Kávé és cappuccino főző
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekünk az elektromos váltózata van meg, ez 10 centivel magasabb a talpa, mert benne van a hõspirál.
lol, nagymuter még ilyennel küldte anno 😄
fullextrás kotyogó, ecseri piacon biztos van ócsóéé
a szarvasi biztos jó(itt csinálják pár utcányira tõlem😄)
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
csak használat elõtt 3x át kell fõzni, h az alumínium sorja kijöjjön belõle - jó munkásemberek lol
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
<#idiota>#idiota>
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Na ez engem is érdekelne. Imádom az ilyen italokat, de csak ezért nem megyek presszóba/kávézóba.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
a Szarvasi fõzõk eléggé kurvajó kávét csinálnak, de persze azok nemtom, hogy cappucinóra megfelelõk-e, nem nagyon értek ilyenhez
púúúúú
Szeretnék kávéfõzõt vásárolni, de nem tudok dönteni. Érdekelne, hogy ki, melyik gépre esküszik. Tudjon a sima kávén kívül Eszpresszót és cappuccinót fõzni. Ne legyen csillagászati az ára, olyan 15 körül legyen. Sajnos annyi féle gép van és pont annyi pozitív véleményt találtam ezekrõl, mint negatívat, így nem tudom milyet is vegyek.
← ElőzőOldal 2 / 2