985

Története, kialakulása, legnagyobb alakjai/bandái, és a jelenkor!
  • Prince of Máté
    Jaja, Slayerized.com oldalra felkerült egy rövid interjú Kerry-vel, amiben elmondja :

Kerry King explained his absence from the latest "Big 4" jam yesterday at the Ullevi Stadium in Gothenburg, Sweden:
    "I was supposed to be there, but they changed the song at the very last minute. We were gonna play the Anti Nowhere League's "So What", so I had rehearsed that song. When they changed it to "Am I Evil?", I decided not to do it. I haven't thought about that song for two months since we played it in California."
  • csokalaci

Azt lehet amúgy tudni hogy Slayer miért nincs itt ?

Egyik komment youtubeon:
    james: wheres everybody?

everybody except slayer walks out

james: well i guess slayer is busy worshipping satan... :/
  • Prince of Máté
    Ő pl már felrakta a teljes Megadeth koncertet, és a Metallica elejét
  • Prince of Máté
    Szóljatok, ha találtatok torrenten teljes videót a svéd koncertről, valaki tuti felrakja.
  • Ulvar

SOH! Remélem holnap vagy holnapután megtom venni a jegyet hegyre...wáááááááááá
  • Ulvar
    Akkor a 3/4 társaság elmenne a picsába, vagy kipihenné a többi alatt a Metallica zúzást, tehát ugyanaz :S.

Mondom, tényleg geci fárasztó egy BIG4, aki végig állja és bulizza az max respect és felér egy Ironman maratonnal, mert nekem külön egy Metallica, meg egybe a Slayer Megadeth geci fárasztó volt, utóbbin ki is száradtam xDDDD. (faszom akart elmenni az első sorból piáért, kibírom alapon).
  • csokalaci
    Igen néztem is hogy gitárt cserélt még az elején.
  • Ulvar
    Sokszor gáz volt Kerry gityójával...egész koncerten problémái voltak :S. Hallatszik is a felvételen...:S.
  • csokalaci
    Beszédültem a headbangeléstől basszus.
    Viszont az tényleg gáz, hogy csak állnak mint a fasz.
  • Prince of Máté
    Hát igen, egyszer ki kéne próbálni sorrendet cserélni a fellépésekben, pl Metallica kezdene :D és utoljára Slayer
  • Ulvar
    Elnézve a felvételeket geci szomorú vagyok...

SEMMI BAZDMEG MÉG A BULGÁRIAI BULI IS NAGYOBB VOLT! Hát eszem faszom megáll...ezek az emberek tudom hogy elég fagyosak, de elméletileg geci nagy metál nemzet...de hogy Anthraxre nem nyomnak semmit, vagy alig...legalább páran...semmi ....Geci sokan csak állnak mint egy fasz...azt hittem Magyarországon szar a helyzet, de kiderült hogy maximum ember számban, de amennyien itt buliztak annyian mi is meglennénk...szóval...nem tudom. Tudom hogy hosszú egy Big4, és geci fárasztó, de itt az emberek többsége tényleg csak egy előzenekarnak tekinti a 3 nagyot Metallica előtt...ez gecire zavar...

Ez is Bob Rock hibája :(.
  • Ulvar

Medusaaaa!!!!

Scottit ne keressétek, első gyermeke most született, helyette a Sepultura gityósa Andreas Kisser van.
  • Ulvar

TEGNAPI BIG4ról pár felvétel hamarosan!

