Kávé és cappuccino főző
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is most szeretnék venni gépet... Abban tudnátok segíteni nekem, hogy a kapszulából (kávé), egyet lehet lefõzni? Tehát egy kapszula egy kávé, vagy esetleg kettõ? 😊
nem tudnátok véletlen segíteni? van valakinek véletlen kapszulás kávéfõzõje? vennem kéne a családnak, de nem tudom jok e ?!... kösszi
ezt olvasva jutottam erre a következtetésre, igaz ez is csak 1 vélemény, de sok minden le volt írva a topicba és ez egy kivonat
link
Amúgy amit lehetett én már elrontottam a kávéfõzésben. Vízet rendszeresen elfelejtek beleönteni, volt hogy be sem dugtam, vagy nem kapcsoltam be és fél órát vártam hogy történjen valami, de a legdurvább talán az volt amikor nem raktam alá a kinöntõt és az eégsz befolyott a sütõ mögé😄
http://www.tenke.hu
Én úgy szoktam hogy a pogácsa jó laza legyen és csak félig a tartóba. Kijön, átgõzölöm az egészet. Kiöntök egy pohárba, édeske, ezt jól meggõzölöm. öntök belek kevés tejszint, tejet és ezt mégegyszer meggõzölöm hogy habos legyen. Az egészhez öntesz egy pici kávét és szép barna csíkos lesz a hab ahol beleöntöted.
http://www.tenke.hu
igaz van kézi daráló, de hát ezzel is úgy vagyok mint a javasolt habverõvel, hogy legyen inkább minden funkció a gépen.
itt
alul hajthatod tovább van 7 része. igaz regelni kell, mert megvan 1 nap hány videót láthatsz.
igaz nem a legjobb ebben a témában, de nekem tetszett. régebben volt az exploreren egy jó mûsor ott mutatták a kávébab termesztés, pörkölést, darálási módokat géppel, díszítést, már a mûsor címére nem emlékszem, pedig érdemes lenne az érdeklõdõkkel újra megnéznem 😊
festhettek újra
szerencse,hogy nem égetett meg senkit
nem vágom,hogy történt amikor biztonsági szelepesek ezek...
Abból nem a kínai hanem a kicsit erõsebb anyagú Magyar termék.
Az alja mostanában kidudorodott (domború lett), nem durván, de észrevehetõen.
Félek, hogy ez felrobban, vagy valami kárt okoz... <#nemtudom>#nemtudom>
Van valakinek ilyen tapasztalata?
Vegyek újat, és ne kockáztassak, vagy ez nem gond, bírják ezek?

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
alul dupla rugós részû keményebb habot készít
arról nem találtam képet

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
>:C
>:C
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
még jó hogy nem versenyzongorát osztogattak...
<#idiota>#idiota>
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
-ébredés után 10 körül fél senseos kávé
-ebéd után 13 körül egy Melange (olyan mint a latte csak mézes)
-mammutban 15 körül egy darálós kávé mert majd bealudtam
-corában 17 körül egy burn energia ital mert majd bealudtam
-corában 17:30-kor egy tejhabos kávé mert ari hostess kínálta
cseppet kivert a víz utána...
ha viszont nem kell segítség h felkelj reggel akkor csak irigyelni tudlak 😄
DFTBA ಠ_ಠ
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
.: mobilize.hu :.
Eleinte még felébredtem tõle egybõl de mostanra már megiszom és simán elalszok 5 perc múlva tõle.
Inkább az íze kedvéért iszom ha álmos vagyok vagy egy jó kajálás után.
Saeconak nem olcsó a javítása sem.Márkaszervizben olyan árak vannak csak nézek sokszor...
Saeco pl ideális lenne, de 80 ropiért kicsit drágácska, de ha valaki ideadja, elfogadom, max eldugom a szekrénybe, ne legyen ipari konyha feelingje a konyhánknak 😄
persze jobb lenne egy Saeco ami frissen õrli a kávét de az nem olcsó és ,hogy néz már ki egy klassz konyhában
túl ipari nekem...
de én azt mondom, ezeket kávézókban jó inni max, bekérni a csajnak, de otthon marad a normális eszpresszó, max jobb napokon kapucsínó. De finom kapucsínót készítõ gépet én még nem láttam, kézi úton a legjobb, kitapasztalod hamar, milyet szeretsz, hogyan kell. És megúszod olcsón.
Ha meg jó kis szexet akarsz, akkor összedobsz egy kis melange-ot, de azt meg úgysem tudja egyik gép sem 😄
Ez a senseo meg... alapból azok a párnácskák nem tetszenek, igaz hogy sok érdekes,izgalmas változat van, meg dekoratív a külsejük, dísznek tökéletesek is egy hájtek konyhába
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
10.000 Ft-tól, nekünk ugyanilyen van, csak nem tud cappucino-t, de azért ajánlom, mert nagyon finom kávét fõz, núgy értem ezt, hogy nem kell átfõzni többször, meghát amít elvárunk egy kávéfõzõtõl. Viszont 4 éves a mienk és egyre többször lesz vizköves, ez az egy hátránya van, de ettõl még nagyon jó szerintem 😄
sokféle kávépárna van hozzá,nincs vele szenvedés,gyors,mindig finom
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.