x nézős szvsz jobbra számítottam!
  • mila69en
    éppen most értem a végére röhejes bénaság az egész:D fúú de félek:(
  • Doomista
    Megnéztem a filmet...Eleje és a közepe még a nem olyan vészes zónába vitt...azt hittem hogy a film ebből fog állni, hogy ajtó mozgás, fura hangok...de a vége felé és a végénél már megadták a kellő feszültséget...kérem szépen, ijesztős, parás a film vagy nem, ez már megint csak embertől függ...meg attól, hogy ki hisz ezekben a paranormális jelenségekben...ha nem hisz az illető kicsit se ezekben, a filmet úgy nézte végig, hogy ásított...felemelte a szemöldökét jó néhány jelenetnél...mosolygott vagy jót röhögött végig...számára azt sugallta, hogy ez valami vicc, ez egy baromság...de aki valamennyire hisz ebben, az minimum végignézte komolyan, és izgatottan...most hogy végig néztem a filmet, ÉRTEM, miért hozott ez a film ennyi bevételt, és ÉRTEM, miért lett sikeres...9,5/10 nálam, 2x minimum nézhető, és ajánlom :D Ez lehet egy olyan dolog, amit az ember nem tud felfogni, vagy megérteni...de ebben a világban megtörténhet már szinte bármi...
    Spoiler veszély...aki nem akar megtudni valamit a filmről, az ne olvassa :D
    Vége az durva volt...én nem erre számítottam...azt hittem, hogy valami médium fog segíteni nekik...az is nagy meglepetés volt, mikor a médium elhúzott a francba...egy médiumnak nem így kellene hozzá állni...nyilván öreg volt és vén...a film hitelességéről kinek mi a véleménye? pl hogy elhiszi ezt az egészet, vagy félig elhiszi...mert elvileg ez a valóság volt...és hát ha ki googlezi az ember, a pár is tényleg halott...nem tudom...erre aludnom kell...de ez kellet ma estére...

Bocs a hosszú kommentért, nem szokásom :D
  • berczely
    Most nézem egyedül a sötétben!!

40 perce megy érdekes.. és fosok :D
  • Willenbrock
    Kösz ezt kipróbálom.
  • xy21
    vagy BS player-rel is meglehet ezt jáccani
  • oliwwer
    Nem. Annyi, hogy elindítod a filmet, ráhúzod a letöltött feliratot, majd a , (vessző) és a . (pont) gombokkal tudod változtatni az időzítést, tetszés szerint. Pofon egyszerű.
  • Willenbrock
    Azt nem ismerem,majd letöltöm valahonnan.Nem nagyon macerás az?
  • oliwwer
    GOM player-rel akkor is át tudod időzíteni ha siet a felirat.
  • Willenbrock
    Ja ok,már megtaláltam tényleg van.Remélem nem fog sietni és hogy nem szívatás.
  • oliwwer
    Ebben a topicban a 44# hozzászólás.
  • Willenbrock
    Hol van,tudnád linkelni?