985
Története, kialakulása, legnagyobb alakjai/bandái, és a jelenkor!
-
Anonymusx #585 Helló!
Bocs ha nagyon off lennék, de van kb 40 db eladó metal hammerom, olcsón adom kb 2-3 ezer ft + pkért. Privátban lehet érdeklődni.. -
#584 Ezt nem tudom megunni :D Egész nap ez ment a fejemben.
-
#583 Ma 25 éves a legendás album!
-
Hát ez epic... :D. -
/w Dave and Cliff Jump in the fire...tényleg milyen rég hallgattam eme számot talicskától :O. -
Egyszerűen CHARLIE RULES!!!! -
Marad Annihilator. -
Régi jó öreg Thrash számok közt van pár lírikus is ami ... kibaszottul üt... ha ilyet egy Metallica csinált volna vagy Megadeth, az világ siker lett volna... -
#577 -
Cliff Burton emlékére: 25 éve halt meg a világ egyik legnagyobb Thrash basszus gitárosa, a Metallica egyik legmeghatározóbb személyisége, még ha sokáig nem is szerepelt a banda életében, egy életre az emberek szívébe lopta magát megjelenésével, karakterével, tudásával, és ember szeretetével.
Minden tiszteletem Clifford Lee Burton-é, aki a világ legjobb basszus gitárosa volt/marad/ és lesz számomra amíg élek, mert páratlan egyéniség, és kimondhatom hogy a világ sokkal, de sokkal szegényebb lett nélküle 1986. szeptember 27.-én. Nyugodjék békében mindörökké, és remélem hogy most is a Metál halott isteneivel együtt játszik és csak nyomja, és nyomja a jobbnál jobb bassz témákat! -
#575 "Új" Megadeth nóta, (már lassan 1 hete kint van) nagyon zúzós!
Az album alázni fogja a Metallica lucácskáját :D -
spiczi91 #574 Ott voltam, Isten volt, a faszi is kurvarendes. -
#573 én mehettem volna de túl korán kellett volna kelnem és Nyíregyről indulni, és akkor az esti koncerten nem lettem volna túl ép :D. -
#572 Gizda :D
Ez is fasza lehetett, sajnos erről is utólag értesültem :@
-
Nagyon fasza!!! :D -
#570 Jaja, és itt van a teljes sztori -
#569 Azt vágjátok hogy az a pergő honnan van? :))))) (igen a Magyar srác aki csinálta Lombardonak a Pesti koncert előtt). -
#568 Valami kibaszott jó :D -
#567 Bazdmeg épp ma néztem :D Ezek a Drumcamok odabasznak :) -
#566 -
#565 Ja! xD -
#564 Régi de 1:11-nél kurva jó az a vágás.(Dave teleportál) :DD
-
#563 Azt a kurva emberek ti mit szívtatok adjatok nekem is mert nem jön át így a flash xDDDD. -
#562 -
spiczi91 #561
asdasda -
#560 na ja -
#559 Hát igen elég szomorú ez a látvány, bár a Big4 buli egy Metallica koncert 3 előzenekarral...
Egyébként Amerikában ez a 4 banda nem akkora cucc mint nekünk, látta őket már aki akarta, mivel ott turnéznak főként. -
#558 PFFFFFFFFFFFFF Amerika....-.-" szégyen. BULGÁRIÁBAN!!!! 60x ennyien voltak ANTHRAXRE kíváncsiak....szégyen...és hogy bevolt reklámozva hogy mi király buli lesz meg blablabla....erre jöttek a kommentek hogy kurva drága a jegy blablabla....-.-". Legyen már Dél Amerika a BIG 4 központja szeretném látni a kibaszott jó felvételeket. -
#557 Anthrax koncerten alig voltak... Na majd HA jönnek ide :D
-
#556 Hát az állóhelyeken nincs valami nagy tolongás...
Vége Amerikában ennek nagy számban... -
#555 -
#554 -
#553 "Tonight is the night! The Big 4 at Yankee Stadium! Follow the MetOnTour journals for live updates throughout the day. http://bit.ly/lYy1QU"
FBn Metallica rakta ki. -
#552 Nagy nap a mai! :)
Remélem ott lesz Hanneman is, van esély rá a hírek szerint!
-
#551 höhö, lesz az 5000 is -
#550 11 font a lemez, szállítással együtt 13,5 szóval 4428 ft-ra jön ki ami nem éri meg így :/
Szerintem itthon 3 ezer lesz, legalábbis remélem! -
#549 Tessék még így is olcsóbb a szállítási díj asszem 2,5 font...számold csak ki :). -
#548 Perfekt Band :)
Bárcsak itthon is 2000 ft lenne!
-
#547 -
"Philip Anselmo joined Scott Ian (ANTHRAX), David Ellefson (MEGADETH), Mike Portnoy (DREAM THEATER), Frank Bello (ANTHRAX), Charlie Benante (ANTHRAX) and Kerry King (SLAYER) on stage earlier this evening (Monday, September 12) at the second Metal Masters Clinic at the Best Buy Theater in New York City."
MICSODA NEVEK!!!!!!!!!