ÉS IGEN DISCIPLE LESZ REMÉLEM HEGYEN IS!!! \m/
  • csokalaci
    Verge akadt idom es ma el tudtam olvasni ezt a konyvet. Mindenkinek ajanlom aki kivancsi a slayer tortenetere es a vicces momentumokra a banda eletebol.
  • csokalaci
    Csak Svédországban érhető el hogy basszák meg... :(
  • Prince of Máté
    Hú ezt nézem mint állat:D
    Tudja valaki milyen minőségben lesz? Én már hozzá vagyok szokva a 720p-s koncertekhez :D
  • spiczi91
    http://svtplay.se/t/160729/the_big_4

Mindenkinek ajánlom, főleg Ulvarnak.
  • Ulvar
    :'(, Kreator még tuti jönni fog, szóval legközelebb csak eljutunk oda.
  • BEERisGOOD

De kár, hogy nem voltam ott a MetalFesten... :(
  • Ulvar

Kis nosztalgia :PPPP

A felvételen picit de látszódunk 2 haverommal. Szemben a színpaddal balról az első biztonságis faszira ki emlékszik, mert azon konkrétan sírva röhögtünk :D. Aki látta, az emlékszik milyen csücsörített szájjal nézett a tömegre :D.
  • Prince of Máté
    Jó is volt a Megadeth :D:D
    Remélem még jönnek egyszer ide, tavalyit sajnos kihagytam, akkor még nem ismertem őket :/
    Holy Warsról talált valaki jobb magyar felvételt?
  • Ulvar
    \m/ A világ tele van gazemberekkel.... muhahahaha \m/ Ahogy Megadeth koncerten ordítottam amikor Holy Wars előtt beszélt Dave és mondta hogy a kormányuk elbaszott jó pár dolgot, meg milyen háborúk, harcok folynak, meg forradalmak itt meg ott. Ordítottam hogy FUCK THEEEM!!! xDD

• artschi
    nekem megvan, szerintem jó könyv, nem az Ozzy-féle storyhegyekről szól. Ebből a sorozatból az Ozzy életrajz mellett nagyon ajánlott Lemmy Fehércsíkláz c. könyve :)
  • Prince of Máté
    Slayer fanként meg akartam venni, de utánaolvastam milyen is valójában, hát nem győzött meg... igaz én olyanra számítottam mint az Én, Ozzynál, de ez egy életrajzi könyv, amiben a lemezeiket elemzi, interjúkat ír le.
  • csokalaci
    Ma kaptam névnapra ezt a könyvet:
    Joel Mciver - Slayer

Mivel ettől a pasasól már megvan a Metallica című könyve és az tetszett ez sem lehet rossz. Később leírom hogy érdemes e megvenni.(Bár Slayer fanoknak szerintem mindenképpen :D)

• Narusco
    nem annyira birom a stilust, de death angel koncertre odakeveredtem multkor, és baszottjók. őket ajánlom élőben mindenképpen, jönnek ősszel (nem is akárkikkel, dt, varg, etc.)
  • Ulvar

Hogy basszam meg de imádom ezt a számot is!!!! KURVA ANTHRAX KONCERTET AKAROK ÉLŐBEN!!!!!
  • Ulvar
    Most olvasom wikin hogy a volt dobosuk meg a Machine Head dobosa, Dave McClain.
  • Ulvar

Hmmm nem is tudtam hogy ez a banda újra megalakult 2007-ben...azt hittem eltűntek a süllyesztőben.
  • Ulvar

Ősi alig ismert kedvenc egyike!!
  • Ulvar
    Köszi spiczi, le is kaptam gyorsan. Már megy is telóra :D.
  • Ulvar
    A vak szememet...mondom én hogy vak vagyok...
  • BEERisGOOD
    Ott van rajta a koponyás Metallica logo.
  • spiczi91
    anthrax.com

mindenki, kurvasürgősen
  • Ulvar

Na erről beszéltem. Csak én nem látom rajta a Metallicát.
  • Ulvar
    A kurva anyját....pill újra lövöm...
  • Ulvar

Kiraknám ezt a képet topic képnek, de most vagy vak vagyok, vagy tényleg nincs rajta a Metallica? :D.
  • BEERisGOOD
    Piszok durva. :D
  • Ulvar

Íjjjj gecciiii :DDD.
  • spiczi91
    Köszönjétek a Rock am ringes hangmérnöknek, hallgassátok meg a World Painted Blood-t. Az durvább.