985

Története, kialakulása, legnagyobb alakjai/bandái, és a jelenkor!
  • Ulvar
  • Prince of Máté
    Gizda kép a Hegyaljás koncertről:

• Prince of Máté
    Október 31-én meg az új Megadeth album!
  • BEERisGOOD

Skin O' My Teeeeeeeeth!! :D
  • Ulvar

A.I.R.
  • Ulvar
    Szeptember 12. jön az új Anthrax album!
  • Prince of Máté
    Egy fasza felvétel az Antichristról, a végén Tommal együtt én is elrontottam a dalszöveget, mert vele énekeltem :D:D

• Prince of Máté
    1 Biztos, azért ez a Tokaji buli nem volt egy átlagos koncert ami az időjárást illeti, és azzal hogy elment az áram biztos belevésődött az emlékezetükbe ez az ország. Eddig ha jól tudom csak 1 helyen volt ilyen áramkimaradás Slayer koncerten.
  • Ulvar
    Én elmondhatom hogy azokat is hallgattam élőben, de ne várj csodát, nem hiszem hogy a közel jövőben erre benéznek, max a környékre. Bár ki tudja...tavaly ugyanezt mondtuk Megadethre...de azért 2 év alatt 3 Slayer Magyarországon?...bepótolnák az elmúlt éveket?
  • Prince of Máté
    Hát emberek ez a Slayer koncert durva volt... Nem gondoltam volna, hogy ilyen számokat is eljátszanak, mint a Hallowed Point, Spirit in Black, Ghosts of War, és az utóbbi ilyen hosszúságú koncerteken nem játszották az Antichrist és Silent Screamet sem, amit nálunk viszont igen!
    Végig a harmadik sorban voltam, én már örültem is az esőnek mert majdhogynem megfulladtam... na de nem az árvíznek és a villámoknak mert az nagyon elbaszta a koncertet :( Persze én kitartóan ott voltam végig nem érdekelt volna a jégeső sem, de kimaradt a South-Raining-Black Magic trió :( és az egészben a legszomorúbb, hogy az Angel of Death legjobb részénél elment az áram, hát beszarás azért... Könyörgöm, csak még 1 Slayer koncerten had vegyek részt!
  • csokalaci
    Ez jó kis sorozat volt.
  • Ulvar

Egy kis részlet a Thrashről, a rock hét korszakában, aki még nem látta volna...
  • Ulvar
  • Ulvar

Hol vannak az Exodus fanok amúgy innen? :D.
  • Ulvar
    Nyíregyen 6or szakadt meg az áram...Tokajt még el is kerülte finoman szólva...amúgy miután vége lett a koncertnek mentem kifele, megint megszakadt az áram...
  • csokalaci
    Igen gondoltam is hogy azért hagyták abba mert baszakodott az áram. Csak a viharra nem gondoltam, ahol én álltam annyira nem tűnt durvának. Ez viszont rohadtul gáz...
  • Ulvar
    a-a fiam, azért is fejezték be hamarabb mert geci nagy vihar volt, elázott a színpad ezért nem volt pl: Raining blood, csak angel of death aminek a végén amikor pont Lombardo jött volna akkor elment egy pillanatra az áram, elment minden hangszer, és utána el is mentek a picsába....

nagyon mérges voltam a szervezőkre, gecire bénáztak, és az áramot évek óta nem tudják megoldani....
  • csokalaci
    De világítottak a lámpák, vagy már csak beképzeltem őket D:
    A viharra a végén rájöttem azt hittem locsolnak még jól is esett :DD
  • Ulvar
    Elment az áram bazdmeg nem vetted észre? :DDDDD Azt se hogy geci nagy vihar van? :D.
  • csokalaci
    Na leírom személyes tapasztalataimat Hegyaljáról:

Kb 2 órakor értem oda. Biztonsági faszok elvették 3 liter italomat mert hogy csak fél literes üveget lehet bevinni.

