985
Története, kialakulása, legnagyobb alakjai/bandái, és a jelenkor!
-
#465 Gecijó:D
Amúgy szerintetek van valamennyi esély rá, hogy Hegyen találkozzak Arayáékkal backstageban vagy valahol? Akár csak 1 közös kép erejéig is? Rohadt sokat jelentene ez nekem, de gondolom nem vagyok egyedül :D -
#464 -
Kötelező az összes részt végig hallgatni!!! THRASH 'TILL DEATH!!! -
#462 Egyelőre még nem tudom mikor indulnék. Szinte tök mindegy. -
#461 Hát mikor akarsz indulni Pestről? Annyi hogy a helyet bemutathatom neked, talán Spiczi haveromnak pont jól jönne a társaságod, mert őt is egyedül hagyom, majd rákérdek ha gondolod. -
#460 Na igen én meg még legálisan nem ihatok.(fuckit)
És kb senkit nem ismerek :D.
Na mindegy majd csak lesz valami. -
#459 Tőlem Tokajban találkozhatunk hogy együtt bemenjünk, csak én egyből összefutok alkoholista haverjaim tömkelegével :D. -
#458 Én Pestről indulok és szintúgy másnap hajnalban haza. -
#457 Hát én Nyíregyről megyek péntek délelőtt vagy dél környékén és hajnalban az első vonattal haza :D. -
#456 Nagyon jó haverom nem tud jönni, akivel mentem volna. Megy valaki pénteken ? Mehetnénk együtt. -
BEERisGOOD #455 Nyíregyen a picacon is megnézheted. Én záhonyi vagyok és eddig mindig a piacon vettem fekete pólókat. -
#454 \m/ zsír! -
#453 Én youtubeon mér végignéztem :D -
#452 Ja és találtam egy ilyet :
The.Big.4.in.Gothenburg.2011.PART1.SWEDiSH.HDTV.XviD-sweHD
:D:D -
#451 Hegyalján lesz Slayer póló az tuti, tavaly is voltak Motörheadesek:
link -
#450 Nekem mindent :D. Pólót minimum kéne csak Nyíregyen nem fix hogy találok. Volt egy bolt, ismertem az eladóját de évek óta befuccsolt, pedig Thrasher volt a srác, és kurva jó cuccokat hozatott! Vettem pár pólót meg gatyát és kibaszott vastag és jó minőségűek. -
#449 Na ma megvettem a kötelező Slayer cuccokat a koncertre( póló, csuklószorító).
Már csak a jegyeket kéne megvennem -
Tessék készülni erre a számra is, mert nagy valószínűséggel lesz Hegyen!!! -
#447 Király új Megadeth szám élőben! :D
-
spiczi91 #446 -
Ezt annyira bírom :D
"i dont now whats satanic or creepy you see in ,,join us''??
they just want your support" -
#444 Kár hogy nem nyomják ezt... -
#443 erről ez jut eszembe :D
-
#442 -
#441 Nem rossz, nem rossz. -
#440 Nah szerintem ilyen setlistre számíthatunk Hegyalján, +1-2 szám lesz még talán:
-
#439 Ugye hogy ugye? :D -
#438 Pont ma néztem meg az egész koncertet :D
Kurva jó. -
#437 YOU GOT THE FUCKIN TIME!!?????
-
#436 \m/ így fogom metálra nevelni unokahugaimat :D XDDD -
#435 De vicces, hogy a szöveg + ez a zene rohadtul nem illik össze :D -
#434 Gyerekbarát Trash metal :D:D:D -
#433 -
#432 Vonat bazdmeg :D. Nyíregyről Münchenig egy átszállással kimegyek lazán...és azt is Pesten kell megejteni. Csak egy jó 50.000-60.000 Ft kell rá összegyűjteni mindennel együtt, meg én örülnék vagy 10 embernek ha jönne velem, így talán olcsóbb szállást találni. Na majd jövőre így tervezünk és akkor talán komolyra is fordulhatna a dolog, mert az eszem azt mondja hogy megfogok halni ha végig bulizom, a szívem azt mondja hogy szarjam le, mert szép halál. -
#431 Jaja és nem is drága a jegy, a német Big4 kb 23ezer ft volt, egyedül a benzinár bátortalanít el a dologtól...
-
#430 Sőt az is csodás, hogy Mustain és Kerry szóba áll egymással :D. (és együtt mentek koncertezni...vazzeee). -
#429 Tavaly amikor megláttam Mustaint és Kirköt valamint Jamest és Mustaint egymás ölelgetni...teljesen... hát megkönnyeztem...az évek alatti baszakodás csipkelődés, gecizés, szidás, fikázás talán akkor befejeződött. A bandák összejöttek és újra látom a Thrash feltámadását, nem tűnt el több mint 30 év alatt a közéletből ÉS EZ CSODÁLATOS!!! Jövőre ki kell menni egy ilyen bulira, remélem lesz még Európában valahol itt a közelbe. Muszáj lesz...belehalok ha nem jutok el egy ilyenre. De a minimum egy Anthrax koncert! -
#428 Hmm...Slayerék sokszor kimaradnak ügyes bajos dolgok miatt. -
#427 Ennyire fos közönséget, inkább maradtak volna otthon a TV előtt bazdmeg...ezek Black meg Folk metál nemzetek, nem Thrash bazdmeg. Thrash a balkánon van, meg közép európában, de leginkább Dél Amerikában. Szánalmas...rossz nézni.
És ez az egy szám tetszik John Bushal is, de még mindig jobb Belladonával :D. Caggiano meg hogy lenyomta már a szólót ezzel az elszakadt húrral! :O
-
Ennyire profik :D
Robnak pont szóló előtt szakadt el a húrja, de simán lenyomta.(Igaz, hogy a D, de akkor is :D)