61
Milyet vegyek?
  • desigo
    A kávé – mértékletes fogyasztás esetén – serkentő hatással van a központi idegrendszerre, a szívre, a véredényekre és vizelethajtó hatása miatt a vesékre is.
  • desigo
    pedig a senseo párnákból finom kávé készül pár sec alatt

persze jobb lenne egy Saeco ami frissen őrli a kávét de az nem olcsó és ,hogy néz már ki egy klassz konyhában
    túl ipari nekem...
  • autoszimulator
    Mondjuk az nem gond, mert a macchiato azon kívül, hogy dekoratív, másra nem jó, mert eléggé semmis számomra, bár még mindig jobb mint a latte változata.
    de én azt mondom, ezeket kávézókban jó inni max, bekérni a csajnak, de otthon marad a normális eszpresszó, max jobb napokon kapucsínó. De finom kapucsínót készítő gépet én még nem láttam, kézi úton a legjobb, kitapasztalod hamar, milyet szeretsz, hogyan kell. És megúszod olcsón.
    Ha meg jó kis szexet akarsz, akkor összedobsz egy kis melange-ot, de azt meg úgysem tudja egyik gép sem :D

Ez a senseo meg... alapból azok a párnácskák nem tetszenek, igaz hogy sok érdekes,izgalmas változat van, meg dekoratív a külsejük, dísznek tökéletesek is egy hájtek konyhába
  • LaszloLedzenyi
    egyébként én nagy kávés vagyok, sokfélét ittam már többféle gépből. a kotyogóssal bika kávét lehet főzni, de ízileg nagyon szar. kávét is többféle képpen lehet főzni, én például segafredo-t iszok bent a cégnél egy nem is drága és nagyon aromás finom kávé és egy szarvas kávéfőző van benn. persze ahoz hogy jó kávát csinálj nem egy kotyogós kell annál azért kicsit komolyabb.
  • akyyy
    miért jó kávézni? én amúgyse tudok elaludni nem hogy ha kávéznék:CCCC
  • Varkál

10.000 Ft-tól, nekünk ugyanilyen van, csak nem tud cappucino-t, de azért ajánlom, mert nagyon finom kávét főz, núgy értem ezt, hogy nem kell átfőzni többször, meghát amít elvárunk egy kávéfőzőtől. Viszont 4 éves a mienk és egyre többször lesz vizköves, ez az egy hátránya van, de ettől még nagyon jó szerintem :D
  • desigo
    vagyél Senseot és egyből buknak rád a csajok xD

sokféle kávépárna van hozzá,nincs vele szenvedés,gyors,mindig finom

• Lord Nomak
    Mikró. Én csak azt használom mindenhez, és macchiato kivételével mindent elkészítek még krémesebbre is mint valami kávéfőző. Kísérletezni kell oszt kész.
  • karajjj
    tényleg, az meg a vasaló-zsinórral ment :D
  • R420
    Há ja ez a legjobb fel is robbant a kezembe.
  • Vlala #11
    Nekünk az elektromos váltózata van meg, ez 10 centivel magasabb a talpa, mert benne van a hőspirál.
  • karajjj
    lol, nagymuter még ilyennel küldte anno :D
  • geo91
    fullextrás kotyogó, ecseri piacon biztos van ócsóéé

• Firerock
    a szarvasi biztos jó(itt csinálják pár utcányira tőlem:D)
  • ZilogR
    csak használat előtt 3x át kell főzni, h az alumínium sorja kijöjjön belőle - jó munkásemberek lol
  • King of Roads
  • Narxis
    Na ez engem is érdekelne. Imádom az ilyen italokat, de csak ezért nem megyek presszóba/kávézóba.
  • Unreal1942
  • n3whous3
    a Szarvasi főzők eléggé kurvajó kávét csinálnak, de persze azok nemtom, hogy cappucinóra megfelelők-e, nem nagyon értek ilyenhez
  • Encore
    Szeretnék kávéfőzőt vásárolni, de nem tudok dönteni. Érdekelne, hogy ki, melyik gépre esküszik. Tudjon a sima kávén kívül Eszpresszót és cappuccinót főzni. Ne legyen csillagászati az ára, olyan 15 körül legyen. Sajnos annyi féle gép van és pont annyi pozitív véleményt találtam ezekről, mint negatívat, így nem tudom milyet is vegyek.