Paranormal Activity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palesz2
Igen, azt én is kiskoromba néztem és amikor ijesztõ rész volt a fejemet eltakartam a párnával.
Vagy ha jól emlékszem, volt az Átok film, azt is kis koromba nézte még és nem mertem kimenni WC re 😄

mila69en
én a freddivel voltam így, még nagyon gyerek voltam mikor az elõ részét láttam... hetekig aludni is alig mertem<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Doomista
Ki mondta hogy ez horror ? Nem irtam ilyet..."Oda vagyok az ilyen filmekért is." <--- Inkább ez utalt erre a filmre...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Máté94
Sikoly.Emlkszem amikor kicsi volt nem tudtam aludni.Az volt amit elõször láttam,de csak pár percet,de már akkor szívrohamot kaptam😄
mila69en
mi ebben a horror? ez inkább psyhothriller mint horror, horror mint mûfaj szerintem már rég halott😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Palesz2
éééén is szertem a jó horrorakt.. csak sajnos KEVÉS a jó horror amin igazán lehet parázni.. :S

Doomista
Oda vagyok az ilyen filmekért is. Nagy horror rajongó vagyok.
Szerintem már meg is értetted.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Palesz2
Seth
Fogalmam sincs, de magyarázd el kérlek

ja de tudom,megszállt vmi démon, nem is vagy a magad ura, we're DOOM(ista)ED

PSN ID.: Beegabor

Doomista
Szerinted miért írtam ezt ? 😄

Seth
Ki mondta, hogy nem hiszek a paranormális tevékenységekben? Senki. De úgy állítod be ezt a filmet mind vmi biblia ami most jól megmutatta, hogy igen, ezt nézzétek, vannak szellemek,démonok. Mintha nem szólna ezer meg ezer más film-dokumentumfilm errõl

Palesz2
8. Paranormal Activity
😄

Palesz2
<#banplz>

berczely
Idee! <#idiota>

Doomista
És ha saját szemeddel tapasztalnád meg, elhinnéd ?

mila69en
jól belinkelted ugyanezt a topicot<#idiota>

Looooser
vagy egy macska közelrõl

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Seth
csak annyira mint elõtte kismillió dokumentum,felvétel

berczely
Gyertek át beszélgetni IDE paranormális dolgokról!

Máté94
Bocs már 10-ek vagyunk😄
Doomista
hogy ha ez a film nem is történt meg, a film akkor is megmutatta, hogy paranormális jelenségek létezhetnek/léteznek.

Máté94
1. ...BB7 topic... <1.3>
2. FM/CM topik
3. Euro Truck Simulator
4. Borderlands
5. Radeon HD Series
6. Humoros és aranyos képek, videók
7. Internetes Fogadások, Tippmix
8. Autómodellek
9. Ismerd fel a képrõl az autót
10. A nagy szavazó topik
11. Paranormal Activity
12. [ geo ] topik 2.0
13. Maffiózó
14. Topik
15. KONAMI Soccer kiegészítõk
16. Szimulátor Cockpit
17. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
18. Test Drive Unlimited
19. Team Fortress 2
20. Antivírusok és antispyware-ek
Looooser
ne fosatós sztorik, de ez pl rám hozta már a parát

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

mila69en
nincs azzal szerintem semmi gond😄 kontaktlencse oszt annyi😄

Máté94
Letörlöm az ostoba vigyort a képedrõl!😄
Willenbrock
Nem biztos hogy így volt,végül is nem mutatják mi történt-ez csak a saját verzióm.

berczely
De elég veszett feje van <#vigyor>

mila69en
az egy ember😄

Looooser
de régi ez a Csupacsabi videó is valahogy a furcsa állatok sem hatnak meg

berczely
Akkor most jöhetnek a fosatós sztorik? <#vigyor>

Seth
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Persze hogy látták a zsaruk, jelentik is rádión. Vmi rendõrségi kódokat mond, aztán hogy cheking vitals, szóval épp csekkolják a holttestet. A csajt meg lehet le sem lõtték volna, ha a hátsó ajtó be nem csapódik

triplet
ahha, a csubakabra vagy mi a franc😄

Máté94
Én nappal néztem és tényleg én vagyok vele én is,hogy képes vagyok azt hinni,hogy nem a kutyám kaparja az ajtót hanem valami.Még most is félek mert mi van ha....😊
berczely
Akkor ezt lesd meg figyelmesen! (nem ijesztgetõs!)

Looooser
így már meg se nézem 😄

Máté94
<#eljen><#worship>
Looooser
jah azok is parások esténként rám tudják hoznia parát fõleg hogy magamnak simán bemesélem, hogy van valami a sarokban... de ha más meséi akkor nem jön rám a para...

"mindenkinek a legnagyobb ellensége, a saját fantáziája..."

berczely
Köszi a spoilert! <#banplz>

Willenbrock
Michát leszúrta a csaja egy konyhakéssel.A csaj húga pedig gondolom elfutott mikor észrevette a holttestet és szólt a zsernyákoknak.A rendõrök adóvevõztek eleget a földszinten,biztos látták a testet is de át kellett fésülniük az emeletet is.Nem hiszem hogy megette õket,ez nem a kigömböc😄

berczely
Én is így vagyok vele!
jútubon is nézegettem elég parásak!
Am nézzetek ördögûzõs videókat nagyon dúrvák!

Looooser
nah jóvan...
ciki 19 évesen ennyire parásnak lenni, de engem már az ilyen típusú jútubos videók is kikészítenek... majd baráti társasággal meglesem
egyedül félek

Máté94
Engem érdekelne,hogy mi lett Michával?És azzal a csajjal aki bejött?Mert,hogy sikít meg minden de nem tudom mi történik.Testet öltött azt felfalta õket?😄 Mert a zsaruk nem olyanok voltak mint akik hullát láttak volna.Meg a csajt ki ölte meg?A szellem?Ne vicceljünk már😄
Willenbrock
Lehet hogy igaz,de ott akármi is állt a háttérben az biztos nem valami démon volt.Lehet hogy a csaj hisztériás volt vagy hirtelen felindulásból ölt-akármi lehetett a valós esetet úgysem ismerhetjük pontosan,naponta történnek gyilkosságok látszólag indíték nélkül.Csak az biztos hogy nem valami démon volt az oka-mivel olyanok csak a középkori mesékben vannak.

mila69en
ha annyira igaz lenne akkor az is igaz

van aza rész mikor nézik a videót meg a weblapot a másik csajról aki leharapja a saját kezét looolz linkeld be a weboldalat amit ott néznek😊

Willenbrock
Hát nem volt rossz de jó sem.6/10 legfeljebb.Azt hittem legalább valamelyiket beépíti a falba vagy hasonló.A zsarukat is csak úgy békénhagyta):Meg a csaj azt akarta hogy ne kamerázzon a gyerek,mégis utánament a kamerával a folyosóra pedig jól be volt xarva mellesleg.Ez nem életszerû.(na jó valójában az operatõr ment utána de akkor is😊)

berczely
Szarból is lehet várat építeni! <#idiota>

Seth
Ami pedig nem más ,mint az, hogy .....?

Poltergeistnek ez a nyomába sem ér... az legalább egy normális film volt korrekt történettel, nem ilyen "paravalóságshow".

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Doomista
Az a baj, hogy sokan nem értik meg a film értelmét, lényegét😄

berczely
Akkor hajrá forgass! <#nyes>