Megnéztem a Partyzánt, majd egyből mentem a nagyszínpadhoz. Első sor, középen tökéletes volt. Heaven Street Seaven után baszottul szomjas lettem, szóval el kellett mennem venni piát. Visszaértem a Kowalsky meg a Vega-ra kb a 3. sorba. Ezután Depressziónál második sorba kerültem pogózás közben.(A Wall of Death után :D)
    Irie Maffia-ra első sorba kerültem. Ezután a Guano Apes koncert közebn elkövettem egy hibát , elővettem az italomat. Ezt azért nem szabad, mert mialatt ezt megtettem már csak egy kézzel fogtam a korlátot így a második sorba kerültem. Amint lelépett az Apes hátulról előre jöttek a tahó részegek, de nem is baj, mert az ő gerincüket meg veséjüket szúrták azok akikre az egész közönség rádőlt. Az első kb 40 perc kemény pogo volt, utána ott leálltunk és csak headbang ment. Amikor elérkezett az Angel Of Death vége amikor lombardo duplázik, nem értettem hogy mi a faszért nincs hang. Ezt most direkt csinálták ? Nem hiszem. Minden esetre szerintem lehetett volna jobb setlist, de a hangulat azért meg volt.
  • Ulvar
    Nah én 11 kor ott leszek bejáratnál. Jó bulit annak aki jön! Esőre számítsatok, a Szlovén setlist még nincs fent, de 90%-ban az lesz nálunk is valószínűleg. Szóval tessék úgy készülni!

Noh Üdv!
  • csokalaci
  • csokalaci
    Muszaj lesz
  • Ulvar
    Hát ha kibírod oké :D.
  • csokalaci
    Faszbukon a hegyaljas csoportban kerulnek fel az uj videok. Mar kurvara izgulok Slayer miatt :D Elso sor kell. Fel kettore erek elvileg Tokajba. Kettore talan beerek a helyszinre na onnantol kb 8-9 ora allas az elsosorban :D
  • goregrind #480
    Egy kis brazil tressssss

• Prince of Máté
    Akit érdekel a Hegyalja setlistje, az szerintem majd nézze meg a holnap esti Eindhoven-i koncertet, ott 21:00 órától 22.45-ig játszanak, szóval szerintem ahhoz hasonló lesz itt is:P
    Bár nem szabadna megnéznem , mert jobb lenne a meglepetés de nem hiszem hogy ki fogom bírni :D
  • Prince of Máté
    Nah Slayerék elindultak az Európai fesztivál turnéjukra, ami pénteken minket is érint. Sajnos most már biztos, hogy MEGINT nem Hanneman jön, hanem Gary Holt...

Megnéztem a setlistet és elég durva koncertet játszottak, viszont sajnos nálunk nem ennyit fognak, mert hollandban 2,5 órás volt a koncert, Hegyalján másfél órás lesz.

Azért örülnék egy ilyennek itthon is :D

• Ulvar

Ezt meg neked, Smiciék fedezték fel őket (már mint Ektomorfot) és Smiciék a Bloody Rootsal Ektomorf után jönnek Hegyalján ugyebár :). (csütörtökön).
  • Ulvar
    9. Amnéville-i Slayeren volt Dittohead
  • Prince of Máté
    Igazi nem a Big4ból valóak, de nem tudom hányan ismerik az Ektomorf nevű zenekart. Magyarok!! és kurvajó trash metalt nyomnak! Hegyalján ott lesznek természetesen

• Ulvar
    Mert egy Dead Skin Mask refrént illik pl:, mert az Pesten végig kellett.
  • Ulvar
    Általánosságban mondtam :).
  • Prince of Máté
    Jah nekem ne mondd én kívülről fújom az összeset, kb fél éve tanulgatom már:D
    Na jó azért van 1-2 szám ahol csak 1-2 sor kivételével vágom a dalszöveget.
  • Ulvar
    Lényeg hogy nagy többsége ez lesz és a komolyabb részeket ahol a közönséget próbálják bevonni, azt tudni kéne. Csak tanulás céljából :).
  • Prince of Máté
    Hát remélem nem ez lesz, sőt tuti is hogy nem...
    Mivel ahol már 15 számot nyomnak ott World Painted Bloodal kezdenek, nah annál jobb koncertnyitó szám nem létezik :D
    Disciple egy kurvajó szám de nem az első számra való...
  • Ulvar
    Na sorba winampba benyomva...

Szövegeket tessék tanulni!!!! (már aki jön, annak kötelező).
  • Ulvar
    Knebworth setlist:

Disciple
    War Ensemble
    Hate Worldwide
    Postmortem
    Dead Skin Mask
    Snuff
    Seasons in the Abyss
    Mandatory Suicide
    Chemical Warfare
    Stain of Mind

South of Heaven
    Raining Blood
    Black Magic
    Angel of Death

hát valami ilyesmi lesz.
  • artschi
    Ha esetleg lesz autogram session Hegyalján, akkor jó esélyed van rá.
  • Ulvar
    Hát...semmi sem lehetetlen de szép álom :).