258
Film
-
#217 Meg még 2 csaj, és meg is van oldva :P -
#216 Nem és nem is akarom!Majd veled! -
#215 Én még nem voltam moziba horror/thriller filmen. :( Majd ez a Paranormal Activity lesz az első:P Ezt direkt megvárom. :D -
#214 Hát ja hallod, azon befostam a moziban. NAGYOn beteg egy film. és még nyávog is a kis köcsög :D -
#213 6. Paranormal Activity
de népszerűek lettünk.. a sok OFF -
#212 Átok 2. láttad? Az is félelmetes.. az kis köcsög gyerek. A ku*va anyját :D -
#211 lol...szintén...az volt az első "horror" filmem még kicsi koromban, amit láttam a TV-ben...sőt a 2. rész felét is láttam...sosem felejtem el azt a jelenetet, mikor a csaj kint volt az ablak mellet, aztán mutatta a kamera, hogy az az álarcos "sikoly" végigsuhan a szobán, aztán hirtelen kitör az ablakon, és elkapja a csajt...az volt az első horror jelenet amit láttam, és örökre bennem maradt... -
#210 A srác szereti a horror, thriller filmeket, szal minden olyat ami kulááás.
Ennyi, megértve. :D -
#209 Azon még most is félek!A japán verziótól de abba nem is a lények az ijesztőek hanem az,hogy az ember nem csinál semmit.Annyira ledermed:D -
#208 akkor elég hülyén fogalmazol:) félre érthető -
#207 Igen, azt én is kiskoromba néztem és amikor ijesztő rész volt a fejemet eltakartam a párnával.
Vagy ha jól emlékszem, volt az Átok film, azt is kis koromba nézte még és nem mertem kimenni WC re :D -
#206 én a freddivel voltam így, még nagyon gyerek voltam mikor az elő részét láttam... hetekig aludni is alig mertem -
#205 Ki mondta hogy ez horror ? Nem irtam ilyet..."Oda vagyok az ilyen filmekért is." <--- Inkább ez utalt erre a filmre... -
#204 Sikoly.Emlkszem amikor kicsi volt nem tudtam aludni.Az volt amit először láttam,de csak pár percet,de már akkor szívrohamot kaptam:D -
#203 mi ebben a horror? ez inkább psyhothriller mint horror, horror mint műfaj szerintem már rég halott:) -
#202 éééén is szertem a jó horrorakt.. csak sajnos KEVÉS a jó horror amin igazán lehet parázni.. :S -
#201 Oda vagyok az ilyen filmekért is. Nagy horror rajongó vagyok.
Szerintem már meg is értetted. -
#200 Már nem kell sok SZAVAZAT. -
#199 Fogalmam sincs, de magyarázd el kérlek
ja de tudom,megszállt vmi démon, nem is vagy a magad ura, we're DOOM(ista)ED -
#198 Szerinted miért írtam ezt ? :D
#74 -
#197 Ki mondta, hogy nem hiszek a paranormális tevékenységekben? Senki. De úgy állítod be ezt a filmet mind vmi biblia ami most jól megmutatta, hogy igen, ezt nézzétek, vannak szellemek,démonok. Mintha nem szólna ezer meg ezer más film-dokumentumfilm erről -
#196 8. Paranormal Activity
:D -
#195 -
#194 Idee! -
#193 És ha saját szemeddel tapasztalnád meg, elhinnéd ? -
#192 jól belinkelted ugyanezt a topicot -
#191 vagy egy macska közelről -
#190 csak annyira mint előtte kismillió dokumentum,felvétel -
#189 Gyertek át beszélgetni IDE paranormális dolgokról! -
#188 Bocs már 10-ek vagyunk:D -
#187 hogy ha ez a film nem is történt meg, a film akkor is megmutatta, hogy paranormális jelenségek létezhetnek/léteznek. -
#186 1. ...BB7 topic... [1.3]
2. FM/CM topik
3. Euro Truck Simulator
4. Borderlands
5. Radeon HD Series
6. Humoros és aranyos képek, videók
7. Internetes Fogadások, Tippmix
8. Autómodellek
9. Ismerd fel a képről az autót
10. A nagy szavazó topik
11. Paranormal Activity
12. [ geo ] topik 2.0
13. Maffiózó
14. [Hungarian Racing Club] Topik
15. KONAMI Soccer kiegészítők
16. Szimulátor Cockpit
17. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
18. Test Drive Unlimited
19. Team Fortress 2
20. Antivírusok és antispyware-ek -
#185 ne fosatós sztorik, de ez pl rám hozta már a parát
-
#184 nincs azzal szerintem semmi gond:D kontaktlencse oszt annyi:D -
#183 Letörlöm az ostoba vigyort a képedről!:D -
#182 Nem biztos hogy így volt,végül is nem mutatják mi történt-ez csak a saját verzióm. -
#181 De elég veszett feje van -
#180 az egy ember:D -
#179 de régi ez a Csupacsabi videó is valahogy a furcsa állatok sem hatnak meg -
#178 Akkor most jöhetnek a fosatós sztorik?