Paranormal Activity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erre kapunk egy kb 1 óráig nagy lószart abszolúte semmit.Komolyan a bátyámmal már röhögtünk hogy áthívunk valakit azt kb ilyet mi is forgatunk néha megcincáljuk ajtót bemozgatjuk a csillárt.Szal elsõ óra full gagyi bátyám már kaparta magát könyörgött hogy inkább majd egyedül nézzem ezt a szart.Egy jó volt benne amikor a csajt kihúzta a szellem az ágyból.Aztán utána megint vergõdés elõre hátra dülöngélés.Azt a rendõrök hálistennek véget vettettek neki!
3/10 jóindulattal.
Next PC upgrade: 2022
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Szellemekben nem kell hinni, mert te is épp azért nem hiszed el, mert még a saját szemeddel nem láttad, ez érthetõ és jogos...hitetlen vagy egyszóval. Vannak bizonyíték erre is, de mint tudjuk, a mai technológiával elérhetõ a hamisítás. VISZONT vannak olyan videók, képek, amiket a szakértõk is kielemeztek, és nem hamis...ez érdekes...te azért mondod ezt, mert túl keveset tudsz az egész dologról...láttál egy két filmet, amiben szellemek voltak...nincs információd az egészrõl, ezért támasztod alá azzal hogy nem léteznek.
A texasi láncfûrészes mondatoddal nem értek egyet, mert az bizony igaz volt, és persze nem minden volt igaz, amit a filmben láttunk, de biztosra mondom neked, hogy létezett. Miért? Miért vagyok biztos benne? Mert miért ne ?! Egy csomó bizonyíték támasztja alá, hogy létezett...és a mai világban épp ez a lényeg...bizonyíték kell ahhoz, hogy valamit elhiggyünk...és egy ilyen dolgot nem hamisítanak csak úgy, mert MI OKUK LENNE ERRE? nem lenne értelme ennek...Talán túl sok információ van errõl az egész dologról...nem a filmre gondolok, hanem az internetre. Talán mert egyezik a ház, a család, a helyszín, és csomó eltûnt személy pont ott...google a barátod.
Vagy például ott a zodiákus...az egy gyilkos volt...film is készült róla, igen jó lett...máig nem került elõ a férfi...akkor ennyi erõvel azt is mondhatjuk, hogy az is hazugság, nem létezett...pedig érdekes módon épp úgy van rá csomó bizonyíték...google a barátod...
Ennyi erõvel azt sem kell elhinni, amit történelem órán tanítottak...mert szintén ugyan az a dolog megy...van rá bizonyíték, információ, ezért tudták kiadni egy könyvben...ott a könyv, minden, hogy találtak leleteket...de vlszeg, a leleteket is lehet ám hamisítani...és már hamisítottak is...sorry a pici offért a végén.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Mi a bizonyíték hogy nem volt az a boszorkány? Mert akik bementek az erdõbe többet nem tértek vissza, avagy nem tudják megmondani😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A texasi láncfûrészes elején is ott van hogy igaz történetek alapján😄
A blair witch is igaznak volt feltüntetve!
Egyik se igaz😄
Csak ha ezt látja a nézõ a film elején hogy "igaz történetek alapján" akkor jobban beleéli magát a történetbe😄
Ennyi
NEM KAMU!!!!!!
😄
Alig jelent meg a rec amerika egybõl csinált belõle egy remaket!
Naccerû ez az Amerika
Szeretném megkérdezni, hogy az eredeti Paranormal Activity az valós eseményeken alapul vagy csak meg van játszva?
Volt rész ahol kicsit dobogott a szívem... de nem teccett...
(Amúgy a Rec-hez hasonlóan van egy film
http://www.youtube.com/watch?v=OeaUokzE9fI REC
http://www.youtube.com/watch?v=ZUw2zNR5Dzc Karantén...)
a Rec sokkal jobban tetszett (:
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Nah majd megnézem oszt kiderül...
Én jobban bevagyok tojva attól ami kézzel fogható!
Anno a texasi láncfûrészestõl simán bevoltam kulázva😄
én ilyen félõs típus vagyok, fõleg ha szellemekrõl van szó. mert hát én hiszek az ilyesmiben és naggyon durva még akkor is ha nem igazi.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Házimoziban még jobb 😄
Semmi csak a szellem kinyitja azt annyi?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
köszi
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive