985

Története, kialakulása, legnagyobb alakjai/bandái, és a jelenkor!
  • Prince of Máté
    és Payback 's a bitch motherfucker!
  • csokalaci
    Azért még mindig hihetetlen számomra, hogy pont azon a napon ezzel a címmel jelent meg. Minden esetre nekem egyik kedvenc Slayer albumom, Disciple, Bloodlines és Seven Faces miatt.
  • Ulvar
    bezony!
  • Prince of Máté
    Immáron 10 éve, hogy kijött ez a remek album, egy érdekes napon...

• Ulvar
  • Prince of Máté
    Szerintem lehetne ezek közül is valamelyik, tudom hogy Big4-ról vannak de úgyis csak róluk beszélünk kb :)

• Ulvar

Rajta van csak ezt így nem lehetett kirakni... átkéne méretezni de akkor is kurva sok hiányozna, szal gondolkodom hogy mi legyen mióta kiraktam :D.
  • artschi
    apropó, miért hiányzik a bannerből az Anthrax-logó? :)
  • Ulvar
    egyiken se voltam sajna, de ha az ég is úgy akarja akkor 1-2 éven belül lesz valami megint erre fele :).
  • artschi
    Sorry, akkor rosszul tudtam. Mindegy, nekem Bush marad az Anthrax énekese, az új album zeneileg nagyon jó lett.

Ami eddig koncert volt itthon, 3-ról tudok (lehet, hogy volt több is): volt egy a Summer Rocks-on, volt egy a Szigeten (mindkettőn ott voltam, ez még a Bush-éra) és volt egy a mezőtúri rockfesztiválon - ez már Belladonna-s fellépés volt.
  • Ulvar
    Megsúgom hogy az első kirúgás is Scottynak volt köszönhető nem Belladona volt aki kilépett. És nem visszajött hanem visszahívták, mert sokan hiányolták, nem volt jó Bushal már a banda érezték hogy vissza kell térni a gyökerekhez. Nelsonnal felvettek egy albumot amit aztán ki is dobtak a kukába. Mindenkinek megvan a véleménye a dolgokról, neked ez az álláspontod én el is fogadom, mert tényleg nincs rossz hangja mondom Bushnak, csak az én véleményem az hogy Belladonával az igazi a banda. Egy dolgot szeretnék, egy rohadt koncertet Magyarországon, de most már az is elég ha valamely környékbeli országban.
  • artschi
    Hát, más lenne a Metallica, az tény :)

Viszont Belladonna-nak volt pár, számomra nem túl szimpatikus lépése - gondolok itt pl. a Bush kirúgása után visszajött, majd később újból kivált.

Aztán felvették az uccsó albumot Dan Nelson-nal, majd kirúgták a srácot.

Aztán Bush-t visszahívták kb. 1 évre (2009-2010), majd újból kirúgták, visszajött megint Belladonna és felvették vele az új albumot. De ez már talán inkább Scott Ian-en is múlt...
  • artschi
    Ahhoz képest, hogy nem illett bele, kb. 10 évig tag volt :)

Na mindegy, én Bush-párti vagyok (nem a politikus Bush, hanem Anthrax-Bush, a félreértések elkerülése végett), vele ismertem meg a bandát. Hallgatva a korábbi Anthrax albumokat Belladonna-val, nekem abszolút nem jött be a hangja. Részemről ennyi.
  • Ulvar
    A hangjával nincs baj, de az nem ide illik....képzeld el ha mondjuk anno 1983ban a Metallicaba lépett volna be énekesként, ugyanis oda hívták...soha nem lett volna meg az első 3 igen erőteljes album véleményem szerint.

Mégegszer mondom nagyon jó hangja van de nem ide illik. Azokat amiket Belladona simán kiénekel a vén hangjával is arra ő nem volt képes élőben...de még albumon is nagyon durván érezhető volt a különbség, sőt hozzá hangolták a gityót meg az egész hangzást.
  • spiczi91
    Én is inkább az előttem szólók pártját fogom, John Bush egyszerűen nem illett bele a bandába, ráadásul az Onlyt Joey kecijól nyomta.
  • Prince of Máté
    Egyet értek, Anthrax = Belladonna :)
  • Ulvar
    Má megvan közbe rájöttem, csak nem tom hány kbps mert most szedem leírásba meg nem volt írva.

#528: Alap hogy Belladonának itt lett volna a helye már hosszú évek óta újra...lényegében miatta oszlott fel szinte teljesen az alap Anthrax. Amint bekerült Bush abba a szent pillanatban Dan Spitz kilépett, majd nem sokkal utána Frank Bello is...Benante meg Ian maradt...most meg ... fasza minden, Dan hiányzik, de ő marad inkább órát szerelni :D.
  • artschi
    Zeneileg kiba' jó album, viszont Belladonna-t már rég le vissza kellett volna cserélni John Bush-ra...
  • Ulvar
    link.
  • Prince of Máté
    Anthrax-Worship_Music-2011-BriBerY
  • Ulvar
    Október 10. én jön ki az új Moby Dick album A Holnapok ravatalán címmel...

Csak úgy szótam :). (ja és nemsokára Anthrax új album).
  • Ulvar
    Láttam már ezt is! :). Fogadás volt ha jól emlékszem, bár Spiczi kolléga biztos jobban vágja. Elmebeteg...de ezért tisztelem... :D.
  • Prince of Máté
    Ezt nézd meg :) Utsó turnéállomás volt és egy kicsit hosszabb kiállást kapott a dupla lábdob a végén.

• Ulvar

Na jó ez nem ember...most már értem miért szív marihónalját!
  • spiczi91

Ajj, de jó volt, ezeket mégegyszer látni akarom.
  • csokalaci
    Valahol olvastam, de most nem ugrik be, pedig tegnap volt, hogy össze akar hozni egy olyan bandát, hogy James, Lars, Ő, és David Ellefson.

Szerk:

Nem ez volt, de lényegében erről szólt:
    Hogy mi igaz, belőle azt döntsétek el magatok.
  • Ulvar

2011 Wacken Kreator teljes koncert.
  • Ulvar
    Mi a fasz lett Dave-el??? Haza húzza a szíve vagy az újság írók megint kiforgatják a szavát...
  • Ulvar

Első hivatalos klippje a srácoknak!
  • spiczi91

lol
  • Ulvar

Elfelejtettem posztolni! :). Mindjárt jön az album is.
  • Prince of Máté

Új Anthrax Song!!
  • csokalaci
    Headbanger magazin :D
  • Prince of Máté
    Na jelentem egy Slayer lemezzel lettem gazdagabb, MM-ben 3500ért jutottam hozzá, ennyit simán megért a legújabb CD-jük!

• Prince of Máté
    Azért szólhattak volna, mert magamtól nem mentem oda, ki tudta, hogy ő is ott lesz :@
    Most elég mérges vagyok, hogy kihagytam egy ilyen találkozást :D
  • Ulvar
    Emberek...Lombardo ott volt egy DJ pult mögött hegyen ....Facebookon nem rég lett posztolva pár kép...hát én most is pislákolok hogy ez mi??? xDDD
  • L Viper #509

Bloody Roots - Vérezzen meg minden

• Prince of Máté
    Ez a fényképezős dolog már megszokott számít, idén kezdte el és minden helyszínen ezt csinálja azóta. (kb 1-2-3 hónapja)
    Az viszont biztos, hogy az időjárás és az áramszünet egy örök emlék marad nekik.
  • spiczi91
    Amúgy szerintem visszajönnek, Tom a végén ott fényképezett/kamerázott, szerintem tetszett neki amit látott + azért az Angel of Deathes áramszünet is tök jól vette ki magát. Legalábbis ránézésre eléggé bejött nekik hogy csak dobra is ugyanúgy megy a pogó. :D
  • spiczi91
    Hegyalján konkrétan azért ment el az áram, mert belekúrt a trafózházba a villám.