985
Története, kialakulása, legnagyobb alakjai/bandái, és a jelenkor!
-
#625 Nekem megvan.
Igen a Christ Illusion az utolsó amit kiveséz. Pedig a végén a diszkográfiában szerepel a World Painted Blood. -
#624 Van itt valaki, akinek megvan Joel McIver Slayer könyve?
Készülök megvenni, de nem tudom, hogy a magyar vagy az angol változatot vegyem meg...
A magyarban a Christ Illusion az utolsó lemez review? -
Thrashfest beharangozó ... természetes nálunk nem lesz. Legközelebb Pozsonyban meg Prágában meg Zágrábban lesz. -
#622 Egy állat!!! -
#621 Ez az ember hihetetlen :D Imádom.
-
#620 Arról nem is beszélve hogy az interjúban ugye Lars meg is hívta Dave-t.
Amúgy Dave-nek nagyon sokszor érzelmi kitörése volt ilyen interjú adásoknál.
Volt hogy a riporter csajt is elküldte a faszba hogy hagyja békén a Metallicával stb... De ettől még ha hülyeséget is mond akkor is legbelül kedvelik egymást. Ha a múltat nem nézik. -
#619 hülyeség, még a gyerekeit is ismeri, Lars gyerekei meg Megadeth hallgatnak :). -
#618 Nézzétek meg, érdekes videó, 2:19 körül van a lényeg...
Nekem az interjúkból az esett le, ha Lars nem is utálja, de Dave nem nagyon kedveli őt...
-
#617 Mint ahogy ebben a videóban is. Lars inkább nem szivatja Davet.
-
#616 Hülyeség. Ulrich és Mustain mindig is jóban voltak, miután kirúgták Dave-t azután is.
Big 4 DVDn is rajta van, hogy beszélgetnek családról stb...De régebbi interjú beszélgetéseknél is meg volt ez ....
Hetfield és Dave valamint Kirk és Dave voltak inkább szarban egymással...
De Slayerék se csipázzák talicskáékat az "elkurvulásuk" miatt, de Mustain-nal is volt "vitájuk" (kinek nem)
És azóta is folyamatosan jelennek meg Mustain-től a cikkek hogy szeretne talicskával együtt zúzni, albumot is kiadni ilyesmi... -
#615 Akik egyébként utálják egymást, de most Big4 turné miatt elviselték a másikat... -
Nyeheheheee :) -
DIE DIE DIE MY DARLING...de rég hallgattam... :))). -
Anthrax koncertet akarok!
ANTHRAX KONCERTET AKAROK!!!! -
#611 Jézusom, Hegyaljára való utazásom közben ezt hallgattam(+ az egész albumot) :D Istenkirály hangulata volt :D -
I was almost honest....kurva nagy szám! -
Egyik kedvenc Megadeth számom...egyszerűen zseniális remekmű, és egy nagyon jó felvétel! -
spiczi91 #608 :ASDASDAS -
#607 Na jó most keltem fel. Egy vezető majom? :DDD -
#606 Public enemy no. 1 klipp! Most jött ki. Én szakadtam a röhögéstől rajta! :D. -
#605 Faszák a felvételek :D Csak sajnos Jimmy Kimmelem mint mindig, most is el lett baszva a hangosítás :( -
#604 -
spiczi91 #603 Kurvanagy, 3 faszi jelmezben, meg egy csöves. :DDDD -
spiczi91 #602 -
#601 -
#600 -
Probatbicol #599 Kissé rendhagyó előadás:
-
spiczi91 #598 Végsősoron érthető, de a fan gyerek igazából már ugrott volna vissza a tömegbe, csak Joeynak ilyenkor szokása lepacsizni (vagy mint most) összeölelkezni velük. Azt, hogy Joey magához húzta, ő támadásnak vélte. :D lol -
#597 Az komoly :D
Elég komoly letámadás volt, a biztiőr csak jót akart, mivan, ha a csávókánál egy kés volt? Persze szar irányba ugrott neki az igaz... -
spiczi91 #596
Joeyt lezúzta az idióta biztonsági... caught in a mosh :) -
Probatbicol #595 isohuntpontcom-on is fent van, reg. nélkül -
#594 Zárt oldal :S De szerintem mindenhol fent lesz még ma. -
spiczi91 #593 nekemis -
#592 Privibe linket! :D -
#591 EZAZ Torrenten a thirteen!!! Napok óta óránként csekkolom mikor kerül fel, most végre megvan :P -
#590 :)))) jaja :) -
Probatbicol #589 Nekem ez a szám erről emlékezetes :)
-
Imádom ezt a számot. Mostanában megint rákattantam :D. A legjobb rész "...i'm a walking razor blade"... xDDD. Ez hogy jött ki :D. -
#587 -
#586 Ki jön December 23. án Debrecenbe Moby Dick koncertre?