2020-ig tarthatják magukat a merevlemezek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
én most akartam visszaolvasni kb 2 tucat cd-t. tdk. kb a 2/3-át dobhattam ki, mert ez nem hasraütés: volt hogy 48kilobyte/sec sebességgel másolta fel a cd-t a totalcommander szerint. még egy fél év és azok a cd-k halottak.
\"The voices are back... Excellent.\"
Csak Neked csak Most javaslom a kõtáblát, van különbözõ színekben! Kapható kalapáccsal és vésõvel szettben is. A suméroknak bejött...
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Amúgy igen, én örülnék a legjobban ha a winyók hosszútávon is megbízhatóak lennének (nem kéne annyiszor cserélni)<#vigyor3>#vigyor3>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ha adatmentést szeretnél és magnetikus elven mûködõ adathordozót választasz akkor hosszú távon számíthatsz adatvesztést. Van még 92ban írt arany színû TDK CD lemezem "hibátlan". Nem mondhatom el ezt az MFM-es 20MB (amihez a kontrollert bele se tudnám dugni semelyik alaplapba) vagy IDEs 40-80MB HDD rõl amelyek szerintem pár éven belül belül teljesen meghalnak ha nem kapcsolom be...
Magam részérõl csak a minõségi optikai adathordozókban bízok, amíg tudják fogadni azt a rengeteg adatot amit szeretnék megõrizni... Sajnos itt van egy óriási hiány amire jó lenne ha sürgõsen találnának elfogadható megoldást a gyártók, és nem önjavító kódokkal kellene még növelni az amúgyis nagy adathalmazt.
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Ember nincs akinek full 100% a helyesírása........
Ezen felûl a 8 cm kis CD méretû VioletDisc, késõbb TeraDisc is már rétegenként 1 TB tárolással bírt laboratóriumi körülményeik között, és akkor 4 rétegben gondolkodtak!!! Ezeket olyan 1999 - 2000 Körül mesélte egy IBM Szaki, aki dolgozott kint EastFishKillben is, és Székesfejérváron is.
Akkor azt nem tudom minek kell erõltetni a kibaszott Blu Rayt is....... csak szaros 50 GB......... és 2009 van!!!!!
Szerintem igenis lesznek olyan területek ahol az SSD felváltja a HDD-t, gondolok elsõsorban a mobil eszközökre. Persze nagy mennyiségû adat archíválásakor lehet késõbb is HDD lesz a jobb választás.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)
Aranyköpések: http://aranykopesek.com
Igazából ez a tanulmány azt jelenti: "Ha az amerikai kutatókon múlik, nem lesz jobb cucc a HDD-nál 2020-ig. A világ többi része meg kit izgat?!"
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Attól, hogy másféle memória lesz az eszközben, még ugyanúgy SSD marad. A Solid State Disk elnevezés ugyanis semmiféle módon nem utal a benne található memória típusára.
http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)