Thrash Metál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Viszont Belladonna-nak volt pár, számomra nem túl szimpatikus lépése - gondolok itt pl. a Bush kirúgása után visszajött, majd késõbb újból kivált.
Aztán felvették az uccsó albumot Dan Nelson-nal, majd kirúgták a srácot.
Aztán Bush-t visszahívták kb. 1 évre (2009-2010), majd újból kirúgták, visszajött megint Belladonna és felvették vele az új albumot. De ez már talán inkább Scott Ian-en is múlt...
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Na mindegy, én Bush-párti vagyok (nem a politikus Bush, hanem Anthrax-Bush, a félreértések elkerülése végett), vele ismertem meg a bandát. Hallgatva a korábbi Anthrax albumokat Belladonna-val, nekem abszolút nem jött be a hangja. Részemrõl ennyi.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Mégegszer mondom nagyon jó hangja van de nem ide illik. Azokat amiket Belladona simán kiénekel a vén hangjával is arra õ nem volt képes élõben...de még albumon is nagyon durván érezhetõ volt a különbség, sõt hozzá hangolták a gityót meg az egész hangzást.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
#528: Alap hogy Belladonának itt lett volna a helye már hosszú évek óta újra...lényegében miatta oszlott fel szinte teljesen az alap Anthrax. Amint bekerült Bush abba a szent pillanatban Dan Spitz kilépett, majd nem sokkal utána Frank Bello is...Benante meg Ian maradt...most meg ... fasza minden, Dan hiányzik, de õ marad inkább órát szerelni :D.
Csak úgy szótam :). (ja és nemsokára Anthrax új album).
Na jó ez nem ember...most már értem miért szív marihónalját!
Ajj, de jó volt, ezeket mégegyszer látni akarom.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Szerk:
Nem ez volt, de lényegében errõl szólt:
Hogy mi igaz, belõle azt döntsétek el magatok.
http://facebook.com/musicleander
2011 Wacken Kreator teljes koncert.
Elsõ hivatalos klippje a srácoknak!
lol
Elfelejtettem posztolni! :). Mindjárt jön az album is.

Most elég mérges vagyok, hogy kihagytam egy ilyen találkozást :D
Az viszont biztos, hogy az idõjárás és az áramszünet egy örök emlék marad nekik.
Skin O' My Teeeeeeeeth!! :D
Last.fm: Oleksza
A.I.R.
Végig a harmadik sorban voltam, én már örültem is az esõnek mert majdhogynem megfulladtam... na de nem az árvíznek és a villámoknak mert az nagyon elbaszta a koncertet :( Persze én kitartóan ott voltam végig nem érdekelt volna a jégesõ sem, de kimaradt a South-Raining-Black Magic trió :( és az egészben a legszomorúbb, hogy az Angel of Death legjobb részénél elment az áram, hát beszarás azért... Könyörgöm, csak még 1 Slayer koncerten had vegyek részt!
Egy kis részlet a Thrashrõl, a rock hét korszakában, aki még nem látta volna...
Hol vannak az Exodus fanok amúgy innen? :D.
nagyon mérges voltam a szervezõkre, gecire bénáztak, és az áramot évek óta nem tudják megoldani....
A viharra a végén rájöttem azt hittem locsolnak még jól is esett :DD
Kb 2 órakor értem oda. Biztonsági faszok elvették 3 liter italomat mert hogy csak fél literes üveget lehet bevinni.
Megnéztem a Partyzánt, majd egybõl mentem a nagyszínpadhoz. Elsõ sor, középen tökéletes volt. Heaven Street Seaven után baszottul szomjas lettem, szóval el kellett mennem venni piát. Visszaértem a Kowalsky meg a Vega-ra kb a 3. sorba. Ezután Depressziónál második sorba kerültem pogózás közben.(A Wall of Death után :D)
Irie Maffia-ra elsõ sorba kerültem. Ezután a Guano Apes koncert közebn elkövettem egy hibát , elõvettem az italomat. Ezt azért nem szabad, mert mialatt ezt megtettem már csak egy kézzel fogtam a korlátot így a második sorba kerültem. Amint lelépett az Apes hátulról elõre jöttek a tahó részegek, de nem is baj, mert az õ gerincüket meg veséjüket szúrták azok akikre az egész közönség rádõlt. Az elsõ kb 40 perc kemény pogo volt, utána ott leálltunk és csak headbang ment. Amikor elérkezett az Angel Of Death vége amikor lombardo duplázik, nem értettem hogy mi a faszért nincs hang. Ezt most direkt csinálták ? Nem hiszem. Minden esetre szerintem lehetett volna jobb setlist, de a hangulat azért meg volt.