Paranormal Activity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tegnap voltunk moziba, 4 en. Senki más nem volt és szinte csak nevettünk a sok baromságtól 😄
Gondoltam is, hogy megcsinálom a magyar verziót😊 Filmezem majd a bnõmet jobbra-balra és lesznek speciális effektek:
-muter,õ fog dörömbölni a falon,meg õ mozgatja majd a csillárokat
-vörös kandúr, õ folyton az ajtóra ugrik(néha ki is nyitja),éjszaka tényleg rémisztõ,olyan mintha valaki be akarna törni(ha majd kamerázom a nyitott ajtót,vigyázok hogy a kandúr farka nehogy belelógjon a kamerába😊)
-veréb a konvektor kéményében,tisztára olyan mintha valaki a falban kaparászna
Költségek: muternak egy szobatakarítás, cicának egy 300Ft-os teszkós párizsi, a veréb meg örüljön hogy nem etetem meg a macskával.
Megnéztem, napközben belepillantottam, de valami faszságnak tûnt. Most így estére elõvettem, hát, kb össze vissza fostam magam, 21 éves szõrös faszú legény vagyok 😄, de iszonyat befostam.
Fõleg mikor a végén a csaj kiszáll az ágyból és ismét lemegy, mikor a csaj csak állt, a fejemtõl kb 30 centire levõ telefonom megcsörrent, na, ott volt végem. Amugy sztem a padlásos meg kirángatós rész sokkal komolyabb mint a vége, végére számítani lehetett már az elején, mivel rendõrségi felvétel.
Ajánlani tudom mindenkinek, aki kicsit is kapható az ilyen filmekre. Nagyon ütött szerintem.
Tehát én maradok szkeptikus ebben a témában, és hiszem ha valójában látom...
Jók ezek a filmek ezt aláírom, én is nézek ilyeneket, de a valósághoz nincs túl sok köze...
Egy dolgot nem értettem viszont..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na meg ha valaki betudná linkelni az eredeti film befejezését, azt megköszönném, mert én youtube-on akármit ütök be a sok paródia videó jön be :S egyszerûen nem találom az eredetit, mert még a sok idióta aki paródiát csinál belõle az is képes kiírni, hogy eredeti, hivatalos befejezés -.-
A Blair Witch Project még 10 év távlatából is jobban tetszett...
De a hype az hype!
Most odatekertem nektek van igazatok én fél1kor néztem este tiszta kómás voltam hol figyeltem én ilyeneket csak azt reméltem hogy nem fosom be! <#zavart1>#zavart1>
Ez már ijesztõ...
Jah valószínûleg kiszállt, aztán megölt mindenkit, aztán kihívta a rendõrséget, aztán õket is kinyírta, majd beléjük szállt, egyszerre kettõbe, majd õk is kinyírtak mindenkit az utcában, aztán meg a csajt is, majd még agyon lõtték a fiút is még 60X
WTF?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.