985
Története, kialakulása, legnagyobb alakjai/bandái, és a jelenkor!
-
BEERisGOOD #385 A felvétel ilyen. :S Nekem is furcsának hangzik a dob + a gitárjáték a szám elején. -
#384 :D, áhh, vagy akkor az enyém is... -
#383 Jó azt hittem, hogy a fülesem szart be :D -
#382 szerintem a felvétel ilyen, az elején a gitár is furcsán hangzik...nem tudom miért. -
#381 Hát ha veszel ilyen VIP jogot SMSbe, de szard le, ha egyel több üzenetet írsz ide az nem zavar :D. -
#380 Mintha el lenne baszva a dob hangja.
Hozzászólást csak VIP-ek szerkeszthetnek. -
#379 Jó lenne egy Jihad Hegyalján is...
Erőteljesen érződik itt, hogy Araya felépülése utáni időszak...totál belassult az egész, érthető a szöveg stb. :D. -
BEERisGOOD #378 Ezt is nyomhatnák majd.
U.I.: Hozzászólást nem lehet valahogy szerkeszteni? -
BEERisGOOD #377 -
Lenyomnák hegyen befosnék :). -
#375 Hogy őszinte legyek, Anthraxet 15 éves koromban hallottam először, és akkor még nem tetszett hála John Bushnak...a bandáról se tudtam sokat, sőt egy számuk se volt meg csak havernál hallottam...tavaly nyáron a Bulgár bulin nagyon megtetszett és nem tudtam nem hallgatni az Indians-t, utána még többet és még többet. Azóta megvettem a válogatás lemezüket az első Belladonás érából, és teljesen a rabja lettem a bandának. Hatalmas bulikat csinálnak, és abszolút nem klisé banda. Pl: ha jól tudom ők a legismertebb Thrash-rap banda :D, a két rap stílusú metál alá festésű számukkal. (I'm the man és a Bring the noize).
És hogy fokozzuk a Dél és Közép Amerikai helyszíneket.
-
#374 Big 4-ból egyedül az Anthraxot nem ismerem annyira, de mostanában egyre jobban tetszik:P
Még 1 videóbizonyíték, hogy Dél- és Közép Amerika a legjobb koncerthely :
-
#373 Jah hát elnézést kérek...Közép + Dél Amerika Thrash kontinens... ott akkora bulik vannak Anthraxen Metallicán Slayeren Megadeth-en meg minden Thrash koncerten...hogy eszméletlen.
-
#372 Na és itt? :D
-
#371 A felvétel jó, a közönség kevésbé :S. -
#370 Talán a legjobb kamerás felvétel!
-
#369 A SVÉD TELEVÍZIÓ CSATORNA ÉLŐBEN ADJA A BIG4t JÚL 3.!!!!!! -
HERE WE GOOO!!!! -
#367 UTÓLAG IS BOLDOG SZÜLINAPOT TOM "A NEMZET" ARAYA!!! A kurva anyját a routeremnek hogy tegnap döglött meg :@@@. Faszom nem baj!
-
#366 Boldog 50. születésnapot Araya!!!!!!!!
Így nyomják most:
-
#365 sorry. a másik jobb oldalon van az anthrax -
#364 egye fene retrózzunk
a jobb oldalin 4 anthrax sláger is van 85-ből meg a nagy kedvencem a metal thrashing mad "élőben" 94-ből.
a bal oldalin pedig a napalm death-ből és a ripcordból is ismert jim whitley nyomat abszólút lágy és kellemes muzsikát a 80-as évek végéről..ha esetleg az anthrax-et puhának találnám
amúgy szasztok -
#363 Happy Birthday Tom Araya! -
#362 Angolul jobban bejön de így is vicces :D -
Megtaláltam magyar szinkronnal is! :))) -
#360 nah ja, kb én se, csak ha olyan sport esemény van amit szeretek. :) -
#359 Már vagy 2 éve tv-t sem nézek pont ezért. -
#358 Hát igen, amikor még jó műsorokat adtak a TVben... -
#357 Ezt még nem láttam :D
Király. -
Aki nem ismerné ezt a felvételt :). -
Sok lesz az Anthrax.....(egy faszt). -
Hmmmmm :O -
DEATHRIDER!!! (igaz ez nem Belladonával, mert album verzió, de van live felvétel Belladonával). -
#352 Lassan mindenki vágja, hogy a SOAD újra egyesült, sőt már koncerteket adtak, és adnak (fellépnek többek közt a Nova Rock-on!
Vitatott kérdés mai napig, hogy a SOAD valójában milyen zenét is játszik. Wikire nem hagyatkoznék, de való igaz hogy rengeteg stílusban tolják, akár albumokon belül is változik. Hogy a Thrash-hez mi köze...nehéz kérdés, a BYOB-an érezhető ez a stílus, és jó pár számban, de nem jellemző összefüggően egy albumra.
Turné
-
Bassza meg Lars duplázik :O.... :D. -
Retrozzunk egyet!!! Egy feldolgozással! :)) 1985 - Anthrax :). -
#349 SLAYER a lényeg, és remélhetőleg addigra teljesen felépül Hanneman is! -
#348 Előre vetítve Hegyalján a következő Thrash metált játszók lesznek.
Slayer, Bloody Roots, Ektomorf (bár véleményem szerint nem tiszta Thrasht játszanak, de mindegy), Akela.
Asszem ennyi... -
#347 megadave tartalmas életet élt:D -
Egyik legjobb életrajzi jelenet!! :)