985

Története, kialakulása, legnagyobb alakjai/bandái, és a jelenkor!
  • csokalaci
    Nekem megvan.
    Igen a Christ Illusion az utolsó amit kiveséz. Pedig a végén a diszkográfiában szerepel a World Painted Blood.
  • Prince of Máté
    Van itt valaki, akinek megvan Joel McIver Slayer könyve?
    Készülök megvenni, de nem tudom, hogy a magyar vagy az angol változatot vegyem meg...
    A magyarban a Christ Illusion az utolsó lemez review?
  • Ulvar

Thrashfest beharangozó ... természetes nálunk nem lesz. Legközelebb Pozsonyban meg Prágában meg Zágrábban lesz.
  • Ulvar
    Egy állat!!!
  • csokalaci
    Ez az ember hihetetlen :D Imádom.
  • Ulvar
    Arról nem is beszélve hogy az interjúban ugye Lars meg is hívta Dave-t.

Amúgy Dave-nek nagyon sokszor érzelmi kitörése volt ilyen interjú adásoknál.

Volt hogy a riporter csajt is elküldte a faszba hogy hagyja békén a Metallicával stb... De ettől még ha hülyeséget is mond akkor is legbelül kedvelik egymást. Ha a múltat nem nézik.
  • Ulvar
    hülyeség, még a gyerekeit is ismeri, Lars gyerekei meg Megadeth hallgatnak :).
  • Prince of Máté
    Nézzétek meg, érdekes videó, 2:19 körül van a lényeg...
    Nekem az interjúkból az esett le, ha Lars nem is utálja, de Dave nem nagyon kedveli őt...

• csokalaci
    Mint ahogy ebben a videóban is. Lars inkább nem szivatja Davet.
  • Ulvar
    Hülyeség. Ulrich és Mustain mindig is jóban voltak, miután kirúgták Dave-t azután is.

Big 4 DVDn is rajta van, hogy beszélgetnek családról stb...De régebbi interjú beszélgetéseknél is meg volt ez ....

Hetfield és Dave valamint Kirk és Dave voltak inkább szarban egymással...

De Slayerék se csipázzák talicskáékat az "elkurvulásuk" miatt, de Mustain-nal is volt "vitájuk" (kinek nem)

És azóta is folyamatosan jelennek meg Mustain-től a cikkek hogy szeretne talicskával együtt zúzni, albumot is kiadni ilyesmi...
  • Prince of Máté
    Akik egyébként utálják egymást, de most Big4 turné miatt elviselték a másikat...
  • Ulvar

Nyeheheheee :)
  • Ulvar

DIE DIE DIE MY DARLING...de rég hallgattam... :))).
  • Ulvar

Anthrax koncertet akarok!

ANTHRAX KONCERTET AKAROK!!!!
  • csokalaci
    Jézusom, Hegyaljára való utazásom közben ezt hallgattam(+ az egész albumot) :D Istenkirály hangulata volt :D
  • Ulvar

I was almost honest....kurva nagy szám!
  • Ulvar

Egyik kedvenc Megadeth számom...egyszerűen zseniális remekmű, és egy nagyon jó felvétel!
  • spiczi91
    :ASDASDAS
  • csokalaci
    Na jó most keltem fel. Egy vezető majom? :DDD
  • Ulvar
    Public enemy no. 1 klipp! Most jött ki. Én szakadtam a röhögéstől rajta! :D.
  • Prince of Máté
    Faszák a felvételek :D Csak sajnos Jimmy Kimmelem mint mindig, most is el lett baszva a hangosítás :(
  • csokalaci
  • spiczi91
    Kurvanagy, 3 faszi jelmezben, meg egy csöves. :DDDD
  • spiczi91
  • csokalaci
  • Ulvar
  • Probatbicol
    Kissé rendhagyó előadás:
  • spiczi91
    Végsősoron érthető, de a fan gyerek igazából már ugrott volna vissza a tömegbe, csak Joeynak ilyenkor szokása lepacsizni (vagy mint most) összeölelkezni velük. Azt, hogy Joey magához húzta, ő támadásnak vélte. :D lol
  • Prince of Máté
    Az komoly :D
    Elég komoly letámadás volt, a biztiőr csak jót akart, mivan, ha a csávókánál egy kés volt? Persze szar irányba ugrott neki az igaz...
  • spiczi91

Joeyt lezúzta az idióta biztonsági... caught in a mosh :)
  • Probatbicol
    isohuntpontcom-on is fent van, reg. nélkül
  • Prince of Máté
    Zárt oldal :S De szerintem mindenhol fent lesz még ma.
  • spiczi91
    nekemis
  • Ulvar
    Privibe linket! :D
  • Prince of Máté
    EZAZ Torrenten a thirteen!!! Napok óta óránként csekkolom mikor kerül fel, most végre megvan :P
  • Ulvar
    :)))) jaja :)
  • Probatbicol
    Nekem ez a szám erről emlékezetes :)

• Ulvar

Imádom ezt a számot. Mostanában megint rákattantam :D. A legjobb rész "...i'm a walking razor blade"... xDDD. Ez hogy jött ki :D.
  • csokalaci
  • Ulvar
    Ki jön December 23. án Debrecenbe Moby Dick koncertre?